Mozda su vidjeli od zenaZoya wrote:Još pogotovo ovi sa većom guzom pa kad im se sve precrtaZejnep wrote:Muskarci u helankama
Mislim ove uske farnerke, pantole, sta li su. Uske u listovima noge. Doduse vidjam samo mladje tipove u tom ali je pitanje dana kad ce ih i stariji tipovi obuci. Ali zasto?Tako jedan moj kolega hoda.
Popularne stvari koje ne kontam
- Bluemore
#12201 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Zoya
#12202 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest, od mene je video 
Nego, mene je počelo živcirati kad neko kaže da ide u 'ribe/ribu'.
Nego, mene je počelo živcirati kad neko kaže da ide u 'ribe/ribu'.
- Bluemore
#12203 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vala su i zene pretjerale sa raznim helankama i slicnim a nije Bas da stoji svakom i svuda
Tako da uzeli i oni Mozda pravo da nose ono sto im ne pristaje
-
Zoya
#12204 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JaojBluemore wrote:Vala su i zene pretjerale sa raznim helankama i slicnim a nije Bas da stoji svakom i svuda
- azurna_obala
#12206 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam otkad je kesa kod nas postala "vrećica"? Kao da je neka sramota reći kesa, pa sad odjednom vrećica!
U vraga više! Kako me ovo iznerviralo
- azurna_obala
#12207 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zejnep wrote:Muskarci u helankama
Mislim ove uske farnerke, pantole, sta li su. Uske u listovima noge. Doduse vidjam samo mladje tipove u tom ali je pitanje dana kad ce ih i stariji tipovi obuci. Ali zasto?
I otvorene majice do pola grudnog koša da se dlake vide
-
Zoya
#12208 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U švedskoj se rekne pose ili påseazurna_obala wrote:Ne kontam otkad je kesa kod nas postala "vrećica"? Kao da je neka sramota reći kesa, pa sad odjednom vrećica!
- azurna_obala
#12209 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije to "fancy" kao vrećicaZoya wrote:U švedskoj se rekne pose ili påseazurna_obala wrote:Ne kontam otkad je kesa kod nas postala "vrećica"? Kao da je neka sramota reći kesa, pa sad odjednom vrećica!
U vraga više! Kako me ovo iznerviralo'ta će to bosanski.
-
Zoya
#12210 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Totalno passé 
- supercali
#12211 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jedan od razloga jer je tesko naci modele da nisu takvi posebno u sarajevuZejnep wrote:Muskarci u helankama
Mislim ove uske farnerke, pantole, sta li su. Uske u listovima noge. Doduse vidjam samo mladje tipove u tom ali je pitanje dana kad ce ih i stariji tipovi obuci. Ali zasto?
gdje god odem da kupim farmerke ili su tako uske ili su izblajhane zavisno sta je u modi
rijetko nadjes normalne koje su se nosile prije 30 godina da kazem
- Zejnep
#12212 Re: Popularne stvari koje ne kontam
O da, pretjerale nego sta. Ali to je za neku drugu temu.Bluemore wrote:Vala su i zene pretjerale sa raznim helankama i slicnim a nije Bas da stoji svakom i svuda
- Zejnep
#12213 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U ovo mi je stvarno tesko povjerovati. Pa bar odjece ima. I sto 30 godina kad je ovo ovogodisnja moda?supercali wrote:jedan od razloga jer je tesko naci modele da nisu takvi posebno u sarajevuZejnep wrote:Muskarci u helankama
gdje god odem da kupim farmerke ili su tako uske ili su izblajhane zavisno sta je u modi
-
mali_balon
#12214 Re: Popularne stvari koje ne kontam
NEsta ja snjuham po sccu kad u zari neko snjizenje farmerke 25KM, jbte ni na otoci nisu jeftinije, trazim broj kontam sve nesta za anoreksicne djecacice...kazem ja onoj djevojcici daj mi najvece koje imas...dade ona meni ja u kabinu kad tamo belaj nisam ih mogo ni preko lista navuc....isto je i u kototnu i waikikikikikkiiju....reko odo ja u bingo na lovacku odjecu i kupim si tole za cavju
- Bluemore
#12215 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mozda su o te dekoltee sad prepisali od zenaZejnep wrote:O da, pretjerale nego sta. Ali to je za neku drugu temu.Bluemore wrote:Vala su i zene pretjerale sa raznim helankama i slicnim a nije Bas da stoji svakom i svuda
- supercali
#12216 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne bas bukvalno jbgZejnep wrote:U ovo mi je stvarno tesko povjerovati. Pa bar odjece ima. I sto 30 godina kad je ovo ovogodisnja moda?supercali wrote:jedan od razloga jer je tesko naci modele da nisu takvi posebno u sarajevuZejnep wrote:Muskarci u helankama
evo ajmo obici 20 prodavnica odjece i da vidimo sta se sve prodaje tj kakvi modeli i sl
prodavnice ti odaberi
ps sama si sebi odgovorila na kraju takva moda zato se to i favorizuje a ti se bunis
a to prije 30 g se vise odnosilo na normalne farmerke svuda iste boje i slank da nazovem
evo recimo tregerslus bi sebi kupio nema ga nigdje
- Zejnep
#12217 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tregeslus je za trudne zene.
I kapak. Jednom su muskarci prevareni. Ne dozvolite da se to ponovi sa ovim gegicama na koje vas tjera moda da nosite. Nama, zenama, se to ne svidja. Mislim da po ovom pitanju mogu govoriti u ime svih zena. Ne treba modu slijepo slijediti. Ni zene, one pametne, to ne rade.
- supercali
#12218 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sto je tregerslus za zene?
meni je bas ekstra tregerslus za nositi i to sam nosio sve dok ih je bilo kupiti ovdje
meni je bas ekstra tregerslus za nositi i to sam nosio sve dok ih je bilo kupiti ovdje
- insomnia78
#12219 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj tregerslus.
Ko trogodisnjak
Ko trogodisnjak
- Zejnep
#12220 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Cuj tregerslus.![]()
Ko trogodisnjak
-
kakavdanakneiskustvu
#12221 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zoya wrote:Još pogotovo ovi sa većom guzom pa kad im se sve precrtaZejnep wrote:Muskarci u helankama
Mislim ove uske farnerke, pantole, sta li su. Uske u listovima noge. Doduse vidjam samo mladje tipove u tom ali je pitanje dana kad ce ih i stariji tipovi obuci. Ali zasto?Tako jedan moj kolega hoda.
pa još na tim izuzetno uskim hlačama malo zavrnu nogavice,smiješno ih viditi
- Raigor Stonehoof
#12222 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne zaboravi torbicuazurna_obala wrote:Zejnep wrote:Muskarci u helankama
I otvorene majice do pola grudnog koša da se dlake vide
- triconja
#12223 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da nisi mene kojim slucajem vidjela u dugim gacama dok sam lezo u bolnici pa mislila da nosim helanke?Zejnep wrote:Muskarci u helankama
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12224 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa slim je beton, više je i "komforno" nego ono široko sranje.
+ ko je osmislio da dole nogavice budu uske treba mu dati nobelovu nagradu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12225 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bravo Krste, ova ti je ka u Njegosa.Velkoski wrote:pa slim je beton, više je i "komforno" nego ono široko sranje.