Atalanta.. Samo ću reći da na svaki pomen tog imena, odmah mi naumpadne scena iz Kengura, ono u kladionici: Sinovi, Roma - Atalanta završeno!!
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- turbofolk
#12126 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Svaka čast za igru i rezultat iz prvog pretkola. Neće talijanci nakantat Sarajevo. Sarajevo kad igra evropska pretkola il ispadne od amatera il napravi najbolji rezultat od svh bh predstavnika, dobaci najdalje što bi rekli. Znači sad je vrijeme za ovaj drugi scenario.
Atalanta.. Samo ću reći da na svaki pomen tog imena, odmah mi naumpadne scena iz Kengura, ono u kladionici: Sinovi, Roma - Atalanta završeno!!
- Raigor Stonehoof
#12127 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ma bice raje, vec ih ja znam 5-6 sto godinama nisu otisli na utakmicu, raspituju se o kartama.
atalanta je fensi.
atalanta je fensi.
-
svi u napad
#12128 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
E jebi ga Logovani. Pa ti si barem pametan momak i ozbiljan forumas. Pa naravno da je debilan. Sama cinjenica da 20 i kusur godina biraju iste ti to potvrdjujes. Dragi prijatelju mora se istini pogledati u oci bez obzira na ljubav i emocije. Broj stanovnika grada se smanjio prema popisu. Pored toga koliko jos ima pravih Sarajlija gradjana? Novi stanovnici preferiraju kone ili navijaju za klubove odakle su dosli. Moramo istini pogledati u oci broj navijaca naseg kluba ne raste. Uzrok tome je sto nas klub ne postize dobre rezultate. Sad je to primarno. Pogledaj forumase koji navijaju za strane klubove. Vecina je izabrala Real, Barcu, Junajted ili Bajern i to zbog njihovih trenutnih rezultata. Svi vole pobjednike. Proslo je doba romantike i obicaja. Jebo te na zadnjem derbiju na Kosevu doslo mi da placem. Ne samo zbog poraza koliko zbog pogleda na sjever i jug. Trebam li te podsjetiti na tu tuznu cinjenicu da je kona bilo vise (nije ukupno) na tim pravim navijackim stranama nego nas. Volio bih da ti budes u pravu i da dodje 15 000 navijaca na tekmu no i kad bi rezultat bio 1:1 ne bi nas bilo toliko. Hajd da prestanem o ovom pisati jer postajem tuzan. Izvini na ovom komentaru jer ti zista volis nas klub i zelis mu kao i ja sve najbolje, no vrijeme romantike je proslo. Uspjeh i rezultati donose lovu i navijace. Ziv i zdrav mi bio i vjeruj da bih bio presretan i sa 10000 posjetilaca na tekmi.Logovan wrote:Glupi mentalitet. Ne dolazi Atalanta svaki dan, nije Atalanta Radnik, Zrinjski ili šta ja znam. Treba doći, podržati ekipu protiv Italijana nebitno koliko završila prva utakmica. Bude li 2 hiljade kao što si rekao ili recimo 4-5 hiljada, onda nam je narod fakat debilan.svi u napad wrote:Zao mi je sto prva tekma nije u Sarajevu, zbog raje i da klub nesto zaradi. Sad ce pojedinci skociti da je zbog rezultata bolje igrati drugu kuci (i ja to znam majkumu) al ako nas natamburaju doci ce max 2 milje na tekmu i jos ako ulaznice budu paprene bit ce 1000 ljudi. No ne treba biti pesimista. Sanse jesu male ali i oni nisu jos uigrani i ako se bude borilo cuda su uvijek moguca. Iskreno za mene je najvaznije da vidim taj voljni momenat i da se mladima dadne sansa. Sta bude bit ce i na igarcima je da daju sve od sebe i da se ne prepadnu. Svi u napad pa sta bude.
- Ultraviolent
#12129 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
To je tacno. Rezultati i kvalitet kluba donose publiku. Cist primjer Veleza.
