Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12151 Re: Zeničani
Ima logike.
Vidjeti pod "Fahrudin Radoncic".
Vidjeti pod "Fahrudin Radoncic".
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12152 Re: Zeničani
http://www.zenicablog.com/nk-celik-saop ... desavanja/
Kakav bezobrazluk i drskost majku im yebem, da se ovako bez bismille kite tuđim perjem.
Mamicu im SDaovsku
, i onom prascu Kalušiću i svima iz Odbora za Hitnost i opštine Zenica.
Kakva hrpa neistina, laži, nebuloza je napisana u ovom saopštenju.

Na nivou grada grupa sportskih eksperata u dogovoru sa gradskom upravom je pripremila projekat reorganizacije sporta i u tom kontekstu pripremila sve uslove da nogometni klub Čelik potpiše reprogram. Nakon što Dom naroda usvoji Odluku o produženju roka plaćanja dugovanja prema poreznoj upravi, što je dogovoreno na nivou tri kluba konstitutivnih naroda, Čelik će početi redovno da otplaćuje rate, te na taj način će deblokirati račun i početi normalno funkcionisati.
Kakav bezobrazluk i drskost majku im yebem, da se ovako bez bismille kite tuđim perjem.
Mamicu im SDaovsku
Kakva hrpa neistina, laži, nebuloza je napisana u ovom saopštenju.
- Freamon Lester
#12153 Re: Zeničani
Danasnjim rezultatom 1:2 SDA je sahranio posljednji sportski kolektiv u ovom gradu. Kriminal koji su oni napravili u NK Celiku dovoljan je da se kompletno rukovodstvo SDA kazni sa bar 100 godina zatvora. Ko bar malo voli sport u ovom gradu i izadje na izbore pa glasa za SDA jednostavno ima propuh u glavi.Jimmy McNulty wrote:http://www.zenicablog.com/nk-celik-saop ... desavanja/
Na nivou grada grupa sportskih eksperata u dogovoru sa gradskom upravom je pripremila projekat reorganizacije sporta i u tom kontekstu pripremila sve uslove da nogometni klub Čelik potpiše reprogram. Nakon što Dom naroda usvoji Odluku o produženju roka plaćanja dugovanja prema poreznoj upravi, što je dogovoreno na nivou tri kluba konstitutivnih naroda, Čelik će početi redovno da otplaćuje rate, te na taj način će deblokirati račun i početi normalno funkcionisati.![]()
Kakav bezobrazluk i drskost majku im yebem, da se ovako bez bismille kite tuđim perjem.![]()
Mamicu im SDaovsku, i onom prascu Kalušiću i svima iz Odbora za Hitnost i opštine Zenica.
Kakva hrpa neistina, laži, nebuloza je napisana u ovom saopštenju.![]()
![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12154 Re: Zeničani
Dovoljno je samo pročešljati knjige NK Čelika i riješit ćemo se šljama za sva vremena. Ali Tužilaštvo, policija, inspekcija = SDA
Neki dan busaju se u prsa pričom "naaaađite bilo kakvu mrlju na obrazu bilo koga od ovih kandidata ako možete" , pa da su Laki i Zika članovi SDA Zenica ne bi odgovarali ni za jedno djelo kamoli ovi kandidati...
Neki dan busaju se u prsa pričom "naaaađite bilo kakvu mrlju na obrazu bilo koga od ovih kandidata ako možete" , pa da su Laki i Zika članovi SDA Zenica ne bi odgovarali ni za jedno djelo kamoli ovi kandidati...
Last edited by Jimmy McNulty on 24/09/2016 18:18, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#12155 Re: Zeničani

Bacac kugle sa najmanje trofeja u historiji atletike zadovoljan...
- Freamon Lester
#12156 Re: Zeničani
Nema nista od toga Masoni iz hotela Balkan su jaci u ovom slucaju. Znaju da bi svako ko je u prethodnih 20 godina obavljao bilo kakvu funkciju unutar stranke morao na robiju.Jimmy McNulty wrote:Dovoljno je samo pročešljati knjige NK Čelika i riješit ćemo se šljama za sva vremena. Ali Tužilaštvo, policija, inspekcija = SDA
-
kakavdanakneiskustvu
#12157 Re: Zeničani
fakat face u carpe diemu
- kamen spoticanja
#12158 Re: Zeničani
Ooooo ev ga aplauz na otvorenoj sceni 
i evo zasto eldin ne treba na tv
- Freamon Lester
#12159 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Ooooo ev ga aplauz na otvorenoj sceni

- kamen spoticanja
#12160 Re: Zeničani
Djaba se kleberishFreamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote:Ooooo ev ga aplauz na otvorenoj sceni
cojk platio 30 tisuca da se uzivo upuca u koljeno
- Freamon Lester
#12161 Re: Zeničani
Makar nije uvecavao fakture za promotivni materijal pa se onda rastalio sa vlasnikom stamparije i ukrao od stranke kako to radi trenutni vrh SDA.kamen spoticanja wrote: Djaba se kleberish![]()
- kamen spoticanja
#12162 Re: Zeničani
Kazu da je sevap hapit od sdaFreamon Lester wrote:Makar nije uvecavao fakture za promotivni materijal pa se onda rastalio sa vlasnikom stamparije i ukrao od stranke kako to radi trenutni vrh SDA.kamen spoticanja wrote: Djaba se kleberish![]()
al mi ope' nije jasno kako je to gore od eldina na face-u?
