Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
insomnia78

#12051 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Aman covjece boziji, pa vidis da ovako ne ide
Prozivate tu, jednu stranu za nepomaganje a evo vidimo kako im je do sada dobro islo i kako im trenutno dobro ide, sa pomagacima

Doduse i oni su malo zauzeti
Slavni Hezbolah ostavlja kosti po Siriji ubijajuci, opet muslimane
Iran raspiruje vatru u Jemenu, ratuje u Iraku, elitni im oficiri ostavljaji kosti u Siriji braneci Assada, koji je opet pobio vise civila, muslimana, nego Izrael Palestinaca od pocetka sukoba

S druge strane
KSA pobi u Jemenu vec par hiljada civila, drze mjesecima u blokadi najsiromasniju zemlju u regionu, zemlju koja je uvozila 85% roba siroke potrosnje, pa ne vidim da skacete u odbranu
A sve muslimani

I sad mi licemjeri?
Palestinci sa Hamasom i teroristickim napadima skacu sami sebi u grlo i otezavaju i onako tesku situaciju
General War

#12052 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

insomnia78 wrote:Pa nista, nek onda nastave ovako ko i dosad, vidimo svi da ih ide
Brane ih Hezbolah i Iran
Ups, bitnije je odbraniti Assada, i naoruzavati Houte u Jemenu
Zar ne vidis da je, za Palestince isti kurac?

tako je... :thumbup:
Rampage

#12053 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rampage »

animals wrote:Meni nije jasno, ako citav muslimanski svijet boli klinac za Palestinom,
sta se Bosnjaci jedini jedu zbog toga..
pa imate vise problema od njih u svojoj drzavi, to treba da vas brine..
Aha, u tom grmu leži zec, sad mi je tek jasno odakle toliko svršavanje na IzraHell i pokušavanje da odvedeš temu u smjeru "Bošnjaci/Hrvati..." :thumbup:
animals

#12054 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

Rampage wrote:
animals wrote:Meni nije jasno, ako citav muslimanski svijet boli klinac za Palestinom,
Aha, u tom grmu leži zec, sad mi je tek jasno odakle toliko svršavanje na IzraHell i pokušavanje da odvedeš temu u smjeru "Bošnjaci/Hrvati..." :thumbup:
De objasni i meni, da i ja znam sta je poenta :-)
mirsek

#12055 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

insomnia78 wrote:Aman covjece boziji, pa vidis da ovako ne ide
Prozivate tu, jednu stranu za nepomaganje a evo vidimo kako im je do sada dobro islo i kako im trenutno dobro ide, sa pomagacima

Iran raspiruje vatru u Jemenu, ratuje u Iraku, elitni im oficiri ostavljaji kosti u Siriji braneci Assada, koji je opet pobio vise civila, muslimana, nego Izrael Palestinaca od pocetka sukoba
KSA pobi u Jemenu vec par hiljada civila, drze mjesecima u blokadi najsiromasniju zemlju u regionu, zemlju koja je uvozila 85% roba siroke potrosnje, pa ne vidim da skacete u odbranu
A sve muslimani

I sad mi licemjeri?
Palestinci sa Hamasom i teroristickim napadima skacu sami sebi u grlo i otezavaju i onako tesku situaciju
Onda treba da napises osudjujem izrahell i njihovo visedecenijsko ponasanje koje Palestincima ostavlja jedino mogucnost da se radikaliziraju i pruzaju ovako smijesan i kontraproduktivan otpor kroz podrsku Hamasu ali oni su ipak na pravoj strani .
Osudjujem i izrahell i KSA i Assada.
izrahell decenijama cini zlocine, decenijama ne zeli posten mir, decenijama oduzima teritorij Palestincima.
Zar da branim one koji pokusavaju srusiti Assada cineci najgore zlocine u ime branjenja muslimana a da nijedan metak nisu ispalili na cioniste. ?
Zar da branim one fanatike i radikale koje salju iste ili gore diktature od Assadove da oslobadjaju Siriju ?
Zar to treba da radim ? :-)
mirsek

#12056 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

General War wrote:
insomnia78 wrote:Pa nista, nek onda nastave ovako ko i dosad, vidimo svi da ih ide
Brane ih Hezbolah i Iran

