Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semirsar

#12101 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:E baš tako, stari korisnici jebo vas šta nam smetate... Baš sam pomislio šta je novo kad ništa.
Mozda su na nas mislili pod onijem "U periodu kada računi za telekom usluge rastu, Logosoft svojim korisnicima LoGO! paketa nudi niže akcijske cijene u periodu od 2 godine."

Ali da su stavili "SVIM" svojim korisnicima LoGO! paketa bilo bi jasnije, 'vako :?
kreker

#12102 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

semirsar wrote:U periodu kada računi za telekom usluge rastu, Logosoft svojim korisnicima LoGO! paketa nudi niže akcijske cijene u periodu od 2 godine.
Postanite korisnik LoGO! paketa* za vrijeme trajanja akcije, izaberite obavezni minimalni period trajanja pretplatničkog ugovora 24 mjeseca i naredna 24 mjeseca koristite televiziju, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju po trenutno najnižim cijenama na tržištu.
Ova akcijska ponuda traje od 1. septembra do 31. oktobra 2016. godine.

Pored uštede u toku naredna 24 mjeseca tu su i dodatne beneficije. Svi novi LoGO! korisnici mogu odabrati neki od uređaja iz naše ponude po posebnim povoljnijim cijenama i to na rate.
Posebno izdvajamo televizor Tesla po cijeni već od 100 KM. Za one koji planiraju kupovinu mobilnog uređaja izdvajamo  Huawei Y6,  mobitel elegantnog dizajna i odličnih performansi, po cijeni već od 1 KM.

Uređaji su dostupni tokom trajanja akcije ili do isteka zaliha.
Ukoliko ipak odlučite da postanete LoGO! korisnik uz obavezni minimalni period trajanja pretplatničkog ugovora od 12 mjeseci, prvi mjesec korištenja usluge plaćate pretplatu od simboličnih 1 KM (sa PDV-om).
-----------------------------------------------------------
Postanite LoGO! i:
uživajte u više od 200 domaćih, regionalnih i stranih digitalnih tv kanala,
surfajte brzinama i do 120 Mbps/10 Mbps, uz neograničen saobraćaj,
razgovarajte sa najdražim uz besplatne pozive prema svim fiksnim telefonskim mrežama u BiH i uz 100 besplatnih minuta za pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH,
budite uvijek dostupni uz 150 besplatnih minuta za pozive i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH uz neograničen mobilni internet.
-----------------------------------------------------------

Više informacija o akciji možete dobiti putem telefona 033 931 900 ili nas posjetite na našim prodajnim mjestima.
 Vaš Logosoft

*Akcija se odnosi na LoGO! pakete: LoGO! DUO+, LoGO! TRIO, LoGO! TRIO mobile, LoGO! TRIO+, LoGO! QUADRO i LoGO! QUADRO+.
 Navedene cijene su sa PDV-om , ukoliko drugačije nije naznačeno.

http://www.logosoft.ba/najnize-cijene-na-trzistu

E sad, sta to meni konkretno znaci kakvih ja beneficija kao stari korisnik pod ugovorom imam?
Da li su k'o kod T-macha novi korisnici jedini vrijedni, barem dok se ne vezu, a oni koji su vec vezani... pa ko him je kriv :evil:

Cijene sa PDV-om opa ovo nesto novo, sad je bolje uzeti ovaj neki paket nego sto imam prastari paket TRIO.
Sakazulu

#12103 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma mi smo novi samo kad nas nanovo zaborave...
MTV

#12104 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Image

@semirce fali ti slika u postu :)
MTV

#12105 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Trebaju da na EPG preimeniju Universall Channel u Diva Adria. Madjarski Universall je zamijenjen kanalom E!, ova Diva je neki nas kanal jer u najavama su napisani gradovi regiona.
crnivrag

#12106 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by crnivrag »

MTV wrote:Trebaju da na EPG preimeniju Universall Channel u Diva Adria. Madjarski Universall je zamijenjen kanalom E!, ova Diva je neki nas kanal jer u najavama su napisani gradovi regiona.
Da, Universal Channel je rebrandiran u kanal pod nazivom "Diva Balkans", pri čemu ovaj nastavak "Balkans" sugeriše da je kanal pušten za naše regionalno tržište.
semirsar

#12107 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Image

@semirce fali ti slika u postu :)
pa i ne fali, tuj je link, jerbo da su stavili da je to za sve korisnike, eh, tad bi to bilo to, 'vako je jos nedefinisano, barem dok se ne ocituju ili do prvog racuna :mrgreen:
Qler

