A ja kakav sam peh ili bi policija iz šahta iskočila ili bi me kamion satro
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#12151 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa bio sam nekoliko puta, što bi se reklo, u iskušenju u takvim situacijama, ali nikad nisam uradio to, uredno sam stao iako nema apsolutno žive duše.
-
alipasijaner
#12152 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel se zajebavas ili ozbiljno pitas?el_bake007 wrote:Da li smatrate da je uredu proći kroz crveno svjetlo u kasnim noćnim satima u Sarajevu u naseljima gdje nisu "velike" raskrsnice i fino se može vidjeti da li netko dolazi sa strane(strana)? Ne govorim o tome da se profura 80-90 km/h već ako je recimo period od 12 do 5 ujutro zaustaviti se ili znatno smanjiti brzinu,pogledati sa strana i proći?
- Sodom1
#12153 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To neki kreteni ne rade svoj posao , ne ukljuce zuti da navece blinka , ali hej nije zvaka za seljaka 
-
el_bake007
#12154 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U postu nisam rekao ni da sam za to ni da sam protiv već sam zatražio mišljenja drugih
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#12155 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Viđao sam pokoji taksi da prođe ležerno
- bersK
#12156 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja viđam ljude u osam naveče profuraju kroz crveno. A pošto se često vraćam kasno poslije ponoć cu hauze, rijetko koga vidim da proćerda kroz crveno iako smo samo ja i on na suprotnim stranama semafora. Sami.
- nepass1
#12157 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
onaj semafor prije starackog u a.b. srebrne dosta raje prolazi kroz crveno i po danu.
nezz ja stanem, cak sam stajao i u 3h po noci. nekako mi glupo proci kroz crveno, jos traje mozda 30 sec.
nezz ja stanem, cak sam stajao i u 3h po noci. nekako mi glupo proci kroz crveno, jos traje mozda 30 sec.
- xamp
#12158 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam znao proci kroz par takvih u kasnim nocnim satima jer smatram da nemaju funkciju u ta doba. Npr utorkom u 2h... nigdje nikoga i kao sstojih na semaforu gdje i u toku dana bude 3 auta... (ne pricam ni ja u vecim, glavnim raskrnicama vec mahalskim semaforima).el_bake007 wrote:Da li smatrate da je uredu proći kroz crveno svjetlo u kasnim noćnim satima u Sarajevu u naseljima gdje nisu "velike" raskrsnice i fino se može vidjeti da li netko dolazi sa strane(strana)? Ne govorim o tome da se profura 80-90 km/h već ako je recimo period od 12 do 5 ujutro zaustaviti se ili znatno smanjiti brzinu,pogledati sa strana i proći?
Da smo normalni, kao sto znamo da nismo, u odredjenom periodu bi se prebacivalo na trepcute zutu koje bi radilo po noci kako bi se izbjeglo cekanje NIKOGA da prodje.
- Dope_Man
#12159 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Isti sam. Jednom tako uradio, negdje 1 ujutro, vracam se i nigdje nikog, nebitna raskrsnica. Stao sam.. cekam malo.. i krenem mozda 2-3 sekunde prije nego se zeleno pali (kad sam vidio na sporednoj ulici da je prebacilo na zuto - jos uvijek nigdje nikog sa bilo koje strane)... malo dalje eto ih iza (gdje su bili jos mi nije jasno), pa pored i mahnuse da stanem. Pitanje kao znate li sta ste uradili.. ja kazem da sam krenuo ranije. Sreca zavrsilo se samo na upozorenju kad su vidjeli da nisam pijan il nista slicno.Leon16v wrote:Pa bio sam nekoliko puta, što bi se reklo, u iskušenju u takvim situacijama, ali nikad nisam uradio to, uredno sam stao iako nema apsolutno žive duše.
Od tad camim 5 minuta ako treba. Mada bi bilo logicno da se mnogi takvi semafori po noci prebace na blinkajuce zuto.
- Bullet Tooth Tony
#12160 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja se nisam mogao navici u Americi da na crveno smijem proci kada se ukljucujem na desnoDope_Man wrote:Isti sam. Jednom tako uradio, negdje 1 ujutro, vracam se i nigdje nikog, nebitna raskrsnica. Stao sam.. cekam malo.. i krenem mozda 2-3 sekunde prije nego se zeleno pali (kad sam vidio na sporednoj ulici da je prebacilo na zuto - jos uvijek nigdje nikog sa bilo koje strane)... malo dalje eto ih iza (gdje su bili jos mi nije jasno), pa pored i mahnuse da stanem. Pitanje kao znate li sta ste uradili.. ja kazem da sam krenuo ranije. Sreca zavrsilo se samo na upozorenju kad su vidjeli da nisam pijan il nista slicno.Leon16v wrote:Pa bio sam nekoliko puta, što bi se reklo, u iskušenju u takvim situacijama, ali nikad nisam uradio to, uredno sam stao iako nema apsolutno žive duše.
