s3d4m wrote:Nije mi namjera da pametujem. Postujem svacije misljenje, ali moram da kazem par stvari. Prvo nije mi jasno zasto ste se svi sad okomili na Mirzu V. izgleda da je u nasem mentalitetu da nam je uvijek neko za nesto kriv. Prije par mjeseci nevalja uprava, korupcija bala bla lopovi kradu.. dodje Blek euforija sedam dana i onda ode Blek i ispliva mnogo toga pa nevalja ni on .. pa ponovo problemi korupcija afera hrenovke .. jel mozda Mirza V. kriv sto onaj pametnjakovic na press konferenciji spominje struju i hrenovke?? bla bla nista nevalja.. dodje nova uprava sad ko ona i nije losa al navalja trener.. Pa gospodo draga da imate imalo postovanja ustali bi kad se ime Mirze V. spomene, a zasto u kakvim uslovima covjek radi, kakvu podrsku ima sa tribina, kakav mu je izbor igraca.. Nemojte zaboraviti da na Grbavici sa 9 igraca postavio je maestralno igru i u onakvoj atmosferi ostao neporazen.. Ekipa je na trecem mjestu par bodova ispod plavih sve je jos u igri ima dovoljno bodova da se kolo srece okrene.. Da nije bilo sudijskih kradja, da je podrska navijaca bila veca, da se ne podmecu noge na svakom koraku SIGURAN sam da bi sad Mirza V. vodio ekipu koja bi bila lider na tabeli, ali nije tako stanje ne zato sto Mirza V. nece, nevoli ili nezna .. vec sto pored svih dusmana i navijaci mu jamu kopaju! Gdje su ti "Bordo Jarani" kad su gostovanja u pitanju? I na domacim utakicama tu su da pametuju kako ovaj nezna dodati .. kako taktika nevalja Q .. kako ovo nevalja kako ono nevalja .. a niko pohvali, da da podrsku kad ne ide, da i ako je lose nekaze ma bice bolje idemo dalje .. Nije ljudi Mirza V. krivac za sve !
iako nisam nikad post ostavio od registracije, a procitao sam svega i svacega, nijedan komentar na kompletnom forumu me nije iznervirao kao ovaj.
prvo-za rezultate drug moj je uvijek kriv trener, u bilo kojem klubu na svijetu(kod mirze se ovo naziva nerezultati).
drugo-pregledaj pressicu tadasnju, spominjao je mirza i hrenovke, i kako im bajramluk daje da odu do svojih i sl.
trece-izbor igraca? pratis li ti Sarajevo vec duzi niz godina ili samo ovu sezonu? mirza sam je tvrdio da mu ne treba stoper, ne trebaju pojacanja i sl. PA DAMIRU HADZICU NECE DA PRODUZE UGOVOR, STA CE MU VECE POJACANJE OD NJEGA?! ( a ti, naravno, znas ko je Damir Hadzic)

A i ne treba mu ni Muminovic...
cetvrto-maestralna postavka na grbavici? grohotom se smijem. onako bi uradio svak', pa i ti, koji si ocigledno laik za fudbal(bez uvrede)
peto-'ekipa treca, par bodova ispod plavih'?! jesmo mi trazili na pocetku sezone da zaostajemo par bodova za njima, ili smo trazili da budemo ispred njih(titula)? jel mirza obecao titulu(a prosle sezone evropu)?
sesto-sudijske kradje-jako smijesan argument, pogotovo kada nemas ni igru ( i to nije samo zbog suspendovanih, kako se pokusava predstaviti, vec godinu dana od kada je on dosao) a ni muda da pogines za dres!
sedmo-PODRSKA?! PA JEL' TE STID?! zeljeznicar SE ZA TITULU BORIO A VISE LJUDI JE BILO U KOPU NA SJEVERU NEGO NA JUGU?! PODRSKA?!
i za kraj NEMA SE DRUG MOJ NISTA POHVALITI KOD MIRZE,prvo vokabular mu je na nivou petogodisnjeg al'pasinca, ne zna 3 prosto prosirene recenice uvezati da ima nekog smisla, lici na sve osim na fudbalskog trenera, A KOLIKA JE BIJEDA OD COVJEKA pokazuje njegov ugovor! TOLIKO o njegovo ljubavi prema Sarajevu...
kad ti 3 covjeka kazu da si svinja, ti lezi pa se valjaj

a zamisli tek kad ti to kazu 2-3 milje bolesnika na kosevu

(valjda ces skontati poredjenje, nadam se da nisi laik za ovu,hm, opcu kulturu)