Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
luckypot

#12051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Međunarodna zajednica je uvijek bila podijeljena kada je u pitanju BiH, jedini je izuzetak bio u vrijeme kada su Sjedinjene Američke Države igrale lidersku ulogu

Pokušaj ekstradicije ratnog člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića u potpunosti je bio baziran na lažnoj premisi - da je odgovoran za smrt vojnika Jugoslovenske narodne armije u Dobrovoljačkoj, kaže Roy Gutman, novinarska legenda, koji je otkrio postojanje ratnih logora na teritoriji koju su kontrolirali Radovan Karadžić i Ratko Mladić.

Ustrajnost vlasti

- Pretpostavka Vlade Srbije je bila da se nedogovoreno izmještanje vojnih trupa bez ikakvog papira može tretirati po međunarodnim zakonima. Oni su optužili Ganića da je naredio paljbu, kao i druge ljude za slične napade. Oni nisu imali nikakve dokaze za te tvrdnje, i sve je pokazalo, po međunarodnom pravu, da je riječ o nagađanjima. Nadalje, Srbija je pokrenula slučaj koji je već odbačen pred Haškim tribunalom i međunarodnim tužiteljima u Sarajevu. Slučaj nije uopšte trebao biti razmatran od britanskog pravosuđa. Istražni suci su s pravom odustali od slučaja. Mislim da je interesu pravde da svako pročita detalje slučaja, koji pokazuje da je velika ustrajnost bosanskih vlasti i advokata donijela trijumf istine", kaže Gutman.
Što se tiče pomirenja u regionu, Gutman kaže kako je nemoguće da taj proces ozbiljno započne dok su osumnjičeni ratni zločinci na slobodi.
"U interesu svih je da se otkrije istina, a to je moguće jedino ako institucija zasnovana na međunarodnim zakonima transparentno vrši pravdu. U tom procesu postat će samorazumljivo šta su činjenice, ako proces ne bude transparentan - neće. Jer činjenice su činjenice. One mogu pomoći ljudima u regionu da uspostavljaju odnose između sebe na osnovu onoga što se zaista desilo. To može pomoći svima da krenu naprijed", kaže Gutman.
S obzirom na to da je BiH stala na reformskom putu koji je propisala Evropska unija, Gutmana smo pitali šta misli o potezima Milorada Dodika koji, mišljenja smo, radi sve kako bi ojačao Republiku Srpsku nauštrb Bosne i Hercegovine. Pitali smo i da li je realno očekivati bilo kakve nove sukobe u regionu.
"Dodik je, čini se, spreman da riskira sa konfliktom kako bi ostao na vlasti. Tokom moje posjete Bosni ovog ljeta, zaključio sam da ne postoji Bošnjak koji će tolerirati secesiju Republike Srpske. Imam vrlo malo sumnje da će snage u Federaciji mirno to gledati. Opet, kada neko upotrijebi silu, sumnjam da će druga strana to tek tako posmatrati, bile to snage Republike Srpske ili neki dobrovoljci. Ne mislim da smo blizu situacije kakva je bila uoči Prvog svjetskog rata, ali su paralele moguće u ovisnosti od reakcija svih strana".
hadžialagić

#12052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hadžialagić »

luckypot wrote:i jos jedna provala

:shock:
Hljeba i igara. Ovog kretena treba njegovim metodama. On samo takve prepoznaje.
halo_ba

#12053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by halo_ba »

Dodikovi lobisti, sluge i piskaraka rade svoj posao...a bivse "Nezavisne" spremno objavljuju. Ne mogu da vjerujem da ovo pise pripadnik naroda koji je i sam prezivio genocid.
Manipulacija smrću

* 0
* Podijeli 0
*

Arie Livne - 30.09.2010 20:40

Kao i obično, svakog jutra prilikom mojih boravaka u Banjaluci, čitajući "Nezavisne novine", našao sam i sa interesovanjem pročitao članak Borisa Dežulovića "Bolja smrt", koji se bavi problemom genocida i, pored toga, neobuzdano i primitivno napada predsjednika Vlade Republike Srpske Milorada Dodika.