Od tad camim 5 minuta ako treba. Mada bi bilo logicno da se mnogi takvi semafori po noci prebace na blinkajuce zuto.
- vješalica
#12161 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://aktuelno.ba/motociklom-od-konjic ... kmh-video/
jos jedan u nizu nepopravljivih ubojica na cestama
jos jedan u nizu nepopravljivih ubojica na cestama
-
Emir92
#12162 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije u svim drzavama. Moras to dobro paziti. U nekim drzavama jeste dozvoljeno skretanje desno na crvenom.Bullet Tooth Tony wrote:Ja se nisam mogao navici u Americi da na crveno smijem proci kada se ukljucujem na desnoDope_Man wrote:Isti sam. Jednom tako uradio, negdje 1 ujutro, vracam se i nigdje nikog, nebitna raskrsnica. Stao sam.. cekam malo.. i krenem mozda 2-3 sekunde prije nego se zeleno pali (kad sam vidio na sporednoj ulici da je prebacilo na zuto - jos uvijek nigdje nikog sa bilo koje strane)... malo dalje eto ih iza (gdje su bili jos mi nije jasno), pa pored i mahnuse da stanem. Pitanje kao znate li sta ste uradili.. ja kazem da sam krenuo ranije. Sreca zavrsilo se samo na upozorenju kad su vidjeli da nisam pijan il nista slicno.Leon16v wrote:Pa bio sam nekoliko puta, što bi se reklo, u iskušenju u takvim situacijama, ali nikad nisam uradio to, uredno sam stao iako nema apsolutno žive duše.
Od tad camim 5 minuta ako treba. Mada bi bilo logicno da se mnogi takvi semafori po noci prebace na blinkajuce zuto.![]()
sviraju ljudi iza ... reko sta im je jbt crveno
![]()
- Bullet Tooth Tony
#12163 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Upravu si ... nisam znao da je uopce dozvoljeno u nekim

- amar1994
#12164 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kako ces kad si se bavio CVT mjenjacemBullet Tooth Tony wrote:Upravu si ... nisam znao da je uopce dozvoljeno u nekim![]()
- orinoco
- relax11
- amar1994
#12167 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Malo ranije su napravili novi pjesacki
, da ne idu lijeni studenti do semafora pa na perone 
Bice mrtvih sigurno
Bice mrtvih sigurno
- amar1994
#12168 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da dodam detalje , kod Marsalke , takodje su poceli semafore montiratamar1994 wrote:Malo ranije su napravili novi pjesacki![]()
Bice mrtvih sigurno
jebem ti narod i lobi , i budaletine
-
tempuser
#12169 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne pretjeruj, jucer si iz tramvaja presao u auto, a danas rezonujes ko da metra pjeske u zivotu nisi napravio! Stanujem u blizini, to nisu lijeni studenti nego cista logika i potreba jer su postavili prelaz i semafor tacno u liniji sa autobuskom i cestom prema kampusu i do Z. od Bosne kojom ide 90% raje na autobusku i nazad. Do Z. od Bosne mogu doci svim tramvajima osim 1, do Zeljeznicke samo 1 i 4. S druge strane na Z. od Bosne imas bukvalno istu stvar, semafor od tramvajske do kampusa. Nije bilo nikakve logike da obilazis do H. Kajtaza ili dolje do Une da bukvalno predjes preko ceste. Do nije bilo prelaza uvijek raja s torbama cekala da predju, a najgore je bilo ovo od kad su nacrtali zebru koja je bila u polumraku, a nije bilo semafora.amar1994 wrote:Malo ranije su napravili novi pjesacki![]()
Bice mrtvih sigurno
Novost je da je da je mali tunel na gornjim Ciglanama jednosmjeran, moze se samo uzbrdo.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#12170 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koji mali tunel na Ciglanama, je l' ti mrsko na mapi ga naći ?tempuser wrote:Ne pretjeruj, jucer si iz tramvaja presao u auto, a danas rezonujes ko da metra pjeske u zivotu nisi napravio! Stanujem u blizini, to nisu lijeni studenti nego cista logika i potreba jer su postavili prelaz i semafor tacno u liniji sa autobuskom i cestom prema kampusu i do Z. od Bosne kojom ide 90% raje na autobusku i nazad. Do Z. od Bosne mogu doci svim tramvajima osim 1, do Zeljeznicke samo 1 i 4. S druge strane na Z. od Bosne imas bukvalno istu stvar, semafor od tramvajske do kampusa. Nije bilo nikakve logike da obilazis do H. Kajtaza ili dolje do Une da bukvalno predjes preko ceste. Do nije bilo prelaza uvijek raja s torbama cekala da predju, a najgore je bilo ovo od kad su nacrtali zebru koja je bila u polumraku, a nije bilo semafora.amar1994 wrote:Malo ranije su napravili novi pjesacki![]()
Bice mrtvih sigurno
Novost je da je da je mali tunel na gornjim Ciglanama jednosmjeran, moze se samo uzbrdo.
