Kako režim , tako i pipe te hobotnice koje čitamo bi najviše željeli da nastavimo prosvjedovati u svojim kućama sa supružnicima uz kafu. Ili možda na Igmanu. Da ne remetimo ovaj sklad, demokraciju, poštenje i harmonijunuki_cika wrote:A gdje bi ti to radio ,ispred tvoje kuće da dodzemo ?
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12076 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
nedim73m
#12077 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Znači u pravu sam za AVAZ, tebi da netko objavi na TV-u da si koza počela bi meketati.KatarinaKosaca wrote:O dže si prosvjetitelju, nisam te prepoznala. Jest, Avaz mi je glavno štivo. Ipak, i kao takva ne govorim "U laticama tužilaštva",nedim73m wrote:Neznam odakle ti ova informacija vjerovatno si još uvijek na AVAZovoj terapiji. Ja sam čuo da se zadnje 3 godine u državnoj službi zaposlilo oko 7 miliona ljudi. Koliko sam čuo zbog nedostatka ljudi u BiH počeli smo ih i uvoziti da bi imali koga zaposliti. Da ima šta u tvojoj glavi ovakvu glupost nikad nebi napisao ali i ne treba ti ništa u glavi dok ima AVAZ-a i sličnih sranja. Što misliti svojom glavom.
Podatak je, by the way objavila FTV, ona ista kojoj plaćamo pretplatu, ona ista koja nam dovede ovo zlo na vlast. Agencija za državnu službu nije demantirala. Utoliko se podatak prihvaća kao validan.
Čisto za info se raspitaj koliko ukupno ima zaposlenih državnih službenika pa bi znala da je to naučna fantastika. Najbolji su mi ovi koji neznaju razmišljatio svojom glavom, takve ovce nam i biraju vlast i najviše su takve ovce krive zbog ovoga gdje se nalazimo. Sljedeći put kad budeš šta razmišljala pritisni na ON na mozgu.
btw odi malo na stranicu agencije za državnu službu pa možeš redom prelistati sve konkurse i pobrojat koliko ih je naprimano
Last edited by nedim73m on 21/02/2014 22:29, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#12078 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo i nepismeni Hemon ne zna razmišljati.
Nisi ga prosvjetlio. Ništa ljepše nego vidjeti režimlije u panici od vlastite ignorantije kako sopstvene osobine gluposti prepisuju drugima. Strah je čudo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/hemon-i- ... /140221111
-
kakonako
#12079 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Tako je,Kato!KatarinaKosaca wrote:Evo i nepismeni Hemon ne zna razmišljati.![]()
Nisi ga prosvjetlio. Ništa ljepše nego vidjeti režimlije u panici od vlastite ignorantije kako sopstvene osobine gluposti prepisuju drugima. Strah je čudo.
-
Nero Histrion
#12080 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A kakava forma demonsrtacija bi to udovoljila istancanom ukusuhellue wrote:
Nikada nije kasno da naucite sta znaci vlast i zasto se toliko bore za nju ali to nije poenta mog pitanja i price, bilo to nama drago i ne cinjenica je da ima vise ljudi koje ovaj tip demonstracija nervira nego sto ih podrzava.
Ovdje stvarno niko nije normalan, sto rece jednom jedan anonimni grafit-olog.
Last edited by Nero Histrion on 21/02/2014 22:56, edited 1 time in total.
-
notabene
#12081 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ej raja, kao što rekoh ja cu sutra u znak podrške neosnovanim demonstracijama i krajnje besciljnimu odnosu na lokaciju okačiti svoje usrane gace, smeđe na transparent, pa ako neko hoce da sjedne pored mene nek to i ucini. Jerbo mi smo tu zbog smjene federalne vlade, politicara i sl,a da li nas neko gleda ili ne, to više nije bitno, lijepo cemo se zabaviti, ponesite i lopte. Joj raja jedva cekam da se mao izgotivimo
-
nedim73m
#12082 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
KatarinaKosaca wrote:Evo i nepismeni Hemon ne zna razmišljati.![]()
Stvarno ne znam što želiš dokazati da lik koji je pobjegao u USA na početku rata ima predstave o bilo kakvom stanju u BIH.
