Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#12101 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Izgleda jaro puco dumdum cim je bilo gelera okolo.
Connaisseur Karlin

#12102 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Connaisseur Karlin »

tranquil wrote:
Connaisseur Karlin wrote:ti jednu osobu koristis kao mogucnost nepsiemnosti visebrojen populacije , to je prosto nelogicno i nepotrebno korstiti takve osobe kao primjee koji ce prevagnuti na narednom glasanju vezanom za oruzje :-)

pa ne trazim savjet od tebe, a vec treci put mi dajes lekciju o empatiji , jer ne kuzis moj stav :)

primmjer za bukvalnost i ateziam sa ciljano postavila, jer vecina atesita misli o sebi da nisu ogrnaiceni, a istovremeno citam vas ateiste na pdf Religija, i zakljucial sam koliko je ogranicenih ateista na temi :)
Naveo sam jednu osobu kao primjer :) Inače primjer kao primjer, ne služi za dokazivanje, osim u slučaju kada suprotna strana tvrdi da je nemoguće u 21. vijeku biti toliko izolovan. Onda jedan primjer je dovoljan da dokaže da jeste :)

Tvoj stav kužim, a savjet se ne mora tražiti da bi se dao :)

Ovo "samo testiram" za ateizam ne bih komentarisao, vidljivo je i bez mog komentara, znaš ono, Mujo, majka, kockanje, vađenje :) Ako ne možeš napraviti poentu bez dijeljenja epiteta "ograničen" na čitavu populaciju, i to na onu koja nema veze s ovom temom, i to je u redu, nisi jedina :)
naravno da je tvoj primjer nepotpun, jer si dao izuzetno mali dio svoje price , i naravno da ne mogu u potpunosti vjerovati u tvoju pricu, kuzis :)

ali ja sam lijepo napisala, ne trebaju mi tvoj ili neciji savjet,kuzis, mi se ne poznajemo dovoljno :)

ateizam i ogranicenost su dvije rijeci koje ateisti ne zele imati postavljene zajedno , ako nisi skuzio primjer-testa, to je iskljucivo tvoj problem :)
Point.

#12103 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

avenija wrote:
Point. wrote:
avenija wrote: Sta tebe boli briga ko sam ja, kakva su ti to pitanja wtf ?
Samo ti kazem da je ok ako ti nesto ne kontas.
Eto, imao si svojih pet minuta, haj sad ne trollaj temu bezveze i voz ako nemas sta pametno reci.
Nije tvoje da krojis ko ce gdje da pise na ovom forumu.
Nek si mi reko. 8-)
djevojka bez imena

#12104 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Connaisseur Karlin wrote:
:D :lol: :kiss:

mad max ba, nema losih motora :kiss: svaki ima svoju dobru funkciju :-D

:kiss: Natjeraj ga da ti isprica svoje letacke traume, ja kad god u turbulencije uletim sjetim se maxa :lol:
triconja

#12105 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam sto toliko uvelicavate tu funkciju vozaca aviona, znaci ha civare ha konjska kola ha auto ha avion ha brod, sve isti klinac :lol:
mad_max_ba

#12106 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote: E nek si joj rek'o, i jest sveznalica :twisted: :lol:

pa da, moja konkluzija je izvučena iz dvije premise
ima dobar motor
ima duplo bolji motor

dakle otto motor je najbolji

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mad_max_ba

#12107 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote:

:kiss: Natjeraj ga da ti isprica svoje letacke traume, ja kad god u turbulencije uletim sjetim se maxa :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ona ne bi razumila
EL FATIHA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lijepa u dusi

#12108 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

Ne kontam visestruke profile po forumima i repliciranje samoj sebi :D evo godinama vec. Da li je to oblik sizofrenije ili sta vec, ja ne znam ali da je zabrinjavajuce, fkt jest. :-)

P.S. podsjeti me i max
Ne kontam pisanje komentara "el fatiha" na objave o necijoj smrti. Isto kao da sva obaveza prema umrlom pocinje i zavrsava tu, na fb. Matere vam, sjeti li se iko fkt fatihu proucit ili bilo sta drug ili je bas dovoljno samo napisat tih 8 slova i kontate da ste odradili svoje?

A najmanje kontam profile ocajnica koje se pokusavaju uklopit u razne profile. Evo na sta ciljam: na coveru je obavezno neki ajet ili hadis, statusi su redovno vjerski, ali zato slike... Zalosna ti majka, sise na izvolte, dupe viri ispod dopicnjaka... 'Nako iskreno, nemam nista ni protiv jedne krajnosti, svako sebi. Ali brate, kad ocaj izbija iz silnih pokusaja da se obuhvati sto siri dijapazon publike, onda to postaje tragikomicno.
mad_max_ba

#12109 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

ma vidi jednu stvar
želja naših ljudi je da žive između ta dva svijeta, da se izjasne kao da poštuju duhovnost a sa druge strane sa slikicama pobijaju isto i degradiraju same/sami sebe...