-
sorted
#12163 Re: Zeničani
Povrsno, sterilno i na silu.
Klasican marketinski harakiri.

-
Ci-Nick
#12164 Re: Zeničani
Ništa protiv čovjeka nemam,.......al blefira pravo,..s praznom puškom u rukama bi da se bori protiv dobro naoružane i iskusne mafije,..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12165 Re: Zeničani
Ma ja, 'ta će on, treb'o im se naguzit i dopustit da ga karaju u bulju. Prosječan Zeničanin svakako ne zna bolje od tog. Nekad im popuši pa mu ovi dadnu nešto siće.Ci-Nick wrote:Ništa protiv čovjeka nemam,.......al blefira pravo,..s praznom puškom u rukama bi da se bori protiv dobro naoružane i iskusne mafije,..
-
Mustang1
#12166 Re: Zeničani
Kako bi se kod nas mogli dobiti izbori preko sporta to je cudo jedno.
-
Ci-Nick
#12167 Re: Zeničani
Ne razumijem jezik kojim govoriš,...nema pokrića za onakvu aroganciju, ni umnog ni moralnog ni iskustvenog,..Jimmy McNulty wrote:Ma ja, 'ta će on, treb'o im se naguzit i dopustit da ga karaju u bulju. Prosječan Zeničanin svakako ne zna bolje od tog. Nekad im popuši pa mu ovi dadnu nešto siće.Ci-Nick wrote:Ništa protiv čovjeka nemam,.......al blefira pravo,..s praznom puškom u rukama bi da se bori protiv dobro naoružane i iskusne mafije,..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12168 Re: Zeničani
ima vremena, razumjet ćeš. 
-
Ci-Nick
#12169 Re: Zeničani
Ruzumjet ćeš ti kad budeš imao 50 godina ko ja da on ne ulazi u politiku da nas ne bi karali,.. nego hoće on da nas kara,..Jimmy McNulty wrote:ima vremena, razumjet ćeš.
Last edited by Ci-Nick on 24/09/2016 23:20, edited 3 times in total.
-
belfy
#12170 Re: Zeničani
ja sam napravio izbor:
a da cu i glas...Mesa Selimović wrote:Čovjek nije drvo, i vezanost je njegova nesreća, oduzima mu hrabrost, umanjuje sigurnost. Vežući se za jedno mjesto, čovjek prihvata sve uslove, čak i nepovoljne, i sam sebe plaši neizvjesnošću koja ga čeka. Promjena mu liči na napuštanje, na gubitak uloženog, neko drugi će zaposjesti njegov osvojeni prostor, i on će počinjati iznova. Ukopavanje je prvi početak starenja, jer je čovjek mlad sve dok se ne boji da započinje. Ostajući, čovjek trpi ili napada. Odlazeći čuva slobodu, spreman je da promijeni mjesto i nametnute uslove. Kuda da ode? Nemoj da se smiješiš, znam da nemamo kud. Ali možemo ponekad, stvarajući privid slobode. Tobože odlazimo, tobože mijenjamo. I opet se vraćamo, smireni, utješljivo prevareni.
- Onda, trebali da idem ili da ostanem? Jer je svejedno, izgleda. Ako sam vezan, nisam slobodan. A ako je vraćanje cilj, čemu onda odlaženje?
- Pa u tome i jeste sve: vraćati se. S jedne tačke na zemlji čeznuti, polaziti i ponovo stizati. Bez te tačke za koju si vezan, ne bi volio ni nju ni drugi svijet, ne bi imao odakle da pođeš, jer ne bi bio nigdje. A nisi nigdje ni ako imas samo nju. Jer tada ne misliš o njoj, ne čezneš, ne voliš. A to nije dobro. Treba da misliš, da čezneš, da voliš. Bez te tačke za koju si vezan, ne bi volio ni nju ni drugi svijet, ne bi imao kud da odeš, jer ne bi bio nigdje.
