nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dadoka84
#12051 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne pišći mi dobro ovaj blowoff iz japana 
- supercali
#12052 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kao sto je receno kad se eksponiras javno budes spreman i na kritikerelax11 wrote:Ja nit ga pratim nit bi kad pratio neciji dan kad ne mogu ni svoj da ispratim do kraja od obaveza kako treba, ali zasto ismijavati nekog zbog posla nekog sta vi radite mozda da kazete bi se ovde smijali i vama, da postavite svoju sliku ovde mozda bi bilo puno ismijavanja, malo se zapitajte...
Drugo posao koji radi nije posao nego klasicno kreveljenje i bacanje suplje
Takav i da nije na youtube-u nego u tvom drustvu bio bi ismijan od nekoga
Posao koji radi pravi se pametan a trazi serif odvijac a ovaj drugi ne trazi ni serif odvijac jer ni za to ne zna
-
condy
#12053 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Takvi ćuneri prije ili kasnije završe u crnoj hronici...a sa njima i neko drugi ni kriv ni dužan, kao što je slučajni prolaznik ili pješak.
- amar1994
#12054 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drndalo wrote:Slabo se na Hamiltona lozi... Dogodine ce i na kvarcanje ici stalno, da lici jos vise... Stajling: Choko smetljar u potkosulji![]()
![]()
![]()
gledaj brade i kurca
evo ovaj lijevoLogovan wrote:Čemu smijanje, postavi svoju da vidimo.amar1994 wrote:![]()
![]()
![]()
gledaj brade i kurca![]()
![]()

-
maxell_sarajevo
#12055 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije (oko 10:05) neki luđak umalo nije pobio nekoliko ljudi kod Kampusa.Ljudi krenuli na zeleno, a on hladno kroz crveno, mercedes C klasa, tamno plave boje.
Kazem onom policajcu pred stanicom on pita jesam li zapisao tablice, okrenem se i odem.
Kazem onom policajcu pred stanicom on pita jesam li zapisao tablice, okrenem se i odem.
- dadoka84
#12056 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sve po kratkom postupku. Objesit idiota na prvo drvo, i meni se slicno desilo na obali. Audi 6 hladno 120 leti izmedju mene i jos jednog covjeka kod drvenije... naravno bilo mu je crveno. A sto se policije tiče, izgleda neće niko da se zamjera.maxell_sarajevo wrote:Maloprije (oko 10:05) neki luđak umalo nije pobio nekoliko ljudi kod Kampusa.Ljudi krenuli na zeleno, a on hladno kroz crveno, mercedes C klasa, tamno plave boje.
- MOSALJOZE
#12057 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I šta nadju ga,zovne komandira ministra neku šušu na poziciju,popiša se po policajcu baci ga nadređeni na neko šklj mjesto i on je donji.
Specijalna ima muda,ostali se iživljavaju na sitnoj buraniji.
Ovo nije država,ovo je džungla zakon jačeg vlada..
Specijalna ima muda,ostali se iživljavaju na sitnoj buraniji.
Ovo nije država,ovo je džungla zakon jačeg vlada..
- Ned071
#12058 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
čestitam mladiću. za devet minuta videa napravio je osam prekršaja... brzinu nisam računao jer je ne znam...
- zomri
#12059 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nađite test Opel Kadetta, kad kod Tibre pokriva tablu "nemojte ovo gledat, ponijelo me". Po mojoj procjeni išao je bar 150 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#12060 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Cita ih bitanga kao slikovniculiaar wrote:Otac od onog momka što ga je vodio, je platio obojici i put i smještaj.bitanga_sa_otesa wrote:ma vjerujem ti to sve,vidio sam na par snimaka da se samo kurci tudjim autima i glupostima i skuplja lajkove...znam vise takvih debila .mali_milojica wrote: Pazi,mali sto radi stickere bavi se time iz hobija. Radi kod oca u stampariji,radi sa tetkom,pravi u sl vrijeme stickere,razguli se dijete. Znam ih inace. Ovaj Serif se samo slihta.
Boldano
Genijalno
glavu dajem i da se uslihtao nekome da ga vode u japan da se snima i slika da moze skupljat lajkove i bit glavni debilima i imbecilima poput njega.
