PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post Reply

Šta su za vas najbitniji ciljevi protesta poput ovog u Tuzli?

Smanjenje troškova administracije na sve moguće načine a posebno kroz smanjenje plata političarima, te ukidanje svih povlastica (paušala, naknada, itd)
204
26%
Postavljanje stručnih i odgovornih, a ne podobnih kadrova na odgovorne funkcije (ukidanje stranačke raspodjele)
124
16%
Oduzimanje nelegalno stečene imovine i revizija privatizacije, te prodaja oduzete imovine radi namirivanja radničkih potraživanja
159
21%
Sudski progon i kažnjavanje odgovornih za privatizacijski kriminal, te procesuiranje i kažnjavanje svih slučajeva nepotizma i korupcije
89
11%
Efikasnije sudstvo u službi građana (a ne političara i tajkuna)
36
5%
Ukidanje kantona i jačanje države, uz puno uvažavanje etničkih prava
49
6%
Ravnomjerno a ne proporcionalno povećanje penzija i socijalnih davanja
19
2%
Ostavke onih prema kojima su protesti usmjereni (kantonalne vlade, ministri)
18
2%
Uvođenje prijevremenih izbora kao opcije za promjenu vlasti, te objedinjavanje općih i općinskih izbora
22
3%
Nasilne smjene vlasti s ciljem dokazivanja vlastodršcima da su oni u službi građana, a ne obrnuto
54
7%

Total votes: 774

Hajlac

#12176 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Hajlac »

zoomba wrote:Dok naši sugrađani kopaju po kontenjerima oni kopaju po nosu, igraju igrica..... Previše su plaćeni za svoj "rad"!!! KAZNITI BANDU NA IZBORIMA!!! OSTAVKE ODMAH BANDO LOPOVSKA!!!

Image
Džaba ti sto izbora kad od kraja godine kreću otplaćivanja MMF kredita!

Isto kao 2010. kad je SDP došao na shebanu ekonomiju pa se samo jaade prilagodili onim prethodnima s kriminalom i obmanom naroda.

A tek sad u kakvom stanju je ekonomija - nema toga ko može preokrenuti stvari na bolje u kratkom periodu.

Nego, svejedno je koja klika je u foteljama - poenta je vršiti konstantan pritisak na njih da počnu raditi za opŠĆe umjesto ličnog dobra.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12177 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by JoseMujica »

Hajlac wrote:
JoseMujica wrote:to da...moj je osvrt bio samo na odnose IMF-država jer in general svi pričaju o IMF kao o babarogi, što najviše odgovara loklnim mufljuzima koji time imaju idealnog žrtvenog jarca za nepismene mase. Još niti jednu državu nije uništio IMF već lokalne političke elite.

a one su te koje stvaraju poslovni ambijent, povezuju biznise, i stvaraju imidž države.....al i tu treba biti realan ovi naši hahari imaju heben posao...kita smo cvijeća po svemu
Naravno ali MMF je kreator te šeme - ne saučesnik. Saučesnici su uvijek lokalni oligarsi. Oni zajedno igraju - u istom timu. MMF uvijek među tim lokalcima drži "savjetnike" koji upravljaju situacijom i navode na dalje korake.

Jer pazi malo, u tom periodu oko 2009. kad je i kod nas sve krenulo nizbrdo, da nije MMF de fakto uskočio skešom kao spasitelj oligarhije, pa oni bi svi grohnuli i narod bi ih otjerao govnjivom motkom a oni novi bi se napokon uhvatili jačanja ekonomije.

Kakvo mi jačanje ekonomije imamo od početka "stand-by aranžmana"? Samo se to zapitajte.

Tad se još moglo oživjeti ekonomija, primarno zaštitom domaće proizvodnje(odhebati CEFTU i lobističku mafiju) i razračunavanjem s krupnim privrednim kriminalom(dovoljno je bilo krenuti od Razvojne banke FBiH). Oživjeti Željeznice itd.

