Jel bio otaj radinsomnia78 wrote:Pa jes’ briga. Mi sinoc na pljusku rostiljali. Ne valja da ga jebes

Jel bio otaj radinsomnia78 wrote:Pa jes’ briga. Mi sinoc na pljusku rostiljali. Ne valja da ga jebes

Naravno, ovo sve sto je nanizo ima samo i iskljucivo u Bosnijapin_mutapi wrote:ovo što radiosarajevo piše je bez ikakvog smisla i poente
lik je drama al tragedija
Donji ili Gornji?mousstapha wrote:Uf dobro je da si moj Vakuf preskocio
Gornji, ili samo je jedan VakufRadio Sarajevo wrote:Donji ili Gornji?mousstapha wrote:Uf dobro je da si moj Vakuf preskocio
Ti ko kontrolor na stanici,muha_sa wrote:doklena ste
Džabe sve, hoće li ovo snijeg za 1. majmuha_sa wrote:doklena ste
ubilo se za spavanjaTomahawk11 wrote:Džabe sve, hoće li ovo snijeg za 1. majmuha_sa wrote:doklena ste
Jos kad ovako fino u srijedu padne, pa ga sastavis jal sa ovim ili sljedecim vikendommuha_sa wrote:ubilo se za spavanjaTomahawk11 wrote:Džabe sve, hoće li ovo snijeg za 1. majmuha_sa wrote:doklena ste
NaravnoTomahawk11 wrote:Sastavio već
Rijeka.amidzazeher wrote:NaravnoTomahawk11 wrote:Sastavio već
More il’ planina?
Bistro!!Tomahawk11 wrote:Rijeka.amidzazeher wrote:NaravnoTomahawk11 wrote:Sastavio već
More il’ planina?
Hvala i tebiamidzazeher wrote: Bistro!!
+1Tomahawk11 wrote:Sastavio već
espn wrote:Sarajevo je u nekim vecim drzavama jedna obicna ulica, nije ni to, grad nije. A po mentalitetu i kulturi pripada azijskim drzavama.
Razumijem te, mada ima i jedna kategorija -Sarajlija - energetski vampiri- uzas.... smorishe....Ne znaci da sam ja bolji ili oni losiji, samo jednostavno smo odrasli drugacije i furali se na drugacije furke....A kad sam zivio u Svedskoj jedan period upoznao sam dosta krajsnikaDobri i srcani ljudi a kad popiju komad budala....Svi smo mi drugaciji i ne vidim potrebu da se pravadam ..Jednostavno nisam se mogao naci sa ljudima
Pa ako je programer, ne znači da je i mađioničar.Radio Sarajevo wrote:Onda ti je neko hakovao profil, tebi kao programeru se to desilo... Pih...512MB wrote:Mozes jos petnaest puta ponovit, nece postat istina bajo mojRadio Sarajevo wrote:A nije vrijeđanje kada kaže kako su se Sarajlije zabavljale tokom rata u Sarajevu? Možda nije direktno, ali jeste vrijeđanje inteligencije.