Ljepotica

Kiki reaguj
S moje sokoćalo

Pa realno puno logicnija je ljubav bh Hrvata prema Hrvatskoj ili bh Srba prema Srbiji, nego Bosnjaka prema Turskoj.avetinja wrote:Ovo nisu Pokemoni, već neka ovoluirana stvorenja za koje ni NASA nema objašnjenje. Kakva papanijada, ljudi dragi. Ovo treba zabraniti. Ne živiš u Turskoj, nego u BiH. Idi u Tursku, pa se razmaši zastavama koliko god želiš. Previše mi guramo nos u tuđe guzice i poslove. Nikada mi neće biti jasna tolika poniznost i ljubav prema Turskoj. I onda se čude kada u Hercegovini i srednjoj Bosni daju podršku Hrvatskoj, a u RS-u Srbiji.
Yes. Russia and Iran are playing a significant role in supporting Erdogan in his political/economical struggle
E. MagnierErdogan believes the US played a role in coup.
Koji beskicmenjaci u picku materinu...pa nevjerovatnopici wrote:
sHa krkani uradisHe od sebilja i carsHije... pred turkisH ambasadu pa dajte podrsku... il da kaJemo napokom OVO JE TURSKA pa da se poselamimo sa sandjak bosnom...

Nije za nas država.General War wrote:Koji beskicmenjaci u picku materinu...pa nevjerovatnopici wrote:
sHa krkani uradisHe od sebilja i carsHije... pred turkisH ambasadu pa dajte podrsku... il da kaJemo napokom OVO JE TURSKA pa da se poselamimo sa sandjak bosnom...![]()
Munira ruleZ !!!![]()
megaman4 wrote:Katastrofa šta gledam.![]()
Pa je li ovo BiH ili Turska?![]()
Pa mi izgleda smo jedini narod na svijetu koji ne voli svoju državu i u nama nema ništa državotvorno. Mene je stid i sram naših šehida, jer sam u ratu izgubio više od 10-ak članova svoje rodbine.![]()
I onda se čudimo kada nas zovu Turcima? Pa ovo i odgovara našim neprijateljima.![]()
Oprosti nam Bože.
Isto važi i za Srbe koji obožavaju Rusiju, kao i Hrvati koji obožavaju Vatikan i Njemačku. Nikada ovdje neće biti države.
Umiremo lagano a da to i ne vidimo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-ljuba ... /160729026Iz ljubavi prema Rusiji Banjalučanin napravio glinenu skulpturu Vladimira Putina

Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.Ripicipi wrote:Pa realno puno logicnija je ljubav bh Hrvata prema Hrvatskoj ili bh Srba prema Srbiji, nego Bosnjaka prema Turskoj.avetinja wrote:Ovo nisu Pokemoni, već neka ovoluirana stvorenja za koje ni NASA nema objašnjenje. Kakva papanijada, ljudi dragi. Ovo treba zabraniti. Ne živiš u Turskoj, nego u BiH. Idi u Tursku, pa se razmaši zastavama koliko god želiš. Previše mi guramo nos u tuđe guzice i poslove. Nikada mi neće biti jasna tolika poniznost i ljubav prema Turskoj. I onda se čude kada u Hercegovini i srednjoj Bosni daju podršku Hrvatskoj, a u RS-u Srbiji.
Bosnjaci se cak ne mogu ni sporazumjeti sa "bracom" Turcima, da ne govorim o ostalim "vezama"...
pa nisam valjda nešto pogrešno rekao drug moj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:megaman4 wrote:Katastrofa šta gledam.![]()
Pa mi izgleda smo jedini narod na svijetu koji ne voli svoju državu i u nama nema ništa državotvorno. Mene je stid i sram naših šehida, jer sam u ratu izgubio više od 10-ak članova svoje rodbine.![]()
I onda se čudimo kada nas zovu Turcima? Pa ovo i odgovara našim neprijateljima.![]()
Oprosti nam Bože.
Isto važi i za Srbe koji obožavaju Rusiju, kao i Hrvati koji obožavaju Vatikan i Njemačku. Nikada ovdje neće biti države.
Jah...![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-ljuba ... /160729026Iz ljubavi prema Rusiji Banjalučanin napravio glinenu skulpturu Vladimira Putina
Jasta ce...Ripicipi wrote:Za vjesanje diktatora na kulturno-istorijski spomenik treba neko da odgovara...

