Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
- bersK
#12127 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ćale mi radi kao građevinac. Sad možete zamislit kakvu odbrambenu opremu ima u autu. Gedore, gedore everywhere...

- Kinaski
#12128 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zamisli istuce te lik tvojom gedorom 
-
dgL_
#12129 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto si ti zeznut u saobracaju... Samo bi se tukoKinaski wrote:Zamisli istuce te lik tvojom gedorom
- black
#12130 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
najvise me nerviraju vozaĆine 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12131 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas na ukljcenju na Kranjcevicevu iz Tesanjske guzva 16:30, mic po mic se ide...kad frajer sa Mazdom 6 pretice cijelu kolonu
ide mu taxo iz suprotnog, on zakoci metar ispred njega i agresivno se ubaci u red. Prodje taxo, ovaj opet pretice sve i opet agresivno pravo na Kranjcevicevu
E nervira me inace to ubacivanje, ali ovaj je danas prekuco...
-
zoomba
#12132 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve
Najgori su oni kad voze skroz ljevom trakom 40kmh
Najgori su oni kad voze skroz ljevom trakom 40kmh
- amar1994
#12133 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
reci samo jel siva mk1 , ako jest imao sam blizak susret prosle god_BataZiv_0809 wrote:Danas na ukljcenju na Kranjcevicevu iz Tesanjske guzva 16:30, mic po mic se ide...kad frajer sa Mazdom 6 pretice cijelu kolonuide mu taxo iz suprotnog, on zakoci metar ispred njega i agresivno se ubaci u red. Prodje taxo, ovaj opet pretice sve i opet agresivno pravo na Kranjcevicevu
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12134 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesteamar1994 wrote:reci samo jel siva mk1 , ako jest imao sam blizak susret prosle god_BataZiv_0809 wrote:Danas na ukljcenju na Kranjcevicevu iz Tesanjske guzva 16:30, mic po mic se ide...kad frajer sa Mazdom 6 pretice cijelu kolonuide mu taxo iz suprotnog, on zakoci metar ispred njega i agresivno se ubaci u red. Prodje taxo, ovaj opet pretice sve i opet agresivno pravo na Kranjcevicevu
![]()
- amar1994
#12135 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj kakva je to papcina fuj , govno je proslo ljeto zagradilo cijelu ulicu(Avdage Šahinagića) jer je ceko kumu_BataZiv_0809 wrote:Jesteamar1994 wrote:reci samo jel siva mk1 , ako jest imao sam blizak susret prosle god_BataZiv_0809 wrote:Danas na ukljcenju na Kranjcevicevu iz Tesanjske guzva 16:30, mic po mic se ide...kad frajer sa Mazdom 6 pretice cijelu kolonuide mu taxo iz suprotnog, on zakoci metar ispred njega i agresivno se ubaci u red. Prodje taxo, ovaj opet pretice sve i opet agresivno pravo na Kranjcevicevu
![]()
postidi mi marku otac ga jebo
-
tempuser
#12136 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Majke mi stanje na cestama se rapidno pogorsava, da covjek poslije 15 min za volanom krene da razmislja od iseljenju. Ajd smo sto po pitanju parkiranja, zaustavljanja i zmigavaca postali najzatucaniji Bliski istok nego sto se svi vuku ko sline.
Danas, sati je bilo oko 11, znaci van ikakve spice, zurim na aerodrom, sa 60-65 kmh na brzinomjeru ja sam daleko najbrzi na potezu Pofalici - Stup i to toliko da moram sverati iz trake u traku da vozim tom brzinom.
Danas, sati je bilo oko 11, znaci van ikakve spice, zurim na aerodrom, sa 60-65 kmh na brzinomjeru ja sam daleko najbrzi na potezu Pofalici - Stup i to toliko da moram sverati iz trake u traku da vozim tom brzinom.
