Ukrajina

Post Reply
Avetinho

#12151 Re: Odg: Ukrajina

Post by Avetinho »

anti -nacista wrote:
Renta wrote:
anti -nacista wrote:Pozdrav svim Dobrim Ljudima

Još si nam samo ti trebao... Ovakvih "antinacista" je ovdje pun kamion.
Vrati se ti u 41' iz koje si doskočio.
Oh ! Kolega ?
Ja ovdje vidim itekako ( i ne samo na ovoj temi ) koga bi Vi trpali u kamione i tjerali u Konc-Logore
Kolega ?
sve mi se cini da ste Vi zalutali iz 1941 i zelite ponovi BiH u 1992-toj ?
na vasu nesrecu ? to se nece desiti , A ako vam Anti-nacista , Anti-Fasista , Anti -Fundamentalista smeta ?
i uznemirava ?
to samo govori kojoj vi mracnoj ideologiji pripadate, kolega !
:pisnuo:

Volim trolove ponekad
Mister Yes

#12152 Re: Ukrajina

Post by Mister Yes »

Lincoln-Burrows wrote:Karta je odgovor Amerikanaca na pitanje: Gdje je Ukrajina?

Vidim petero ih misli da su u SAD a dosta njih misli da je Greenland točna pozicija.

Image
Vala si se i ti obrukao ako misliš da je samo petoro reklo da su u SAD :wink:
Russki

#12153 Re: Ukrajina

Post by Russki »

i? tko je nova zapadna lutka na mjestu predsjednika Ukrajine?
Avetinho

#12154 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Mister Yes wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Karta je odgovor Amerikanaca na pitanje: Gdje je Ukrajina?

Vidim petero ih misli da su u SAD a dosta njih misli da je Greenland točna pozicija.

Image
Vala si se i ti obrukao ako misliš da je samo petoro reklo da su u SAD :wink:
Sta kazu Bosamci?

Cekaj, tu nema javnog mnenja, samo krompir i paprike i mlad kukuruz.
anti -nacista

#12155 Re: Ukrajina

Post by anti -nacista »

uznemiravajuci video posljedica masakra iz Odese , najvecega trenutno ratnoga zlocina u Evropi poslije BiH i do sada na zalost nije jedini kako se sukobi intenziviraju,
"Nacionalna garda " ili od NATO instruktora ( kao i glavosjece i kanibali u Siriji ) opremljeni i u ovih zadnjih par dana pokusavaju pociniti maskre u Istocnoj Ukrajini i tacnije po cijeloj Ukrajini protiv neistomisljenika
Ja Sam Odavle se smije , grohotom ,
ne trebate biti uznemireni i shokirani , zadatak svakoga anti-naciste je da ih razotkrivamo
da znamo sa kim imamo posla , da nam se nikada ne ponovi
18 +

Njemacki video ;

Avetinho

#12156 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

anti -nacista wrote:uznemiravajuci video posljedica masakra iz Odese , najvecega trenutno ratnoga zlocina u Evropi poslije BiH i do sada na zalost nije jedini kako se sukobi intenziviraju,
"Nacionalna garda " ili od NATO instruktora ( kao i glavosjece i kanibali u Siriji ) opremljeni i u ovih zadnjih par dana pokusavaju pociniti maskre u Istocnoj Ukrajini i tacnije po cijeloj Ukrajini protiv neistomisljenika
ne trebate biti uznemireni i shokirani , zadatak svakoga anti-naciste je da ih razotkrivamo
18 +

Njemacki video ;

Trolu, s kim imate posla?
Gojeni H

#12157 Re: Ukrajina

Post by Gojeni H »

Ja Sam Odavle wrote:
FreedomUSA wrote:Posle oslobađanja Iraka i Afganistana od diktatura, SAD će sigurno pomoći i Ukrajini. Najvjerovatnije će iz Poljske krenuti tenkovi, a iz SAD će stići avioni koji će izvesti ograničeno bombardovanje s ciljem da se unište neprijatelji.

Kakav god plan da je, siguran sam da će i u Ukrajinu stići demokratija, i da će se uspješno pridružiti Evropskoj Uniji.
Odlicno :pisnuo:
:lol: :lol:
Extra! Gadjaj izmedju ociju.
Gojeni H

#12158 Re: Odg: Ukrajina

Post by Gojeni H »

anti -nacista wrote:Pozdrav svim Dobrim Ljudima
Pozdrav Floridi iz radnicke i seljacke, nikad pokorene Bosne! Zivio drug Kastro!
Challenger__

#12159 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ukrajinski doprinos izbornom procesu:

Image

samoslagajući izborni listići... Nisi ga ni ubacio, a on se već sam složio.

:pisnuo:
Challenger__

#12160 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Izborno mjesto u Donjeckoj republici:

Image

veća fotografija - - :lol: -
grizly91

#12161 Re: Ukrajina

Post by grizly91 »

Ja Sam Odavle wrote:
anti -nacista wrote:uznemiravajuci video posljedica masakra iz Odese , najvecega trenutno ratnoga zlocina u Evropi poslije BiH i do sada na zalost nije jedini kako se sukobi intenziviraju,
18 +

Njemacki video ;

Trolu, s kim imate posla?
Sa takvima poput tebe...
Challenger__

#12162 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

- prema režimskim izvorima, izbore je bojkotovalo 40 % populacije, a najveća izlaznost je, prema očekivanju, bila u Galiciji i Kijevu. Međutim, već su društvene mreže zasule fotografije ogromnog broja nevažećih biračkih listova na kome su: prekriženi svi kandidati, dopisani nepostojeći, ili ispisana poruka "fašizam neće proći".