Tako je kako je, ne kažem da je dobro. Ali mora se napraviti balans u ovim stvarima, na kraju ako neko voli neka izvoli, neka mlatara zastavama, pravi kipove, neka im se klanja ako im volja, prinosi žrtve...jebiga slobodna volja, demokratija. Ne bi valjalo zabranjivati ljudima, to im dođe k'o neki ventil za frustracije.megaman4 wrote:pa nisam valjda nešto pogrešno rekao drug moj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:megaman4 wrote:Katastrofa šta gledam.![]()
Oprosti nam Bože.
Jah...![]()
i sam viidš da ne volimo našu Bosnu, niko od nas...
Haj se ti vise ne pretvaraj da si agnostik, to bi za pocetak bilo dovoljno.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.
Ja balansa i govanaDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Tako je kako je, ne kažem da je dobro. Ali mora se napraviti balans u ovim stvarima, na kraju ako neko voli neka izvoli, neka mlatara zastavama, pravi kipove, neka im se klanja ako im volja, prinosi žrtve...jebiga slobodan volja.
A mi od našeg sljepila to ne vidimo. Meni nedostaje Bosna, da u toj Bosni naš čovjek ima sva prava koja su mu zagarantovana ustavom i zakonom. postajemo stranci u istoj, a kako vrijeme ide, radit ćemo za Arape i za Turke, i to za minimalac kojeg nećemo vidjeti.Vitezanin wrote:Mi smo bolesna država. Mislim na sve kolektive.
Sa svakim mahanjem zastavama drugih država ovdje naša država nestaje.
Srbi i Hrvate to rade odavno. Bošnjaci su ulovili korak. Kad to urade prvi druga dva dobiju povod. Krug bez izlaza.
Mi smo kolektivno jadni.
samo im pokazi kartu dok im Babe nisu dosleSkyLimit wrote:Dođe mi da se nafuram gledajući onaj klip rahmetli Ćele "doći ću sam" i odem na Baščaršiju da onoj rulji što maše turskim zastavama uzviknem "Turci u Tursku!"

To vas žulja, popis i broj onih koji su zaokružili islam, eh ko vas ne zna.Ripicipi wrote:Haj se ti vise ne pretvaraj da si agnostik, to bi za pocetak bilo dovoljno.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.
Ista kao ona tema na religiji, svi lafo ateisti, agnostici, a popis pokaza da vas vecina folira, zaokruzili ste islam pod pitanjem religije, a na forumu lafo agnostici i ateisti.
Osim turskih serija i islama, sta te to veze za "bracu" Turke?
pa ovi što su došli pljuju na slavnu historiju naše Bosne i Hercegovine.General War wrote:samo im pokazi kartu dok im Babe nisu dosleSkyLimit wrote:Dođe mi da se nafuram gledajući onaj klip rahmetli Ćele "doći ću sam" i odem na Baščaršiju da onoj rulji što maše turskim zastavama uzviknem "Turci u Tursku!"![]()
Koga nebi zuljalo, Kad je komunizam, ovi najveci komunisti, kad je nacionalizam ovi najveci srbi i hrvati, kad je turcizam opet naveci turci, kad je rat najveci bosanci kad je mir najveci bosnjaci...kad treba vjera-najveci vjernici, kad netreba-najveci ateistiDrvosjeca iz Dejcica wrote:To vas žulja, popis i broj onih koji su zaokružili islam, eh ko vas ne zna.Ripicipi wrote:Haj se ti vise ne pretvaraj da si agnostik, to bi za pocetak bilo dovoljno.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Vidiš meni podjednako realna i ta ljubav između Bošnjaka i Turaka kao i ova prva, rekao bih čak šta više da ni jezička barijera ne predstavlja problem ako je ljubav iskrena.
Ista kao ona tema na religiji, svi lafo ateisti, agnostici, a popis pokaza da vas vecina folira, zaokruzili ste islam pod pitanjem religije, a na forumu lafo agnostici i ateisti.
Osim turskih serija i islama, sta te to veze za "bracu" Turke?Ja samo ne znam što ti brineš za Bošnjake kada nisi Bošnjak, šta tebe briga što Bošnjaci podržavaju Tursku i obratno? Zašto imaš potrebu razmišljati na takav način i brinuti brige koje te se ne tiču? Zaista ne razumijem tvoju logiku.
megaman4 wrote:pa ovi što su došli pljuju na slavnu historiju naše Bosne i Hercegovine.General War wrote:samo im pokazi kartu dok im Babe nisu dosleSkyLimit wrote:Dođe mi da se nafuram gledajući onaj klip rahmetli Ćele "doći ću sam" i odem na Baščaršiju da onoj rulji što maše turskim zastavama uzviknem "Turci u Tursku!"![]()
Mene vala nista ne zulja, ne lazem sam sebe kao pojedini, klasicna dvolicnost, a da imate imalo obraza, vas bi trebalo zuljati.Drvosjeca iz Dejcica wrote: To vas žulja, popis i broj onih koji su zaokružili islam, eh ko vas ne zna.Ja samo ne znam što ti brineš za Bošnjake kada nisi Bošnjak, šta tebe briga što Bošnjaci podržavaju Tursku i obratno? Zašto imaš potrebu razmišljati na takav način i brinuti brige koje te se ne tiču? Zaista ne razumijem tvoju logiku.