Vratio se čovjek iz inostranstva, radi ko deminer, bruku para donio
- supercali
#12061 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znaci platio je oko 4000 serifu to je cijena za kartu i smjestaj od 10 dana
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#12062 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A maloprije situacija na Otoci, rejser od bazena pici i trake šalta, ubacuje se. Crveno na semaforu na C.Vili i on prvi, opasni pogled preko ramena i naravno ja ocekujem isplajivanje. To je i pokušao da uradi, op, op, škripa gumama, ugasi se mu se auto. Mene i prijatelja suze oblile 
Auto neka Honda stara, sa opasnim auspuhom
-
condy
#12063 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Krntija se zakašljala a on potono ko titanic
-
alenthekiller
#12064 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
K'o zlatna honda, nesto tako?Leon16v wrote:A maloprije situacija na Otoci, rejser od bazena pici i trake šalta, ubacuje se. Crveno na semaforu na C.Vili i on prvi, opasni pogled preko ramena i naravno ja ocekujem isplajivanje. To je i pokušao da uradi, op, op, škripa gumama, ugasi se mu se auto. Mene i prijatelja suze oblile
- kabal1337
#12065 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ima kamera na otoci 
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#12066 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Crvena, Civic ja mislimalenthekiller wrote:K'o zlatna honda, nesto tako?Leon16v wrote:A maloprije situacija na Otoci, rejser od bazena pici i trake šalta, ubacuje se. Crveno na semaforu na C.Vili i on prvi, opasni pogled preko ramena i naravno ja ocekujem isplajivanje. To je i pokušao da uradi, op, op, škripa gumama, ugasi se mu se auto. Mene i prijatelja suze oblile
- amar1994
#12067 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Spustena , sedan/s guzicom
Nija ga odavno u mahali bilo , divljanje gdje djece ima , pa kocenje prije lezecih
, pa opet , pa vrtnja u blokadi po 100m 
Nija ga odavno u mahali bilo , divljanje gdje djece ima , pa kocenje prije lezecih
- black
#12068 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
par puta sam vidio kako policija pegla balu sa tom zlatnom hondom, ali ocito se takvima ne prima u glavualenthekiller wrote:K'o zlatna honda, nesto tako?Leon16v wrote:A maloprije situacija na Otoci, rejser od bazena pici i trake šalta, ubacuje se. Crveno na semaforu na C.Vili i on prvi, opasni pogled preko ramena i naravno ja ocekujem isplajivanje. To je i pokušao da uradi, op, op, škripa gumama, ugasi se mu se auto. Mene i prijatelja suze oblile
- triconja
#12069 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja ne bih mogo ni prohodat u Japanu brez pelena, njihove zemske su meni vrhThrottle wrote:Sjo serifa jest se snaso, dzabice u japan
- triconja
#12070 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bravi Bosnjo ima dlake od ispod pupka pa do one stvari guste i u liniji u paketu sa gore navedenim karakteristikama. Ostalo su sve ljudi sumnjivog moralaamar1994 wrote:drndalo wrote:Slabo se na Hamiltona lozi... Dogodine ce i na kvarcanje ici stalno, da lici jos vise... Stajling: Choko smetljar u potkosulji![]()
![]()
![]()
evo ovaj lijevoLogovan wrote:Čemu smijanje, postavi svoju da vidimo.amar1994 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
NediM17
#12071 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zomri wrote:Nađite test Opel Kadetta, kad kod Tibre pokriva tablu "nemojte ovo gledat, ponijelo me". Po mojoj procjeni išao je bar 150
120-130km/h
Gledati od 3:20.
- black
#12072 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Muškarac inicijala A. M. zadobio je teške tjelesne povrede nakon što je napadnut u Sarajevu, poslije prepirke u saobraćaju.amar1994 wrote:Spustena , sedan/s guzicom![]()
![]()
Nija ga odavno u mahali bilo , divljanje gdje djece ima , pa kocenje prije lezecih, pa opet , pa vrtnja u blokadi po 100m
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... ede/279267
pomislih na tebe, kontam mozda se uzivio zbog ovih tema
- supercali
#12073 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad bi vidio razocarao bi se vjeruj mi bio vidiotriconja wrote:Ja ne bih mogo ni prohodat u Japanu brez pelena, njihove zemske su meni vrhThrottle wrote:Sjo serifa jest se snaso, dzabice u japan.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#12074 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
posla ??? supljara i naprdjivanje po fb, insta i youtube posao???da mi je skupljanje lajkova posao dobro bi se zapitao jesam li normalan...relax11 wrote:zasto ismijavati nekog zbog posla nekog sta vi radite mozda da kazete bi se ovde smijali i vama, da postavite svoju sliku ovde mozda bi bilo puno ismijavanja, malo se zapitajte...
-
citroen xm
#12075 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne kontam šta se čudite? Pa sve više i više je debila koji hoće da imaju love, a da guzicom ne mrdnu. I svi su isti ko da ih je ista kita pravila. Isti retardirani govor, stil oblačenja, isti stil sređivanja auta, isti idoli i poklonici. I dok se mi ovde sprdamo, svaki klik na video i naša sprdancija daje njima pregled više pa još više umišljaju da su neko i nešto.