Necemo krepane resivereeeeStupskaBitanga wrote:sasvim realnoDzontra_Volta wrote:Danas na telemachovom novom standu u SCC nam reče ženska da će od septembra putem HS postojeće infrastrukture biti pušten telemach program, uz prethodno obavještenje korisnicima i vjerovatno potpisivanje novih ugovora za dosadašnje korisnike HS-a.
HS kablovska
Moderator: anex
- Benq
#12076 Re: HS kablovska
- MOSALJOZE
#12077 Re: HS kablovska
Ja prelazim na bhtelecom
-
bull21
#12078 Re: HS kablovska
Možda, samo možda, konačno dobijemo modeme iz ovog stoljeća. Bilo bi lijepo. 
- Benq
#12079 Re: HS kablovska
Kod mene je vec skoro godinu dana isti modem koji oni koriste. Cisco EPC3208bull21 wrote:Možda, samo možda, konačno dobijemo modeme iz ovog stoljeća. Bilo bi lijepo.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12080 Re: HS kablovska
Jel i kod vas nema ovih filmskih pinkova, dva dana vec, samo ovaj 'obicni'?
- cpu_fan
#12081 Re: HS kablovska
Nema-LIBERO- wrote:Jel i kod vas nema ovih filmskih pinkova, dva dana vec, samo ovaj 'obicni'?
- Benq
#12082 Re: HS kablovska
Kod mene sinoc nije bilo ni jednog Pinkica..-LIBERO- wrote:Jel i kod vas nema ovih filmskih pinkova, dva dana vec, samo ovaj 'obicni'?
-
The Realist
#12083 Re: HS kablovska
Sad vidim ovo za Telemach. Sta im znaci TV kanali besplatno prva tri mjeseca, tacnije koliki ce racuni dolaziti za Due Net Grande u tom periodu ako na 24 mjeseca potpisem?
I vidim sada je ukljucen TV na vise televizora. To znaci da ne placamo vise kanale dodatno, ili? Koliko reciever kosta da se iznajmi?
Hvala.
EDIT: Vidim da je D3 kuca izdvijena. I dalje hoce 35KM prikljucne takse i posebno 3,5KM mjesecna renta. Je li u tih 3,5 dodje osnovni paket onaj barem?
I vidim sada je ukljucen TV na vise televizora. To znaci da ne placamo vise kanale dodatno, ili? Koliko reciever kosta da se iznajmi?
Hvala.
EDIT: Vidim da je D3 kuca izdvijena. I dalje hoce 35KM prikljucne takse i posebno 3,5KM mjesecna renta. Je li u tih 3,5 dodje osnovni paket onaj barem?
Last edited by The Realist on 02/08/2015 12:33, edited 1 time in total.
- Benq
#12084 Re: HS kablovska
Ja koliko vidim , uz Trio Grande pakete daju 6 mjeseci sve kanale , nakon toga se placa po starom opet.. Kablovsku mozes imat na koliko hoces televizora , a za digitalu moras platiti 30KM prikljucnu taksu ako hoces na drugom tv-u da imas + 3KM mjesecno za iznajmljivanje resivera... supacki pravo.The Realist wrote:Sad vidim ovo za Telemach. Sta im znaci TV kanali besplatno prva tri mjeseca, tacnije koliki ce racuni dolaziti za Due Net Grande u tom periodu ako na 24 mjeseca potpisem?
Hvala.
-
The Realist
#12085 Re: HS kablovska
Ma mene duo zanima i znam da je prije 6m bilo, ali nema toga sada.Benq wrote:
Ja koliko vidim , uz Trio Grande pakete daju 6 mjeseci sve kanale , nakon toga se placa po starom opet.. Kablovsku mozes imat na koliko hoces televizora , a za digitalu moras platiti 30KM prikljucnu taksu ako hoces na drugom tv-u da imas + 3KM mjesecno za iznajmljivanje resivera... supacki pravo.
Editovao sam vezano za D3 kucu, da li u tih 3,5KM ulazi osnovni paket, to bi mi za pocetak bilo podnosljivo.
- Benq
#12086 Re: HS kablovska
Sada je 6 mjeseci za Trio Grande pakete. A za D3 kucu je 3,5KM mjesecno , i majku mu .. trebalo bi da je bar osnovni paket uracunat. Inace , naici ce oni na svakakve rijeci i negodovanja od strane HS korisnika , jer mi koristimo CI module , imamo sve HD kanale u paketima bez dodatnog placanja.. A kod njih to nista nije tako. Retardirani resiveri + placas dodatni resiver + placas dodatne HD kanale...
