ode lepa nasHa u tri lepe piz materine... al brojcano stanje odrzavaju naturizovani ercegovci sHo bi reka moj Vinkovcanin TomicaTRBUHOM ZA KRUHOM
NJEMAČKI STATISTIČARI OBJAVILI ISTINU O EGZODUSU HRVATA IZ SVOJE DOMOVINE Koliko se zapravo Hrvata lani uselilo u Njemačku: Trendovi su alarmantni
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... i/6354916/
Desavanja u Hrvatskoj
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12076 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- zg1911
#12077 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Reda mora biti. Kome nije do reda široka mu bosnaLajavikrelac wrote:I Tko će onda da ti dolazi? Arapski šeici i eUropske aristokrate što brušu dupe eurima? Pogledaj Grčku, Bugarsku i Španiju oni su svjetlosnim godinama ispred vas po pitanju festivalskog turizma, potraži malo koliko para ostave pa onda pametujzg1911 wrote:Treba rastjerat te electro festivale ili nek si jebu mater na jabuci, palagruži itd a ne mjestima gdje smetaju i ostale turiste.
- zg1911
#12078 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da je samo do tog povremenog brzinskog prešetavanja ne bi bilo potrebe za intervencijama. Ovo je prevršilo mjeru. Postoji li granica kad reći dosta i ako postoji, kada? Jesi li vidio npr split u vrijeme ultre? Ili zrće i hvar kad god?seln wrote:Jebat ga, pa ja sam na Hvaru vidjao domace kako setaju gradom u kratkim hlacicama, a zagrebacke opajdare u kupacem + peskir oko bokova.zg1911 wrote:Dovoljno je hrvatska fleksibilna. Turist kad dodje ovdje mora poštivati zakone, isto kao i svi drugi. Kome je normalno hodati gol, jebat se, bljuvat i drogirat se nek odjebe dalje. Ako se ja krijem dok činim te stvari ima i on da isto radi. Meni kad sam van države ne pada na pamet raditi takve stvari, ponašam se pristojnije i opreznije. Englezi su raskalašena govna. Nitko se ne ponaša poput njih. Treba rastjerat te electro festivale ili nek si jebu mater na jabuci, palagruži itd a ne mjestima gdje smetaju i ostale turiste.
I sta sad? Sta ako ti put od plaze do hotela ili apartmana vodi kroz grad? Nosices business odjecu na plazu, pa se tamo presvlaciti?
I za svaki zalogaj moras u restoran ili na plazu?
Covjek bi pomislio da je u Westminsteru, a ne na jebenom Hvaru.
- Alfons Kauders
#12079 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma to nije samo boljka Jadrana, vec te vrste turizma u globalu. Nista specificno za nas.
Donekle i gore jer su svi sem par centara na Jadranu "mali" a ne zele "betonizaciju" obale. Jebiga, za ovakve stvari bi se trebala izdati koncesija na neku vukojebinu uz obalu, ili dio nekog otocica.
Ako vec postoji toliko interesa i love, neka si koncesionar pravi smjestaj, kampove, bungalove, i neka pravvi 50 partija i koncerata godisnje - nikom ne smeta, lova do krova... Naravno, nema bas toliko interesa, tako da ce se ovakve stvari i dalje praviti u naseljima. Babe ce kukati, a omladina i galebovi ce u iscekavinju vrebati odvaljene Britanke spremne za snosaj bez puno pitanja.
Donekle i gore jer su svi sem par centara na Jadranu "mali" a ne zele "betonizaciju" obale. Jebiga, za ovakve stvari bi se trebala izdati koncesija na neku vukojebinu uz obalu, ili dio nekog otocica.
Ako vec postoji toliko interesa i love, neka si koncesionar pravi smjestaj, kampove, bungalove, i neka pravvi 50 partija i koncerata godisnje - nikom ne smeta, lova do krova... Naravno, nema bas toliko interesa, tako da ce se ovakve stvari i dalje praviti u naseljima. Babe ce kukati, a omladina i galebovi ce u iscekavinju vrebati odvaljene Britanke spremne za snosaj bez puno pitanja.
-
The 51st State
#12080 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako sta hrvatska ima, to su kojekakve ostrvske vukojebine, tamo usmjeriti partijanere I svi sretni.
