Samo hrabro i jako, bez straha, pa šta bude neka bude. Let's go Saraj'vo!
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#12101 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hahah promijeniše odluku, ipak Atalanta.
- Logovan
#12102 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zvanično: 26:07. - prva u Bergamu.
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... ml?iv=true
23.07. - saznat ćemo narednog protivnika ako izbacimo Atalantu.
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... ml?iv=true
23.07. - saznat ćemo narednog protivnika ako izbacimo Atalantu.
- Dinostula
#12103 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
SmokingMan wrote:Al su ga grčevi počeli salijetati,treba ga u led do pasa poslije svake tekme,i 10 Km obavezno svaka dva dana,trudio se nema šta.R2D2_SA wrote:Najvise cestitki za Pidru, momak odlicno odigrao, rutinski smireno a borbeno na svaku.
I sramota ono na kraju od 85 minute raja masovno ide, sjever prazan na kraju, pa ima li te nogometne kulture, ostani do kraja i aplauz ekipi. Ostali su oni koji su tu redovni.
Idemo dalje, sretno nam. Volio bih da igra sto vise ovih mladih, mozemo se pofajtati, bez prevelikog nadanja ali mi sa klincima nece biti zao i ako nas nakantaju a steci ce pravo iskustvo, da se odmjere i iz prve ruke vide sta trebaju postati, a ako nesto i napravimo puno saka brade.![]()
Drago mi je zbog Resića pravo,ima materijala u njemu,samo sa njim treba strpljivo raditi.![]()
Šišić je pravo brz samo kada bi isto tako brzo i efikasno razmišljao,opet ne more mu se ništa zamjeriti,gimuo je momak,raja na istoku uglavnom zadovoljna njegovim nastupom.
Kaće Aduktor napokon progovoriti na tečom boasnkism jezikom,eeeeeee da mi je to doživjeti....![]()
Primjetio sam da Mujakić ima malih problema sa pregledom igre,nekako mi je na momente nesiguran kada treba predavit loptu prema naprjed.Igralo se tu i bez neke prijeke potrebe pred kaznenim,to se mora što prije popraviti.
Rijetko atraktivan gol Ahmetovića,al ga je zavukao samo tako,na momente sam mislio da je pogodio spoljašnji dio mreže,.![]()
Ovo je sve onako letimično pred spavanje,ne da mi se pisati referat nikako.
Moglo je i malo bolje što se tiče rezultata,ali na momente smo imali te melunatore po terenu....Nitša strano,ni prvi ni posljednji put.Opet,zadovoljan.
Malo me je zabrinula "stručnost i objektivnost" pojedinih "poznavalaca" fuzbala na istoku,kada je neko od njih rekao kako bi ovaj Banants izbacio Želju.U sebi pomislih,Banants je jednako loš koliko i sama Trans Narva,elem ko dobro poznaje istok i prilike na njemu shvatit će.![]()
Znaš ti nas,jebo ti nas,laku noć...
Samo akademci,jebo polovnjake.
To da bi Banants izbacio Zelju je izvalio mislim onaj lik sto mu sin trenira u Sarajevu.Sjedio malo iznad dede bude svaku tekmu sa zenom.
Ma ovaj je Bananats bas teska truba.Siguran sam da bi bar 50% ekipa iz nase lige dobilo ih glat.
Dok ne krene liga i ne budu ovako igrali protiv sviju necu nista da se unaprijed radujem.
- Grean
#12104 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Meni ovaj Banants nisu uopste levati.
- Dr. Kuca
#12105 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Slazem se, fina ekipa, bila bi u sredini nase lige. Krupa, radnik taj nivo.Grean wrote:Meni ovaj Banants nisu uopste levati.
- Cossack
#12106 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
100% a onaj njihov napadač bi definitivno bio najbolji u ligi.Dr. Kuca wrote:Slazem se, fina ekipa, bila bi u sredini nase lige. Krupa, radnik taj nivo.Grean wrote:Meni ovaj Banants nisu uopste levati.