-
The Realist
#12087 Re: HS kablovska
Za module vjerujem da ce frka bi, mada je meni svejedno, jer je mala daljinski shebala od TV-a, a i vise mi se svidjalo sto sam samo preskenirati kanale mogao bez problema i sve slozeno. Samo da im valjaju recieveri. No, razumijem one kojo zele ostaviti module.
Sto se tice HD kanala, doduse, Telemach ima puno vise istih i vecina ulazi u jedan od paketa, samo sto su oni sami po sebi puno skuplji.
Meni smeta sto su net i kanale tako povezali, da se ne moze uzeti Duo Net Grande i sporiji net i tako manje nesto platiti, nego moras ovo sto nude (znam da ne bi drasticna razlika bila, ali svejedno).
D3 kuca je poseban vid bezobrazluka.
Sto se tice HD kanala, doduse, Telemach ima puno vise istih i vecina ulazi u jedan od paketa, samo sto su oni sami po sebi puno skuplji.
Meni smeta sto su net i kanale tako povezali, da se ne moze uzeti Duo Net Grande i sporiji net i tako manje nesto platiti, nego moras ovo sto nude (znam da ne bi drasticna razlika bila, ali svejedno).
D3 kuca je poseban vid bezobrazluka.
- Benq
#12088 Re: HS kablovska
Najbolje bi bilo da se usluga moze krojiti po nasim potrebama , npr kazem , hocu internet od 40Mbps , hocu te i te kanale , i hocu fixni telefon sa tim i tim pogodnostima... al jok , kod njih su cudni paketi pa jos i placaj dodatno pakete kanala , koje inace mogu stavit sve u paketu kao u HS-u..
Jer , malo malo pa daju dzaba na 3 i 6 mjeseci sve kanale , kako novim tako i korisnicima u "loyality" paketu , znaci to ih nista ne kosta jer sigurno ne bi isli na svoju stetu..
Jer , malo malo pa daju dzaba na 3 i 6 mjeseci sve kanale , kako novim tako i korisnicima u "loyality" paketu , znaci to ih nista ne kosta jer sigurno ne bi isli na svoju stetu..
- semirsar
#12089 Re: HS kablovska
Pa koliko znam mo's ti dokupiti jaci net mo's i birati koji oces paket tv cak i ako oces telefon, samo, to je malo skuplje nego da uzmes neki duo/trio paket, gusti su gusti a za njiha ne treba zalit, ha jaBenq wrote:Najbolje bi bilo da se usluga moze krojiti po nasim potrebama , npr kazem , hocu internet od 40Mbps , hocu te i te kanale , i hocu fixni telefon sa tim i tim pogodnostima... al jok , kod njih su cudni paketi pa jos i placaj dodatno pakete kanala , koje inace mogu stavit sve u paketu kao u HS-u..
Ima na njiovom sajtu cEnovnik, sve pise samo treba citat
- Benq
#12090 Re: HS kablovska
Hvala dobri covjece sto me prosvijetlisemirsar wrote: Pa koliko znam mo's ti dokupiti jaci net mo's i birati koji oces paket tv cak i ako oces telefon, samo, to je malo skuplje nego da uzmes neki duo/trio paket, gusti su gusti a za njiha ne treba zalit, ha ja![]()
Ima na njiovom sajtu cEnovnik, sve pise samo treba citat
- semirsar
#12091 Re: HS kablovska
NeJma na cemu, i drugi putBenq wrote:Hvala dobri covjece sto me prosvijetlisemirsar wrote: Pa koliko znam mo's ti dokupiti jaci net mo's i birati koji oces paket tv cak i ako oces telefon, samo, to je malo skuplje nego da uzmes neki duo/trio paket, gusti su gusti a za njiha ne treba zalit, ha ja![]()
Ima na njiovom sajtu cEnovnik, sve pise samo treba citat, ali vidim i ja da je skuplja pita od tepsije
- afannedim
#12092 Re: HS kablovska
+ što će vam ukinuti pinkove I areneBenq wrote:Sada je 6 mjeseci za Trio Grande pakete. A za D3 kucu je 3,5KM mjesecno , i majku mu .. trebalo bi da je bar osnovni paket uracunat. Inace , naici ce oni na svakakve rijeci i negodovanja od strane HS korisnika , jer mi koristimo CI module , imamo sve HD kanale u paketima bez dodatnog placanja.. A kod njih to nista nije tako. Retardirani resiveri + placas dodatni resiver + placas dodatne HD kanale...
- MTV
#12093 Re: HS kablovska
D3 Kuca prikljucak je 35 KM mjesecna renta 3,50 KM i tu su ti ukljuceni svi kanali koje imas i na prvom resiveru. Ako si na prvom ukljucio prosireni i HD paket to ce ti biti i na drugom.