Sad je je prekasno, kad je došlo vrijeme za naplatu MMF kredita a ekonomiju su od tada totalno uništili tako da se sve veći procenat budžeta puni iz "tranši", dok je u početku samo dopunjavan/krpljen kreditima.
IMF i WB i postoje da održavaju stabilnost...ako ti je draže da sve propadne ne kontam onda šta je poenta tvoje priče osim neka sve pocrka, propadne, ništa ne valja i svi su lopovi.

Niko nije spasio govnare do narod svojim glasovima na izborima, a još više oni što ih libo tuki pa neće ni da glasaju...

zapamti ovaj post jer sada kažem da oktobar neće ništa promjeniti jer će nepismene ovce glasati za iste glavuše i idemo opet moliti za novu tranšu...a kako vremenom (to si dobro primjetio) dubioza raste bit će potrebni još radikalniji rezovi, a govnari će obećati i mamu da im hebu samo da dobiju još para...to je spirala propasti a u njoj najmanju krivicu ima IMF...nervira me uopće ta priča da se krivica prebacuje na druge a niko neće da kaže da smo mi šupci....isto ko kad Srbi počnu da su Ameri krivi za rat ili žiranti da krive banku što su sami bili glupi pa potpisivali svašta

ps

i koliko se sjećam IMF se povukao iz prvobitnog aranžmana jer se ovi naši nisu pridržavali dogovorenog pa su jedva i na guzove dobili drugi
nedim73m

#12178 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by nedim73m »

gfhj4r5uz54 wrote:
Nedim, čovića ne može niko osudit dok je glavni tužilac nijaz mehmedbašić, znaš to je isto kada političari narede nečije ubistvo pa obdukciju vrši hamza žujo, u tebi 20 metaka a on napiše umro od ujeda pčele
Koliko se sječam bio je nepravomočno osuđen na 5 godina. Koliko se sječam ležao je u zatvoru par mjeseci.

A da te netko pitao može li se osuditi Ante Jelavić&co prije 15 godina isto tako bi napisao da je neboguće zbog tužioca xy.

I lijepo sam napisao problem je što kad je oslobođen zbog nedostatka dokaza (što su neki dokazi isparili prilikom prebacivanja sa sud na sud) nije nitko odgovarao zbog nestanka istih. Ja bi bio zadovoljan da je umjesto njega optužen sudija, tužilac, ovaj, onaj. Jedino što nisam zadovoljan jeste da je utvrđeno da je država oštećena (čak se od lijanovića ne traži da daju te novce za koje su oštetili držau ovo je za plakati) i isto tako utvrđeno da nitko nije kriv.

To ti je isto ko da hamza žujo utvrdi da je netko ubijen, a sud utvrdi da nitko nije kriv.
Hajlac

#12179 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Hajlac »

nedim73m

#12180 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by nedim73m »

:roll:
JoseMujica wrote:
Naravno ali MMF je kreator te šeme - ne saučesnik. Saučesnici su uvijek lokalni oligarsi. Oni zajedno igraju - u istom timu. MMF uvijek među tim lokalcima drži "savjetnike" koji upravljaju situacijom i navode na dalje korake.

Jer pazi malo, u tom periodu oko 2009. kad je i kod nas sve krenulo nizbrdo, da nije MMF de fakto uskočio skešom kao spasitelj oligarhije, pa oni bi svi grohnuli i narod bi ih otjerao govnjivom motkom a oni novi bi se napokon uhvatili jačanja ekonomije.

Kakvo mi jačanje ekonomije imamo od početka "stand-by aranžmana"? Samo se to zapitajte.

Tad se još moglo oživjeti ekonomija, primarno zaštitom domaće proizvodnje(odhebati CEFTU i lobističku mafiju) i razračunavanjem s krupnim privrednim kriminalom(dovoljno je bilo krenuti od Razvojne banke FBiH). Oživjeti Željeznice itd.

Sad je je prekasno, kad je došlo vrijeme za naplatu MMF kredita a ekonomiju su od tada totalno uništili tako da se sve veći procenat budžeta puni iz "tranši", dok je u početku samo dopunjavan/krpljen kreditima.
IMF i WB i postoje da održavaju stabilnost...ako ti je draže da sve propadne ne kontam onda šta je poenta tvoje priče osim neka sve pocrka, propadne, ništa ne valja i svi su lopovi.

