Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eborg wrote:
Ja kontam ti tek ekipu okupljas a on vec odigrao cetvrtfinale Lige prvaka.
Rodjak joj valjda radi dole u glavnoj posti kod stanice ili pravilnije receno kod ZS-a i veli da se prica da im je Najdin novi direktor ako smandrlja na izborima.
Sadasnji direktor im je inace nosilac liste ezdepea
Jbt vise znam o zenickim shemama i fazonima otkako sam otisao
notsure wrote:
Tuka se ne prodaje, ovi zeleni gmazovi ga zloupotrebljavaju jer je previše pristojan da ih zatjera gdje im je mjesto.
Gadi mi se svaka pomisao da covjek koji ima uspjesnu karijeru u atletici mora lizati pakas lokalnim mocnicima. Ocekivano je to jer valja vratiti ulozeno od Kaknje i sl. Onaj najnesposobniji bacac kugle na dunjaluku se vec voda po seoskim manifestacijama. Ovog valjda cuvaju za carsije.
notsure wrote:
Tuka se ne prodaje, ovi zeleni gmazovi ga zloupotrebljavaju jer je previše pristojan da ih zatjera gdje im je mjesto.
Gadi mi se svaka pomisao da covjek koji ima uspjesnu karijeru u atletici mora lizati pakas lokalnim mocnicima. Ocekivano je to jer valja vratiti ulozeno od Kaknje i sl. Onaj najnesposobniji bacac kugle na dunjaluku se vec voda po seoskim manifestacijama. Ovog valjda cuvaju za carsije.
Sportista mora biti iznad ovoga. A ovo je dno.
Pa kazem ti bruda, Hifa mu je sponzor vec dugo. Ne moram ti objasnjavati kako se to sve uklapa u slagalicu
N.N. wrote:Jel istina da kod Vracete pokrivene djevojke ne mogu da rade na ovim standovima ?
Da mu se ne uklapaju u koncepciju ?
Da malo zakuhamo, a ovo gore je istina
Jel ima jos kakve propagande iz kuhinje hotela Balkan? Narkoman, nelegalno zaradio i sad jos i islamofob... Bice da su rezultati poprilicno neizvjesni...
Ja sam cuo da je reko da ce ukinut dzamije ako pobjedi i da ce hodze protjerat na Racu da tucaju bernu. A gdje bila IZ otvara se nova kafana na tri sprata.
Jimmy McNulty wrote:Ja sam cuo da je reko da ce ukinut dzamije ako pobjedi i da ce hodze protjerat na Racu da tucaju bernu. A gdje bila IZ otvara se nova kafana na tri sprata.
Edit: Malo je 5 stoja. Ti si zasluzio povisicu. Bas me nasmija.
Last edited by Freamon Lester on 24/09/2016 01:12, edited 1 time in total.