Ja ih pitao na forumu kao i mnogi drugi i takav je odgovor.
A pink je ionako postao Replay TV. Sve je isto na njima tako da nije neki gubitak.
Sto se tice modula u Sloveniji ih odavno imaju a u Srbiji ih uveli prije mjesec dana, tako da ce nekom logikom i ovdje doci.
A pink je ionako postao Replay TV. Sve je isto na njima tako da nije neki gubitak.
Sto se tice modula u Sloveniji ih odavno imaju a u Srbiji ih uveli prije mjesec dana, tako da ce nekom logikom i ovdje doci.
- semirsar
#12094 Re: HS kablovska
upravo tako, tamo nedje 2020/2021g. a dotle ce cak i bhtelekom oliti MojaTV ugradjivati gratis moduMTV wrote:D3 Kuca prikljucak je 35 KM mjesecna renta 3,50 KM i tu su ti ukljuceni svi kanali koje imas i na prvom resiveru. Ako si na prvom ukljucio prosireni i HD paket to ce ti biti i na drugom.
- Benq
#12095 Re: HS kablovska
Drug , veliko hvala na informacijama. Pink kanali i nisu neka steta ako ih izgubimo , jer vecinom gledam Travel , Discovery , History.MTV wrote:D3 Kuca prikljucak je 35 KM mjesecna renta 3,50 KM i tu su ti ukljuceni svi kanali koje imas i na prvom resiveru. Ako si na prvom ukljucio prosireni i HD paket to ce ti biti i na drugom.
Ako su vec kupili HS kao sto se prica , onda su vjerovatno preuzeli i njihov sistem za CI module , inace ce stvarno bit frka ako budu insistirali na svojim resiverima...
- MTV
#12096 Re: HS kablovska
To se moze i na iptv ako imas Smart TV prikljucen kao sto je komp prikljucen potrebni su samo program i parametri ili kao aplikacija za TV.semirsar wrote:upravo tako, tamo nedje 2020/2021g. a dotle ce cak i bhtelekom oliti MojaTV ugradjivati gratis module ilitiga cipove direkt u gloovu svojijem korisnicima da ne bi nedaj mili Boze stogod propustili od narodnijeh 'misija dok spavaju, ha ja.
Pa 2020 je optimisticna s obzirom da smo postali rupa.
Nema na cemuBenq wrote:Drug , veliko hvala na informacijama. Pink kanali i nisu neka steta ako ih izgubimo, jer vecinom gledam Travel , Discovery , History.MTV wrote:D3 Kuca prikljucak je 35 KM mjesecna renta 3,50 KM i tu su ti ukljuceni svi kanali koje imas i na prvom resiveru. Ako si na prvom ukljucio prosireni i HD paket to ce ti biti i na drugom.
Ako su vec kupili HS kao sto se prica , onda su vjerovatno preuzeli i njihov sistem za CI module , inace ce stvarno bit frka ako budu insistirali na svojim resiverima...
- Benq
#12097 Re: HS kablovska
Kako mislis odlaze filmski pinkovi ? Nisam vidio nikakvo obavjestenje u vezi toga.. Koji je razlog tome ako znas ?MTV wrote: Nema na cemuOdlaze filmski pinkovi, ostace pink extre, plus, kids, music, folk.
- supercali
#12098 Re: HS kablovska
Ja rado pogledam Pink comedy i pink film recimo tako da ne bi volio da to ukinu
- Benq
#12099 Re: HS kablovska
Ne znam sta se desava ali vec treci dan nema Pinkovih kanala... bas ni jednog.supercali wrote:Ja rado pogledam Pink comedy i pink film recimo tako da ne bi volio da to ukinu
- Maharadza
#12100 Re: HS kablovska
Zato dobijaju Cinestar i Cinestar Action, b92, prva plus - sve filmski, SK - sportski, D3GO na 3 uređaja (iOs, Android, PC)!afannedim wrote:+ što će vam ukinuti pinkove I areneBenq wrote:Sada je 6 mjeseci za Trio Grande pakete. A za D3 kucu je 3,5KM mjesecno , i majku mu .. trebalo bi da je bar osnovni paket uracunat. Inace , naici ce oni na svakakve rijeci i negodovanja od strane HS korisnika , jer mi koristimo CI module , imamo sve HD kanale u paketima bez dodatnog placanja.. A kod njih to nista nije tako. Retardirani resiveri + placas dodatni resiver + placas dodatne HD kanale...
Veća je po meni šteta što će ostati na nižim UL brzinama (ako poredimo pakete)!