Niko nije spasio govnare do narod svojim glasovima na izborima, a još više oni što ih libo tuki pa neće ni da glasaju...

zapamti ovaj post jer sada kažem da oktobar neće ništa promjeniti jer će nepismene ovce glasati za iste glavuše i idemo opet moliti za novu tranšu...a kako vremenom (to si dobro primjetio) dubioza raste bit će potrebni još radikalniji rezovi, a govnari će obećati i mamu da im hebu samo da dobiju još para...to je spirala propasti a u njoj najmanju krivicu ima IMF...nervira me uopće ta priča da se krivica prebacuje na druge a niko neće da kaže da smo mi šupci....isto ko kad Srbi počnu da su Ameri krivi za rat ili žiranti da krive banku što su sami bili glupi pa potpisivali svašta

ps

i koliko se sjećam IMF se povukao iz prvobitnog aranžmana jer se ovi naši nisu pridržavali dogovorenog pa su jedva i na guzove dobili drugi[/quote]

Jose preporučujem ti da pogledaš http://www.youtube.com/watch?v=waEYQ46gH08 ima dosta sličnih filmova vezano za MMF (od ubojstava pa naddalje) ovaj je vezan za naša područja i mislim da ima dosta istine u ovom filmu
Basvod

#12181 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Basvod »

JoseMujica wrote:
A sta je alternativa? Za koga da glasamo? Kod nas nema ni intelektualnog ni moralnog kadra za kojeg bi covjek sa merakom otisao na izbore, zaokruzio i nadao se boljem sutra.
nedim73m

#12182 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by nedim73m »

Basvod wrote:
JoseMujica wrote:
A sta je alternativa? Za koga da glasamo? Kod nas nema ni intelektualnog ni moralnog kadra za kojeg bi covjek sa merakom otisao na izbore, zaokruzio i nadao se boljem sutra.
Netko je napisao da ima 170 registrovanih stranaka, ako je to istina i ako nitko od njih ne odgovara mislim da je jedino što je gore od tih 170 stranaka ovaj plenum. Znači netko od tih 170, ili osnuj stranku ili se prijavi kao neovisni kandidat pa zaokruži sam sebe. A ako ni sam sebi ne odgovaraš onda jbg.
semirizsvemira

#12183 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by semirizsvemira »

Ja ne znam sto policija nije reagovala ovih dana zbog blokade saobracajnica kada zbog par stotina nakvih protestanata ispasta cijelo Sarajevo ? Baci par suzavaca , izvadi pendreke pa po ledjima ko nece da se skloni . Pusti druge ljude da zive . Sta je danasnji cilj protesta da se unisti ? Sehidska mezarja , spomenik ubijenoj djeci Sarajeva ili mozda spoemn obiljezja granatiranja Sarajeva . Posto ocito nista nije sveto . Vidim da nikoga nema iz javnih kuhinja :? na protestima .
L u c i f e r

#12184 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by L u c i f e r »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: A samo par stranica ranije blagosiljaš i zlatiš ruke onog režimskog kera što se pobio sa demonstrantima prije par dana i prizivaš neka nova batinjanja a ovdje si lafo protiv nasilja. :roll: Fakat si gnjida od čovjeka, moralna provalija bez dna. Kakvih se gluposti ovdje nisi napisao pa to je strašno. Isto kao mentalno bolesna osoba kada pobjegne od kuće pa krene po gradu da pravi svoj šou, tako ti praviš na ovom temi svoj šou nekakvim moralnim akrobacijama poznatim samo tebi. :-?