Nemam nikakvu želju i namjeru da budem branilac Milorada Dodika, jer ovom prilikom potrebe za odbranom nema. Moram reći da je stil pisanja autora članka inteligentan, interesantan, zanimljiv. Konstrukcije tipa: "Proći će i ovo zlo vrijeme u kojemu se žrtvama trguje na pijaci, pa se s jedne strane kosti prodaju kao kod mesara, a sa druge bacaju u zaborav i laž, kao u rijeku, pa se o zločinu, umjesto u dostojanstvenom pijetetu ili akademskoj tišini, raspravlja u alkoholnoj memli kafane poslije fajrunta, bučnom i krezubom svađom oko toga - kao i uvijek u našim kafanama poslije fajrunta - tko će platiti" bez sumnje su interesantne za čitanje. Međutim, imaju makar jedan problem - nisu istinite. Svi mi odlično znamo da se u "alkoholnoj memli poslije fajrunta" o svemu raspravlja, sem o genocidu. Ali su za mali broj čitalaca, mislim na inteligenciju "u akademskoj tišini", a ne na krezube, pijane, prljave Srbe koji vjeruju u "urlanje Milorada Dodika", takve priče prihvatljive.

Moram reći da nisam provjeravao da li su citati koje autor teksta navodi tačni, da li su zaista izvađeni iz govora u kojem su vjerovatno rečene i druge stvari, kao što je to Dodik već bezbroj puta naglasio, da je u Srebrenici učinjen težak, neoprostiv ratni zločin i da se svi krivci za ratne zločine iz svih naroda, imaju izvesti pred sud i kazniti - ali da u Srebrenici nije izvršen genocid, već ratni zločin. I ja smatram da je to tačno. I to ničim ne umanjuje strahote ratnog zločina.

Uprkos činjenici da pripadam maloj grupi ljudi koji su preživjeli holokaust, a koji su još tu, među nama, i koji je izgubio čitavu svoju porodicu u strahotama Drugog svjetskog rata, uvijek sam smatrao da me niko nije opunomoćio da govorim u ime onih koji nisu među nama. Uvijek sam se protivio raznim profesionalnim "stručnjacima", književnicima, novinarima, kolumnistima, koji se bave problemom "holokausta", "genocida" itd. i, usput, vrlo lijepo žive od toga.

Smatram da je genocid odluka o uništenju naroda koju donosi vlada države. Kao najklasičniji primjeri mogu se navesti odluka Vlade Trećeg rajha o uništenju jevrejskog naroda, odluka Vlade NDH o istrebljenju i prekrštavanju Srba u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj i odluka Turske o uništenju Jermena u Turskoj. Nažalost, ima još mnogo primjera genocida u istoriji čovječanstva. Srebrenica i razna druga mjesta u tom nepotrebnom, krvavom ratu, ne spadaju u tu kategoriju. To je kategorija ratnih zločina koji su se dešavali u isto vrijeme na raznim mjestima od strane svih zaraćenih snaga. I to je užasno, nema nikakve potrebe dodavati pojmove kao što je genocid.

Interesantno bi bilo razjasniti zbog čega Milorad Dodik "urla", a ne govori?! Stiče se utisak da autor članka najzlonamjernije manipuliše strahotama rata - kakav je pojam genocida - da bi dokazao kako kandidat za predsjednika Republike Srpske odobrava ratne zločine, da je on neki primitivac koji ne govori nego urla, koji laže u predizbornoj kampanji, a da i ne pričamo o tome da ne treba biti previše inteligentan da se razumije da je publiku kojoj se obraća čine baš oni "krezubi" koji se svađaju "u kafanama poslije fajrunta".

Šta bi se moglo reći o svemu tome? Da stvari o kojima raspravljamo - "genocid i ratni zločini" - nisu toliko strašni, toliko neprihvatljivi za svakog čovjeka koji vjeruje u humanizam, čovječnost, bolju budućnost za sve ljude, bez obzira na nacionalnost ili religiju, mogli bismo, sa malo doze cinizma, reći da je pisac članka "Bolja smrt" mogao na kraju teksta dodati još jednu rečenicu koja bi mogla glasiti ovako: "Zato vam predlažem da na predstojećim izborima ne glasate za Milorada Dodika", jer to je, zapravo, trebalo da bude poruka ovog članka, koji je, tek pukim slučajem, objavljen tri dana prije izbora.

