Pa kad ti za jednu 19 ili 20 treba 500-600 KM naravno da će se ljudi okrenuti ka jeftinijim varijantama, i to je situacija ne samo u Bosni nego i u mnogo jačim i bogatijim tržištima. Pogotovo kad 90% ljudi prosječno koristi 80% gume i ne pritišće je do limita.
Opet i najgora današnja guma je bolja od guma prije 15-20 godina, a generacije i generacije su i 80 i 90 i 00 koristili te gume bez problema.
Ljetne gume
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- hopi
#12177 Re: Ljetne gume
Da, slično mogu potvrditi za Stockholm gdje sam nedavno bio, pa sam malo obratio pažnju.
Od guma je tu bilo svega, od top proizvođača, srednjeg ranga pa do ovih Kineza.
E sada zašto, ne mislim samo da je cijena, nego ljude možda i ne zanima i ne znaju koje su im gume. Servis im stavi te i te gume, i oni se uopće ne zamaraju time, vjeruju da zadovoljavaju što treba, da su odgovarajuće dimenzije, nosivosti, indeksa brzine i voze i gotovo.
Od guma je tu bilo svega, od top proizvođača, srednjeg ranga pa do ovih Kineza.
E sada zašto, ne mislim samo da je cijena, nego ljude možda i ne zanima i ne znaju koje su im gume. Servis im stavi te i te gume, i oni se uopće ne zamaraju time, vjeruju da zadovoljavaju što treba, da su odgovarajuće dimenzije, nosivosti, indeksa brzine i voze i gotovo.