No, sto se tice posjete za Atalantu, neovisno o rezultatu tamo bice 10k najmanje, evo ruka
Nismo bas tako nisko pali
No, sto se tice posjete za Atalantu, neovisno o rezultatu tamo bice 10k najmanje, evo ruka
Nismo bas tako nisko pali
-
Nadzorna_ploca
#12130 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma jebem i te zabare, stisnuti muda i proci govna. Podcijeniti ce nas i iskoristiti to.
-
duffy_duck
#12131 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
RAJA ŠTA SE DEŠAVA SA ISTOKOM.GOL SJEDI GOL SJEDI TO JE SVE ŠTO JE OSTALO OD NAVIJANJA.OVO TRAJE GODINAMA, JOŠ KAD NA OVO SVE DODAM TRENUTNU SITUACIJU NA SJEVERU OVO JE KATASTROFA.AKO SE NEĆE NAVIJATI BRATE NA ISTOKU DA OSTANEM KUĆI,JEBO GA POZORIŠTE ŠTA JE OVO TRZNITE SE LJUDI. NA FB KAD ĆOVJEK ĆITA REKO BI IMA DA SVE GORI, A KAD DOĐEŠ GORE NA STADION GROBNA TIŠINA.ŽALOSNO I TUŽNO RAZMISLITE O OVOM SVI ŠTA SE DEŠAVA SA NAMA.SRAMOTA NEMAM DRUGI KOMENTAR.
-
VPSA
#12132 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ok je sto nemas drugi ali ne moras na svakoj temi.
-
duffy_duck
#12133 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Na dvije sam teme napisao. Namjerno da raja uoci da vidi da je opet problem neki.. To se vidi jasno. Ako koga zanima zasto su raja izlazila i sve to nek mi se jave u pp.VPSA wrote:Ok je sto nemas drugi ali ne moras na svakoj temi.
-
Company85
#12134 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jebo pp...napisi ovdje, svakako je sve ovo velika mahala i sve se saznaduffy_duck wrote:Na dvije sam teme napisao. Namjerno da raja uoci da vidi da je opet problem neki.. To se vidi jasno. Ako koga zanima zasto su raja izlazila i sve to nek mi se jave u pp.VPSA wrote:Ok je sto nemas drugi ali ne moras na svakoj temi.
- 1941.
#12135 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jesu...zbog stajace tribine u Bergamu.Labirint wrote:Jesu li i prošle godine evropske utakmice igrali na tom stadionu? Koliko me sjecanje sluzi onaj njihov atleti azuri ne zadovoljava kriterije ...ZonFon wrote:Tekma se igra Stadio Città del Tricolore - Reggio Emilia između Parme i Modene.Labirint wrote:Odio Bergamo ! Eh da je sreće ,kao što nije, pa da se tamo napravi invazija. Jedno od rijetkih preostalih ultrà a gostovanja a nama špica sa 30 ljudi
Inace, odlican protivnik. S italijanskim timovima iz drugog razreda se uvijek moze igrati.
