Procitao sam, i onim kaze izmedju redova "iron man i hulk" ne prolaze u Rusiji, i povuce laufera dvije kocke ispred kraljice.......i ceka, a Obuma se ucutio, a Bajdena ni za zivu glavuChallenger__ wrote:Flexi, znaš li šta je neki dan Putin rek'o u Petrogradu...?
Ukrajina
-
flexibila
#12051 Re: Ukrajina
-
flexibila
#12052 Re: Ukrajina
To ti tip i prica, a ti kazes da je Slovenija godinama bila nezavisna prije EUsluga_okupatora wrote:Challenger__ wrote:Ništa od toga. Secesija, kao u Sloveniji. Sa manje žrtava. Slovenija svojom voljom otišla u EU, Krim, svojom voljom u RF. Kratko-jasno.sluga_okupatora wrote:Kolege hajde se vi ponovno vratite na ona "dobro utvrdZena" opravdanja aneksije, slabo vam ovo ide kad ubacujete rijec "demokratija" u opravdanja.
Znaci idemo;
1. Zastita manjina
2. Istorijsko pravo
3. Kad mogu ameri mogu i rusi
4. Preventivno djelovanje
5. Globalna zavjera protiv nejaci
6. Svi su ukrajinci rusi samo jos nisu toga svjesni aka nisu svjesni svoje nesvjesnosti
Neces valjda porediti Sloveniju i desavanja sa pocetka 90-tih i ovo na Krimu?
Slovenija je godinama bila nezavisna drzava prije pristupanja EU.
Mozes ti to bolje, samo ako se potrudis.
- Challenger__
#12053 Re: Ukrajina
Procitao sam, i onim kaze izmedju redova "iron man i hulk" ne prolaze u Rusiji, i povuce laufera dvije kocke ispred kraljice.......i ceka, a Obuma se ucutio, a Bajdena ni za zivu glavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da,da, to, a na priče da se "vojske ne pomjera sa granica" rekao im, "ako se počnemo pomjerati vidjećete nas iz svemira".
-
Avetinho
#12054 Re: Ukrajina
Tako pise Ruskaja Pravdaja i portalcici iz RS. Ne moras se vise sakrivati bre.Challenger__ wrote:Ništa od toga. Secesija, kao u Sloveniji. Sa manje žrtava. Slovenija svojom voljom otišla u EU, Krim, svojom voljom u RF. Kratko-jasno.sluga_okupatora wrote:Kolege hajde se vi ponovno vratite na ona "dobro utvrdZena" opravdanja aneksije, slabo vam ovo ide kad ubacujete rijec "demokratija" u opravdanja.
Znaci idemo;
1. Zastita manjina
2. Istorijsko pravo
6. Svi su ukrajinci rusi samo jos nisu toga svjesni aka nisu svjesni svoje nesvjesnosti
- Challenger__
#12055 Re: Ukrajina
gdje? daj link.
-
flexibila
#12056 Re: Ukrajina
I onda pukkne gasni ugovor sa KInom, pa sporazum na Sangajskom samitu izmedju Rusije, KIne i Irana .......Challenger__ wrote:Procitao sam, i onim kaze izmedju redova "iron man i hulk" ne prolaze u Rusiji, i povuce laufera dvije kocke ispred kraljice.......i ceka, a Obuma se ucutio, a Bajdena ni za zivu glavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da,da, to, a na priče da se "vojske ne pomjera sa granica" rekao im, "ako se počnemo pomjerati vidjećete nas iz svemira".
![]()
![]()
- Challenger__
#12057 Re: Ukrajina
Valja... Kad uđe Iran, tek tada nastaje cirkus. Vozdrica.

Last edited by Challenger__ on 25/05/2014 15:21, edited 1 time in total.
- daxon
#12058 Re: Ukrajina
Ja imam osjećaj da se Putin u svemu ovome i odlično zabavlja, a pored svega, popularnost mu divlje raste, i to ne samo u Rusiji već u gotovo svim zemljama EU, pa čak i u USA.
-
Avetinho
#12059 Re: Ukrajina
Koja valuta? Rublja?flexibila wrote:I onda pukkne gasni ugovor sa KInom, pa sporazum na Sangajskom samitu izmedju Rusije, KIne i Irana .......Challenger__ wrote:Procitao sam, i onim kaze izmedju redova "iron man i hulk" ne prolaze u Rusiji, i povuce laufera dvije kocke ispred kraljice.......i ceka, a Obuma se ucutio, a Bajdena ni za zivu glavu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idem pa se citamo (kako ti kazes) imam obaveza
-
flexibila
#12060 Re: Ukrajina
Cuj "bre" na temi SIRIJA si posle savoxxxxa glavni mudzahid a na ovoj temi si veci amerikanac od Obame. Cudna vremena dodjose.......Ja Sam Odavle wrote:Tako pise Ruskaja Pravdaja i portalcici iz RS. Ne moras se vise sakrivati bre.Challenger__ wrote:Ništa od toga. Secesija, kao u Sloveniji. Sa manje žrtava. Slovenija svojom voljom otišla u EU, Krim, svojom voljom u RF. Kratko-jasno.sluga_okupatora wrote:Kolege hajde se vi ponovno vratite na ona "dobro utvrdZena" opravdanja aneksije, slabo vam ovo ide kad ubacujete rijec "demokratija" u opravdanja.