- zg1911
#12081 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Eto primjer otoka obonjana u šibenskom arhipelagu. Nenastanjeni otok, uzeli ga u koncesiju na 50 godina i udaraj po tripovima, bijelom, kurvama, jebi, bivaj jeben, kofa boli k... Naravno, uzeli ga za engleski šljam. Iznajmi stoci da se ubija, no problemAlfons Kauders wrote:Ma to nije samo boljka Jadrana, vec te vrste turizma u globalu. Nista specificno za nas.
-
palermo
#12082 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čuj Obonjan....i njega svakakvi jadi zapadoše....prvo otok mladosti, pa onda tranzit za hercegovačke logoraše , sad je postao i turistički raj....zg1911 wrote:
Eto primjer otoka obonjana u šibenskom arhipelagu. Nenastanjeni otok, uzeli ga u koncesiju na 50 godina i udaraj po tripovima, bijelom, kurvama, jebi, bivaj jeben, kofa boli k... Naravno, uzeli ga za engleski šljam. Iznajmi stoci da se ubija, no problem
Inače se ja slažem sa tobom da mora postojati red.....ali mi sve to ipak više liči na onu narodnu, jebali bi se a da im ne uđe.....
U biznisu, a turizam je naravno veliki biznis, uvijek nešto dobijaš a nešto gubiš.....stvar je samo prioriteta
- zg1911
#12083 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma sve 5. I ja sam jebavao majku domaćim babama kojih smeta sve osim kuna/maraka/eura, al ovo s englezima je prevršilo mjeru. Bio sam na masu sjevernog jadrana di su često talijani bili ogromna većina. Glasni, brbljavi, ganjanje komada, cuga, pljuga, ma sve može. Nikad nisu došli na glas ko ovi "mame su vam sestre" otočki degenerici. To sere, piša, jebe, riga, mlati se po trgovima, zidinama, ispred crkava (nisam vjernik). Stoka od naroda di god su brojnipalermo wrote:Čuj Obonjan....i njega svakakvi jadi zapadoše....prvo otok mladosti, pa onda tranzit za hercegovačke logoraše , sad je postao i turistički raj....zg1911 wrote:
Eto primjer otoka obonjana u šibenskom arhipelagu. Nenastanjeni otok, uzeli ga u koncesiju na 50 godina i udaraj po tripovima, bijelom, kurvama, jebi, bivaj jeben, kofa boli k... Naravno, uzeli ga za engleski šljam. Iznajmi stoci da se ubija, no problem
Inače se ja slažem sa tobom da mora postojati red.....ali mi sve to ipak više liči na onu narodnu, jebali bi se a da im ne uđe.....
U biznisu, a turizam je naravno veliki biznis, uvijek nešto dobijaš a nešto gubiš.....stvar je samo prioriteta
- Alfons Kauders
#12084 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kao dodatni bonus, nekoliko duty free shoppova koji bi ujedno imali dozvolu za "medicinski" kanabis... Da se ljudi ne pate i ne gube vrijeme, a da se namlati hrpa love za drzavu.zg1911 wrote:Eto primjer otoka obonjana u šibenskom arhipelagu. Nenastanjeni otok, uzeli ga u koncesiju na 50 godina i udaraj po tripovima, bijelom, kurvama, jebi, bivaj jeben, kofa boli k... Naravno, uzeli ga za engleski šljam. Iznajmi stoci da se ubija, no problemAlfons Kauders wrote:Ma to nije samo boljka Jadrana, vec te vrste turizma u globalu. Nista specificno za nas.
- animals
#12085 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Tako su isto nedavno rekli Spanci za Nijemce..zg1911 wrote:
Ma sve 5. I ja sam jebavao majku domaćim babama kojih smeta sve osim kuna/maraka/eura, al ovo s englezima je prevršilo mjeru. Bio sam na masu sjevernog jadrana di su često talijani bili ogromna većina. Glasni, brbljavi, ganjanje komada, cuga, pljuga, ma sve može. Nikad nisu došli na glas ko ovi "mame su vam sestre" otočki degenerici. To sere, piša, jebe, riga, mlati se po trgovima, zidinama, ispred crkava (nisam vjernik). Stoka od naroda di god su brojni
nema gori i nekulturniji turista od Nijemaca..
