Hafis wrote:
Pa tako reci. Ovo je iskren stav i to se poštuje. Samo niste mu vi skinuli glavu već onaj turski delegat.
Mislis Osmanlije. Svejedno. I Tudjman je kokno Prazinu. Pa sta? Otpad je otpad.
Hafis wrote:
E sad koliko je mudro bito to ondašnje konvertiranje u islam, ne znam. Ako je itko u zadnjih 100 godina najebao zbog vjere, onda su to Bošnjaci.
Pa mi nismo najebali zbog vjere vec zbog nevjere ... u komsija nam. Propagiraju neku Hristovu ljubav a vamo na terenu poklase, zapalise, pokradose ...
Hafis wrote:
A kako mi se čini, obzirom na dešavanja u svijetu, biti će još iskušenja.
Naravno. Pogotovo zbog rehabilitizacije cetnika u Srbiji, "Za dom spremni u RH" ali napose propasti Agrokora, kredita koji dolaze na naplatu. Treba to sve namiriti od mrskih fundamentalista u Bosni. Znas ono agrarna reforma, plijenidba imovine od terorista i ti fazoni.
A ono je za tebe nesto multi kulti ali bez ljiljana za mene nije.
Hafis wrote:
Ma kakvi ljiljani s ovom sad pričom..još ih vatikanski poltroni nosali. . 99% Bošnjaka nije čulo za njih dok se netko iz Alijine ekipe nije sjetio da bi to bila dobra reklama.
Zove se lilium bosniacus.
Nisam znao da je Alija bio botanicar pa mu on dao ime.
To te Suvar naucio u srednjoj ili?
Hafis wrote:
Ona zela na slici jasno govori koga zastupa i koji narod. Ta i Želja Superhik je nosao ljiljane a nije Bošnjak. U stvari jeste ideološki, ali sam mislio ...ma jebo Želju, nek se mi slažemo po tom pitanju.
Nosao je i Divjak, Jurisic ... pa mi nije jasno sad sto to Zelji extra naturas na nos.