Da režim i njihovi poslušnici luzeri još više i jače drhte od gubitka privilegija tj. luzerstva i podsjećanje letargičnim, ubijenim od nepravde da je moguće i da je počelo.L u c i f e r wrote:jah, jah, pusti to bona
nego deder ti nama srećo objasni
kakav je hajr od te rekti
blokade
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12001 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#12002 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa bas kontam jel znaju da kolegij cine prestavnicu klubova stranaka u skupstini i da je to skupstina u malom???/L u c i f e r wrote:'ta će kolegijhellue wrote:Nije skupstina, jeste kolegij skupstineVjecitiStudent wrote:Nego, može li ugledni pravnik Alfons da nam objasni ovo oko skupštine, tj. kada je skupština raspravljala o zahtjevima?![]()
ne znaju ti oni bolan šta je to
-
L u c i f e r
#12003 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
neka nekaKatarinaKosaca wrote:Ja Fazlija, a tebi vid otišao ili zaboravio čitat. Kažem, ne možeš nikako u isti red sa DF-ovcima sa teme, jer se nik @Lucifer (luziferJoseMujica wrote:kad postadoh DF-ovac? do juče bijah SDPovca ...doduše haman pa mainstream tranzicija...ali šiljiš Kato ko Fazlija to mora da te PMS na forum naćero
![]()
) tako definirao (kao DF_ovac)
Jose, Jose, nikako ti ne valjani kad te čovjek pohvali.
doćeš ti meni u ministarstvo
da šta zaišćeš
a ja ću ti samo podviknut: evo kato
-
L u c i f e r
#12004 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nemoj ih ba zbunjivathellue wrote: Pa bas kontam jel znaju da kolegij cine prestavnicu klubova stranaka u skupstini i da je to skupstina u malom???/
grehota ti je
-
emmir1
#12005 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
miop wrote:emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Oteše mu mikrofon , dobro je živu glavu izvukao.
Pa nije taj govorio na plenumu , ne znam šta mi repliciraš sa ovom slikom.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#12006 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
NIkad nisam zaiskala pa neću ni tebi. Ne dugovati nikome uslugu neprocjenljivo.L u c i f e r wrote:neka neka
da šta zaišćeš
a ja ću ti samo podviknut: evo kato
-
L u c i f e r
#12007 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
šta je počelo baKatarinaKosaca wrote:Da režim i njihovi poslušnici luzeri još više i jače drhte od gubitka privilegija tj. luzerstva i podsjećanje letargičnim, ubijenim od nepravde da je moguće i da je počelo.L u c i f e r wrote:jah, jah, pusti to bona
nego deder ti nama srećo objasni
kakav je hajr od te rekti
blokade
plehnum?
viđosmo im i danas
hinteligenciju na djelu
e baš drhte od onih 50 budala na cesti
koji danas još pride
bješe u dugim gaćama
brrr, evo vas se tresem
-
notabene
#12008 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
-
miop
#12009 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovaj blokira grad, a ima i strankuemmir1 wrote:miop wrote:emmir1 wrote:Bogami im čovjek lijepo reče , građani su ljuti na vas jer blokirate grad , izvolite osnujte stranku.
Oteše mu mikrofon , dobro je živu glavu izvukao.
Pa nije taj govorio na plenumu , ne znam šta mi repliciraš sa ovom slikom.Hasan Sejdić, član općinskog kolegija Boljitka Ilidža:
Sarajevo- Drugi sastanak Plenuma građana i građanki Sarajeva, Hasan Sejdić, koordinator Udruženja nezaposlenih BiH, o zahtjevima udruženja, 00:43
14 February 2014
Nekoliko stotina učesnika okupilo se na drugom plenumu građana koji je upravo počeo u Domu mladih u Sarajevu.
Last edited by miop on 21/02/2014 21:02, edited 2 times in total.
-
hellue
- starii
#12011 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sutra ce budzetlije dostojanstveno kao uvijek iza 12h (nista ranije) protestno prosetati ferhadijom, bbi i merkatorom...
plenumasi ce standardno blokirati neduzno pucanstvo sarajeva
plenumasi ce standardno blokirati neduzno pucanstvo sarajeva
-
L u c i f e r
#12012 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hoćeš hoćešKatarinaKosaca wrote:NIkad nisam zaiskala pa neću ni tebi. Ne dugovati nikome uslugu neprocjenljivo.L u c i f e r wrote:neka neka
da šta zaišćeš
a ja ću ti samo podviknut: evo katoMada uopće ne sumnjam da likovi poput tebe kroje sudbinu mnogih ljudi. Još jedan odgovor na pitanje šta se blokadom postiže. Bolja preraspodjela ljudskih resursa. Ukazivanje da je luzer neznalica, a ne onaj ko nema auto.