- kloniran
#12137 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tempuser wrote:Majke mi stanje na cestama se rapidno pogorsava, da covjek poslije 15 min za volanom krene da razmislja od iseljenju. Ajd smo sto po pitanju parkiranja, zaustavljanja i zmigavaca postali najzatucaniji Bliski istok nego sto se svi vuku ko sline.
bas tako
jutros tuka se prestoji u lijevu traku i spusti na 40 km/h
300m ispred nje prazno al ona nema namjeru da ubrza
tipkanje na telefon vaznije
-
tempuser
#12138 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan ispod Stupske petlje nekakva "P" glupaca iskolacenih ociju juri ispod 40 kmh lijevom trakom i nema te drzave koja bi je pomakla u rednju, ili ne daj boze u desnu. Inace vidjeti da nekog vozi sporije od 40 kad nema spice je postala normalna pojava.kloniran wrote:tempuser wrote:Majke mi stanje na cestama se rapidno pogorsava, da covjek poslije 15 min za volanom krene da razmislja od iseljenju. Ajd smo sto po pitanju parkiranja, zaustavljanja i zmigavaca postali najzatucaniji Bliski istok nego sto se svi vuku ko sline.
Danas, sati je bilo oko 11, znaci van ikakve spice, zurim na aerodrom, sa 60-65 kmh na brzinomjeru ja sam daleko najbrzi na potezu Pofalici - Stup i to toliko da moram sverati iz trake u traku da vozim tom brzinom.![]()
bas tako
- amar1994
#12139 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znas kako kazu moralne vertikale , ne postoji spora voznja i spora/brza traka
-
tempuser
#12140 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Postoje pravila i vrlo su jednostavna, u desnoj vozi kako hoces, u svim ostalim trakama ne smijes usporavati one iza sebe.
-
530i
#12141 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zadnjih mjeseci je to konstanta, sporo se vozi plus gužva stalno i uvijek.
- MOSALJOZE
#12142 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajd što hamšan ili hamša ispred tebe vozi 40 km/h nego
te kao po navici bude još jedan bibi pored nje istom brzinom vozi.
Meni nije ovo jasno eto guslaju i približava se semaforu na kojem je upaljeno zeleno.KAKO NEMAŠ ŽELJU DA UBRZAŠ I PROĐEŠ TAJ SEMAFOR
Večeras poslije Binga prema EP na Stupu ono raja se ubacuje kako stigne.Zakočiše 2 auta ispred mene da pustw ovog koji se uključuje sa pijace i on mahnitan ne gleda drugu traku,a odozgor ogroman kamion sreća prazna prikolica bi i čovjek jedva zakoči.Možda je 15 cm falilo da ga zakači.
Prije stacionarnog radara kod aerodroma ide bruda iza mene sa golfom 5 i jaranom unutra,a desni far baca na sve strane samo gdje treba jok.I zalijepio se on meni dodje radar,ja skoro 70 vozio ostade bruda 150m iza mene valjda ga u treĆu vratio da ga ne uslika.
Meni nije ovo jasno eto guslaju i približava se semaforu na kojem je upaljeno zeleno.KAKO NEMAŠ ŽELJU DA UBRZAŠ I PROĐEŠ TAJ SEMAFOR
Večeras poslije Binga prema EP na Stupu ono raja se ubacuje kako stigne.Zakočiše 2 auta ispred mene da pustw ovog koji se uključuje sa pijace i on mahnitan ne gleda drugu traku,a odozgor ogroman kamion sreća prazna prikolica bi i čovjek jedva zakoči.Možda je 15 cm falilo da ga zakači.
Prije stacionarnog radara kod aerodroma ide bruda iza mene sa golfom 5 i jaranom unutra,a desni far baca na sve strane samo gdje treba jok.I zalijepio se on meni dodje radar,ja skoro 70 vozio ostade bruda 150m iza mene valjda ga u treĆu vratio da ga ne uslika.
- MOSALJOZE
#12143 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dodjem na stupsku petlju,ja i škoda se pomjerimo desno uključiše se 2-3 auta i ova dva su prešla u lijevu,ali brudi u megan II se
što šofer u šleperu mora zakočiti i iza njega još 3 auta.On čačka mobitel,i onda ga ostavi pa po gasu.