Al et tako je kako je....
lijepa u dusi

#12110 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

mad_max_ba wrote:ma vidi jednu stvar
želja naših ljudi je da žive između ta dva svijeta, da se izjasne kao da poštuju duhovnost a sa druge strane sa slikicama pobijaju isto i degradiraju same/sami sebe...

Ne znam da li je to ili je pomama za tim nekim novopecenim profilom momaka/djevojaka za braka, ala Zahiragic. Puna usta vjere, a moze se ploca i obrnut, "volim sve vole mladi" ali do dzume, poslije opet sve moze. Nisam sigurna je li to moda ili neki drugi oblik zaludjenosti, ali sta god da je, alaselamet.
mad_max_ba

#12111 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

lijepa u dusi wrote:

Ne znam da li je to ili je pomama za tim nekim novopecenim profilom momaka/djevojaka za braka, ala Zahiragic. Puna usta vjere, a moze se ploca i obrnut, "volim sve vole mladi" ali do dzume, poslije opet sve moze. Nisam sigurna je li to moda ili neki drugi oblik zaludjenosti, ali sta god da je, alaselamet.
bitno je biti "IN" i rade to bez ikakvog razmišljanja šta zapravo to znači, da sada ne okarakterišem kao pileći mozak...
triconja

#12112 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

lijepa u dusi wrote:

:lol: :lol: :lol:
JThomas

#12113 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

ima jedna narodna stara šta je to, ali nije pristojna...
tap3ah75

#12114 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tap3ah75 »

Kad dobijem za Bajram poruku.

BSMO
Sara03

#12115 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sara03 »

lijepa u dusi wrote:A najmanje kontam profile ocajnica koje se pokusavaju uklopit u razne profile. Evo na sta ciljam: na coveru je obavezno neki ajet ili hadis, statusi su redovno vjerski, ali zato slike... Zalosna ti majka, sise na izvolte, dupe viri ispod dopicnjaka... 'Nako iskreno, nemam nista ni protiv jedne krajnosti, svako sebi. Ali brate, kad ocaj izbija iz silnih pokusaja da se obuhvati sto siri dijapazon publike, onda to postaje tragikomicno.
Takozvani selam gore, bujrum dole.
Towelie

#12116 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Towelie »

Takve bi da se jebu (da prostite :D ), al da im ne udje. :D
kakavdanakneiskustvu

#12117 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Sara03 wrote:
lijepa u dusi wrote:A najmanje kontam profile ocajnica koje se pokusavaju uklopit u razne profile. Evo na sta ciljam: na coveru je obavezno neki ajet ili hadis, statusi su redovno vjerski, ali zato slike... Zalosna ti majka, sise na izvolte, dupe viri ispod dopicnjaka... 'Nako iskreno, nemam nista ni protiv jedne krajnosti, svako sebi. Ali brate, kad ocaj izbija iz silnih pokusaja da se obuhvati sto siri dijapazon publike, onda to postaje tragikomicno.
:lol:
triconja

#12118 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Sara03 wrote:
:lol:
:lol: :lol: :lol:

Haha, vidim nesto ste kivne na takvu ugrozenu populaciju :lol: .
triconja

#12119 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ogromna ... /171010039

Cudo pa nije bilo "Znate li profesore kako se kaze mala smija? Pa zmijuga loma." :lol: hnjohnjohnjo.
triconja

#12120 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

https://www.klix.ba/biznis/veliki-broj- ... /171010090

Hnjohnjohnjo bit ce kmecanja da se ne moze med prodat :lol: .
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#12121 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

Izbacivanje slova h u govoru kod Srba, posebno starijih generacija. Iako se radi o slovu kao i bilo kojem drugom i iako ga i azbuka priznaje, dosta Srba posebno iz ruralnih krajeva ga ni pod razno ne zeli izgovarati?!
Zejnep

#12122 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Zejnep »

Romeo 80 wrote:Izbacivanje slova h u govoru kod Srba, posebno starijih generacija. Iako se radi o slovu kao i bilo kojem drugom i iako ga i azbuka priznaje, dosta Srba posebno iz ruralnih krajeva ga ni pod razno ne zeli izgovarati?!
E.ovome se i ja cudim cijeli zivot . I niko ne zna, ili nece, da mi objasni :eh:
animals

#12123 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Romeo 80 wrote:Izbacivanje slova h u govoru kod Srba, posebno starijih generacija. Iako se radi o slovu kao i bilo kojem drugom i iako ga i azbuka priznaje, dosta Srba posebno iz ruralnih krajeva ga ni pod razno ne zeli izgovarati?!
Isto ti je to kao i ubacivanje tamo gdje ga ne treba biti..
zar ne...
Zejnep

#12124 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Zejnep »

animals wrote:
zar ne...
Da. Znala sam. Uvijek ovakav odgovor. Nista. H ostaje misterija. :mrgreen:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#12125 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Romeo 80 »

animals wrote:
zar ne...
Pa otprilike tako! S tim da je kod Muslimana to nasilno ubacivanje slova h poslijeratna novotarija rekao bih. Kod Srba je to vec vjekovni problem :-)
Post Reply