- supercali
#12171 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto izlazi na goricu iz pravca robota
Gdje su garaze
Gdje su garaze
- holowey
#12172 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjerujem misli na onaj tunel kad uz odobasinu ides do vrha pa neces na vrh kosevskog nego se tunelom spustis na ciglane i izadjes kod robota...vise ne moze iz odobasine u tunel nego samo iz tunela u odobasinuliaar wrote:Koji mali tunel na Ciglanama, je l' ti mrsko na mapi ga naći ?tempuser wrote:Ne pretjeruj, jucer si iz tramvaja presao u auto, a danas rezonujes ko da metra pjeske u zivotu nisi napravio! Stanujem u blizini, to nisu lijeni studenti nego cista logika i potreba jer su postavili prelaz i semafor tacno u liniji sa autobuskom i cestom prema kampusu i do Z. od Bosne kojom ide 90% raje na autobusku i nazad. Do Z. od Bosne mogu doci svim tramvajima osim 1, do Zeljeznicke samo 1 i 4. S druge strane na Z. od Bosne imas bukvalno istu stvar, semafor od tramvajske do kampusa. Nije bilo nikakve logike da obilazis do H. Kajtaza ili dolje do Une da bukvalno predjes preko ceste. Do nije bilo prelaza uvijek raja s torbama cekala da predju, a najgore je bilo ovo od kad su nacrtali zebru koja je bila u polumraku, a nije bilo semafora.amar1994 wrote:Malo ranije su napravili novi pjesacki![]()
Bice mrtvih sigurno
- amar1994
#12173 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dobro , zivi bili pa vidjelitempuser wrote:Ne pretjeruj, jucer si iz tramvaja presao u auto, a danas rezonujes ko da metra pjeske u zivotu nisi napravio! Stanujem u blizini, to nisu lijeni studenti nego cista logika i potreba jer su postavili prelaz i semafor tacno u liniji sa autobuskom i cestom prema kampusu i do Z. od Bosne kojom ide 90% raje na autobusku i nazad. Do Z. od Bosne mogu doci svim tramvajima osim 1, do Zeljeznicke samo 1 i 4. S druge strane na Z. od Bosne imas bukvalno istu stvar, semafor od tramvajske do kampusa. Nije bilo nikakve logike da obilazis do H. Kajtaza ili dolje do Une da bukvalno predjes preko ceste. Do nije bilo prelaza uvijek raja s torbama cekala da predju, a najgore je bilo ovo od kad su nacrtali zebru koja je bila u polumraku, a nije bilo semafora.amar1994 wrote:Malo ranije su napravili novi pjesacki![]()
Bice mrtvih sigurno
mrsko je bilo ocigledno nekima ici na semafora , nabijem ih ovim putem , isao sam na univerzitet pa znam sta pricam , ja nisam stavljo glavu u torbu ko pojedini , zdrao
lijenost nego sta , necemo se raspravljat dalje
ne moram imat 40-50god da prepoznam ljudsku glupost , bolje je da su im nadvoznjak napravili al ovako je jeftinije , jebo guzve ne moramo ni vozat , ima biciklo , gras , centro i tabanfijaker
mislis , ljudi voze preko onog ostrva , neko ocigledno jede govna u zadnje vrijeme katastrofa .
- drug_profi
#12174 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E zasraše to sa tunelom u H.Kulenovića.
Baš muški.
Baš muški.
- amar1994
#12175 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma sve lobiraju papcine kako im se cefnedrugi profil wrote:E zasraše to sa tunelom u H.Kulenovića.
Baš muški.