P.S Ne znam koliki paćenim moraš biti pa piskarati po forumu u petak navečer u sitne sate. :(
:kiss:

:nargila:
Objektivni navijac

#12185 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Objektivni navijac »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
vivaldi wrote:
Objektivni navijac wrote:Plate su previsoke u Bosni,da bi strani investitori otvarali fabrike i pogone
nisu previsoke. velike plate su u adminsitraciji, ali nece ovdje invetsitor otvarat novu opstinu ili ministarstvo vec fabriku, a plate u realnom sektoru su daleko ispod prosjeka.

u tekstilnoj industriji ljudi rade za 400 maraka
Da, ovdje imaš masu ljudi koji su spremni raditi za 500KM neto plate, to je mizernih 256 Eura. Radnici u Kini po fabrikama imaju veće plate.
Upravo tako,ljudi su spremni raditi za 500 KM i davanje vece plate policajcu,sestrici,sluzbeniku ili vatrogascu sa SSS je kriminalni akt.
Budzetska kasta generise vrzino kolo korupcije,kriminala i nepotizma sa kojim nema napretka. Zasto bi neko ,uopste pokusavao da cini bilo sta po pokretanju ekonomije ili razvoja,kada on i sira porodica zive u komunistickom raju sa odlicnim platama i ogromnim beneficijama i to im je osigurano do zadnjega dana zivota.
Osim plata,tu imamo i doprinose,nedavno je na Klixu bilo da su doprinosi po radniku najveci u Evropi/svijetu,svi ti doprinosi idu za odhranjivanje budzetske kaste.
Ja ne razumijem uopste sta ljudi podrazumijevaju ovdje pod stranim investicijama,da ce neko doci i pokloniti ti par milijardi eura :? Nece,sigurno,kao sto nigdje ne dolazi. Moze samo pokrenuti proizvodnju necega a to ako ima uslove a uslove treba stvoriti politicka elita a ona to nece,jer je korumpirana i jer joj je dobro do jaja. Drugo,strani investitor moze kupiti neki nas brend ,pa ga razviti,investirati u njega. Kod nas ljudi opcenito ne stvaraju brendove,firme,ne pokrecu nista,jer sto bi to radili,kada je lakse postati budzetlija i hladiti muda cijeli zivot,nego zivjeti godinama pod stresom i radom. Budzetska kasta je ubila vrijednost rada u ovoj zemlji i ona je osnovni i primarni problem ove zemlje.
zoomba

#12186 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by zoomba »

ko da ne mogu na drugi nacin krasti osim mmf-a iz narodnoga trezora daju obaveznica nekoj drugoj banci uz 10% kamate :D
sve ce oni rasprodati dok narod gleda... :lol: jos ce sad pogotovo vise krasti jer znaju daim je kraj blizu i pokusati izvuci i spasiti pokradeno sto se da spasiti...zato ih treba hitno sve otjerati...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12187 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by JoseMujica »

Basvod wrote:
JoseMujica wrote:
izbori nemaju alternativu, a promjene ne dolaze preko noći

Političare dresiraš na izborima ko cuke ili će oni dresirati tebe. Dakle uvjek glasaj za one koji nisu na vlasti sve dok ti ne bude dobro u životu. I koristite maksimalno otvorene liste....dakle ne glasati za stranko već za pojedince na listi! Vala na onolikom papiru svak može naći jedno ime za koje će reći da je barem OK.

Dresura političara starta kad počnu gubiti izbore jer će tada shvatiti da nemogu raditi šta hoće i da sve to prolazi. U BiH još nije počela dresura jer npr. od 1990. godine nema niti jedne godine a da SDA nije bila u vlasti. I to je jasna poruka naroda političarima da ih mogu hebavati kako hoće bez ikakvih posljedica. Druga bi se pjesma pjevala da smo svaki izborni ciklus kažnjavali vlast, a dovodili druge da osjete njene čari....danas bi oni izlazili na ulice, da predizbore popuše kitu cvijeća narodu
Mister Yes

#12188 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Mister Yes »

KatarinaKosaca wrote: Ne volim raditi lične ispovjedi jer će se to kad tad nisko upotrijebiti protiv mene, ali mom je mužu prekjučer bila hitna, došli su na Stari Grad, znači išli alternativnim putem, brzo su došli i odvezli ga u bolnicu. Nije grad blokiran, blokirana je jedna saobraćajnica.
Moj prijatelj iz rova ide svaki drugi dan na dijalizu sa soukbunara. Ima alternativni put ali je duži i gori i svaki put povrati prije nego stignu. A kad idu regularnim putem nikada ne povraća. Bude mu muka ali stignu dovoljno brzo da ne povrati. Sličnih slučajeva koliko hoćeš.
Basvod

