karakters wrote:kurdoxxxx

karakters wrote:kurdoxxxx

Pa jes, isti Odzalan.Kikibombona wrote:karakters wrote:kurdoxxxx

Reconstruction in #Aleppo Outcome of one month’s work on 1) Maghazleh 2) Aleppo University gardens 3) Souk al Jarabat #Aleppo #Syria

Il caffe di roma #Aleppo

The streets of Damascus earlier 27-09-2018

To je dobro. Civili ne ginu ovih dana ili gine manji broj.Challenger_ wrote:Mrtva tema, mrtav PDF. Truba.
Pa sva ta govna su vec po evropi i cekaju naredjenje da djeluju.JUPITERXXXX wrote:Sirija se polako rjesava tih wehabo ubica.Pitanje je samo koliko se tih glavosjeca nalazi medju migrantima po nasim ulicama.Da je namjera da se pronadju lako ih je otkriti po ponasanju u odnosu na druge.
Svaki vid terorizma treba riješiti isključivo silom.nixon69 wrote:Pa sva ta govna su vec po evropi i cekaju naredjenje da djeluju.JUPITERXXXX wrote:Sirija se polako rjesava tih wehabo ubica.Pitanje je samo koliko se tih glavosjeca nalazi medju migrantima po nasim ulicama.Da je namjera da se pronadju lako ih je otkriti po ponasanju u odnosu na druge.
Mislio sam da vi šiizam smatrate skupinom bajki, izmišljotina i budalaštine, pa ako je tako zašto se onda bojati, treba pustiti ljude da se što prije uvjere da su to bajke i izmišljotine, i kako je moguće da se ove izmišljotine šire po vašim zajednicama koje tako brižljivo hranite istinom i znanjem

Rahmetli Tito je bio dobar sa svima...Black swan wrote:sad mi pade na pamet pitanje
kakav je tito bio s hafezom

Garant bio poslovođa u STR "Linija razgraničenja" a sad kontraverzni bizinismen. Pa prihvatio amnestiju uz uslov da mu ostane ostvareni prihodNadzornik wrote:Bivsi umjereni Kasim Zarkan koji je bio jedan od vodja dzihadista u Daraa-i ali dolaskom Rusa i SAA u Daru prihvatio je
amnestiju,predao oruzje,obrijao bradu i ponovo postao obican gradjanin Damaska.
Bavi se trgovinom i pokusava da zaboravi prosle dane.
Cim su Francuske trupe napustile Siriju i Sirija i zvanicno i de facto postala nezavisna - Tito zvrcnuo na telefon HafezaNadzornik wrote:Rahmetli Tito je bio dobar sa svima...Black swan wrote:sad mi pade na pamet pitanje
kakav je tito bio s hafezom