Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
erik2 wrote:Evo i malo atmosfere sa treninga na Stamford Bridge-u. Affelay, Messi i Keita u prvom planu.
E nek si napisao inace ne bi znali ko je u prvom planu
Ne znam šta bih ti komentirao, osim da je infantilna opaska, nisam sigurno napisao zato da nekog informišem , treb'o si reagovati i na ovu od 505scrtom, možda nije u pitanju Messi
pakica_ wrote:auuu, sto su svi lakiji malo nervozni veceras
da. nesto. ne znam... a ne moze bolje biti za barcelonu. kako je madrid igrao veceras... vrijeme im je da dodju po novu lekciju iz fudbala u subotu.
Bog te cuo
sto me sevilla sj*ba, nesto se ponadah da ce i njima javi varas bit krvnik k'o barci, kad ono prc, nabi ih getafe sam' tak'!
bilbao, na tebe je red haha
nesto mi ne da mira, pa i dalje vjerujem u titulu
suti bolan, bolan, cut ce te neko
ta taraba je barci sjebala bodove, pa ti pjevaj i oni i prokleti getafe
'ajmo javi, odbrani stagod i "anamo njima" ako si vec jak samo protiv jakih
jesi gledala utakmicu seville protiv getafea. smijesno. ne ocekujem od njih da su u stanju otkinuti ista u madridu.
sto kaze erik, utakmicu po utakmicu. u subotu je barcelona na -1 a tek onda nece biti svejedno. slatko bi bilo zadrzati pehar jos jednu godinu.
505sCrtom wrote:jesi gledala utakmicu seville protiv getafea. smijesno. ne ocekujem od njih da su u stanju otkinuti ista u madridu.
sto kaze erik, utakmicu po utakmicu. u subotu je barcelona na -1 a tek onda nece biti svejedno. slatko bi bilo zadrzati pehar jos jednu godinu.
nisam, al' kad sam vidjela rez. reko jbg
ne zelim nista urec, al' nije nemoguce
kad se sjetim da sam se pribojavala pasilla.. uh..
nikad ne znas. ja sam bio siguran da valencija ne moze ista napraviti pa ipak. ima i barcelona tezak put do tih pehara, ali mislim da se pritisak vise prebacuje na madrid. poslije subote ce biti jos veci. jedino cega se pribojavam povreda u clasicu, jer svaki put bar jednog igraca iznesu van. prosli put je bio iniesta, koliko se sjecam. sve ostalo je ok.
ja sam uvijek nervozna prije bilo kojeg el clasica ali nakon ove tekme sa bayernom...pa sta je ono...samo sto mourinho nece izac' u istom sastavu pred barcu kao pred bayern. ockekujem pepea u veznom redu svejedno, barca ima sanse. ako dobiju el clasico sav je pritisak na realu. a, to je onda spektakl ako ne dobiju ili bude remi - cao titula, fokus na ligu prvaka.
HardCore wrote:@pakica, ala su nas sudije pogurale da je kod prvog gola bio offsajd -.-' bravo za tebe, trebali su mozda dati jos koji crveni i 2-3 penala lol
@tomahawk: nismo pricali o chelsea-ju nego o clasicu. a veceras sigurno nece biti laka utakmica. 1:2 ili 1:1 bi bilo sasvim ok za barcelonu. stari tim, novi trener. sigurno ce biti zanimljivo.
rekao sam da madrid nema tu jacinu da pobijedi barcelonu u subotu. stojim iza toga. a madristi se smiju cijelu godinu, tako da ti je ta bas na mjestu.
veceras ce bit gutavo, u najmanju ruku,osim ako se neeekim slucajem negdje ne procepi...
ono sto spancima definitivno ne godi,to se vidilo i sinoc,cvrsca igra, i ako sudija to dopusti...gutavo...
Ivica Osim: "Igra Barcelone se sviđa svima"
S. J. 18/04/2012 09:44:00
Bilo bi jako lijepo da Barca bude europski prvak sada kad smo svi počeli vjerovati da smo pronašli tim koji je svima uzor, smatra Osim.
"Trendovi se u fudbalu mijenjaju, Barcelona je promijenila cjelokupnu sliku o fudbalu! Standarde je podigla na viši nivo tako da mnogi to vide i oduševljavaju se želeći igrati kao i oni. To su lijepi snovi, ali teško je to dosegnuti. Velik broj godina utrošili su u to, koliko su samo novca investirali u svoj klub, i grad i pokrajina", rekao je Ivica Osim za "vecernji".
Hoće li Barcelona osvojiti Ligu prvaka?
"Bilo bi jako lijepo da Barca bude europski prvak sada kad smo svi počeli vjerovati da smo pronašli tim koji je svima uzor, čija se igra svima sviđa i koju svi vole. Kad ne bismo željeli da oni budu prvaci, bio bi to korak natrag za fudbal", smatra Osim.
-----------------
Bitno je misljenje covjeka koji se razumije i zna puno toga o fudbalu ..... a ne nekih ovdje na Forumu ....
505sCrtom wrote:@tomahawk: nismo pricali o chelsea-ju nego o clasicu. a veceras sigurno nece biti laka utakmica. 1:2 ili 1:1 bi bilo sasvim ok za barcelonu. stari tim, novi trener. sigurno ce biti zanimljivo.
rekao sam da madrid nema tu jacinu da pobijedi barcelonu u subotu. stojim iza toga. a madristi se smiju cijelu godinu, tako da ti je ta bas na mjestu.
realu je i x super, a ako dobiju barsu nekim cudo, onda ima da se kuckaju nogama u guzicu od srece.