#12189 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Basvod »

nedim73m wrote:
Basvod wrote:
JoseMujica wrote:
Netko je napisao da ima 170 registrovanih stranaka, ako je to istina i ako nitko od njih ne odgovara mislim da je jedino što je gore od tih 170 stranaka ovaj plenum. Znači netko od tih 170, ili osnuj stranku ili se prijavi kao neovisni kandidat pa zaokruži sam sebe. A ako ni sam sebi ne odgovaraš onda jbg.
To i ja kontam dok se malo ne udubim pa vidim da su u manjim strankama jos vece budale i ublehasi nego u velikim.
Isto kao kad cujem kako treba sto vise mladih u politici... pa kad cujem mlade politicare mozak mi se okrene koji su to copy/paste ljigavci.
Predstavnici plenumasa su naravno jos gori. Iz koje rupe je ono izaslo boga ti pitaj.
zoomba

#12190 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by zoomba »

narod se vise brine hoce li biti blokirana ulica i hoce li raditi tranvaji od pomisli gdje ode drzava i sto se sve rasprodaje.. :-)
ho oponopono

#12191 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by ho oponopono »

...meni ni u džep ni iz džepa!Image
Reglan

#12192 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Reglan »

http://static.klix.ba/media/images/vije ... 1.6_xl.jpg

pazi papka sa naocalama i izlizanim farmerkama :lol: :lol: :lol:
Basvod

#12193 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Basvod »

JoseMujica wrote:
Basvod wrote:
JoseMujica wrote:
izbori nemaju alternativu, a promjene ne dolaze preko noći

Političare dresiraš na izborima ko cuke ili će oni dresirati tebe. Dakle uvjek glasaj za one koji nisu na vlasti sve dok ti ne bude dobro u životu. I koristite maksimalno otvorene liste....dakle ne glasati za stranko već za pojedince na listi! Vala na onolikom papiru svak može naći jedno ime za koje će reći da je barem OK.

Dresura političara starta kad počnu gubiti izbore jer će tada shvatiti da nemogu raditi šta hoće i da sve to prolazi. U BiH još nije počela dresura jer npr. od 1990. godine nema niti jedne godine a da SDA nije bila u vlasti. I to je jasna poruka naroda političarima da ih mogu hebavati kako hoće bez ikakvih posljedica. Druga bi se pjesma pjevala da smo svaki izborni ciklus kažnjavali vlast, a dovodili druge da osjete njene čari....danas bi oni izlazili na ulice, da predizbore popuše kitu cvijeća narodu
Ima smisla, slazem se ali... ne kod nas.
Kako ce izgubiti izbore kad nakon izbora svako koalira sa svakim i opet su svi na vlasti?
zoomba

#12194 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by zoomba »

sta ce biti kad ova nezadovoljna masa izvrsi gradzanski neposluh pa krenu da ne placaju poreze i i ostala budjetska primanja :D
punta

#12195 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by punta »

hahahahahaah a gdje im je ovaj vođa https://www.facebook.com/sanin.cepalo?fref=ts

onaj dan kad su privedeni svi su rekli da su ih drotovi tukli jedino je on reko da je sve bilo u redu
i vise ga nema na protestima ni njeg ni onog mu megafona
i sve je sa fb izbriso sve sto je napiso u vezi protesta

takvi su i ovi drugi protestanti cim dobiju pentrek vise neke dolazit
zoomba

#12196 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by zoomba »

arshavin wrote:http://static.klix.ba/media/images/vije ... 1.6_xl.jpg

kad ti papci pocnu da ne placaju poreze i kad stane budjet , pa ce i oni izaci na ulice... :D
L u c i f e r

#12197 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by L u c i f e r »