Pljunite na zastave drzava koje brane takav izrahell a ne da se rugate i osudjujete nacin otpora koji pruza palestinski narod.
animals

#12057 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

mirsek wrote:

A sve muslimani

I sad mi licemjeri?
Onda treba da napises osudjujem izrahell i njihovo visedecenijsko ponasanje koje Palestincima ostavlja jedino mogucnost da se radikaliziraju i pruzaju ovako smijesan i kontraproduktivan otpor kroz podrsku Hamasu ali oni su ipak na pravoj strani .
izrahell decenijama cini zlocine, decenijama ne zeli posten mir, decenijama oduzima teritorij Palestincima.
Zar da branim one koji pokusavaju srusiti Assada cineci najgore zlocine u ime branjenja muslimana a da nijedan metak nisu ispalili na cioniste. ?
Zar da branim one fanatike i radikale koje salju iste ili gore diktature od Assadove da oslobadjaju Siriju ?

Ti ne treba nista da radis, osima ako nisi neka vazna karika u tom sukobu :D
jefferson

#12058 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

mirsek wrote:
General War wrote:
Brane ih Hezbolah i Iran

Pljunite na zastave drzava koje brane takav izrahell a ne da se rugate i osudjujete nacin otpora koji pruza palestinski narod.
Palestinski anrod je svima narod za raskusurivanje interesa. Izraelci, Amerikanci, Iranci, Arapi, svi odreda koriste taj isti palestinski narod za svoje interese.
Usput, vise pomoci tom istom narodu dodje od USAID-a nego irana ili Saudijske Arabije.
Covjek bir ekao sjebase se od brige za palestincima.
Otpor po hezbolahu i hamasu je: mi pruzmo otpor dok se ne izbrise drzava Izrael. kakv je to otpor? To nije otpor, to su price za malu djecu prije spavanja.
Izraelci opet nece da pricaju sa hamasom i hezbolahom a sve to preko ledja palestinaca.
mirsek

#12059 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

animals wrote:
mirsek wrote:

A sve muslimani

I sad mi licemjeri?

Pa u biti se i ne bi ukljucivao na temu Sirija da nisam procitao kakva se niska propaganda prosipa bez ikakvog obraza koristeci tragedije rata i zrtve i raznorazne logicke vratolomije i jos se u tu propagandu gura vjera i potpuno se izvitoperuje njena ljepota i sve dobro sto pruza vjernicima
pokusavajuci istim manipulisati .

Inace kad ne pratim Siriju pratim forumske cetnike, pocetnike, hercegovacke hajduke i stovatelje UZP kao i balijske minderase i gledam kako u sinergiji izjedaju BH drustvo svako na svoj jedinstven nacin i svima im grupno jebem uzu i siru familiju i cekam trenutak kad ce im se stati u kraj opet svakom od njih na odgovarajuci nacin.
Last edited by mirsek on 21/10/2015 21:01, edited 1 time in total.
Rampage

#12060 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rampage »

animals wrote:
Rampage wrote:
De objasni i meni, da i ja znam sta je poenta :-)
PoAnta je u tome što JA, kao Bošnjak, pripadam narodu kojem je bila namijenjena ista sudbina kao i Palestincima - potpuno uništenje, istrebljenje i brisanje, kapiraš?

To je, između ostalog, razlog zbog kojeg sUosjećam s Palestincima, ako već ne bi bio dovoljan razlog moja ljudskost.
animals

#12061 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

mirsek wrote:

Pa u biti se i ne bi ukljucivao da nisam procitao kakva se niska propaganda prosipa bez ikakvog obraza koristeci tragedije rata i zrtve i raznorazne logicke vratolomije i jos se u tu propagandu gura vjera i potpuno se izvitoperuje njena ljepota i sve dobro sto pruza vjernicima
pokusavajuci istim manipulisati .

