Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#12101 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opet, mozda je raja ono njegovo “America First” bukvalno shvatila, kontajuci da ce se o sebi zabaviti, pa bi ostatku svijeta nesto ostalo. Zajeb drugovi, to je vise, sve cemo vam uzeti a vama sta ostane. 
- madner
#12102 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Oporaviti ce se vrlo brzo, investitori nisu sigurni koliko ce izgubiti firme koje profitiraju od trenutnog setupa.GandalfSivi wrote:Aha, zato Dow Jones pao 3000 poena i to na same najave, prije nego sto su se mjere i pocele implementirati. Btw, samo mala napomena, ono kada svijet zapade u veliku krizu 2007-2008 DJ je pao bio ukupno malo manje od 6000 poena. Evo nas vec na pola od toga...madner wrote:Sta ti nije logicno, oni su sa prave strane zida.Fudo387 wrote: Ne znam, ova prica o postenom i casnom je toliko blesava da se stvarno moras nasmijati, a nije smijesno.
Za prosjecnog Donaldovog glasaca sve “preko zida” je low life worthless motherfucker, a opet se ljudi loze na to, podrzavaju.
Ne kontam da me ubijes, al et.
Treba posteniji poredak, pa nece biti pristalica Trumpa. Gledam carine za celik, svi kao uzrujani, ne valja to tako, kontra mjere, na kraju prihvataju redom zahtjeve.
- madner
#12103 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To sto kontam sto ljudi glasaju za Erdogana ili Donalda ne znaci da ih smatram dobrim izborima.Fudo387 wrote:Donekle kontam ove sto su s ovu stranu zida, al’ ne kontam vas preko.madner wrote:Sta ti nije logicno, oni su sa prave strane zida.Fudo387 wrote: Ne znam, ova prica o postenom i casnom je toliko blesava da se stvarno moras nasmijati, a nije smijesno.
Za prosjecnog Donaldovog glasaca sve “preko zida” je low life worthless motherfucker, a opet se ljudi loze na to, podrzavaju.
Treba posteniji poredak, pa nece biti pristalica Trumpa. Gledam carine za celik, svi kao uzrujani, ne valja to tako, kontra mjere, na kraju prihvataju redom zahtjeve.![]()
Stvarno, koji vam je qrac?
Smjesno je samo viditi da ljudi misle da se neke stvari ne mogu promjeniti, a dovoljan jedan covjek koji je ozbiljan.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12104 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma tVump ide titinim stopama, otvaraj fabrike sve domace kupuj a strano u freeHoping
jos malo pa ce da uvede robnu razmjenu mjest dolara 
-
The 51st State
#12105 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vratite temu u zajebantske tokove, ovi pogledi iz zablje perspektive nisu odavno interesantni.
pii i fudo se trude ali ih minirate bezze.
pii i fudo se trude ali ih minirate bezze.
-
LSD
#12106 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Normalno da je castan za razliku od bagre koja je se igrala ratovima po svijetu. Onaj okorijeli zlikovac Truman je ovlastio atomske na Hirošimu i Nagasaki. Nixon napao sirotinju u Vijetnamu, onaj prije njega Koreju. Ona budaletina Lincoln strovalio sopstenu zemlju u krvavi građanski rat, 4 godine se klali. O krimilnalnoj porodici Bush da ne pricamo, razyebali su Irak u dva navrata i ostavili im belaj za narednih 100 godina. Primjera koliko hoces.Fudo387 wrote: Ne znam, ova prica o postenom i casnom je toliko blesava da se stvarno moras nasmijati, a nije smijesno.
Jel Donald zapoceo neki rat? nije
Jel zaratio sa Korejom kojoj lafo nešto prijeti? nije
Ako ikad zarati sa nekim, onda cemo ga trpati u isti koš sa bandom ratnih zločinaca prije njega.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#12107 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ultima_palabra wrote:Ma ja sam prvi koji ismijava teorije zavjera, ali nije vala ni sve kako predstavljaju mainstream mediji.
Sasvim dovoljno da se iz zombija upišeš u živi, ljudski rod.
Inače...

O Manijaci, o elito svih svjetova...
Trpajte levate!!!
- GandalfSivi
#12108 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemas vise s kime ni zapoceti kakav belaj. Ostali Iran i S. Koreja, zajebani jedni zajebani drugi...LSD wrote:Normalno da je castan za razliku od bagre koja je se igrala ratovima po svijetu. Onaj okorijeli zlikovac Truman je ovlastio atomske na Hirošimu i Nagasaki. Nixon napao sirotinju u Vijetnamu, onaj prije njega Koreju. Ona budaletina Lincoln strovalio sopstenu zemlju u krvavi građanski rat, 4 godine se klali. O krimilnalnoj porodici Bush da ne pricamo, razyebali su Irak u dva navrata i ostavili im belaj za narednih 100 godina. Primjera koliko hoces.Fudo387 wrote: Ne znam, ova prica o postenom i casnom je toliko blesava da se stvarno moras nasmijati, a nije smijesno.