-
Labirint
#12107 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Odio Bergamo ! Eh da je sreće ,kao što nije, pa da se tamo napravi invazija. Jedno od rijetkih preostalih ultra gostovanja a nama špica sa 30 ljudi 
- SmokingMan
#12108 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dedo sa onom gospođom u šeširu i bordo mašnom,misliš na njih dvoje.Dinostula wrote:SmokingMan wrote:Al su ga grčevi počeli salijetati,treba ga u led do pasa poslije svake tekme,i 10 Km obavezno svaka dva dana,trudio se nema šta.R2D2_SA wrote:Najvise cestitki za Pidru, momak odlicno odigrao, rutinski smireno a borbeno na svaku.
I sramota ono na kraju od 85 minute raja masovno ide, sjever prazan na kraju, pa ima li te nogometne kulture, ostani do kraja i aplauz ekipi. Ostali su oni koji su tu redovni.
Idemo dalje, sretno nam. Volio bih da igra sto vise ovih mladih, mozemo se pofajtati, bez prevelikog nadanja ali mi sa klincima nece biti zao i ako nas nakantaju a steci ce pravo iskustvo, da se odmjere i iz prve ruke vide sta trebaju postati, a ako nesto i napravimo puno saka brade.![]()
Drago mi je zbog Resića pravo,ima materijala u njemu,samo sa njim treba strpljivo raditi.![]()
Šišić je pravo brz samo kada bi isto tako brzo i efikasno razmišljao,opet ne more mu se ništa zamjeriti,gimuo je momak,raja na istoku uglavnom zadovoljna njegovim nastupom.
Kaće Aduktor napokon progovoriti na tečom boasnkism jezikom,eeeeeee da mi je to doživjeti....![]()
Primjetio sam da Mujakić ima malih problema sa pregledom igre,nekako mi je na momente nesiguran kada treba predavit loptu prema naprjed.Igralo se tu i bez neke prijeke potrebe pred kaznenim,to se mora što prije popraviti.
Rijetko atraktivan gol Ahmetovića,al ga je zavukao samo tako,na momente sam mislio da je pogodio spoljašnji dio mreže,.![]()
Ovo je sve onako letimično pred spavanje,ne da mi se pisati referat nikako.
Moglo je i malo bolje što se tiče rezultata,ali na momente smo imali te melunatore po terenu....Nitša strano,ni prvi ni posljednji put.Opet,zadovoljan.
Malo me je zabrinula "stručnost i objektivnost" pojedinih "poznavalaca" fuzbala na istoku,kada je neko od njih rekao kako bi ovaj Banants izbacio Želju.U sebi pomislih,Banants je jednako loš koliko i sama Trans Narva,elem ko dobro poznaje istok i prilike na njemu shvatit će.![]()
Znaš ti nas,jebo ti nas,laku noć...
Samo akademci,jebo polovnjake.
To da bi Banants izbacio Zelju je izvalio mislim onaj lik sto mu sin trenira u Sarajevu.Sjedio malo iznad dede bude svaku tekmu sa zenom.![]()
Ma ovaj je Bananats bas teska truba.Siguran sam da bi bar 50% ekipa iz nase lige dobilo ih glat.
Dok ne krene liga i ne budu ovako igrali protiv sviju necu nista da se unaprijed radujem.
Kakva mahala,nisu moj tip ljudi.Ja kada od njih neko izvali kako ima 10.000.Kontam,ovi mora da nešto konzumiraju.
Ali brate,sjever,kakav čemer,ja jedva da sam mogao baciti pogled tamo.
- SmokingMan
#12109 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije im loša ona 11.ka,more potegnuti,ali ima problema sa kontrolom lopte.Dr. Kuca wrote:Slazem se, fina ekipa, bila bi u sredini nase lige. Krupa, radnik taj nivo.Grean wrote:Meni ovaj Banants nisu uopste levati.
Šteta što igramo prvu u gostima,bojim se da će na potopiti,realno,prošle sezone je stradao i Everton u EL sa 5:1,i to u gostima.
- Cossack
#12110 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Misija Žepa 2018.SmokingMan wrote: Nije im loša ona 11.ka,more potegnuti,ali ima problema sa kontrolom lopte.
Šteta što igramo prvu u gostima,bojim se da će na potopiti,realno,prošle sezone je stradao i Everton u EL sa 5:1,i to u gostima.
https://www.transfermarkt.com/atalanta- ... verein/800
Total market value 164 miliona euricha
- SmokingMan
#12111 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Neka nam rusi budu motivacija,pa dogurati do produžetakaCossack wrote:Misija Žepa 2018.SmokingMan wrote: Nije im loša ona 11.ka,more potegnuti,ali ima problema sa kontrolom lopte.