Inace kad ne pratim Siriju pratim forumske cetnike, pocetnike, hercegovacke hajduke i stovatelje UZP kao i balijske minderase i gledam kako u sinergiji izjedaju BH drustvo svako na svoj jedinstven nacin i svima im horski jebem uzu i siru familiju i cekam trenutak kad ce im se stati u kraj opet svakom od njih na odgovarajuci nacin.[/quote]

Ja cega se prvo sjecam sa TV, je Jaser Arafat :D
i sad nakon 40 god, i dalje ista prica..
znaci ne vrijedi se sikirati, mi cemo svi pomrijeti, a oni ce i dalje po svome..
animals

#12062 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by animals »

Rampage wrote:
PoAnta je u tome što JA, kao Bošnjak, pripadam narodu kojem je bila namijenjena ista sudbina kao i Palestincima - potpuno uništenje, istrebljenje i brisanje, kapiraš?

To je, između ostalog, razlog zbog kojeg sUosjećam s Palestincima, ako već ne bi bio dovoljan razlog moja ljudskost.
A sto se ne suosjecas sa Jevrejima, jer njima se i gora stvar desila..
i danas im se isto prijeti unistenjem, zar ne..
Rampage

#12063 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rampage »

Kako ti znaš da ne saosjećam?

Da, njima se prijeti a oni ostvaruju prijetnje, ogromna razlika.
mirsek

#12064 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

animals wrote:
Rampage wrote:

Ne.
Prijeti se unistenju izrahellu sto je realno i zasluzio ali to ne mora nuzno da se desi ako se urazume i daju podrsku umjesto opstrukcije osnivanju palestinske drzave sa granicama iz npr. 1967. godine.
jefferson

#12065 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

mirsek wrote:
animals wrote:
Rampage wrote:

Ne.
Prijeti se unistenju izrahellu sto je realno i zasluzio ali to ne mora nuzno da se desi ako se urazume i daju podrsku umjesto opstrukcije osnivanju palestinske drzave sa granicama iz npr. 1967. godine.
Izrael je zasluzio unistenje?
Hajmo jos koju drzavu staviti na listu koja je "zasluzila" unistenje zbog ovih ili onih tragedija? Saudisjka Arabija, Iran? Amerika, Uganda, Nigerija, Japan, Kina (pobili preko 20 miliona svojih ljudi tokom "kulturne" revolucije), Filipini, pakistan, Njemacka, Belgija.
Neznam, dodaj jos koju zemlju koja je "zasluzila" unistenje. Jos to kazes onako kao da je to pickin dim, koga boli qrtz.
Problem sa tim granicama iz 1967 nije sto nece te granice palestinci, nego da li te granice hoce Hamas i Hezbolah? Lako je tudjim qrtzem gloginje mlatiti, tj. palestincima, iz Teherana, katara, Rijada i ostalih gradova gdje se vozaju pozlaceni Porschei i Mercedesi i prica o unistenju Izraela i Palestinkoj drzavi.
mirsek

#12066 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

jefferson wrote:
Hajmo jos koju drzavu staviti na listu koja je "zasluzila" unistenje zbog ovih ili onih tragedija? Saudisjka Arabija, Iran? Amerika, Uganda, Nigerija, Japan, Kina (pobili preko 20 miliona svojih ljudi tokom "kulturne" revolucije), Filipini, pakistan, Njemacka, Belgija.
Neznam, dodaj jos koju zemlju koja je "zasluzila" unistenje. Jos to kazes onako kao da je to pickin dim, koga boli qrtz.
Problem sa tim granicama iz 1967 nije sto nece te granice palestinci, nego da li te granice hoce Hamas i Hezbolah? Lako je tudjim qrtzem gloginje mlatiti, tj. palestincima, iz Teherana, katara, Rijada i ostalih gradova gdje se vozaju pozlaceni Porschei i Mercedesi i prica o unistenju Izraela i Palestinkoj drzavi.
Ma nemoj, bas jedna tragedijica ?
Decenijsko i plansko naseljavanje, protjerivanje, propaganda a evo i namjerno i lazno optuzivanje za stradanje jevreja u proslosti .
Jevreji izrahella su vecinom doseljenici koji otimaju privatnu zemlju Palestincima i tu grade svoje nelegalne nastambe.
Toliko su rezolucija prekrsili, u toliko njih su osudjeni da su daaavno trebali biti ukinuti a samo podrska amerike ih stiti od toga.
Ne dovijeka.
Ne sikirajte se, cak je i Kissinger rekao da ce izrahell nestati do mescini 2030. godine
Drvosjeca iz Dejcica