samo polahko
ma luzer je bona onaj ko je bresposlen i niđe ne hiti
neki od nas moraju i radit, a da bi radili moraju proć
- Drvosjeca iz Dejcica
#12013 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Imaš pravo sinko, za nepuna tri mjeseca si napravio 1198 postova, preko 13 dnevno.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obaveza
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 21/02/2014 21:05, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#12014 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
notabene wrote:Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
-
L u c i f e r
#12015 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nisam ja kriv što sam efikasanDrvosjeca iz Dejcica wrote:Imaš pravo sinko, za nepuna tri mjeseca si napravio 1198 postova, preko 13 dnevno.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obavezaI u mom selu se ne kaže kola već auto ili automobil. One koji govore kola obično smatramo nižom vrstom.
brzo mislim i brzo kuckam
a u zadnje vrijeme me nešta stalno proćeruje
pa često hvorumašim dok kenjam
a doće evropa valjda nekad i kod vaske
u dejčiće
-
emmir1
#12016 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
U saopćenju kojim su se oglasili u javnosti, članovi Udruženja boraca ‘Crni labudovi’ izražavaju ogorčenje i nezadovoljstvo povodom “rušilačkih dešavanja u gradovima BiH” te, kako se navodi, pozivaju “rušilačke horde da odmah prestanu sa provokacijama patriota BiH”.
U saopćenju se, uz podršku obespravljenim građanima u njihovoj mirnoj i civiliziranoj borbi za svoje zahtjeve, posebno naglašava sljedeće:
“Mi smo u ratu bili spremni život dati za svoju državu, naglašavamo da smo državu spremni braniti i u miru. Rušilačke horde trebaju znati da više nećemo mirno posmatrati rušenje i paljenje državnih objekata i imovine”.
U saopćenju se, uz podršku obespravljenim građanima u njihovoj mirnoj i civiliziranoj borbi za svoje zahtjeve, posebno naglašava sljedeće:
“Mi smo u ratu bili spremni život dati za svoju državu, naglašavamo da smo državu spremni braniti i u miru. Rušilačke horde trebaju znati da više nećemo mirno posmatrati rušenje i paljenje državnih objekata i imovine”.
- Drvosjeca iz Dejcica
#12017 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hoće to ko nema mozga u glavi i ima mnogo vremena na raspolaganju za besmisleno naprđivanje na forumu.L u c i f e r wrote:nisam ja kriv što sam efikasanDrvosjeca iz Dejcica wrote:Imaš pravo sinko, za nepuna tri mjeseca si napravio 1198 postova, preko 13 dnevno.L u c i f e r wrote:ne smeta luzerima bez kola i obavezaI u mom selu se ne kaže kola već auto ili automobil. One koji govore kola obično smatramo nižom vrstom.
brzo mislim i brzo kuckam
a u zadnje vrijeme me nešta stalno proćeruje
pa često hvorumašim dok kenjam
a doće evropa valjda nekad i kod vaske
u dejčiće
-
L u c i f e r
#12018 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
reče čoek sa pet milja postovaDrvosjeca iz Dejcica wrote: Hoće to ko nema mozga u glavi i ima mnogo vremena na raspolaganju za besmisleno naprđivanje na forumu.Zajebat ćemo mi i Evropu k'o onomad Švabu kada je doš'o u naše selo.
- O'zone
- Globalni moderator
#12019 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
notabene wrote:Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
- MuaDib
#12020 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Upravo zbog ovakvih razmišljanja duša mi je stati pred higijenski zavod i protestovati. Šta je s ljudima koji godinama svako jutro plaću jer ne mogu otići na nikakav posao, koji su ostali bez posla, kojima je firma uništena, radno mjesto propalo ili dato nekome uhljebljeniku. Vrlo je ružno da omalovažavaš ove ljude, ono malo građanskog obraza što je ostalo u Sarajevu. Jer ti si danas uhljebljen, a šta će sutra tvoje dijete, hvatati zjale po birou. Inače sramota me ovog umrtvljenog Sarajeva i ljudi kojima Sarajevo sam centar za uhljebljenje. Mnogi su uzeli u Sarajevu sve što se moglo uzeti, a nisu dali ništa ama baš ništa. Sramota je da djeca koja su rasla u ratnom Sarajevu, danas čame na birou, danas su građani trećeg reda i nemaju nikakvu perspektivu, od ovih povratnika u stranačku mrežu. I mi zato prostestujemo, zato jer nismo zaslužili pored uništenog djetinjstva i uništenu mladost, koja prolazi u nadi da konačno i ovdje neko sunce svrati. A ove što se pozivaju na krvna zrnca plenumaša, mogu samo lijepo poslati u mp3 i reči im da su time sve o sebi rekli.notabene wrote:Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
- Drvosjeca iz Dejcica
#12021 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Moš misliti za 10 godina...1,3 po danu u odnosu na tvojih 13+.L u c i f e r wrote:reče čoek sa pet milja postovaDrvosjeca iz Dejcica wrote: Hoće to ko nema mozga u glavi i ima mnogo vremena na raspolaganju za besmisleno naprđivanje na forumu.Zajebat ćemo mi i Evropu k'o onomad Švabu kada je doš'o u naše selo.