#12108 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

vala ispast će šupci ako nama starim korisnicima nešto ne ponude...
kreker

#12109 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

crnivrag wrote:
MTV wrote:Trebaju da na EPG preimeniju Universall Channel u Diva Adria. Madjarski Universall je zamijenjen kanalom E!, ova Diva je neki nas kanal jer u najavama su napisani gradovi regiona.
Da, Universal Channel je rebrandiran u kanal pod nazivom "Diva Balkans", pri čemu ovaj nastavak "Balkans" sugeriše da je kanal pušten za naše regionalno tržište.
Eto nek si nam ti rekao, sta se pravis vise pametan. Jbt cijelu noc uz tv i skenira da prvi objavi da su putili nesto na TM. Guzi sta bolan
semirsar

#12110 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Qler wrote:vala ispast će šupci ako nama starim korisnicima nešto ne ponude...
Ako ostane ovako... vec su ispali.
Kad odem na logo pakete na stranici vidim ispod nove akcijske cijene sitnim slovima ispisano :mrgreen:
"Akcijske cijene pretplate važe za nove pretplatnike LoGO! paketa kroz akciju: "

Uz moju iskrenu zahvalnost, mozda preuranjenu... ne znam, vidjecemo, ima vremena, mogu da him porucim da cu i ja dobro razmisliti o akciji koju cu preduzeti u buducnosti. :thumbup: :mrgreen:

Ocito je da je cijena u startu bila prenapuhana, i sad su je korigovali da kolkotolko bidne konkurentna, ali zajeb je sto nista ne uradise sa onima koji su godinu placali vise, e pa gospodo skidam kapu. Gori ste od onijehanamotamo :thumbup:
MTV

#12111 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

crnivrag wrote:
Diva Adria ne balkans, al dodje ti ga na isto. :)
https://m.facebook.com/divaadriatv
MTV

#12112 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

kreker wrote:
crnivrag wrote:
Eto nek si nam ti rekao, sta se pravis vise pametan. Jbt cijelu noc uz tv i skenira da prvi objavi da su putili nesto na TM. Guzi sta bolan
Kreker nemoj tako. Svak radi sta zeli. Jel tako?!

Nego koliko smo puta, moram i sebe uracunat, pricali da lol stavi cijene sa pdv-om i sad su to nakon 100 god uradili. Stim da smo predlagali npr ako je prije pisalo 40 KM +pdv da sad bude 40 KM sa pdvom. Al naravno oni su napravili neku akciju koja je jeftinija al izgleda samo za nove korisnike. E sad da su stvarno spustili cijenu za sve, paket koji koristim, bi pojeftinio za nekih 5 i nesto KM. Sto iskreno nije lose s obzirom da su izgubili skupe kanale SK1,2,3,Golf, Lov i ribolov, ultra i mini ultra.

Al koje sam ja srece to je izgleda akcija samo za nove korisnike.

E sad TM je sinoc dodao 2 Cinestara u HD formatu i dali ih svima mjesec dana. Mi dobismo ovu akciju koja nije ni do kraja objasnjenja. :-)
kreker

#12113 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Hajde vidjet ćemo sta nas očekuje a ja još na starom TRIO paketu. Kako ce tek nas tretirati
crnivrag

#12114 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by crnivrag »

MTV wrote: Diva Adria ne balkans, al dodje ti ga na isto. :)
Izvini zbog dezinformacije, međutim ja sam se vodio najavoj koju je Telemach SI objavio na svojoj web stranici, gdje su taj kanal nazvali "Diva Balkans", međutim maloprijeh vidjeh na jednom forumu koji se bavi TV kanalima da je neko postavio taj link na FB stranicu kanala, gdje je zvaničan naziv naveden kao "Diva Adria".
MTV

#12115 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

crnivrag wrote:
MTV wrote: Diva Adria ne balkans, al dodje ti ga na isto. :)
Izvini zbog dezinformacije, međutim ja sam se vodio najavoj koju je Telemach SI objavio na svojoj web stranici, gdje su taj kanal nazvali "Diva Balkans", međutim maloprijeh vidjeh na jednom forumu koji se bavi TV kanalima da je neko postavio taj link na FB stranicu kanala, gdje je zvaničan naziv naveden kao "Diva Adria".
Moguce da UG grupa (2 Telemacha, SBB, nettvplus) nazovu kanal Diva Balkans a ovi ostali samo Diva ili Diva Adria.
Ugl Diva, Diva Adria ili Balkans svejedno Cinestar Premiere HD 1 i 2 su bolji. :mrgreen:
semirsar