- Logovan
#12136 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa jeste, broj stanovnika se smanjio prema popisu, slažem se. Konstanto se smanjuje broj stanovnika. A šta je sa onima koji su u gradu, ali neće na revanš ako se izgubi u Italiji npr. sa 3:0? Da kojim slučajem završi 1:1, mnogi bi došli jer je pozitivan rezultat iz prve utakmice. Baš bezveze. Ne moraš zbog Sarajeva, dođi makar radi Atalante, dođi da pogledaš ekipu iz jedne od najjačih liga na svijetu.svi u napad wrote: E jebi ga Logovani. Pa ti si barem pametan momak i ozbiljan forumas. Pa naravno da je debilan. Sama cinjenica da 20 i kusur godina biraju iste ti to potvrdjujes. Dragi prijatelju mora se istini pogledati u oci bez obzira na ljubav i emocije. Broj stanovnika grada se smanjio prema popisu. Pored toga koliko jos ima pravih Sarajlija gradjana? Novi stanovnici preferiraju kone ili navijaju za klubove odakle su dosli. Moramo istini pogledati u oci broj navijaca naseg kluba ne raste. Uzrok tome je sto nas klub ne postize dobre rezultate. Sad je to primarno. Pogledaj forumase koji navijaju za strane klubove. Vecina je izabrala Real, Barcu, Junajted ili Bajern i to zbog njihovih trenutnih rezultata. Svi vole pobjednike. Proslo je doba romantike i obicaja. Jebo te na zadnjem derbiju na Kosevu doslo mi da placem. Ne samo zbog poraza koliko zbog pogleda na sjever i jug. Trebam li te podsjetiti na tu tuznu cinjenicu da je kona bilo vise (nije ukupno) na tim pravim navijackim stranama nego nas. Volio bih da ti budes u pravu i da dodje 15 000 navijaca na tekmu no i kad bi rezultat bio 1:1 ne bi nas bilo toliko. Hajd da prestanem o ovom pisati jer postajem tuzan. Izvini na ovom komentaru jer ti zista volis nas klub i zelis mu kao i ja sve najbolje, no vrijeme romantike je proslo. Uspjeh i rezultati donose lovu i navijace. Ziv i zdrav mi bio i vjeruj da bih bio presretan i sa 10000 posjetilaca na tekmi.
Svi vole pobjednike, ali u našem gradu nema baš pobjednika.
-
duffy_duck
#12137 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Znaci problem je u tome sto je kompanija koja je bila uvijek tu uz Sarajevo i Horde zla ga prodali, naravno znate na koga mislim. I beca je dao otkaz tribini ne zeli covjek sa placenicima da bude. SJEVER NIKAD ODUSTAT NECE.
-
last mohicans
#12138 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Joj Hordi, sve neka enigma i zagonetke. Jel vam to znaju nickove pa ce vas pitati sta ste to pisali na forumu,jbt. Napište sta, kako,gdje...sve nešta sifrirano. Sve je bolje od one bruke. Nisu se trebali ni vracati ako nisu raščistili između sebe. Ono je za podsmijeha i šprdancije,300-400 ljudi na pocetku,na poluvremenu 200, na kraju 150. Ako se ne mogu organizovati, neka ih deset dođe na Istok ili Zapad i povede navijanje bolje bi izgledalo nego ono. Jbt, s desetak sam godina visio na sjeveru u eri Đineta, Sirka i drugih, pa nisam ovako strašiv i zagonetan bio. Vazda se znalo ko su vođe,ko kosi a ko vodu nosi.
-
last mohicans
#12139 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Joj Hordi, sve neka enigma i zagonetke. Jel vam to znaju nickove pa ce vas pitati sta ste to pisali na forumu,jbt. Napište sta, kako,gdje...sve nešta sifrirano. Sve je bolje od one bruke. Nisu se trebali ni vracati ako nisu raščistili između sebe. Ono je za podsmijeha i šprdancije,300-400 ljudi na pocetku,na poluvremenu 200, na kraju 150. Ako se ne mogu organizovati, neka ih deset dođe na Istok ili Zapad i povede navijanje bolje bi izgledalo nego ono. Jbt, s desetak sam godina visio na sjeveru u eri Đineta, Sirka i drugih, pa nisam ovako strašiv i zagonetan bio. Vazda se znalo ko su vođe,ko kosi a ko vodu nosi.
-
pravac
#12140 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
last mohicans wrote:Joj Hordi, sve neka enigma i zagonetke. Jel vam to znaju nickove pa ce vas pitati sta ste to pisali na forumu,jbt. Napište sta, kako,gdje...sve nešta sifrirano. Sve je bolje od one bruke. Nisu se trebali ni vracati ako nisu raščistili između sebe. Ono je za podsmijeha i šprdancije,300-400 ljudi na pocetku,na poluvremenu 200, na kraju 150. Ako se ne mogu organizovati, neka ih deset dođe na Istok ili Zapad i povede navijanje bolje bi izgledalo nego ono. Jbt, s desetak sam godina visio na sjeveru u eri Đineta, Sirka i drugih, pa nisam ovako strašiv i zagonetan bio. Vazda se znalo ko su vođe,ko kosi a ko vodu nosi.