A to nepismeni vjerojatno i jest. Za tebe su pismeni i Lagumdžija, Hasan Muratović, Ejub Ganić, Azra Hađiahmetovi, Ante Domazet, Dujko, .................... ima ih bezbroj na kraju mogu dodati i Karađića, Koljevića i slične.
To što je "pisac" za mene znači da nema nikakve veze sa realnim životom, a za tebe koja nemaš svog mišljenja oni su izvor informacija, btw Nikola Koljević mu je bio i profesor i od njega je i ucio (a možda je od istog i znao šta namjeravaju uraditi Sarajevu pa se na vrijeem ispalio)
Kate ako ti nije teško nađi šta misle o tome Zukorlić, Emil Vlajki, Šešelj jel šta pisao i slična klapa.
Last edited by nedim73m on 21/02/2014 22:50, edited 1 time in total.
-
Nero Histrion
#12083 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Joj Kato draga, pa ti si i Fejsovka i AvazusaKatarinaKosaca wrote:O dže si prosvjetitelju, nisam te prepoznala. Jest, Avaz mi je glavno štivo. Ipak, i kao takva ne govorim "U laticama tužilaštva",nedim73m wrote:Neznam odakle ti ova informacija vjerovatno si još uvijek na AVAZovoj terapiji. Ja sam čuo da se zadnje 3 godine u državnoj službi zaposlilo oko 7 miliona ljudi. Koliko sam čuo zbog nedostatka ljudi u BiH počeli smo ih i uvoziti da bi imali koga zaposliti. Da ima šta u tvojoj glavi ovakvu glupost nikad nebi napisao ali i ne treba ti ništa u glavi dok ima AVAZ-a i sličnih sranja. Što misliti svojom glavom.
Podatak je, by the way objavila FTV, ona ista kojoj plaćamo pretplatu, ona ista koja nam dovede ovo zlo na vlast. Agencija za državnu službu nije demantirala. Utoliko se podatak prihvaća kao validan.
- Danguba
#12084 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

no comment
- Reglan
- KatarinaKosaca
#12086 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Šta ćeš uhvate me ovi što im je Hemon, ma "Ta će hemon". Uradio je veću promidžbu za BIH od svih njihovih političkih šefova, ali i njega negiratiNero Histrion wrote: Joj Kato draga, pa ti si i Fejsovka i Avazusa, kako to bona sve stignes? Haj priznaj
.
" u laticama tuzilastva"- jel' to ono kad je Nerko provalio u jednoj emisiji?
Da , Nermin Nikšić ne slučajno nego sistematski govori latica za ladicu
-
Nero Histrion
#12087 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jel' to ovi sto hamanKatarinaKosaca wrote:Šta ćeš uhvate me ovi što im je Hemon, ma "Ta će hemon". Uradio je veću promidžbu za BIH od svih njihovih političkih šefova, ali i njega negiratiNero Histrion wrote: Joj Kato draga, pa ti si i Fejsovka i Avazusa, kako to bona sve stignes? Haj priznaj
.
- O'zone
- Globalni moderator
#12088 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hvala na povjerenju u ovim teškim trenutcima kad mogu slobodno da izjavim da smo što se tiče građanske incijative popušili ......Mister Yes wrote:Upravo. O'zone imaš moju podršku from now on. Vidi se da si čovjek i po.
Mada smo ti i ja uvjek u suprotinim uglovima kad dođe do protesta i izražavanja nezadovoljstva.
Sad nas napokon političari mogu da j....u na suho (do sad su znali staviti pomalo vazelina).
Takva svijest koja kaže:
Nije uopšte čista.Šetači koji se žale što su išli na tramvaj broj 4, sutra nećete moći ni na trolu!