Želim se, na kraju, naglas zapitati: pored Srebrenice, Guernica, Auschwitza, Ypres, Coventryja, Hirošime, Vukovara, nekako je zaboravljen Jasenovac... da li je to slučajno? Ili je potrebno da vjerujemo da je u Srebrenici izvršen genocid, a da je Jasenovac bio bezazleni radni logor? Da se podsjetimo: u Hirošimi - bombardovanje američke avijacije atomskom bombom koje je dovelo do kapitulacije Japana i svršetka Drugog svjetskog rata; u Coventryju je došlo do potpunog uništenja tog grada u Engleskoj i njegovog civilnog stanovništva kako bi se Velika Britanija natjerala na kapitulaciju (Hitler: "Koventriraću cijelu Englesku")... Razni istoričari gledaju na te događaje sa različitih stanovišta - jedni smatraju da je bombardovanje Hirošime bilo neophodno i da su time spasene stotine hiljada života savezničkih vojnika, drugi smatraju da je to ratni zločin, ali niko ne smatra da je to bio genocid - niko nije želio istrijebiti japanski narod. Nacističko bombardovanje Coventryja imalo je ratni cilj: prisiliti Britaniju na kapitulaciju, čak ni nacisti nisu donijeli odluku o istrebljenju Britanaca. Bio je to ratni zločin, a ne genocid. U Auschwitzu i Jasenovcu nije izvršen ratni zločin. Bio je to dio izvršenja genocida (totalnog uništenja naroda - djece, žena, muškaraca, na snovu odluka vlada nacističke Njemačke i ustaške Hrvatske). Vezivati ratni zločin u Srebrenici s Auschwitzom je u najmanju ruku zlonamjerno i neistinito.

Smatram da nemamo pravo da žrtvama, bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost, manipulišemo u političke ili bilo koje druge svrhe. Naša je dužnost da se borimo da nikad više ne dođe do tih tragičnih događaja, kako bi naši potomci živjeli bez straha od ratnih užasa.
ultima_palabra

#12054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Jel ovo Mile gledao Seinfelda? :lol:
felipe kajetano

#12055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

Ova konstatacija vezana za SDS mu se ne moze osporiti :D
Alfa_Ze

#12056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfa_Ze »

ultima_palabra wrote:

vaca

#12057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vaca »

Alfons Kauders wrote:
luckypot wrote: Gdje se vise prica to cemo lako provjeriti , metodom brojke i slova

forum b92
Topic BIH danas i sutra Views 947192 Replies 23023
sarajevo-x
Topic Desavanja u Srbiji Odgovori 10690 Pogledano 271268
Usporedbe radi, BiH po popularnosti na b92 forumu sudeci po brojeva ubjedljivo sije i Kosovo, i Tadica i Jeremica i sve ostale... :D
Topic Boris Tadic kuda idu DS i Boris Tadić - spojene teme Replies 4890 Viewed 402953
Topic Priznanje Kosova biće uslov za prijem Srbije u EU Replies 1257 Views 118957
S obzirom da je pucanstvo na b92 forumu predominantno iz srbije (po izvorima b92 oko 75 posto IP adresa su iz srbije, narednih 15 posto cini najvjerovatnije srbi u rasejanju po svijetu, a ostalo ostali). ispada da je BiH popularnija tema nego i Tadic i Kosovo zajedno (jeremica necu ni da citiram, mrsavih 25000 views)...
reko bi cojk... :D da nas vole :D
haj ne uobražavajte previše :D
da ste pogledali temu vidjeli bi ste da se uglavnom svodi na prepucavanja bošnjaka i srba iz BiH. pojavljuju se i neki ljudi sa ovog foruma... :-)
kiky