- zg1911
#12086 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da ima pameti legaliziralo bi je u cijeloj državi. Ovako se ne puši ništa manje, a državi kurac u čeloAlfons Kauders wrote:Kao dodatni bonus, nekoliko duty free shoppova koji bi ujedno imali dozvolu za "medicinski" kanabis... Da se ljudi ne pate i ne gube vrijeme, a da se namlati hrpa love za drzavu.zg1911 wrote:Eto primjer otoka obonjana u šibenskom arhipelagu. Nenastanjeni otok, uzeli ga u koncesiju na 50 godina i udaraj po tripovima, bijelom, kurvama, jebi, bivaj jeben, kofa boli k... Naravno, uzeli ga za engleski šljam. Iznajmi stoci da se ubija, no problemAlfons Kauders wrote:Ma to nije samo boljka Jadrana, vec te vrste turizma u globalu. Nista specificno za nas.
- zg1911
#12087 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma ni blizu. Nijemci su za engleze mila majkaanimals wrote:Tako su isto nedavno rekli Spanci za Nijemce..zg1911 wrote:
Ma sve 5. I ja sam jebavao majku domaćim babama kojih smeta sve osim kuna/maraka/eura, al ovo s englezima je prevršilo mjeru. Bio sam na masu sjevernog jadrana di su često talijani bili ogromna većina. Glasni, brbljavi, ganjanje komada, cuga, pljuga, ma sve može. Nikad nisu došli na glas ko ovi "mame su vam sestre" otočki degenerici. To sere, piša, jebe, riga, mlati se po trgovima, zidinama, ispred crkava (nisam vjernik). Stoka od naroda di god su brojni
nema gori i nekulturniji turista od Nijemaca..
-
palermo
#12088 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisam drug baš upućen, ko to dolazi tamo od engleza, englesak sirotinja, engleska mladost.......ja jako volim engleze, sticajem okolnosti sam često bio tamo, oni imaju u sebi tu dozu liberalnosti.....ono kad u švajcarskoj svi čekaju na semaforu zeleno, a u Londonu ne jebu ni pet posto....zg1911 wrote:
elenis, hptio sam reći, što je mimo zakona nek odradi država i to ću uvijek podržati....a sve ostalo, bogami ili hoćete engleze za turiste ili nećete.....ne možete od njih napraviti nijemce, a pogotovo švajcarce
- zg1911
#12089 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Neću! Bar u moju butigu
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#12090 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jbg starac ne vole Engleze ni Poljaci (koji su svinje i pjandure za medalju) kad su bučni, nekulturni, neotesani i viđaš ih svakakve po ulicama Krakova (lično ih vidio i cugao sa njima
) ali ima jedna bitna stvar: troše i to nemilice! Ušli u pab u Krakovu ko divlja rulja, svi neki u majicama sa natpsima i jedan obučen u kostim banane
ali zato piće za sve ljude tu - časte cijelu kafanu! Pa napravili su em finog ceha, em su ostavili bakšiša konobarima. Jbg zažmiriš na jedno oko kad ti dođe Albion u kupaćim gaćicama u butigu i ostavi 150 eura časteći sve prisutne. Kontaš sad poentu 
Švabo jest fUni al za Engleza je stipsa za medalju.
Švabo jest fUni al za Engleza je stipsa za medalju.
- zg1911
#12091 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hvala ne ekonomskom savjetu. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je
- Maraschino
#12092 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Moze li kako da vam posalju solde a da ne dolaze? 
- dječak sa šibicama
#12093 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pazi ovih dusebriznika, a da na Sebilju osvane 12 gologuzih pijanih grlatih Engleza, prozivali bi ministra MUP-a sto ne reaguje 
- Maraschino
#12094 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To i predlazem, na granici svim turistima isprazniti dzepove, ravnomjerno podijeliti od policije preko restorana i posluga do apartmana i da ne zaboravim, dati im uniforme i hrvatski bonton. 
- Maraschino
#12095 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nema potrebe. Oni odmah shvate gdje su. Ne briju se danima, uzimaju odjecu manje velicine i odaberu mjesto za molitvu.dječak sa šibicama wrote:Pazi ovih dusebriznika, a da na Sebilju osvane 12 gologuzih pijanih grlatih Engleza, prozivali bi ministra MUP-a sto ne reaguje
- seln
#12096 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Svabe imaju jednu izreku, koja grubo prevedena kaze "prosuti dijete zajedno sa vodom od kupanja".zg1911 wrote:Da je samo do tog povremenog brzinskog prešetavanja ne bi bilo potrebe za intervencijama. Ovo je prevršilo mjeru. Postoji li granica kad reći dosta i ako postoji, kada? Jesi li vidio npr split u vrijeme ultre? Ili zrće i hvar kad god?seln wrote:Jebat ga, pa ja sam na Hvaru vidjao domace kako setaju gradom u kratkim hlacicama, a zagrebacke opajdare u kupacem + peskir oko bokova.zg1911 wrote:Dovoljno je hrvatska fleksibilna. Turist kad dodje ovdje mora poštivati zakone, isto kao i svi drugi. Kome je normalno hodati gol, jebat se, bljuvat i drogirat se nek odjebe dalje. Ako se ja krijem dok činim te stvari ima i on da isto radi. Meni kad sam van države ne pada na pamet raditi takve stvari, ponašam se pristojnije i opreznije. Englezi su raskalašena govna. Nitko se ne ponaša poput njih. Treba rastjerat te electro festivale ili nek si jebu mater na jabuci, palagruži itd a ne mjestima gdje smetaju i ostale turiste.