Znaci idemo;
1. Zastita manjina
2. Istorijsko pravo
- Renta
#12061 Re: Odg: Ukrajina
sluga_okupatora wrote:Challenger__ wrote:Ništa od toga. Secesija, kao u Sloveniji. Sa manje žrtava. Slovenija svojom voljom otišla u EU, Krim, svojom voljom u RF. Kratko-jasno.sluga_okupatora wrote:Kolege hajde se vi ponovno vratite na ona "dobro utvrdZena" opravdanja aneksije, slabo vam ovo ide kad ubacujete rijec "demokratija" u opravdanja.
Znaci idemo;
1. Zastita manjina
2. Istorijsko pravo
Neces valjda porediti Sloveniju i desavanja sa pocetka 90-tih i ovo na Krimu?
Slovenija je godinama bila nezavisna drzava prije pristupanja EU.
Mozes ti to bolje, samo ako se potrudis.
A do malo prije kategorički su tvrdili kako uspoređivati situaciju u Ukrajini sa ex yu zbivanjima mogu samo neznalice i diletanti.
Jel smijemo usporediti Putina s Miloševićem onda, gospodo ruska braćo?
- Challenger__
#12062 Re: Ukrajina
Rentice, postaješ patetičan.
- mirsek
#12063 Re: Ukrajina
Ma jok, to je obican papir.Koja valuta? Rublja?
PRAVA VALUTA su zlatne rezerve i prirodni resursi tj, energenti.
-
Avetinho
#12064 Re: Ukrajina
Kakav amerikanac? Ja cijelo vrijeme tebi tvojoj braci putinmkoivim kurircicima govorim da otvorite teme o Americi, ali vidim da se ustruvcavate. Niko nista. Ni o Indijancima, ni o crncima nista.flexibila wrote: Cuj "bre" na temi SIRIJA si posle savoxxxxa glavni mudzahid a na ovoj temi si veci amerikanac od Obame. Cudna vremena dodjose.......
Sto se muhadzida tice, evo sad navedi jedan moj post ili zasuti kao zadnji lazov. Kad saopstavam da je Ass-sadista idiot koji zasluzuje metlu zbog zlocina protiv stanovnistva kome je trebao obezbijediti uslove za dobar zivot, samo pravi parmak moze zakluciti iz toga o mom religijskom ili politickom uvjerenju.
A kad govoris o @Sarajevoxxxx treba da ustanes i izgovaras recenice u stavu mirno.
- daxon
#12065 Re: Ukrajina
knockoutmirsek wrote:Ma jok, to je obican papir.Koja valuta? Rublja?
-
flexibila
#12066 Re: Ukrajina
@renta.
Pitas jeli smijemo uporediti Putina sa Milosevicem, haj nam reci jeli Putin poslao u Ukrajinu krvnike da ubijaju Ukrajinski narod kao sto je MIlosevic poslao da nas ubijaju......Sta mislis hoce li Putin napraviti Srebrenicu u Ukrajini kao sto je milosevic napravio kod nas u Bih...Da vidim odgovor
Pitas jeli smijemo uporediti Putina sa Milosevicem, haj nam reci jeli Putin poslao u Ukrajinu krvnike da ubijaju Ukrajinski narod kao sto je MIlosevic poslao da nas ubijaju......Sta mislis hoce li Putin napraviti Srebrenicu u Ukrajini kao sto je milosevic napravio kod nas u Bih...Da vidim odgovor
-
Avetinho
#12067 Re: Ukrajina
Nemoj tako o majcici Rublji. Ili o mocnom Juanu koji je do zemlje devalviran, pa milijarda i jos + stanovnistva zivi zivote u sweatshops i zaradjuje penije e ne bi li Kina mogla uvest jeftin plin iz Rusije. Bre, smrdi im onaj ugalj do Alpa.mirsek wrote:Ma jok, to je obican papir.Koja valuta? Rublja?
Ne znam sta ceka ovaj silni narod, jos nisam vidio redove pred kineskom ili ruskom ambasadom za useljenicke vize.
- Gojeni H
#12068 Re: Ukrajina
Da li je ovaj zakljucak donesen na osnovu necega ili su to cisto nagomilane misli koje su jedva cekale da budu podijeljene s obicnim pukom?daxon wrote:Ja imam osjećaj da se Putin u svemu ovome i odlično zabavlja, a pored svega, popularnost mu divlje raste, i to ne samo u Rusiji već u gotovo svim zemljama EU, pa čak i u USA.
