Ili eventualno malo skuplje rješenje, ovu karticu:

Fen Bomann imam najmanje 10 godina a bio je 10 ako ne i 5 maraka. Gdje nestadoše? Robot se ubezobrazio i drži samo skupe.quarterback wrote:losa sreca, ja sam robotovu bomann od 10 maraka imao 5 godinaholowey wrote:
tako sam jednom u robotu kupio masinicu za sisanje...u pola sisanja masinica crkla...kapu na glavu i kod brice...nikad vise jeftinjak masinica iz robota...
kod stanica imas masinice od 60 na vise, zavisno jesu li sa kablom ili na baterije...rowenta i philips... dvije godine garancije...
Bile su neke u Domodu, provjeri pa napiši koliko su i da li odgovaraju.Zastavnik_dzemo wrote:Gdje kupiti dobru dasku za peglanje .... u konzumu viledina oko 100 km a to je preskupo?
Posude imas na heci, s prednje strane one prodavnice, imaju i plasticne, i one kartonske presvucene onom nekom folijomCiprol wrote:gdje ima kupiti onih jednokratnih posuda za hranu, k'o što one kolače pakuju?
i gdje ima bejzbol palica uzeti:
Točkići se mogu uzeti u firmi Kolpasan u Industrijskoj zoni Vogošća (bivši Pretis), rade radnim danom 8-16. Ja uzimao za njihovu kabinu ali možda odgovaraju i za ostale. Uglavnom ponijeti stare.Nisrin wrote:Ja danas trazila po Pennyu, Primus Balkanu, Fisu, OBIju- nema nigdje...ako neko zna ili ako ti saznas molim te napisi! I nama je otisao taj mehanizam tockica i izgleda niko nema...dpjokala26 wrote:meni otisli tockici,na kabini.gdje to naci?Nisrin wrote:Gdje u Sa kupiti tus kabinu (bez kade) dimenzija 75x75...svugdje su 80x80 ili 90x90...
Meni i ocu je nekako istvoremeno dosadilo mucenje s raznim fenovima koji su se kvarili, prestajali raditi cim se zagriju i oboje smo imali epizode s fenovima koji su se uprkos ispravnom i pazljivom rukovanju zapalili. Neki noname, Bira ili Rowenta.walk_M-A-N wrote:Fen Bomann imam najmanje 10 godina a bio je 10 ako ne i 5 maraka. Gdje nestadoše? Robot se ubezobrazio i drži samo skupe.
U međuvremenu mi se pokvarilo nekoliko fanova poznatih 'marki' Rowenta, Philips koji su bili 50-60 maraka. Nit' popravit' u servisu, jer je skuplje od novog, nit' sam jer stavljaju šarafe da ih ljudi ne mogu otvoriti.
Gdje se mogu kupiti šarafcigeri za njih, oni kao viljuška sa rupom u sredini? Samo nemojte reći Penny, Obi, Merkur.. jer tamo nema.
a ne znam, meni je taj bomann bio fakat beton, jos imam njihovu rezalicu a bila je najjeftinija od svih u robotu...walk_M-A-N wrote: Fen Bomann imam najmanje 10 godina a bio je 10 ako ne i 5 maraka. Gdje nestadoše? Robot se ubezobrazio i drži samo skupe.
U međuvremenu mi se pokvarilo nekoliko fanova poznatih 'marki' Rowenta, Philips koji su bili 50-60 maraka. Nit' popravit' u servisu, jer je skuplje od novog, nit' sam jer stavljaju šarafe da ih ljudi ne mogu otvoriti.
Gdje se mogu kupiti šarafcigeri za njih, oni kao viljuška sa rupom u sredini? Samo nemojte reći Penny, Obi, Merkur.. jer tamo nema.
kod mene bira fen godinama, to je izgleda kako koga zapadne (zato je bira blender krepao nije ni 2 smutija napravio)dobar osjecaj wrote:Meni i ocu je nekako istvoremeno dosadilo mucenje s raznim fenovima koji su se kvarili, prestajali raditi cim se zagriju i oboje smo imali epizode s fenovima koji su se uprkos ispravnom i pazljivom rukovanju zapalili. Neki noname, Bira ili Rowenta.walk_M-A-N wrote:Fen Bomann imam najmanje 10 godina a bio je 10 ako ne i 5 maraka. Gdje nestadoše? Robot se ubezobrazio i drži samo skupe.
Nabavili smo Siemens i Bosch fenove od 60-70 maraka i vec 4-5 godina nema nikakvih sranja, niti moram paziti da se slucajno ne zagrije fen niti strahujem od kratkih spojeva i ostalih pizdarija. I ne kupujemo vise po nepouzdanim trgovinama poput Robota.

Hvala, i ja sam pomislio na tu radnju, idem u ponedeljakmehanika wrote:U prodavnici rezervnih dijelova "Jelić" kod Bosmala. Ta dva dijela se mogu kupiti posebno jer se termostat može iščupati iz prekidača.

Ja znam da kod Muje na Ciglanama ima te ukradene robe.alkalna_baterija wrote:Gdje u Sa doci do onih koji prodaju ukradene laptope, mobitele...?
Mog'o si odma' reć da te interesuju palice. Koji ti je jadnik/ca skrivio/la?Ciprol wrote:gdje ima kupiti onih jednokratnih posuda za hranu, k'o što one kolače pakuju?
Druga adresa je Simba, mislim na Sedreniku, tel. 531-405.mayab wrote:Prekidač za rernu, KONČAR šporet, sa dodatim termostatom
Da se osiguram ujutro od cuka kad krenem u džamijuavetinja wrote:Mog'o si odma' reć da te interesuju palice. Koji ti je jadnik/ca skrivio/la?Ciprol wrote:gdje ima kupiti onih jednokratnih posuda za hranu, k'o što one kolače pakuju?
imaš po pijacama,ali nisam viđala vunene nego obične pamučne solidne su imam 3 komada jednobojne bez šara i slika ,plaćene su 8KMEmilija Kovačev wrote:Gdje kupiti beanie muške kape?
Nešto ovako:
Izvinite što je slika velika.
Vidjela sam prosle sedmice u Alpini kod Vjecne vatre crne nepropusne, s malo platforme a gore iznad neko crno nepropusno platno. Nesto slicno ovim, samo malo krace, bile su snizene na nekih 100-110 km.Nisrin wrote:Gdje kupiti WATERPROOF cizme, ali da nisu gojzerice, nego onako vise sminka, za posla