"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
shandrprcSA
#12178 Re: "Majstori" parkiranja
ovo u Grbavickoj preko puta caffe Nina?
-
kakavdanakneiskustvu
-
ing-ecc
#12180 Re: "Majstori" parkiranja
Ovaj je sigurno 'došao' iz BiH tj.vratio se. 
-
tempuser
#12181 Re: "Majstori" parkiranja
On to tako u sred Ebersberga parkira! Impozantna Njemacka selendra od 11 000 stanovnika!
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12182 Re: "Majstori" parkiranja
svoj na svome 
- Logovan
- Sodom1
- skafiskafsnjak
#12186 Re: "Majstori" parkiranja
Pa hajd i jedan i drugi mogu sjesti normalno za volankakavdanakneiskustvu wrote:clarion_ wrote:![]()
![]()
-
duboka_misao
#12187 Re: "Majstori" parkiranja
jesu mu ovo prozori otvoreni ? samo rucnu otpustis i weeeeeeeduspi wrote:
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12188 Re: "Majstori" parkiranja
probusis pur pjenu sarafcigerom i ubacis unutra 
- Thorgerson
#12189 Re: "Majstori" parkiranja
Zato sto je sistem kaznjavanja preglup.relax11 wrote:Nisam jednom bio svjedok kad su nekom upaljena sva 4 da ne pisu kaznu, nekoliko slucajeva u ulici Sutjeska auta parkirana duz cijelom ulicom desnom trakom tako preskoce auta kojima su upaljena sva 4.
Drot stane, pa izdvadi blokic, pa nesta pise, naravno u tome gazda auta trci neeeeeemoj buraz, ofo, ono prica rasprava i treba mu 15 minuta da zapise jedno auto...
Nije valjda da ne postoji mogucnost da se ovo ubrza.
Mozda nekim stickerima koji su vec unaprijed pripremljeni. Pobogu naprintas ih 1000 za nepropisno parkiranje i eto. Naidje policija i samo ti ga nalijepi na sofersajbu...
-
quarterback
#12190 Re: "Majstori" parkiranja
ocr+gps i drot samo proseta
ali to je naucna fantastika...
- Filter
#12191 Re: "Majstori" parkiranja
quarterback wrote:ocr+gps i drot samo proseta
ne znam sta je veca fantastika ocr+gps ili da proseta
-
quarterback
#12192 Re: "Majstori" parkiranja
Filter wrote:quarterback wrote:ocr+gps i drot samo proseta
ne znam sta je veca fantastika ocr+gps ili da proseta![]()
-
quarterback
#12193 Re: "Majstori" parkiranja
dostizemo svjetsku popularnost

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12194 Re: "Majstori" parkiranja
I always say "I had to park in Bosnia" when I have to park too far from home. I live in Spain

- insaneinthebrain
#12195 Re: "Majstori" parkiranja
ovo su svi iz ipsa instituta. pa kad kad krenu s posla zna se ko prvi ide a ko posljednji

