wooow, dobro parce hardweraQler wrote:Ja sam kupio logitech harmony 885 da kontrolisem svu aparaturu po kuci
Dje kupio, kol'ko platio, haaa?
Moderator: Benq
wooow, dobro parce hardweraQler wrote:Ja sam kupio logitech harmony 885 da kontrolisem svu aparaturu po kuci
e drug moj, mislis ti, to raja sa istoka, znaju sta je muka... pogle malo bolje, odavle kad gledis oni su nam zapad, al jos truhlji. Nejma nam vise Farukovog merhametluka sa cekanjem do dvatri mjeseca sa placanjem.MTV wrote:Dodjoh, pripalih sve elektronske spravice TV, router, resivere moj dragi lol mi suspendirao usluge. Nesvijetli DSL i Internet na routeru. Uvijek sam na vrijeme placao eto samo ovo ljeto radi auta.
Brzo do njih plati, vrnem se nazad i zamisli sve radi. Fino. Pripalim TV novi kanali Tiji i Televizija 5 HD fakat u HD formatu, na TV 5 super slika nekakvog vodopada dok na Tiji isao neki stari crtani pa slika bas i nije HD.
Tiji HD je na famoznim brojevima od 1077 i TV 5 HD 1075 dok na drugom resiveru tiji na 1088 i tv5 na 1089.
A mi kao korisnici nemozemo ukucavati brojeve vece od 999.
semirsar wrote:wooow, dobro parce hardweraQler wrote:Ja sam kupio logitech harmony 885 da kontrolisem svu aparaturu po kuci![]()
Dje kupio, kol'ko platio, haaa?
Teško da i to uspije:karanana wrote:znaci ukratko...pushiona....onda bolje da pretplata tece nego da im unaprijed izvalis lovu a nemas nikakvu uslugu.
e jedino se mozes pozvati na to da su te laznim marketingom i ponudom za koju su znali da ce se smanjiti, navukli na potpis. mislim, ako oni ne postuju svoje dijelove ugovora, onda ne moras ni ti. ali za to kod njih uvijek postoji "visa sila".
4.14. Logosoft zadržava pravo, kreiranjem programske sheme, određivati TV kanale koje distribuira
pretplatnicima. Logosoft zadržava pravo mijenjati pojedine kanale iz programske sheme na način da
mijenja postojeće kanale sa novim kanalima, uvodi nove kanale uz postojeće ili ukida postojeće
kanale. Logosoft se obavezuje da neće mijenjati programsku shemu na način da bi to uzrokovalo
neravnotežu u pravima i obavezama ugovornih strana na štetu pretplatnika, osim u slučajevima kada
je promjena tehnički, ekonomski ili pravno opravdana.
4.16. Logosoft može u bilo kojem trenutku prestati distribuirati pojedini kanal ili dio programskog sadržaja
pojedinog kanala, ako mu vlasnik ili zastupnik kanala na bilo koji pravno dopušten način onemogući
distribuiranje cijelog kanala ili dijela programskog sadržaja pojedinog kanala. Logosoft ne garantuje
pretplatniku da vlasnik kanala neće prestati sa emitiranjem kanala ili sa distribucijom kanala na
području Bosne i Hercegovine.
To je u neku ruku i logično, barem s poslovnog gledišta. Ono što po meni LOL može i mora bolje raditi je informisanje korisnika o ovakvim stvarima, i to detaljno i na vrijeme. Ima logosoft svojih negativnih strana, kao i svaki operater u određenoj mjeri, ali generalno im je ponuda korektna izuzev ovakvih propusta u komunikaciji sa korisnicima. Ono što je trenutno možda i najveći problem LOL-a je činjenica da odavno više nisu trendsetteri u ponudi usluga u odnosu na konkurenciju jer su svoj ritam inoviranja ponuda znatno usporili dok je konkurencija značajno napredovala. To logosoftu, kao realno malom operateru, uzima glavnu komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju i dugoročno ne može biti ozbiljna osnova za njihovo poslovanje.MTV wrote:Nema raskidanja ugovora bez placanja penala ukoliko nije istekao ugovor. Svi operateri Lol, TM, BHT, Elta, TXTV imaju pravo na izmjenu programake sheme sto i pise u njihovim ugovorima.
Prijavi preseljenje logosoft usluge na adresu na koju ne pruzaju usluge.MeanMachine wrote:Mislim da je @Maharadza upravu, u biti se cijela ta priča onda svodi na dobru volju Logosofta da daju / ili ne daju svoju saglasnost za prijevremeni raskid ugovora (pri čemu se naravno uvijek mogu pozvati na ove članove ugovora koji su upravo citirani i odbiti da daju saglasnost).
ne treba ti ni advokat, dovoljno je pismenim putem tražiti sporazumni raskid ugovora, napišeš im npr. ovo što je karanana rekao oko lažnog reklamiranja i sl.; ako ne pristanu na sporazumni raskid, prestaneš plaćati i vozdra, zaista ne vjerujem da bi te tužili, a i ako tuže tužba bi trebala biti neosnovana - da živimo u pravno uređenoj državiDzontra_Volta wrote:Ma sa prosječnim advokatom možeš raskinuti ugovor bez bilo kakve naknade, mogli bi obrisati dupe s općim pravilima i sl. nebulozama. Problem je taj što je i prosječni advokat skuplji od tih preostalih 15-tak pretplata. I naravno što te razni "stručnjaci" upozoravaju da nema šanse da ih dobiješ na sudu.
Ma kako da neMTV wrote:Novo! Huawei i Tesla mobilni uređaji
Poštovani korisnici,
U ponudi Logosofta sada možete pronaći i najprestižniji mobitel Huawei P9 po cijeni već od 200 KM te Huawei Y6 i Tesla 3.1 po cijeni već od 1 KM u ovisnosti koji od LoGO! integrisanih paketa odaberete za sebe. Uređaji su dostupni u sklopu integrisanih LoGO! paketa s mobilnom telefonijom, pri potpisivanju ugovora na 12 ili 24 mjeseca. Više informacija na 033 931 900 ili http://www.logosoft.ba/webshop.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/87f29a5af47 ... i-uredjaji
Ne kazem da je lite los telefon, dapace, ali...MTV wrote:To se ti njima obrati. I Lite je dobar phone, al ovdje je fazon laznog reklamiranja.