#12116 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

kreker wrote:Hajde vidjet ćemo sta nas očekuje a ja još na starom TRIO paketu. Kako ce tek nas tretirati
Sta ocekujes?
Ja sam na Quadro+ paketu, sad ispada da ja treba da placam jos godinu punu cijenu, a neko ko je tek dosao ce slijedece dvije godine placati akcijsku cijenu?!!
E pa nece moci majkovicu, jok vala, kako me postujes tako cu i ja tebe, pare su u mene i moje su dok su kod mene.
Davacu ja njima jos ovu godinu koliko sam duzan po ugovoru, ali... nejma te akcije koja ce me zadrzat' ovdeka na kraju ugovora, princip je princip, jbg, taki sam.
Nista jos nije jasno i do kraja, vidjecemo na sta ce ovo ispasti.
kreker

#12117 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

semirsar wrote:
kreker wrote:Hajde vidjet ćemo sta nas očekuje a ja još na starom TRIO paketu. Kako ce tek nas tretirati
Sta ocekujes?
Ja sam na Quadro+ paketu, sad ispada da ja treba da placam jos godinu punu cijenu, a neko ko je tek dosao ce slijedece dvije godine placati akcijsku cijenu?!!
E pa nece moci majkovicu, jok vala, kako me postujes tako cu i ja tebe, pare su u mene i moje su dok su kod mene.
Davacu ja njima jos ovu godinu koliko sam duzan po ugovoru, ali... nejma te akcije koja ce me zadrzat' ovdeka na kraju ugovora, princip je princip, jbg, taki sam.
Nista jos nije jasno i do kraja, vidjecemo na sta ce ovo ispasti.
Zato I kažem morat će nešto mijenjati I prema nama na prastarim paketima I prema vama pod ugovorom. Bezvetze da novi korisnik plaća lupam 60KM a stari 70KM za isti paket
semirsar

#12118 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Ko god im radi u osmisljavanju ponude je koliko god dobar istovremeno i totalni idiot po pitanju odnosa prema starim korisnicima.
Zaboravlja da je najlakse privuci novog korisnika, a cik ga zadrzi na ovaj nacin.
Da su barem uz sve ostalo i nama korisnicima sa postojecim ugovorima, pa sto da ne i onima sa starijim bez ugovorima, dali kakvu kosku, cisto da nam pokazu da znaju da smo tu. Ma koliko mizerno to i sitno bilo, bilo bi nam lakse da podnesemo.
Sta bi im recimo falilo da povremeno otkljucavaju supertv i ubrzaju net za ove sto jos uvijek nisu potpisali ugovor, cisto da im pokazu da se jos misli na njih, da im je stalo, pa tako bi ih najlakse privukli... jok, nece to njima pasti na pamet.

Sakazulu

#12119 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Hajde LOL manageri nemojte biti sitničavi, nije vam iz džepa, dajte i nama fino sniženje, recimo sad i odmah!
Praetorious

#12120 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Pa, jedino bi bilo pošteno i, da ne kažem NORMALNO, da se svim postojećim korisnicima paketa snizi cijena kako je navedeno. Međutim i avaj, svi znamo da BH i 'normala' nemaju nikakvih dodirnih tačaka, pa ostaje da se sačeka i vidi šta se (neće) dogoditi. Mogli su vala i nama internetskim korisnicima dići malo brzine, ovako previše liče na Telekom.
Sakazulu

#12121 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

A eto i dizanje brzine je njima jeftinije!, a bilo bi super da bude niža pretplata.
semirsar

#12122 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Praetorious wrote:Pa, jedino bi bilo pošteno i, da ne kažem NORMALNO, da se svim postojećim korisnicima paketa snizi cijena kako je navedeno. Međutim i avaj, svi znamo da BH i 'normala' nemaju nikakvih dodirnih tačaka, pa ostaje da se sačeka i vidi šta se (neće) dogoditi. Mogli su vala i nama internetskim korisnicima dići malo brzine, ovako previše liče na Telekom.
Jos jedan si primjer promjene vlasnicke strukture, ocito vise ne vazi ona stara narodna... "zrno po zrno, pogaca" iliti marka po marka... jok vala, sad ide samo onako kako guzica zinula... "stoja po stoja"
sad si samo nuzno zlo, pa shodno tome ni nejma te u akcijskoj ponudi, jerbo ko je na mini paketima taj imade i mini budjelar, koji idol, ovaj LOL kliker sa ovijem paketima. :evil:
kreker

#12123 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Nas na prastarim paketima sjetili su se zadnje povećanje brzina neta kad je bilo i meni je 22/2 sad brzina., a od novih kanala šipak na kvadrat
karanana

#12124 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

ovo je kita od akcije. i za nove korisnike. a stari ionako nemaju nikakve koristi.
cuj molim te da se obavezes na 24 mjeseca za ove kita pakete i kita cijene.
MTV

#12125 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

karanana wrote:ovo je kita od akcije. i za nove korisnike. a stari ionako nemaju nikakve koristi.
cuj molim te da se obavezes na 24 mjeseca za ove kita pakete i kita cijene.
Kita na kvadrat :lol:
Post Reply