Hvalakonektovan wrote: ↑06/05/2025 08:44NikakvaOperativac11 wrote: ↑06/05/2025 07:33 Mišljenje o Calvin Klein Be ?
Kakva mu je trajnost ?
200ml se moze kupiti za finu cijenu.
U Bingetu online shop on 50KM
Lacoste booster 125ml 40KM
Moderator: anex
Hvalakonektovan wrote: ↑06/05/2025 08:44NikakvaOperativac11 wrote: ↑06/05/2025 07:33 Mišljenje o Calvin Klein Be ?
Kakva mu je trajnost ?
200ml se moze kupiti za finu cijenu.
alpine homme sports je klon allure homme sports, miris ko miris nije los ali performanse tanjez, za ovaj afnan znam da je nesto na tragu absolu aventusa ali nisam probao, a u tom pravcu imas i CDN precieux armaf..probaj i al haramain aqua dubai
Valja li sta?
Nemoj dzabe isprobavati jer je ovaj sladak, dok je LV svjez. Slaba kopija i bolje je uzeti 10ml LV nego zare 150ml..Bacanje para.Emojti wrote: ↑09/05/2025 20:00 @mufa1
Klon LV imagination, isprobaj Zara sunrise on red sand dunes intense.
Ja sam danas kupio drugu bocu za rezerve. Predobar citrus koji dugo traje s obzirom da citrusni parfemi inace krace traju.
Meni preko 6 sati izgura lagano, na treningu odlicno radi i kad se oznojim nema onaj neki cudan miris.
Testirao sam Zara Vibrant Leather Elixir i kao veliki fan svih Aventus klonova, mogu reci da je i duplo jaci od obicne verzije. Cekam da dodje u radnju Vibrant Leather Extreme, kazu da je bomba
Od tih imam samo Collector's Edition. Kvalitetan je i traje dugo, al' ima previše ananasa za moj ukus. Ne znam hoću li ga koristit' na duže staze, nisam baš nešto oduŝevljen.
Koliko traje parfum verzija? Navodno su joj poboljsali trajanje.Tito_i_Partija wrote: ↑10/05/2025 14:37Od tih imam samo Collector's Edition. Kvalitetan je i traje dugo, al' ima previše ananasa za moj ukus. Ne znam hoću li ga koristit' na duže staze, nisam baš nešto oduŝevljen.
Al Haramain Aqua Dubai je odličan. Ne znam koliko je blizu Imagination jer original nisam prob'o, i da budem iskren nije me baš puno briga, jer ovaj parfem meni stvarno odgovara.
Uzeo sam neki dan i Bleu de Chanel Parfum. Kakva gospodska ljepota od parfema, i daleko mi je bolji od EDT i EDP verzija.![]()

Kojeg sad raja prodaje za 7-8 stoja
znam za falconi, ugl bas imas izboramufa1 wrote: ↑10/05/2025 23:30 @black ma da je samo notino, tu je i flaconi koji ima jos bolje cijene, ali malo manji izbor, arape nema nikako, ali su dizajneri osjetno jeftiniji.. notino ima i arapa, ali zna bubnuti cijene... A tu je i parfimo koji ima stvarno veliki izbor arapa, i regularne cijene istih.. ko sto kaže onaj lik za Quad-ove, manje para sam trošio dok sam se drogirao![]()
![]()
Evo jedan primjer cijene sa flaconija, dok je na notinu 52€, a na parfimo 62€![]()