- ZonFon
#12112 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Tekma se igra Stadio Città del Tricolore - Reggio Emilia između Parme i Modene.Labirint wrote:Odio Bergamo ! Eh da je sreće ,kao što nije, pa da se tamo napravi invazija. Jedno od rijetkih preostalih ultra gostovanja a nama špica sa 30 ljudi
-
north
#12113 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zadovoljavajuće sinoć...ništa spektakularno da padneš na guzicu od sreće, ali sasvim pristojno kad se uzme u obzir situacija sa mladima igračima i da si u drugom poluvremenu u jednom trenutku imao 4 akademca od koji su dvojica dali golove a zadnji gol je posebna priča
...i to je super stvar, uz odličan rezultat logično...prvih 20 minuta dramatično loše i amaterski, sve kasnije daleko bolje..
Sa talijanima nek nam je bog na pomoći, pošteno govoreći, mi smo sa daleko jačim timom primili sedmicu od nijemaca koji jesu doduše bolji od Atalante ali ne dramatično, , alismo mi zato barem duplo ili troduplo slabiji
.... ludost je ići gore sa postavkom od sinoć i sa tri akademca....trebaju malo iskusniji igrači, i postaviti se jako defanzivno, mada tu nismo sad beton
.....jednog brzog igrača da imaš prema gore samo da malo smeta
ala Šišić i učiti sure
....Ako ćemo pošteno sve ispod 3 razlike je uspjeh
.....mala olakašavajuća okolnost je rana faza, što oni nemaju nijedne zvanične utakmice, ovo što prethodnik piše 5-1 protiv Evertona je u grupi kada je ekipa daleko uigranija i na vrhuncu forme....doneke što ne igraju na svom stadionu...ali i pored toga bojim se potopa težih razmjera, jer i pored toga što sinoć je izgledalo sasvim ok, mislim da nam još puno još vremena, uigranosti, a bogami i pokojeg pojačanja fali da bi bili prava ekipa spemna za velike domete, pogotovo u Evropi
...
Sa talijanima nek nam je bog na pomoći, pošteno govoreći, mi smo sa daleko jačim timom primili sedmicu od nijemaca koji jesu doduše bolji od Atalante ali ne dramatično, , alismo mi zato barem duplo ili troduplo slabiji
-
Labirint
#12114 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jesu li i prošle godine evropske utakmice igrali na tom stadionu? Koliko me sjecanje sluzi onaj njihov atleti azuri ne zadovoljava kriterije ...ZonFon wrote:Tekma se igra Stadio Città del Tricolore - Reggio Emilia između Parme i Modene.Labirint wrote:Odio Bergamo ! Eh da je sreće ,kao što nije, pa da se tamo napravi invazija. Jedno od rijetkih preostalih ultra gostovanja a nama špica sa 30 ljudi
- GandalfSivi
#12115 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Svi u napad pa sta bude 
- Raigor Stonehoof
#12116 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma to ce bit tekma za uzivanje. Nek nas i razvale, nije sramota kad te Atalanta nabusi. Sramota je kad te nabusi Litex 
- GandalfSivi
#12117 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Samo ispod cenera da bude...
- Dr. Kuca
#12118 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Gledam snimak sada, apsolutna nasa dominacija od pocetka do kraja. Nigdje amaterizma, imali smo prilika trebali smo i ranije zabiti.north wrote:Zadovoljavajuće sinoć...ništa spektakularno da padneš na guzicu od sreće, ali sasvim pristojno kad se uzme u obzir situacija sa mladima igračima i da si u drugom poluvremenu u jednom trenutku imao 4 akademca od koji su dvojica dali golove a zadnji gol je posebna priča...i to je super stvar, uz odličan rezultat logično...prvih 20 minuta dramatično loše i amaterski, sve kasnije daleko bolje..