#12058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

Smrt wrote:
kiky wrote:još nisam vidio da se predsjednik jedne zemlje upliče u predizbornu kampanju druge zemlje ...
i ne samo predsjednik ...
po rs-u vršljaju srbijanski dripci kao što je ona glumica iz radikala, ivica "frankenštajn" dačić i slični ...
nadam se da su u srbiji svjesni kakvu odgovornost preuzimaju na sebe ...
veselo ...
:D
какву мајке ти одговорност ... ови домаћи из РС су позвали Србијанце да би набрали који глас више ... то је опште такмичење ко ће већу фацу да доведе на своју фешту ... као да је нешто ново што Србијанци посјећују РС ... правиш од обичне мушице огромног слона ... :shock:
jesil vidio kad predsjednika pakistana da vršlja po indiji i rajca indijske muslimane po predizbornim kampanjama ...
znam ja da su ih zvali ovi iz rs, znam i zašto su ih zvali ali znam i da to nije normalno a kamoli ne dobrosusjedski ...
samo naprijed ...
srbija i srbi su ionako izgubili i obraz i dostojanstvo i mjeru i osječaj, a poštovanja prema drugima i tuđem nikad nisu ni imali ...
kiky

#12059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

drug bevc wrote:
Alfons Kauders wrote:
kiky wrote:još nisam vidio da se predsjednik jedne zemlje upliče u predizbornu kampanju druge zemlje ...
i ne samo predsjednik ...
po rs-u vršljaju srbijanski dripci kao što je ona glumica iz radikala, ivica "frankenštajn" dačić i slični ...
nadam se da su u srbiji svjesni kakvu odgovornost preuzimaju na sebe ...
veselo ...
jbg kad su ispuhali u srbiji i srozali ekonomiju na nivo iz sredine devedesetih, nemaju izbora nego da traze odstupnicu... :D pa makar i u rs... :D

tadic vise ni sam ne zna gdje udara, jeremic vec prno u chabar, dinkic i dacic su davno postali predmet sprdnje i zajebancije u beogradskoj charsiji, pa sad dolaze prodavati muda za bubrege narodu u rs-u... :D jer je ta roba vazda na cijeni kod njih... :D
kad si ti bio u srbiji pa nam tako mudro zboriš.jbg ljudi odavde idu u srbiju hr,slo i cg da sljakaju a ja jos ne viđoh nekog da dođe kod nas raditi.svugdje oko nas se non stop nesta radi i otvaraju nekakve fabričice samo kod nas nista.

a sto se tice BiH ekonomije na kojem je ona nivou :? :?
čujem da smo prestigli i japance. :-D :-D
jaRo mi jos nismo izasli iz 19 vijeka ni ekonomski ni politički, a palumudite o komsiluku kojima l gledamo u đale dok lagano idu ka EU i gledaćemo zadugo i stojati u redu pred ambasadama.
kaki smo jaki da nas je EU strpala u isti koš sa aLJbanijom,
i ovakva kakva je bosna je za sbiju raj na zemlji ...
a još da srbi i srbija nisu razvalili i pokrali bosnu ...
biti sa albanijom u istom košu a ne sa srbijom je blagoslov ...
Hodidid

#12060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

A sto se Mile ispsova k´o u kafani kod Trive, a masa egzaltirano klice vodji. Blago im se sa njim.
sumirprimus

#12061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:

Jel ovo Mile gledao Seinfelda? :lol:

OOO Mrkonjicuuu gradeee,đe zapadeeeee...

Ovo nije seinfeld,ustvari bio bi ko seinfeld da ovaj tip pretenduje da pobijedi na zvijezda mozes biti ti,il na farmi...al ovaj tip kandidat snsd-a za predsj.rs-a,a masa se smije i kliče milorade naš pobjedniče,oooooj oro ja njivu.
:smajlistosecekicemudarapoglavi.S KIM MI IMAMO POSLA... :roll:
kud ga onolikog ni herzika ne strefi...
bicebolje

#12062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bicebolje »

:lol:
kajdara

#12063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kajdara »

Diplomatija ima dvije odane robinje: simulaciju i disimulaciju. Simulira se ono čega nema, a disimulira se ono čega ima.