Jel Donald zapoceo neki rat? nije
Jel zaratio sa Korejom kojoj lafo nešto prijeti? nije
Ako ikad zarati sa nekim, onda cemo ga trpati u isti koš sa bandom ratnih zločinaca prije njega.
- jeza u ledja
#12109 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Treca smjena, a?cvrčak_na_hedonizmu wrote:
![]()
Jaka ti karijera![]()
I nisam ustao, nego sam legao da spavam. Dao sebi slobodan dan u ponedeljak![]()
Šta je reć ? Nema bajkovite ponjave, a taman sam se ponadao
Tanak si
U pet ujutru pise referat. Mogo si i na Twitter, ko Trump.
Smijesni covjece.
- AleksoMKD
#12110 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[/quote]LSD wrote: Ona budaletina Lincoln strovalio sopstenu zemlju u krvavi građanski rat, 4 godine se klali..
E jebiga.
- Tito_i_Partija
#12111 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ono kad ni facepalm nije adekvatan. Razmisljanje na nivou prvacica.
- jeza u ledja
#12112 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Od kud se sad i ovaj strumpf pojavi na temi? Sta to, pratis gdje se i ostali strumpfovi vrzmaju?LSD wrote:Ma najjaci su mi ovi bošnjaci jenkiji iz Nebraske i Novog Meksika, on zavšio neke škole i sad se kurci ovuda, on ismijava ljude, proziva manijake sa juga koji su gospoda za kvazijenkije koji žive u kamp prikolicama širom southwesta, on ce negdje u Montreal na Jazz, nešto, a ne zna ni šta je jazz....sjoooo![]()
I odakle ti znaš da Crvčak ne zarađuje više love od tebe? to je posebna nebuloza...to ti neko poslao njegov izvod plate, al u qrcu
Kako znam? Ha pa cuj... forum pun nekih uspjesnih bizMismena, profesionalaca. Hoce li mi i on poceti vaditi pozivnice na gala vecere i izvode iz banke firme ko onaj jedan neki dan, ono....cash flow i taj rad?
Tacno ljudi ko da medalju ocekuju.
Inace, Montreal Jazz Festival....jazz je samo jedan manji dio price. I ne ide se nuzno radi dzeza.
Al kako bi ti to znao.
-
LSD
#12113 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hajd ne kenjaj puno o štumpfovima, nego poslije ovih rijeci:jeza u ledja wrote:Od kud se sad i ovaj strumpf pojavi na temi? Sta to, pratis gdje se i ostali strumpfovi vrzmaju?LSD wrote:Ma najjaci su mi ovi bošnjaci jenkiji iz Nebraske i Novog Meksika, on zavšio neke škole i sad se kurci ovuda, on ismijava ljude, proziva manijake sa juga koji su gospoda za kvazijenkije koji žive u kamp prikolicama širom southwesta, on ce negdje u Montreal na Jazz, nešto, a ne zna ni šta je jazz....sjoooo![]()
I odakle ti znaš da Crvčak ne zarađuje više love od tebe? to je posebna nebuloza...to ti neko poslao njegov izvod plate, al u qrcuTo ono, ko mrav kad nadje mrvice pa dok si reko "keks" pojavi se iza njega red.
![]()
Kako znam? Ha pa cuj... forum pun nekih uspjesnih bizMismena, profesionalaca. Hoce li mi i on poceti vaditi pozivnice na gala vecere i izvode iz banke firme ko onaj jedan neki dan, ono....cash flow i taj rad?Nisam ja prozvao njega, vec on mene. Frajer pise referate u 5 ujutro, nadje za shodno u to udrobiti spominjanje posla i para, nicim prozvan.
![]()
Tacno ljudi ko da medalju ocekuju.
Inace, Montreal Jazz Festival....jazz je samo jedan manji dio price. I ne ide se nuzno radi dzeza.