#12067 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

A šta kaže Netanyahu, Hitler je htio samo protjerati Jevreje ali eto nagovorio ga muftija jerusalemski da ih pobije. :pisnuo:
jefferson

#12068 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

mirsek wrote:
jefferson wrote:
Ma nemoj, bas jedna tragedijica ?
Decenijsko i plansko naseljavanje, protjerivanje, propaganda a evo i namjerno i lazno optuzivanje za stradanje jevreja u proslosti .
Jevreji izrahella su vecinom doseljenici koji otimaju privatnu zemlju Palestincima i tu grade svoje nelegalne nastambe.
Toliko su rezolucija prekrsili, u toliko njih su osudjeni da su daaavno trebali biti ukinuti a samo podrska amerike ih stiti od toga.
Ne dovijeka.
Ne sikirajte se, cak je i Kissinger rekao da ce izrahell nestati do mescini 2030. godine
I apsolutno se slazem u vezi toga. Ali ti pricas o unistenju drzave, sto onda drugi ne bi zbog svojih nekih razloga, kakvi god oni bili pricali o unistenju Palestine?
Ti moralises o Izraelu, a palestinci i dalje su samo alat za potkusurivanje sa izraelom raznih arapskih drzava i Irana.
Sto se ne postavi pitanje sto hamas ne zauzem stav da se pregovara o granicama iz 1967?
jefferson

#12069 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta kaže Netanyahu, Hitler je htio samo protjerati Jevreje ali eto nagovorio ga muftija jerusalemski da ih pobije. :pisnuo:
Jbt, i onda s epitaju sto niko s njim nece da prica.
Frajer je stalno u kampanji za reizbor.
mirsek

#12070 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:A šta kaže Netanyahu, Hitler je htio samo protjerati Jevreje ali eto nagovorio ga muftija jerusalemski da ih pobije. :pisnuo:
Svetionik demokratije na BI.
I neko se pita zasto treba ukinuti zlo na cijem su celu ovakvi manipulatori i zlocinci. :-)
Smece cionisticko.

Smrt izrahellu i vehabo-cionistima. :fazlija:
harač

#12071 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by harač »

poznatiji kao kum handžar divizije :D veliki humanitarac :-D
mirsek

#12072 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

jefferson wrote:
ODLICNO, znaci u cionistickom entitetu zvanom izrahell se glasovi za izbore skupljaju tako sto stvaras i siris mrznju prema Palestincima a ako mozda koju stotinu djece i civila pobijes to ti je bonus i haman sigurna pobjeda. ?
To ti i ja govorim :nargila:
jefferson

#12073 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jefferson »

mirsek wrote:
jefferson wrote:
ODLICNO, znaci u cionistickom entitetu zvanom izrahell se glasovi za izbore skupljaju tako sto stvaras i siris mrznju prema Palestincima a ako mozda koju stotinu djece i civila pobijes to ti je bonus i haman sigurna pobjeda. ?
To ti i ja govorim :nargila:
Pa ja, pa zar on to nije stalno radio?
Jbt da bi pobjedio na zadnjim izborima natjerao je svog ambasadora u SAD da zaobidje Predsjednika SAD, da bi iznio svoj "argument" zasto amerikanci ne bi trebali da potpisu sporazum sa Irancima. On je za svoj reizbor bio spreman uvest SAD i iran u rat, a kamo li zrtvovat par stotina ljudi.
Avetinho

#12074 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

mirsek wrote:
{shit preskocio ...}
Zato da ponovim,

Smrt izrahellu i vehabo-cionistima :nargila:
Pokazi licnim primjerom. Ili samo pozivas jadnike da nastave s napadima nozem na mlade majke i starce po Jerusalemu, dok ti udobno jedes kokice iza ekrana. Odmah u rat, i pokazi im kako se bori za pravednu stvar.
jao_situacije

#12075 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jao_situacije »

netanjahu je dodik bi
Locked