Image

Image

Image

Image

Image

oficijelna stranica - LINK

_____

ZAKLJUČAK: Može se sa lakoćom ustvrditi sljedeće: izlaznost (tvrde 60 %) je predimenzionirana, veliki je broj nevažećih listića, dio građana je izbore iskoristio da ispiše političke poruke protiv hunte. Ukratko, debakl hunte i njihovih ino-mentora.
FreedomUSA

#12163 Re: Ukrajina

Post by FreedomUSA »

Ja Sam Odavle wrote:Odlicno :pisnuo:
Ne vidim šta je smiješno, kada je činjenica da je SAD oslobodila mnoge države od diktature. Mnogi američki predsjednici su donijeli demokratiju u zemlje gdje su vladali brutalni diktatori.

Putin je samo neko ko želi da spaja teritorije.
Co0l

#12164 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Upravu je Cheli a vodeci se njegovom logikom moze se zakljuciti da su i danasnji izbori za EP,uslijed bojkota i nevazecih listica,dozivjeli debakl:

Image
FreedomUSA

#12165 Re: Ukrajina

Post by FreedomUSA »

Co0l wrote:Upravu je Cheli a vodeci se njegovom logikom moze se zakljuciti da su i danasnji izbori za EP,uslijed bojkota i nevazecih listica,dozivjeli debakl:
Mislim da se ljudi čiji su roditelji bili zarobljeni i maltretirani godinama na golom otoku za vrijeme komunizma neće složiti.
madner

#12166 Re: Ukrajina

Post by madner »

Svih 14 ili ima i tu drugacije misljenje? :D
Challenger__

#12167 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Još nešto... Da se ne bi stvorila fama oko velikih redova u Kijevu danas, njih je objasnio član izborne komisije (prilog Al-Jazeere): Zbog kresanja budžeta, biračka infrastruktura je smanjena od dva do dva i pol puta, što je znatno produžilo evidneciju glasača i izborni proces.
Co0l

#12168 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

FreedomUSA wrote:
Co0l wrote:Upravu je Cheli a vodeci se njegovom logikom moze se zakljuciti da su i danasnji izbori za EP,uslijed bojkota i nevazecih listica,dozivjeli debakl:
Mislim da se ljudi čiji su roditelji bili zarobljeni i maltretirani godinama na golom otoku za vrijeme komunizma neće složiti.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
Co0l

#12169 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Još nešto... Da se ne bi stvorila fama oko velikih redova u Kijevu danas, njih je objasnio član izborne komisije (prilog Al-Jazeere): Zbog kresanja budžeta, biračka infrastruktura je smanjena od dva do dva i pol puta, što je znatno produžilo evidneciju glasača i izborni proces.
Dok su redovi prilikom glasanja za otcjepljenje,a cijim fotkama si zatrpavao temu,bili samo zbog velikog odziva na isti :D
Renta

#12170 Re: Odg: Ukrajina

Post by Renta »

Co0l wrote:
Challenger__ wrote:Još nešto... Da se ne bi stvorila fama oko velikih redova u Kijevu danas, njih je objasnio član izborne komisije (prilog Al-Jazeere): Zbog kresanja budžeta, biračka infrastruktura je smanjena od dva do dva i pol puta, što je znatno produžilo evidneciju glasača i izborni proces.
Dok su redovi prilikom glasanja za otcjepljenje,a cijim fotkama si zatrpavao temu,bili samo zbog velikog odziva na isti :D

Ma da, nedaj bože da bi ukrajinci željeli glasovati. :D
Cheli nam se uspaničio i dao sam sebi zadatak da još ove noći obori legalnost ukrajinskih izbora. :pisnuo:
Bit će duga ova noć za chelija. Pružimo mu podršku.
Nedaj se, Svi smo mi cheli. :pisnuo: :pisnuo:
Last edited by Renta on 26/05/2014 00:17, edited 1 time in total.
Challenger__

#12171 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Molim poricatelje stvarnosti, a ljude koji su se osvjedočili u hronično pogrešnim procjenama (Sirija, Egipat, Iran) da ne očekuju od mene da im repliciram.

Unaprijed zahvaljujem.
Challenger__

#12172 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

:lol:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

izvor - LINK

________

Obuma, Kerry, Bidene. Jade jadne, jadnici. Za žaljenje ste.
Last edited by Challenger__ on 26/05/2014 00:40, edited 2 times in total.
Co0l

#12173 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Ne se nervirat,nece мамочка Россия nigdje. :thumbup: Stavise,sad nam je i bliza nakon ovog pomjeranja granica prema istoku :D
Challenger__

#12174 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Još da tvoj upis ima veze s mozgom, gdje bi ti bio kraj.
Co0l

#12175 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Challenger__ wrote:Još da tvoj upis ima veze s mozgom, gdje bi ti bio kraj.
Budimo iskreni,ti si jedan od glavnih krivaca sto je ova tema pretvorena u zajebanciju.Ti i okjupajko koji se pojavi s vremena na vrijeme da nam u strofama objasni neke stvari :kiss:
Post Reply