U svom srbonacističkom pohodu na RBiH, Slobodan Milošević je vrlo uspješno simulirao narodnu (muslimansku) ulogu Alije Izetbegovića i, istovremeno, disimulirao njegovu kvislinšku (bosnocidnu) ulogu. Milorad Dodik, kao najodaniji šegrt politike Slobodana Miloševića u BiH, a slijedom nezaustavljivog rasula među Izetbegovićevim najzvaničnijim nasljednicima, cijeni da mu je Zlatko Lagumdžija (od 1990. godine "lijeva" ruka Izetbegoviću i njegovim klerofašistima, šejtanski upakovana u bh-ruho) najodaniji saveznik u daljnjem pohodu na BiH, te Milorad Dodik to i disimulira. S druge strane, iz duboke sjenke Izetbegovićevog kvislinškog poslanstva, a pod krinkom borbe za muslimansko (i samo formalno: bošnjačko i/ili bosanskohercegovačko) jedinstvo, Mustafa Cerić najaktivnije sudjeluje u disimulaciji konačnog rasula među Izetbegovićevim najzvaničnijim nasljednicima, i to na način da (u ime muslimana i/ili Bošnjaka i/ili BiH) simulira poslaničku ulogu pojedinih metastaza u kojima zavržava to rasulo.

Očito, šejtan je došao po svoje. Jedini način da se s njim tikve ne sade jeste: uvažavanje činjenice da su Miloševićevi srbonacisti, Izetbegovićevi klerofašisti i Tuđmanovi krofašisti najveći neprijatelji ne samo BiH, nego i čovjeku uopće, pa i bh-narodima.
zavrzlama

#12064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

kad se zavrse izbori dodik ce biti predsjednik malog ausvica umjesto kuzmanovica...

bas me zanima da li ce dodik se ponasati ko kuzmanovic, a novi premijer vlade ko dodik.ili obratno :wink:

da se dodik ne dosjeti da mu dam recept za secesiju...

Poslije izbora pocet sa odugovlacenjem popune srpskih predstavnika u drzavnim institucijama do besvijesti( sve uraditi da se ne popune i ne profunkcionisu drzavne instiutucije)

nakon toga pocet pricu kako se zbog neformiranja drzavnih institucija i implementacije izbornih rezultata,rs koci u razvitku i dodik kao predsjednik tog entiteta koristi ustavno pravo i u cilju zastite gradjana tog entiteta preuzima poslove koje bi trebala da obavlja drzava BIH i formira institucije na nivou entiteta a koje su nadleznost BIH...

kad ga pritisnu domaci i medjunarodni predstavnici,tad pod geslom zavjere protiv srba i njihovog entiteta on koristi ustavno pravo i raspisuje referendum,jer kao predshjednik entiteta to ima za pravo..

tad dolaze emisari iz srbije,bjelorusije u banja luku i prima ih dodik uz himnu boze pravde i postrojenu jedinicu(onu koja ce dodiku osigurat bjeg na dedinje kad dodje vrijeme) i dodik pocinje da izigrava predsjednika nezavisne drzave...

procitat ovaj posta za par mjeseci :wink: :mrgreen:
hercegovac_pravi

#12065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

zavrzlama wrote:kad se zavrse izbori dodik ce biti predsjednik malog ausvica umjesto kuzmanovica...

bas me zanima da li ce dodik se ponasati ko kuzmanovic, a novi premijer vlade ko dodik.ili obratno :wink:

da se dodik ne dosjeti da mu dam recept za secesiju...

Poslije izbora pocet sa odugovlacenjem popune srpskih predstavnika u drzavnim institucijama do besvijesti( sve uraditi da se ne popune i ne profunkcionisu drzavne instiutucije)

nakon toga pocet pricu kako se zbog neformiranja drzavnih institucija i implementacije izbornih rezultata,rs koci u razvitku i dodik kao predsjednik tog entiteta koristi ustavno pravo i u cilju zastite gradjana tog entiteta preuzima poslove koje bi trebala da obavlja drzava BIH i formira institucije na nivou entiteta a koje su nadleznost BIH...

kad ga pritisnu domaci i medjunarodni predstavnici,tad pod geslom zavjere protiv srba i njihovog entiteta on koristi ustavno pravo i raspisuje referendum,jer kao predshjednik entiteta to ima za pravo..