Last edited by belfy on 24/09/2016 23:51, edited 1 time in total.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12171 Re: Zeničani
Ko da ja to već ne znam? Al' eto ti ako si naviko da te SDA kara i ako si zadovoljan njihovim babinskim kitama nastavi pljuvat po svakom novom ko se kandiduje i ko pokuša pobijedit tu mafijašku organizaciju.
-
Ci-Nick
#12172 Re: Zeničani
Kažem, nemam ništa protiv,..ali do kad više stvaranje novih stranaka, zašto se odustajalo od SDP-a, zašto se prepuštao starim komunjarama i narcisoidnom Lagumdžiji, pa nastade SDU, pa nastade DF, pa šta sad neki SC,.. ako mu je bio interes boljitak za široke mase zašto nije ušao u Našu stranku i sa energijom i kapitalom koji investira u novu stranku tu napravio pojačanje.Jimmy McNulty wrote:Ko da ja to već ne znam? Al' eto ti ako si naviko da te SDA kara i ako si zadovoljan njihovim babinskim kitama nastavi pljuvat po svakom novom ko se kandiduje i ko pokuša pobijedit tu mafijašku organizaciju.
Al ne,.. mora se imati svoja stranka,.. biti glavni. Šta će na opštim izborima uraditi ? Ništa. A tu je vlast, novac, uštede, obrazovanje, zdravstvo,..sve.
Zato moj glas nema,..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12173 Re: Zeničani
Druže ja uopšte nisam lik koji nekog Vračeta podržava
čak znam o njegovom ocu masan trač koji zna možda 1% stanovništva, zeleni bi ulili za tu informaciju
ja ću ko što Damir Nikšić kaže glasati PROTIV a ne za. Smatram da ima najbolje šanse da MOŽDA ako se sve zvijezde poklope pobijedi na izborima i da osvoji njegova stranka fin broj mandata za OV. U konačnici i Mirad da za deset dana bude načelnik nama će sve bit isto jer politiku Zenice ne vodi Zenica nego šta baje iz Sarajeva kažu. Ja samo više ne mogu gledat ove SDA face kako zabijaju zadnji čavao u lijes ovog grada. Ponavljam, da Ibliz iz džehenema dođe i kandiduje se protiv SDA glaso bih za njega. Uostalom, mislim da i ne možemo znati sa sigurnošću šta bi bilo kad bi bilo, jedna stranka valada ovdje 20+ godina pa osim malo ušminkanog grada šta imamo? Nemamo ništa... govori mi jučer rodica koja je došla nakon 5 god da je Zenica u ratu više ličila na grad nego ovo što sad imamo. Ja se tih vremena ne sjećam ali ako je nekome ovo dobro što se dešava sa našim gradom onda neka drugog oktobra bude cinik i ne izađe na izbore ili neka da svoj glas onima koji nisu kurcem mrdnuli 20 godina. Možda baš ovaj put mrdnu.
- kamberovica polje
#12174 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Druže ja uopšte nisam lik koji nekog Vračeta podržavačak znam o njegovom ocu masan trač koji zna možda 1% stanovništva, zeleni bi ulili za tu informaciju
ja ću ko što Damir Nikšić kaže glasati PROTIV a ne za. Smatram da ima najbolje šanse da MOŽDA ako se sve zvijezde poklope pobijedi na izborima i da osvoji njegova stranka fin broj mandata za OV. U konačnici i Mirad da za deset dana bude načelnik nama će sve bit isto jer politiku Zenice ne vodi Zenica nego šta baje iz Sarajeva kažu. Ja samo više ne mogu gledat ove SDA face kako zabijaju zadnji čavao u lijes ovog grada. Ponavljam, da Ibliz iz džehenema dođe i kandiduje se protiv SDA glaso bih za njega. Uostalom, mislim da i ne možemo znati sa sigurnošću šta bi bilo kad bi bilo, jedna stranka valada ovdje 20+ godina pa osim malo ušminkanog grada šta imamo? Nemamo ništa... govori mi jučer rodica koja je došla nakon 5 god da je Zenica u ratu više ličila na grad nego ovo što sad imamo. Ja se tih vremena ne sjećam ali ako je nekome ovo dobro što se dešava sa našim gradom onda neka drugog oktobra bude cinik i ne izađe na izbore ili neka da svoj glas onima koji nisu kurcem mrdnuli 20 godina. Možda baš ovaj put mrdnu.