-
flexibila
#12069 Re: Ukrajina
Sta je nesto ti nestima, mozda al nusra, isil, fsa i ostali ljodozderi obezbjedjuju dobar zivot....podsjecas me na pjesmu od Nazifa Gljive "odoh ija majko A Bosnu brani ti"Ja Sam Odavle wrote:Kakav amerikanac? Ja cijelo vrijeme tebi tvojoj braci putinmkoivim kurircicima govorim da otvorite teme o Americi, ali vidim da se ustruvcavate. Niko nista. Ni o Indijancima, ni o crncima nista.flexibila wrote: Cuj "bre" na temi SIRIJA si posle savoxxxxa glavni mudzahid a na ovoj temi si veci amerikanac od Obame. Cudna vremena dodjose.......
Sto se muhadzida tice, evo sad navedi jedan moj post ili zasuti kao zadnji lazov. Kad saopstavam da je Ass-sadista idiot koji zasluzuje metlu zbog zlocina protiv stanovnistva kome je trebao obezbijediti uslove za dobar zivot, samo pravi parmak moze zakluciti iz toga o mom religijskom ili politickom uvjerenju.
A kad govoris o @Sarajevoxxxx treba da ustanes i izgovaras recenice u stavu mirno.
-
Avetinho
#12070 Re: Ukrajina
Naravno da bi Putinko to zelio. Masakr u Srebrenici se desio cetvrte godine rata, a ne prvog dana. Rat protiv Bosne je poceo balvanijadom i ubistvima bosanskih policajaca, ama skoro nista jelde. Ovaj idiot Putinko planira istu stvar protiv 40 miliona stanovnika suverene drzave Ukrajine.flexibila wrote:@renta.
-
Avetinho
#12071 Re: Ukrajina
Sta bolan lupas.flexibila wrote:Sta je nesto ti nestima, mozda al nusra, isil, fsa i ostali ljodozderi obezbjedjuju dobar zivot....podsjecas me na pjesmu od Nazifa Gljive "odoh ija majko A Bosnu brani ti"Ja Sam Odavle wrote:Kakav amerikanac? Ja cijelo vrijeme tebi tvojoj braci putinmkoivim kurircicima govorim da otvorite teme o Americi, ali vidim da se ustruvcavate. Niko nista. Ni o Indijancima, ni o crncima nista.flexibila wrote: Cuj "bre" na temi SIRIJA si posle savoxxxxa glavni mudzahid a na ovoj temi si veci amerikanac od Obame. Cudna vremena dodjose.......
- daxon
#12072 Re: Ukrajina
Da, donesen je na osnovu do sada objavljenih anketa u Rusiji i van nje, od kojih su neke postane i na ovoj temi, naravno, sa link vezama. Ukoliko želiš, pretraži temu i uvjeri se.Gojeni H wrote:Da li je ovaj zakljucak donesen na osnovu necega ili su to cisto nagomilane misli koje su jedva cekale da budu podijeljene s obicnim pukom?
- Challenger__
#12073 Re: Ukrajina
Da probam ja da odgovorim... Na temi su postavljene tri ankete, dvije iz Njemačke (televoting i anketa na njemačkom internet-portalu) i jedna iz Hrvatske. U Njemačkoj, 89 i 92 % su podržali Putinov kurs, a u Hrvatskoj podrška od 60 %. Možda je bilo još, ali mi je promaklo.Gojeni H wrote:Da li je ovaj zakljucak donesen na osnovu necega ili su to cisto nagomilane misli koje su jedva cekale da budu podijeljene s obicnim pukom?daxon wrote:Ja imam osjećaj da se Putin u svemu ovome i odlično zabavlja, a pored svega, popularnost mu divlje raste, i to ne samo u Rusiji već u gotovo svim zemljama EU, pa čak i u USA.
- Gojeni H
#12074 Re: Ukrajina
Rusiji iskreno zelim da im umjesto multinacionalnih i evropskih kompanija u zemlju udju kineske.flexibila wrote: I onda pukkne gasni ugovor sa KInom, pa sporazum na Sangajskom samitu izmedju Rusije, KIne i Irana .......![]()
![]()
![]()
![]()
idem pa se citamo (kako ti kazes) imam obaveza
-
Avetinho
#12075 Re: Ukrajina
Sta kazes, ankete u Ruskajoj Pravdaji o popularnosti Putina u SAD?daxon wrote:Da, donesen je na osnovu do sada objavljenih anketa u Rusiji i van nje, od kojih su neke postane i na ovoj temi, naravno, sa link vezama. Ukoliko želiš, pretraži temu i uvjeri se.Gojeni H wrote:Da li je ovaj zakljucak donesen na osnovu necega ili su to cisto nagomilane misli koje su jedva cekale da budu podijeljene s obicnim pukom?