u slasticarnija nisam ja wrote:E jeste mi pomogli![]()
A uslikacu kada napravim i staviti da vas pocastim samo jos mi recite gdje ima kupiti vec gotovih za nedaj Boze
ps.
jel to hoŠ da kupiš pa da isfoliraš da si ti pravila
u slasticarnija nisam ja wrote:E jeste mi pomogli![]()
A uslikacu kada napravim i staviti da vas pocastim samo jos mi recite gdje ima kupiti vec gotovih za nedaj Boze
Ma nista i drugi put. Imaju stvarno veliki izbor i prelijepih (kopcanje, bez kopcanja, svih dimenzija i saraP308 wrote:Hvala puno. Nisam znao da imaju, danas cu otici. Hvala puno jos jednom.LieToMe wrote:Amko na Mojmilu (prizemlje, dio tekstil)P308 wrote:Gdje kupiti kvalitetne muske pidzame, mladjem momku za bolnicu a da nisu preskupe?
Nekad radio u Lužanima granap do kasno u noć, ne znam rade li 24 sata, ali rade do kasno. Sa kružnog ideš prema mostu. Na semaforu desno, do sljedećeg semafora koji ne radi, lijevo i odmah lijevo i pred prodavnicom si. Zove se str Lužani.turquoise wrote:ima li igdje ikakav market da radi 24 sata na alipasinom, dobrinji, ilidzi??
Ako nismo pomogli pomoci cemo ti onda da nestanu kad ih napravis ili kupisja nisam ja wrote:E jeste mi pomogli![]()
Jeftinije varijante kod ulicnih prodavaca u Ferhadiji. Skuplje u oblicima nekih slatkih kuglica, zvjezdica u varijantama srebro ili zlato...npr. u Retro Home u Alti gdje ima stvarno pismen izbor citavog dekora za ukrasavanje. Meni se tamo svidjaju zvjezdice oko kojih obilazim danima. Kostaju 30 maraka, odnosno 30-6 jer valjda sve cijene koje su istaknute od otvaranja ce do kraja godine biti s popustom od 20%.amiliana wrote:Ukrasne svijecice za Bozic i Novu godinu ?
Ma jok vec sam prekosutra pozvala 2 osobe na francs macrons.I dolaze radi kolacamuha_sa wrote:u slasticarnija nisam ja wrote:E jeste mi pomogli![]()
ps.
jel to hoŠ da kupiš pa da isfoliraš da si ti pravila![]()
i mene interesujezgemboni wrote:Gdje kupiti lutku Maše iz crtanog filma Maša i medvjed?
meni otisli tockici na kabini.gdje to naci?Nisrin wrote:Gdje u Sa kupiti tus kabinu (bez kade) dimenzija 75x75...svugdje su 80x80 ili 90x90...
dpjokala26 wrote:meni otisli tockici,na kabini.gdje to naci?Nisrin wrote:Gdje u Sa kupiti tus kabinu (bez kade) dimenzija 75x75...svugdje su 80x80 ili 90x90...
cula sam da ima u vogosci neka prodavnica. ja prosla kroz vogoscu mozda dva puta u zivotu.ne znam ni gdje da trazim.pa ako neko zna...Nisrin wrote:dpjokala26 wrote:meni otisli tockici,na kabini.gdje to naci?Nisrin wrote:Gdje u Sa kupiti tus kabinu (bez kade) dimenzija 75x75...svugdje su 80x80 ili 90x90...
Ja danas trazila po Pennyu, Primus Balkanu, Fisu, OBIju- nema nigdje...ako neko zna ili ako ti saznas molim te napisi! I nama je otisao taj mehanizam tockica i izgleda niko nema...
Bansuri wrote:gdje da nabavim jeftino poveliko ogledalo, nije uopšte bitno kako izgleda,
jeste viđali negdje?
kiki-miki wrote:VenomousV wrote:Gdje ima kupiti kutiju za nakit? (Osim Carpise)
I mene ovo interesuje plus da nije puno para.
Da dodam na piku baš ima interesantnih i antikviteta![]()
www.pik ba/pretraga?trazilica=kutija+za+nakit
Nisrin wrote:Bansuri wrote:gdje da nabavim jeftino poveliko ogledalo, nije uopšte bitno kako izgleda,
jeste viđali negdje?
U JYSKu ...imas ono veliko koje mozes nasloniti na zid ili ocakiti, 100 KM
bilo je u robotu u hrasnom. cijena povoljna. ako ti je blizu....Bansuri wrote:Nisrin wrote:Bansuri wrote:gdje da nabavim jeftino poveliko ogledalo, nije uopšte bitno kako izgleda,
jeste viđali negdje?
U JYSKu ...imas ono veliko koje mozes nasloniti na zid ili ocakiti, 100 KMhvala, ali treba mi nešto puuuno jeftinije za vamo neke eksperimente, neće ga niko ni gledat nit se ogledat u njemu, samo da (makar i ružno preružno) služi svrsi