Maharadza wrote:
L u c i f e r wrote:gle ovih parazita
sad se sjetili:
Rijaset IZBiH: U vremenu siromaštva uzimanje "bijelog hljeba" je nemoralno
pih, da tek vidiš (i čuješ) kako na Džumi osuđuju "huligane začete na haram način" i brane SDA kliku tako što SVU odgovornost prebacuju na MZ i Dejton (nije da ne snose odg. ali NE KOMPLETNU), uključujući i to što 20god. const. tonemo ko' titanik! :run:
svojevremeno sam i ja slušao ta njihova sranja
i tako postadoh
ateist
L u c i f e r

#12198 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by L u c i f e r »

costacurta wrote:
L u c i f e r wrote:
Tužilaštvo BiH donijelo je naredbu o provođenju istrage protiv direktora SIPA-e Gorana Zupca zbog krivičnog djela nesavjesnog rada u službi. Zubac je osumnjičen da nije poduzeo sve radnje koje su mogle spriječiti teroristički napad na zgradu Predsjedništva BiH, javila je večeras FTV.
opa
počelo je počelo
idemo dalje
sledeća kota: toranj
Džavolčiču,

jesi' gled'o sinoć Himzu i Živka na FACEu?
Jesil čuo kad Himzo reče za FahrA da mu ništa nije naredio, samo je zvao da se informiše o situaciji a sve i da mu je "naredio" Himzo ga ne bi poslušao jer ovaj nema ustavne nadležnosti, kako u njegovj direkciji tako i u SIPAi. Ne da ga nije okrivio već dapače :D
Himzo sve prebacuje na Zubca i SIPAu i najavljuje hapšenja, odgovornost tužilaca za fajlove u ladicama i još mnogo toga.
Živko (između redova) isto tako samo što je on sve povezao sa njegovim hapšenjem koje je okvalifikovao kao "državni udar" u režiji Nermina Nikšića i drugara od prije par mjeseci.
Ono što je skoro pa izvijesno je da će se oni (političari) između sebe uhvatiti za vratove zbog svih laži i izmišljotina usmjerenih prema narodu, što bi rekli 2odbit će im se od glavu".
Toliko su sebi zakomplikovali život da su sad u ćorsokaku, smušeni, izbezumljeni ali najjadnije je to što sad "imaju informacije" da se "sprema nešto":?

Jebe mi se za FahrA, ali ako može da mi objasniš, onako sa stručnog, neovisnog stanovišta i političkog gledišta zašto bi njemu bilo u interesu da organizuje paljevinu, rušenje, državni udar i sve drugo za šta ga se optužuje?
Ja mislim da je on već najavio koaliciju sa DFom i sa Željom bi rutinski uzeo sledeće izbore. Zna to on, a znaju i ONI, u takvom ozračju jel misliš da je nemoguće da je ovo sve što se dešava u režiji vladajućih a sve zbog bojazni od te nove koalicije i mogućeg gubitka vlasti? Jel moguć taj scenario? FIno, kulturno u bijelim rukavicama uzme ih u tri poteza, još ima podršku Vučića i Amerike, zašto paljevina, zašto mu terorizam ide u prilog?
Ako su poslali SIPU u predsjedništvo da hapsi premijera Federacije onda je sve moguće. Jedva čekam da vidim šta je čika Himzo mislio pod onim sinoć "Očekujte neočekivano". :mrgreen:
čovjek koji je težak nekoliko milijardi
vrlo lahko umisli da je svemoguć
njegov ego će biti njegov kraj
Reglan

#12199 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by Reglan »

zoomba wrote:
arshavin wrote:http://static.klix.ba/media/images/vije ... 1.6_xl.jpg

kad ti papci pocnu da ne placaju poreze i kad stane budjet , pa ce i oni izaci na ulice... :D
Ovi papci ti prizivaju Ukrajinu.Ako ti ne smeta da nosis pancit i sljem na glavi onda izadji i podrzi.
Protesti bez organizatora.100 ljudi blokira grad.
A ljudi dobijali gotovo po milion glasova. :D
zoomba

#12200 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Post by zoomba »

nema ovde bolje sudbine dok god budemo okrivljivali druge za stanje u kojem mi zivimo i odlucujemo...
Post Reply