Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako do da dođem do konfiguracijskog panela za modem ?
prije je bio Username :admin Password:vr10vr10tajn1pa55 ali sada nece da uđe sa ovim podatcima
Sta da radim ?
Pitanje vezano za promjenu paketa sa netflat10 na netflat5. Šta će se dogoditi sa hostinga prilikom gore navedene promjene:
1) biće automatski ugašen, podaci obrisani, i dalje onemogućen na paketu netflat5
2) ostaće aktivan ali će se dodatno naplaćivati
3)nešto drugo ?
Posmatrac_007 wrote:Pitanje vezano za promjenu paketa sa netflat10 na netflat5. Šta će se dogoditi sa hostinga prilikom gore navedene promjene:
1) biće automatski ugašen, podaci obrisani, i dalje onemogućen na paketu netflat5
3)nešto drugo ?
To do sada je najveca nepoznanica. Izgleda da su i oni zaboravili na hosting pakete. Prije ce biti to po 1. sto si napisao ali opet nisam siguran. Najbolje je da nazoves 1444 pa da ih pitas
Posmatrac_007 wrote:Pitanje vezano za promjenu paketa sa netflat10 na netflat5. Šta će se dogoditi sa hostinga prilikom gore navedene promjene:
3)nešto drugo ?
To do sada je najveca nepoznanica. Izgleda da su i oni zaboravili na hosting pakete. Prije ce biti to po 1. sto si napisao ali opet nisam siguran. Najbolje je da nazoves 1444 pa da ih pitas
Zvao sam ali nije mi znala teta odgovoriti. Kaže "ako imate opciju da ugasite vi ugasite. A ako ne ugasite i promjenite paket ne znam šta ce se dogoditi sa hostinga".
Ali nisam našao tu opciju gašenja u korisničkom panelu. Jedino bi bio problem ako bi on ostao aktivan i naplaćivao se po nekoj dodatnoj tarifi na netflat5 paketu.
honky tonk wrote:cula sam da ima nova tarifa za naj brojeve, naplacuje se samo uspostava poziva 0.07KM.
zna li neko vise o tome, na koji broj se aktivira? ne pise Him na stranici nista
Tarifa se zove Ultra Fun. Pozivi ka Naj brojevima su besplatni, uz naplatu uspostave poziva (0,06 KM bez PDV-a). Obračunska jedinica je 60+60 sekundi, aktiviraš je u opcijama Izbornika (pozovi 1204).
Posmatrac_007 wrote:Pitanje vezano za promjenu paketa sa netflat10 na netflat5. Šta će se dogoditi sa hostinga prilikom gore navedene promjene: 1) biće automatski ugašen, podaci obrisani, i dalje onemogućen na paketu netflat5
3)nešto drugo ?
probam izmjeriti brzinu na speedtest.net i očita ping, pa očita dawnload i onda zaštopa na uploadu i pukne mi konekcija...da je vratim moram ili restart računara ili modema
jel ima iko predstavu do čega je il je ovo BHT namjestio da ne mjerimo ništa do ponedeljka...kada nastaje pravna država?
probam izmjeriti brzinu na speedtest.net i očita ping, pa očita dawnload i onda zaštopa na uploadu i pukne mi konekcija...da je vratim moram ili restart računara ili modema
jel ima iko predstavu do čega je il je ovo BHT namjestio da ne mjerimo ništa do ponedeljka...kada nastaje pravna država?