I za kraj da citiram drugi dio posta od @notabene koji je prefektan
Gospodo, građani, uvjek ću biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
- KatarinaKosaca
#12089 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Upravo oni. Kako je jadno morati vraćati uslugu zaposlenja, tendera, poslovnog prostora. To je baš luzerski, a ne ljudi koji pošteno traže posao.Nero Histrion wrote:Jel' to ovi sto hamanizjednacise Hemona i Koljevica?
- Danguba
#12090 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Gospodo, građani, uvjek ću biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
sve ih pobroja ali mu se ne omace ni jedan toranj...
-
nedim73m
#12091 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jeste valjda naučio od svog mentora Nikole Koljevića da promovira BiH. Samo još uvijek nije dostigao nivo Karadžića, da njega nije bilo pola svijeta još uvijek nebi znala da postojimo.KatarinaKosaca wrote:Šta ćeš uhvate me ovi što im je Hemon, ma "Ta će hemon". Uradio je veću promidžbu za BIH od svih njihovih političkih šefova, ali i njega negiratiNero Histrion wrote: Joj Kato draga, pa ti si i Fejsovka i Avazusa, kako to bona sve stignes? Haj priznaj
.
Ne treba mi nikakva promidžba od onih koji su napustili Sarajevo početkom 1992 i sad još palamude šta bi trebali mi raditi. Nek palamudi svojima u Čikagu, nije ni čudo što je tamo otišao tamo im je največa baza.
- Danguba
#12092 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
@O'zone,
sve i da stane(a ne bi trebalo) poslata je jaka poruka politickoj eliti sta narod misli, sta narodu smeta i sta ce se desiti(mnogo gore) ako nista ne urade po svim onim pitanjima o kojima se ovih dana pricalo.
Ubacili su svoje ljude (kao i ovdje na forumu) da razvale svaki pokusaj organizacije protesta.
sve i da stane(a ne bi trebalo) poslata je jaka poruka politickoj eliti sta narod misli, sta narodu smeta i sta ce se desiti(mnogo gore) ako nista ne urade po svim onim pitanjima o kojima se ovih dana pricalo.
Ubacili su svoje ljude (kao i ovdje na forumu) da razvale svaki pokusaj organizacije protesta.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12093 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja prosto ne zelim vjerovati da si ti bilo sta u DF. Eto i simpatizer je previse, sa takvim lucidnim stavovima i rezonima.L u c i f e r wrote:pozlatile mu sehellue wrote: Cekaju da ih Dzeka Muminovic ponovo istuce
Ako si bilo sta u DF-u, onda neka se rasformiraju u startu, onako k'o promjena u najavi.
Imam i ja iznadprosjecna primanja, moglo bi se reci solidan zivot. Ali sam uz obespravljene i izvarane, ali sam protiv korupcije, bahatosti vlasti i opste pljacke, ima sigurno vec 4-5 ciklus protesta.
Empatija je, ocigledno, sposobnost samo pojedinih, i rekao bih pozitivno uzvisenih.
A prepotencija, cesto bez argumenata ispotencirana, ocito trenutno jako rasprostranjena, stav onih emotivno i socijalno "osakacenih".
Last edited by -LIBERO- on 21/02/2014 23:11, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#12094 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
aleksandar Hemon je imao stipendiju i napustio je Sarajevo krajem 1991. A da počnemo sa spiskom političara koje toliko braniš koji su napustili zemlju 1992 kao vojni obveznicinedim73m wrote:Ne treba mi nikakva promidžba od onih koji su napustili Sarajevo početkom 1992 i sad još palamude šta bi trebali mi raditi. Nek palamudi svojima u Čikagu, nije ni čudo što je tamo otišao tamo im je največa baza.
1) Erdal Trhulj.. nastavi niz
- KatarinaKosaca
#12095 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Bravo-LIBERO- wrote:Empatija je, ocigledno, sposobnost samo pojedinih, i rekao bih pozitivno uzvisenih.
A prepotencija, cesto bez argumenata ispotencirana, ocito trenutno jako rasprostranjena, stav onih emotivno i socijalno "osakacenih".