Cini se da nema likova koji znaju evo i ja se registrovao samo da pitam, al' eto cini se da su i oni u mraku i nema upucenih registrovanih..
Kao što sam napisao na horde zla temi nemoj se bojati nece vas niko udarat.
- SmokingMan
#12141 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma horde se tokom dana sporazumjevaju pantomimom,a navečer morseovim kodom,jebi ga....
- xoklix
#12142 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne radi se o mentalitetu već što 2 decenije tapkamo u mjestu.Logovan wrote:Glupi mentalitet. Ne dolazi Atalanta svaki dan, nije Atalanta Radnik, Zrinjski ili šta ja znam. Treba doći, podržati ekipu protiv Italijana nebitno koliko završila prva utakmica. Bude li 2 hiljade kao što si rekao ili recimo 4-5 hiljada, onda nam je narod fakat debilan.svi u napad wrote:Zao mi je sto prva tekma nije u Sarajevu, zbog raje i da klub nesto zaradi. Sad ce pojedinci skociti da je zbog rezultata bolje igrati drugu kuci (i ja to znam majkumu) al ako nas natamburaju doci ce max 2 milje na tekmu i jos ako ulaznice budu paprene bit ce 1000 ljudi. No ne treba biti pesimista. Sanse jesu male ali i oni nisu jos uigrani i ako se bude borilo cuda su uvijek moguca. Iskreno za mene je najvaznije da vidim taj voljni momenat i da se mladima dadne sansa. Sta bude bit ce i na igarcima je da daju sve od sebe i da se ne prepadnu. Svi u napad pa sta bude.
Proći u 3 pretkolo uspjeh i tako već godinama.
To niko ne želi da gleda.
-
rajvosa-mitre
#12143 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ako ko nije skontao prevoz za Italiju a isao bi,nek ima u planu da bi trebala biti ponuda jedne agencije.Sutra ce biti vjerovatno objavljeno.
- Logovan
#12144 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kako smo uspjeli saznati, prvi meč iz Italije trebao bi biti u direktnom prijenosu na kanalima Arenasporta. Arenasport je prenosila i mečeve Sarajeva u prvom pretkolu, a sada su u završnim pregovorima oko prenosa iz Italije.
-
gold'n'brown
#12145 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Juce je bila informacija da utakmicu prenosy SkySport i da od prenosa na Areni nema nista.Logovan wrote:Kako smo uspjeli saznati, prvi meč iz Italije trebao bi biti u direktnom prijenosu na kanalima Arenasporta. Arenasport je prenosila i mečeve Sarajeva u prvom pretkolu, a sada su u završnim pregovorima oko prenosa iz Italije.
-
Labirint
#12146 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kazu na Areni 3 prenos...
- Altsa
#12147 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
nema. prenose Hajduk.Labirint wrote:Kazu na Areni 3 prenos...
-
Labirint
#12148 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
http://scsport.ba/ekskluzivno-osiguran- ... -sarajevo/Altsa wrote:nema. prenose Hajduk.Labirint wrote:Kazu na Areni 3 prenos...
- Altsa
- Obuca9
#12150 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
https://www.facebook.com/bordovremeplov ... =3&theater
FK Sarajevo i Atalanta Bergamasca Calcio će večeras u Ređo Emiliji odigrati prvi susret drugog pretkola UEFA Evropske lige. Sarajevo je do sada odigralo sedam utakmica u Italiji, od čega jednu zvaničnu i šest prijateljskih.

FK Sarajevo i Atalanta Bergamasca Calcio će večeras u Ređo Emiliji odigrati prvi susret drugog pretkola UEFA Evropske lige. Sarajevo je do sada odigralo sedam utakmica u Italiji, od čega jednu zvaničnu i šest prijateljskih.