- drug_profi
#12196 Re: "Majstori" parkiranja
Prvi ide onaj sto je zadnji dosao, kao i u svakoj firmi, a ovdje je to jos i sistematizovano.
- thekupus
#12197 Re: "Majstori" parkiranja
Meni je pun telefon "majstora" sto parkiraju po zelenim povrsinama, ali mrsko mi je prebacivati na kompjuter da stavim na forum slike
Prije 10 dana na zelenu povrsinu preko puta groblja Sv. Marko na Kosevu papak parkirao X5-icu.
Ja odmah izvadio telefon, i dok je on jos u blizini bio poceo da slikam (imam cak i jednu sliku njega kad je krenuo prema meni agresivno, ali ga je to zaustavilo).
Odmah je poceo vikati, pitati zasto slikam, ja rekoh da mogu poslati na klix i Radio Sarajevo, jer je parkirao na zelenu povrsinu. Krenuo je da me otjera (malo nevoljko, jer nije bas da me nema
) ali sam odmah krenuo fol zvati policiju. Kad je skontao da ne moze nista drugo, sjeo je u auto i odvezao ga. Bio sam bas ponosan na sebe.
Prije par dana sam opet vidio kako neko parkira tu na zelenoj povrsini, crna Buba, i slikao sam, ali nije bilo nikoga u blizini.
U zadnje vrijeme na youtube-u sam gledao dosta videa onih zafrkanata sto razlicite zeze rade sa ljudima koji ne postuju saobracajna pravila- sprejem za farbanje kose (koji se lako pere i kad se osusi) a koji izgleda kao pravi sprej, "vandaliziraju" auto. Kontam da bi kul bilo malo ih istraumirati, npr. velikim slovima napisati "PARKING PAPAK" na sajbu, pa da dobro zapamte. Samo ne znam koliko bi se moglo eventualno imati problema sa policijom zbog toga, iako je lahko ukloniti ga (samo se opere).
Prije 10 dana na zelenu povrsinu preko puta groblja Sv. Marko na Kosevu papak parkirao X5-icu.
Ja odmah izvadio telefon, i dok je on jos u blizini bio poceo da slikam (imam cak i jednu sliku njega kad je krenuo prema meni agresivno, ali ga je to zaustavilo).
Odmah je poceo vikati, pitati zasto slikam, ja rekoh da mogu poslati na klix i Radio Sarajevo, jer je parkirao na zelenu povrsinu. Krenuo je da me otjera (malo nevoljko, jer nije bas da me nema
Prije par dana sam opet vidio kako neko parkira tu na zelenoj povrsini, crna Buba, i slikao sam, ali nije bilo nikoga u blizini.
U zadnje vrijeme na youtube-u sam gledao dosta videa onih zafrkanata sto razlicite zeze rade sa ljudima koji ne postuju saobracajna pravila- sprejem za farbanje kose (koji se lako pere i kad se osusi) a koji izgleda kao pravi sprej, "vandaliziraju" auto. Kontam da bi kul bilo malo ih istraumirati, npr. velikim slovima napisati "PARKING PAPAK" na sajbu, pa da dobro zapamte. Samo ne znam koliko bi se moglo eventualno imati problema sa policijom zbog toga, iako je lahko ukloniti ga (samo se opere).
- semirsar
#12198 Re: "Majstori" parkiranja
Neki od tijeh papaka su vec poprilicno istraumatizirani, pa tako i na mene neki majmuncic dreknu s pitanjem sta to ja radim s mobilnim u ruci, valjda mislio da cu da ga slikamthekupus wrote:Meni je pun telefon "majstora" sto parkiraju po zelenim povrsinama, ali mrsko mi je prebacivati na kompjuter da stavim na forum slike
Odmah je poceo vikati, pitati zasto slikam, ja rekoh da mogu poslati na klix i Radio Sarajevo, jer je parkirao na zelenu povrsinu. Krenuo je da me otjera (malo nevoljko, jer nije bas da me nema) ali sam odmah krenuo fol zvati policiju. Kad je skontao da ne moze nista drugo, sjeo je u auto i odvezao ga. Bio sam bas ponosan na sebe.
- seoBIH
#12199 Re: "Majstori" parkiranja
Nemojte se zajabevati. Pun je grad papaka koji nosaju razne utoke. Radi kurecenja ne treba popiti metak. Zovi policiju, zovu pauka i produzi dalje 
- thekupus
#12200 Re: "Majstori" parkiranja
da to bogdom tako funkcioniraseoBIH wrote:Nemojte se zajabevati. Pun je grad papaka koji nosaju razne utoke. Radi kurecenja ne treba popiti metak. Zovi policiju, zovu pauka i produzi dalje
50 m nize se nalazi famozni Casper i njegovih 4 ili vise auta uvijek parkiranih na trotoaru i trolejbuskoj stanici, policija bi do sad davno reagovala da rade kako treba
plus samo malo dalje se nalazi parking gdje pauk odvozi automobile
bila je jedna smijesna situacija, kad sam prolazio i vidio pauk sa upaljenom rotacijom kako stoji na sredini ceste pored upravo te stanice kod arh. fakulteta prepune auta
Meni drago, kontam evo konacno da ociste stanicu, kad izlazi lik iz Caspera sa kesom, i sjeda u auto. Rotacija da mogu pokupiti rucak.
Isto k'o u nadrealistima, majke mi