tad dolaze emisari iz srbije,bjelorusije u banja luku i prima ih dodik uz himnu boze pravde i postrojenu jedinicu(onu koja ce dodiku osigurat bjeg na dedinje kad dodje vrijeme) i dodik pocinje da izigrava predsjednika nezavisne drzave...

procitat ovaj posta za par mjeseci :wink: :mrgreen:
:thumbup:
bicebolje

#12066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bicebolje »

Miting u BL online
http://80.87.240.45/en/JViewer.html

:shock: :shock: :shock:

Image

Jel ovo Gazimestan :lol:
GandalfSivi

#12067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Nesta gledam, kao da mi je smrsao malo Mile, da nije bolest kakva, gluho bilo...
GandalfSivi

#12068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

bicebolje wrote:Miting u BL online

Image

Je li ono Ceca live, ne mogu da skontam slaba kvaliteta slike, a nema ni zvuka, ali nesta umotano u crnu kozu skace. Ovo urbana Banjalucka raja dosla malo na koncert...
sumirprimus

#12069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

auf brate ,da smo drzava kako treba ko sto nismo,sad bi se palila narandzasta boja na sigurnosnoj skali...
znaci sa 65,9 % na 66,7% ka stanju koje vise niko nece moci kontrolisat...
luckypot

#12070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Nista ne spustati loptu, samo eskaliraj, nek ide i Dodo i sve ostalo do kraja.
bicebolje

#12071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bicebolje »

GandalfSivi wrote:
bicebolje wrote:Miting u BL online

Image

Je li ono Ceca live, ne mogu da skontam slaba kvaliteta slike, a nema ni zvuka, ali nesta umotano u crnu kozu skace. Ovo urbana Banjalucka raja dosla malo na koncert...
Jašta je
hercegovac_pravi

#12072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

sumirprimus wrote:auf brate ,da smo drzava kako treba ko sto nismo,sad bi se palila narandzasta boja na sigurnosnoj skali...
Pa što bi to radili? Ljudi se ogulili da situaciju dovedu do ove tačke a ti bi sada vraćao nazad. Nema ti od toga ništa legendo. ovo je tek početak.
Banja Luka

#12073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Banja Luka »

jbt, nije Mile kreten, kreteni su ovi oko njega, on je pametan, on je taj sto sisa ovce... Kad vec pricamo o tome, sto ja braco s njima tonem, ja sam putnik s jednog sasvim drugog broda...
Last edited by Banja Luka on 01/10/2010 21:48, edited 1 time in total.
sumirprimus

#12074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

hercegovac_pravi wrote:
sumirprimus wrote:auf brate ,da smo drzava kako treba ko sto nismo,sad bi se palila narandzasta boja na sigurnosnoj skali...
Pa što bi to radili? Ljudi se ogulili da situaciju dovedu do ove tačke a ti bi sada vraćao nazad. Nema ti od toga ništa legendo. ovo je tek početak.
heb ti to jarane,bolje s vama lelemudat po forumu,nego s vama lelemudat po kotama :mrgreen: :skoljka:
al procjenjujem na vrijeme situaciju,nema kod mene one "ma nece ba" i za rat dvoje i tako to...vidim ja da se dodo nahorozio i to opasno...glasovi su tu,sad idu opstrukcije svih vrsta,pitanje je kolko ce pederalci trpit...
hercegovac_pravi

#12075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

sumirprimus wrote:
hercegovac_pravi wrote:
heb ti to jarane,bolje s vama lelemudat po forumu,nego s vama lelemudat po kotama :mrgreen: :skoljka:
al procjenjujem na vrijeme situaciju,nema kod mene one "ma nece ba" i za rat dvoje i tako to...vidim ja da se dodo nahorozio i to opasno...glasovi su tu,sad idu opstrukcije svih vrsta,pitanje je kolko ce pederalci trpit...
Dobra :lol:
Ma nahorozio se zato što mu nema nazad. Previše je "usrao" (izvinjenje na izrazu) da bi sada sve to mogao počistiti. A po "kotama" ha hebiga care, lelemudiro sam po njima i prije i osta živa glava. Ne vidim nikakovg razloga da se sada brinem za istu. a da će zakuhati u to nema sumnje, samo što se sada ne "kuha" po njihovom receptu.
Locked