-
nedim73m
#12096 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nabijem na qrac i Hemona i te sve po redu što misliš da branim (sve do jednog da ne kažeš da preskacem) i na kraju nabijem na qrac i tebeKatarinaKosaca wrote:aleksandar Hemon je imao stipendiju i napustio je Sarajevo krajem 1991. A da počnemo sa spiskom političara koje toliko braniš koji su napustili zemlju 1992 kao vojni obveznicinedim73m wrote:Ne treba mi nikakva promidžba od onih koji su napustili Sarajevo početkom 1992 i sad još palamude šta bi trebali mi raditi. Nek palamudi svojima u Čikagu, nije ni čudo što je tamo otišao tamo im je največa baza.
ln
- KatarinaKosaca
#12097 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Vidjeti i osjetiti strah u režimu i njegovim koruptivnim polugama.. divan osjećajnedim73m wrote:Nabijem na qrac i Hemona i te sve po redu što misliš da branim (sve do jednog da ne kažeš da preskacem) i na kraju nabijem na qrac i tebeKatarinaKosaca wrote:aleksandar Hemon je imao stipendiju i napustio je Sarajevo krajem 1991. A da počnemo sa spiskom političara koje toliko braniš koji su napustili zemlju 1992 kao vojni obveznicinedim73m wrote:Ne treba mi nikakva promidžba od onih koji su napustili Sarajevo početkom 1992 i sad još palamude šta bi trebali mi raditi. Nek palamudi svojima u Čikagu, nije ni čudo što je tamo otišao tamo im je največa baza.
ln
- O'zone
- Globalni moderator
#12098 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jeste drug poslata je poruka koja sad glasi ovako: "Ako izdržite prvih 24 sata protesta nemojte brinuti za vašu funkciju"Danguba wrote:@O'zone,
I za JMBG i sad krene i ima onaj prvobitni val koji je najiskreniji onda se počnu ubacivati ljudi koji su više svima poznati sa razvodnjavanjem i pokušajem primjenjivanja nekih zapadnjačkih metoda na našim područjima a to kod nas ne pije vode jer mi smo daleko od zapada i zapadnjačkog razmišljanja gdje političar podnese ostvaku nakon što mu grupa građana pošalje pismo žalbe.
Meni je problem što se ništa nije riješilo što se sve opet zataškalo i razvodnilo i sad će se opet čekati da prelije čaša ali šta onda? Hoće li stati samo na dvije zapaljene zgrade? ili će biti ne daj Bože....
Ljudi koji su ovdje na forumu ubačeni su više manje benigni (pas laje vjetar nosi). Problem su ljudi koji su na terenu, među ljudima koji stoje na ulici koji ih usmjeravaju u pogrešnom pravcu i ubacuju smutnju.
-
Nero Histrion
#12099 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nedim73m wrote:Nabijem na qrac i Hemona i te sve po redu što misliš da branim (sve do jednog da ne kažeš da preskacem) i na kraju nabijem na qrac i tebeKatarinaKosaca wrote:aleksandar Hemon je imao stipendiju i napustio je Sarajevo krajem 1991. A da počnemo sa spiskom političara koje toliko braniš koji su napustili zemlju 1992 kao vojni obveznicinedim73m wrote:Ne treba mi nikakva promidžba od onih koji su napustili Sarajevo početkom 1992 i sad još palamude šta bi trebali mi raditi. Nek palamudi svojima u Čikagu, nije ni čudo što je tamo otišao tamo im je največa baza.
ln
Inace, Hemona poznajem i cijenim, veze nema to sto pises. A poznajem i neke politicare koji zdusise 1992. pa sada obnasaju kojekakve funkcije u BiH.
Kato, tebi podrska
-
kakonako
#12100 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
"Nedime,dragi,sta nam ovo rade`" rece,onomad Hanka,a ja dodajem:Nedime.ohladi malo,nisi jedini koji si ugrozen.Solidarisi se sa hiljadama onih koji nemaju ni posla ,ni hljeba,ali to bi istrpili,ali sirovu,nadmenu zajebanciju u zdrav mozak ne mogu,niti hoce.I kako mozes biti zadovoljan kad ti prvi komsija nema sta jesti?