Al kako bi ti to znao.
se uzme kakav dobar colt i propuca se sebi potkoljenica...jer to se jednostavno ne piše po forumima.finansijski mi ne mozes ni prismrditi. Cuj kaze mozda nemas drustvenog zivota....pa jest jarane mozda si u pravu, dok si ti tarlahao sa Manijacima na Jugu, ja sam se skolovao i putovao za karijerom. Eto ti sad imas Želješćar i Manijake, ja imam pare, jbg
Sa ovim "ja imam pare" si prekucao, realno
Al pazi onog padobranca iznad kojem je jedina satisfakcija u životu na forumima kopati po tuđim postovima i ismijavati druge
- GandalfSivi
#12114 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jede se kavijar, pije se gin 
- jeza u ledja
#12115 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne pise, osim ako nije u pitanju Cvrle The Cash Flow, i osim ako ne napise ovo:LSD wrote:
Hajd ne kenjaj puno o štumpfovima, nego poslije ovih rijeci:
se uzme kakav dobar colt i propuca se sebi potkoljenica...jer to se jednostavno ne piše po forumima.finansijski mi ne mozes ni prismrditi. Cuj kaze mozda nemas drustvenog zivota....pa jest jarane mozda si u pravu, dok si ti tarlahao sa Manijacima na Jugu, ja sam se skolovao i putovao za karijerom. Eto ti sad imas Želješćar i Manijake, ja imam pare, jbg
Sa ovim "ja imam pare" si prekucao, realno![]()
cvrle wrote: Ti možda ne bi pisao ponjave i živio na forumu, ali moraš, jer ili nemaš života ili nemaš para da hodaš ili od toga živiš.
- jeza u ledja
#12116 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hendricks, 'arane.GandalfSivi wrote:Jede se kavijar, pije se gin
- GandalfSivi
#12117 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Btw, jebo te Montreal, mogao si sa mnom u New Orleans na Jazz Fest pocetkom majajeza u ledja wrote:Hendricks, 'arane.GandalfSivi wrote:Jede se kavijar, pije se gin
- Tito_i_Partija
#12118 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta kae, Lincoln svoju zemlju svalio u rat. Pa dje ce ti dusa, Lincolne? 
- madner
#12119 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeftin provod za radnicku klasu. 
-
LSD
#12120 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ja, vas dvojica stari đezeri , šminka...a tamo negdje zavaljeni u Montani na socijali, gdje međedi grizliji domaće životinje ricu okoloGandalfSivi wrote:Btw, jebo te Montreal, mogao si sa mnom u New Orleans na Jazz Fest pocetkom majajeza u ledja wrote:Hendricks, 'arane.GandalfSivi wrote:Jede se kavijar, pije se gin
Onaj pokemon se i dalje na silu klebera sam sebi
- GandalfSivi
#12121 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakva socijala ba, ovo je jos bolje. Obojica smo uveli komunizam u Ameriku, "radimo" od kuce. Vidis ba da po cijeli dan visimo online, a jos ponedjeljak. Mada, bit cu iskren i priznati, morao sam do kancelarije jutros doci...LSD wrote: Ma ja, vas dvojica stari đezeri , šminka...a tamo negdje zavaljeni u Montani na socijali, gdje međedi grizliji domaće životinje ricu okolo![]()
Onaj pokemon se i dalje na silu klebera sam sebi![]()
ova tema je meni vrh
A sto se Jazz Festa tice, mogao bih te malo obrazovati sta sve tu bude, kako to ide, ali ono, google is your friend...
- jeza u ledja
#12122 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bio, 'arane.GandalfSivi wrote:Btw, jebo te Montreal, mogao si sa mnom u New Orleans na Jazz Fest pocetkom majajeza u ledja wrote:Hendricks, 'arane.GandalfSivi wrote:Jede se kavijar, pije se gin
Al najdrazi dzeeeezzz experience mi je bio van tog festivala, kad sam jednom na zimu bio i isli u onaj...ja mislim da se zove Preservation Hall. Cekas u redu dva sata ko hajvan, ali onda unutra sjednes u sobicu mozda 50 ljudi, sjedis onako na podu, ispred tebe bend i hopla. Nema ni bar ni nista, moras s ulice donjet pice.
al iskreno, sad da sam neki zestoki jazz connoisseur , pa i nisam bas.
- jeza u ledja
#12123 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
LSD wrote: Onaj pokemon se i dalje na silu klebera sam sebi![]()
![]()
- Tito_i_Partija
#12124 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dodje ti neki bolid iz nekog navijackog tora, bez ikakvog poznavanja istorije naravno, i takav pocne po forumu solit' pamet jer misli da mu je neko uvrijedio svetinju.

-
LSD
#12125 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma to važi za jednog drugog bilmeza , a ne za tebe...ti si šminka, imaš para, kurcis se po forumima, furaš jazz i tako to... boli te qjeza u ledja wrote:LSD wrote: Onaj pokemon se i dalje na silu klebera sam sebi![]()
![]()