I sta sad? Sta ako ti put od plaze do hotela ili apartmana vodi kroz grad? Nosices business odjecu na plazu, pa se tamo presvlaciti?
I za svaki zalogaj moras u restoran ili na plazu?
Covjek bi pomislio da je u Westminsteru, a ne na jebenom Hvaru.
Ako treba zavesti red u vrijeme ultre ili zrca, bujrum... ali praviti od toga zeljezno pravilo i prijetiti kaznama u iznosu jedne hrvatske plate...
da se ne poserete u gnijezdo, jarane?
- zg1911
#12097 Re: Desavanja u Hrvatskoj
slažem se da se to treba odigrati opreznije. ne inzistirati na svakom kurcu, ali red se mora uspostaviti i one baš bezobrazne se treba kazniti i sa više od tih 600-700 euraseln wrote: Svabe imaju jednu izreku, koja grubo prevedena kaze "prosuti dijete zajedno sa vodom od kupanja".
Ako treba zavesti red u vrijeme ultre ili zrca, bujrum... ali praviti od toga zeljezno pravilo i prijetiti kaznama u iznosu jedne hrvatske plate...
da se ne poserete u gnijezdo, jarane?
- seln
#12098 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Biva, sto nije dobro za rvacku, Bosni moze dati ruke, je li?zg1911 wrote:hvala ne ekonomskom savjetu. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je
U cemu je problem? Fino zabranite svim ugostiteljima da primaju rezervacije Britanaca i rijesen problem.
Ali, neeee... mora da se kenja o "tradicionalnoj hrvatskoj gosto(lj)ubivosti", ali da gosti budu solvetni njemacki penzioneri, koji samo trebaju mir.
- zg1911
#12099 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ahaseln wrote:Biva, sto nije dobro za rvacku, Bosni moze dati ruke, je li?zg1911 wrote:hvala ne ekonomskom savjetu. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je![]()
U cemu je problem? Fino zabranite svim ugostiteljima da primaju rezervacije Britanaca i rijesen problem.
Ali, neeee... mora da se kenja o "tradicionalnoj hrvatskoj gosto(lj)ubivosti", ali da gosti budu solvetni njemacki penzioneri, koji samo trebaju mir.
uvesti reda = zabraniti zakonom dolazak engleza?
kako njemu zahvalih na ekonomskom, taku ću i tebi na pravnom savjetu - hvala. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je
- seln
#12100 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne savjetujem, posto vidim da u rvackoj ima mahser pametnog svijeta, sad pa sad ce rijesiti problemzg1911 wrote:ahaseln wrote:Biva, sto nije dobro za rvacku, Bosni moze dati ruke, je li?zg1911 wrote:hvala ne ekonomskom savjetu. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je![]()
uvesti reda = zabraniti zakonom dolazak engleza?
kako njemu zahvalih na ekonomskom, taku ću i tebi na pravnom savjetu - hvala. savjetuj sad svoje u državi. potrebnije je
Sta zapravo hocete? Britanci supci, vaki-naki... udari im zabranu i kapak.
Kad sam tek stigao u dijasporu, proveo sam zimu u jednom skijaskom hotelu (jebiga, svasta covjek radi dok ne pusti korijen)...
i tu su dolazili obijesni mladici koji su se ubijali alkoholom i cijelu noc urlali "pjesme".
Kad je gazdi dosadilo, fino ih ispratio van i rekao da ga od tada nadalje i ubuduce zaobilaze.
Tako moze i Hrvatska... uhvatis dvoje krivozubih kako kopuliraju na javnom mjestu.... konak u zatvoru i sutradan noga u dupe.