- ranger
#12144 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
haha o kakvim bokte pravilima pricate nije auto put, lijeva brza traka? jes al u kurcu 
-
ITNet
#12145 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije auto put ali vaze ista neka osnovna pravila o ponasanju u saobracaju kao i na auto putu sto te uce kad polazes vozacki, jeli to kontas? I nije rijec o brzoj traci vec o normalnoj voznji od 60kmh sto je i ogranicenje, ako je tebi normala i ok da neko gusla 40kmh u lijevoj traci pod objasnjenjem da u gradu nema brze trake idi i obnovi malo gradivo o sobracajnoj kulturi i propisima.ranger wrote:haha o kakvim bokte pravilima pricate nije auto put, lijeva brza traka? jes al u kurcu
- seoBIH
#12146 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema minimalne ogranicene brzine, niti brze, ili spore trake. Svoje frustracije nemojte ispoljavati na tim vozacima, vec na drzavi, pa onda mozda nesto i uradite po ovom pitanju.
Sto se tice sporaca, smetaju mi, ali im ne jebem mate (mozda nekad
) ali nemam pravo
Nije do njih.
Sto se tice sporaca, smetaju mi, ali im ne jebem mate (mozda nekad
-
ITNet
#12147 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slazem se stanje je sve gore i gore...Neki dan lola sa kamionom natovaren pjeskom od Ilidze do pofalica 30kmh krajnja lijeva i laganini, bio sam suvozac u jednom autu i stajali smo nesto dva puta tako da sam ga bas ispratio... Sve vise ovih dostavljaca sa kombijima (onim velikim sa dvije osovine nazad) i pickup-ima isto samo guslanje, guslanje, guslanje, telefon, telefon...tempuser wrote:Neki dan ispod Stupske petlje nekakva "P" glupaca iskolacenih ociju juri ispod 40 kmh lijevom trakom i nema te drzave koja bi je pomakla u rednju, ili ne daj boze u desnu. Inace vidjeti da nekog vozi sporije od 40 kad nema spice je postala normalna pojava.kloniran wrote:tempuser wrote:Majke mi stanje na cestama se rapidno pogorsava, da covjek poslije 15 min za volanom krene da razmislja od iseljenju. Ajd smo sto po pitanju parkiranja, zaustavljanja i zmigavaca postali najzatucaniji Bliski istok nego sto se svi vuku ko sline.
Danas, sati je bilo oko 11, znaci van ikakve spice, zurim na aerodrom, sa 60-65 kmh na brzinomjeru ja sam daleko najbrzi na potezu Pofalici - Stup i to toliko da moram sverati iz trake u traku da vozim tom brzinom.![]()
bas tako
Poceo sam kad vidim nekog da bulji u telefon samo malo na sirenu da se trznu, i buljim negdje ono kao nisma njima
Neki dan nedelja je bila oko 11 ujutru idem iz grada prema ilidzi vozim standardno 50-60 negdje malo brze da stignem na zeleni val, to je slalom super-g bio ljudi ja sam se osjecao kao da svi stoje ili da ja idem nekom svjetlosnom brzinom, onda dodjem do onih ravnica prema Kiseljaku lola u clio-u gusla 40kmh
- seoBIH
#12148 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Opet da upitam, što ne bi radili? Što ih boli kurac za tebe i mene, ako im nije u cilju da požure?
Mislim, zdrav razum, odgoj, poštivanje i uvažavanje drugog? U čmarugi bosnji? How yes no
Mislim, zdrav razum, odgoj, poštivanje i uvažavanje drugog? U čmarugi bosnji? How yes no
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#12149 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Desilo se cudo!!!
Brat mi prica da mu je kolegu s posla prije par dana zaustavila policija i da su ga kaznili zbog guslanja lijevom trakom. Sporo je vozio i izivcirao policajce koji su se vozili iza njega
Navodno je kazna koju sad mora platiti veca nego da je prekoracio brzinu za vise od 10 km/h.
Brat mi prica da mu je kolegu s posla prije par dana zaustavila policija i da su ga kaznili zbog guslanja lijevom trakom. Sporo je vozio i izivcirao policajce koji su se vozili iza njega
Navodno je kazna koju sad mora platiti veca nego da je prekoracio brzinu za vise od 10 km/h.
- basicm
#12150 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Plava?_BataZiv_0809 wrote:Danas na ukljcenju na Kranjcevicevu iz Tesanjske guzva 16:30, mic po mic se ide...kad frajer sa Mazdom 6 pretice cijelu kolonuide mu taxo iz suprotnog, on zakoci metar ispred njega i agresivno se ubaci u red. Prodje taxo, ovaj opet pretice sve i opet agresivno pravo na Kranjcevicevu
![]()