Sa talijanima nek nam je bog na pomoći, pošteno govoreći, mi smo sa daleko jačim timom primili sedmicu od nijemaca koji jesu doduše bolji od Atalante ali ne dramatično, , alismo mi zato barem duplo ili troduplo slabiji.... ludost je ići gore sa postavkom od sinoć i sa tri akademca....trebaju malo iskusniji igrači, i postaviti se jako defanzivno, mada tu nismo sad beton
.....jednog brzog igrača da imaš prema gore samo da malo smeta
ala Šišić i učiti sure
....Ako ćemo pošteno sve ispod 3 razlike je uspjeh
.....mala olakašavajuća okolnost je rana faza, što oni nemaju nijedne zvanične utakmice, ovo što prethodnik piše 5-1 protiv Evertona je u grupi kada je ekipa daleko uigranija i na vrhuncu forme....doneke što ne igraju na svom stadionu...ali i pored toga bojim se potopa težih razmjera, jer i pored toga što sinoć je izgledalo sasvim ok, mislim da nam još puno još vremena, uigranosti, a bogami i pokojeg pojačanja fali da bi bili prava ekipa spemna za velike domete, pogotovo u Evropi
...
-
north
#12119 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ne znam šta si gledao, ali prvih 15-20 minuta mi nismo igrali fudbal...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12120 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Adukor će da izdominira 
Nije loše ni Atalanta, ali mi nekako Fiorentina veće ime. Mislim, oderaće nas svakako
Nije loše ni Atalanta, ali mi nekako Fiorentina veće ime. Mislim, oderaće nas svakako
-
last mohicans
#12121 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Šta se toliko utrtali, ba? Ja bih volio da se pofajtamo ko onda s Borusiom. Niko im A ne bi rekao. Samo pristup i do krajnjih granica. Nabuše nas, nabuše. Od unaprijed predaje nema fajde. Jasno nam je s kim igramo, ali je je i na svjetskom mnogim ekipama bilo jasno protiv kakvih favorita igraju, pa ih izbacise na kraju. Srce na teren, pametno, ne srljati. Čuda su moguca 
- medvjed23
#12122 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
i ja vako kontam.. ako već treba gubiti, nek to bude protiv velikog tima u velikoj utakmici.. jeste da je, u smislu igračke kvalitete, prošlo vrijeme velike sedmorke (juve, milan, inter, lacio, roma, parma, fiorentina), al eto, ima nešto i u historiji i imenu..Tomahawk11 wrote:Adukor će da izdominira
-
svi u napad
#12123 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zao mi je sto prva tekma nije u Sarajevu, zbog raje i da klub nesto zaradi. Sad ce pojedinci skociti da je zbog rezultata bolje igrati drugu kuci (i ja to znam majkumu) al ako nas natamburaju doci ce max 2 milje na tekmu i jos ako ulaznice budu paprene bit ce 1000 ljudi. No ne treba biti pesimista. Sanse jesu male ali i oni nisu jos uigrani i ako se bude borilo cuda su uvijek moguca
. Iskreno za mene je najvaznije da vidim taj voljni momenat i da se mladima dadne sansa. Sta bude bit ce i na igarcima je da daju sve od sebe i da se ne prepadnu. Svi u napad pa sta bude.
- Logovan
#12124 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Glupi mentalitet. Ne dolazi Atalanta svaki dan, nije Atalanta Radnik, Zrinjski ili šta ja znam. Treba doći, podržati ekipu protiv Italijana nebitno koliko završila prva utakmica. Bude li 2 hiljade kao što si rekao ili recimo 4-5 hiljada, onda nam je narod fakat debilan.svi u napad wrote:Zao mi je sto prva tekma nije u Sarajevu, zbog raje i da klub nesto zaradi. Sad ce pojedinci skociti da je zbog rezultata bolje igrati drugu kuci (i ja to znam majkumu) al ako nas natamburaju doci ce max 2 milje na tekmu i jos ako ulaznice budu paprene bit ce 1000 ljudi. No ne treba biti pesimista. Sanse jesu male ali i oni nisu jos uigrani i ako se bude borilo cuda su uvijek moguca. Iskreno za mene je najvaznije da vidim taj voljni momenat i da se mladima dadne sansa. Sta bude bit ce i na igarcima je da daju sve od sebe i da se ne prepadnu. Svi u napad pa sta bude.
- Kaligrafija
#12125 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Igra se u Doglodima...