Saudijci prezentirali dokaz zbog cega ne mogu proguliti u Jemenu.
Naime Houti koriste crnu magiju
Eh da barem Saudi imaju sta efikasno protiv ovoga
Prvo ce lira da pocne rasti, a mozda su i kurdi u paketu.Young Erotica wrote:Kurdima se tresu gaće sad sta li su turci isposlovali![]()
![]()
Ovi Saudi su cirkus majke mi, sreća imaju para ko blata.
Ili u koferima.joe_black wrote:Prvo ce lira da pocne rasti, a mozda su i kurdi u paketu.Young Erotica wrote:Kurdima se tresu gaće sad sta li su turci isposlovali![]()
![]()
karakters wrote:Ili u koferima.joe_black wrote:Prvo ce lira da pocne rasti, a mozda su i kurdi u paketu.Young Erotica wrote:Kurdima se tresu gaće sad sta li su turci isposlovali![]()
![]()
Saudijac prve bracne noci posao zeni dole gurati svezanj dolara. Pita ga ona sta radi. Kaze ma naviko sam kroz zivot sve rupe čepiti parama, to je jedino sto znam.japin_mutapi wrote:kakvi idioti su saudijci, to je za nepovjerovati
idiotski plan, nikakva logistika, loša realizacija
masa grešaka i tragova, totalni amaterizam od vrha do dna
kako su smislili ovaj "plan" i kako su ga realizovali tako vode i državne poslove
Japin na turskom znaci "radi".joe_black wrote:Joj sto ovaj japin radi, ubi na forumu ko savoxxx u vakat:)
Pa zato je to tako, a ono mutapi garant na turskom znaci "mutav"karakters wrote:Japin na turskom znaci "radi".joe_black wrote:Joj sto ovaj japin radi, ubi na forumu ko savoxxx u vakat:)
.@KingSalman receives Sahl bin Ahmed Khashoggi and Salah bin Jamal Khashoggi in the presence of #CrownPrince and share their deepest condolences and sympathy to the family of Jamal Khashoggi, may God rest his soul
Code: Select all
https://twitter.com/KSAmofaEN/status/1054727584016224259
sarajevoxxxx wrote:Tramp bijesan, totalna promjena retorike prema Saudiji![]()
Kao sto sam i predvidio, prvo će Turci dobiti svoj dio, nakon njih dolazi Tramp.
Tramp: Pokušaj da se prikrije ubistvo Hašokdžija je najgore skrivanje zločina u istoriji![]()
![]()
ترامب: محاولة التغطية على مقتل خاشقجي أسوأ عملية لإخفاء جريمة على مدى التاريخ
ترامب: سأترك موضوع تحديد تبعات مقتل خاشقجي بالنسبة إلى السعودية للكونغرس الأمريكي
Načuo Doni da je Redžo dobio više šuški od njega. Redžo bolji The Apprentice od njegajoe_black wrote:sarajevoxxxx wrote:Tramp bijesan, totalna promjena retorike prema Saudiji![]()
Kao sto sam i predvidio, prvo će Turci dobiti svoj dio, nakon njih dolazi Tramp.
Tramp: Pokušaj da se prikrije ubistvo Hašokdžija je najgore skrivanje zločina u istoriji![]()
![]()
ترامب: محاولة التغطية على مقتل خاشقجي أسوأ عملية لإخفاء جريمة على مدى التاريخ
ترامب: سأترك موضوع تحديد تبعات مقتل خاشقجي بالنسبة إلى السعودية للكونغرس الأمريكي
Ovo kao da redaljku rade na saudiji...pitam se ko dolazi na red poslije Trumpa:)
“Budi pametan a ne kao stari ti”muhafuca wrote:Ovo majka vise ne radja![]()
roknes mu babu iskomadas ga i onda mu pozoves sina i porodicu
u palacu da im licno izrazis saucesce
ne znam ni da su ovo mafijasi u filmovima radili
jedino ISIS moze sa MBS-om (mozda)
.@KingSalman receives Sahl bin Ahmed Khashoggi and Salah bin Jamal Khashoggi in the presence of #CrownPrince and share their deepest condolences and sympathy to the family of Jamal Khashoggi, may God rest his soulsin novinara/spijuna HasokdzijaCode: Select all
https://twitter.com/KSAmofaEN/status/1054727584016224259