Ti si meni legenda.
-
hellue
#12022 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Odlicno pitanje, imas li neki odgovor na njega????MuaDib wrote:Upravo zbog ovakvih razmišljanja duša mi je stati pred higijenski zavod i protestovati. Šta je s ljudima koji godinama svako jutro plaću jer ne mogu otići na nikakav posao, koji su ostali bez posla, kojima je firma uništena, radno mjesto propalo ili dato nekome uhljebljeniku. Vrlo je ružno da omalovažavaš ove ljude, ono malo građanskog obraza što je ostalo u Sarajevu. Jer ti si danas uhljebljen, a šta će sutra tvoje dijete, hvatati zjale po birou. Inače sramota me ovog umrtvljenog Sarajeva i ljudi kojima Sarajevo sam centar za uhljebljenje. Mnogi su uzeli u Sarajevu sve što se moglo uzeti, a nisu dali ništa ama baš ništa. Sramota je da djeca koja su rasla u ratnom Sarajevu, danas čame na birou, danas su građani trećeg reda i nemaju nikakvu perspektivu, od ovih povratnika u stranačku mrežu. I mi zato prostestujemo, zato jer nismo zaslužili pored uništenog djetinjstva i uništenu mladost, koja prolazi u nadi da konačno i ovdje neko sunce svrati. A ove što se pozivaju na krvna zrnca plenumaša, mogu samo lijepo poslati u mp3 i reči im da su time sve o sebi rekli.notabene wrote:Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
-
notabene
#12023 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
MuaDib wrote:Upravo zbog ovakvih razmišljanja duša mi je stati pred higijenski zavod i protestovati. Šta je s ljudima koji godinama svako jutro plaću jer ne mogu otići na nikakav posao, koji su ostali bez posla, kojima je firma uništena, radno mjesto propalo ili dato nekome uhljebljeniku. Vrlo je ružno da omalovažavaš ove ljude, ono malo građanskog obraza što je ostalo u Sarajevu. Jer ti si danas uhljebljen, a šta će sutra tvoje dijete, hvatati zjale po birou. Inače sramota me ovog umrtvljenog Sarajeva i ljudi kojima Sarajevo sam centar za uhljebljenje. Mnogi su uzeli u Sarajevu sve što se moglo uzeti, a nisu dali ništa ama baš ništa. Sramota je da djeca koja su rasla u ratnom Sarajevu, danas čame na birou, danas su građani trećeg reda i nemaju nikakvu perspektivu, od ovih povratnika u stranačku mrežu. I mi zato prostestujemo, zato jer nismo zaslužili pored uništenog djetinjstva i uništenu mladost, koja prolazi u nadi da konačno i ovdje neko sunce svrati. A ove što se pozivaju na krvna zrnca plenumaša, mogu samo lijepo poslati u mp3 i reči im da su time sve o sebi rekli.notabene wrote:Kako Vam nije jasno, pa kakav ste vi narod, zašto ne mislite vlastitom glavom.. Ovo desetak jadnih dana što gledam jadne penzionere, bezube šanere i nešto malo pubertetlija što pjevaju bosnom behar probeharao, da to nije način da se nešto promjeni.. Tih 50 ljudi je tu jer im je lijepo u smislu, nek se nešto događa.. Znam da smo svi jadni, u istim smo govnima, ali kako vam nije jasno siva eminencijo da blokadom koju pravite činite ljudima koji i ono malo posla što imaju kod privatnika kapitalista i sl onemogučujete da zaradi hljeb?? Da li Vam je to i cilj?? da se svi izjednačimo, da i mi koji jednostavno moramo da idemo na posao izgubimo i to malo jada, poubijamo svoju djecu jer ih necemo moći više hraniti, stanemo pored vas, aktiviramo bombe pa da svi odemo u tri pičke materine.. Jel vam to cilj?? Gospodo, građani, uvjek ču biti uz vas, prvi ako treba kada budete išli na Poljine, Nahorevo, pred Bakirovu vilu, pred Ganičevu vilu, na kraju krajeva 10 metara od vas u Alipašinoj odmah iznad pekare živi Lagumdzija i smiješno Vas gleda sa prozora, Vas jadnike u piđamama, sa gaćama na transparentu i sl... da li znate da tu živi on?? Zašto se ne usudite da mu pokucate na vrata??? Šta želite postiči blokiranjem glavne prometnice u gradu? Ovim gestom idete niz dlaku samo ovim govnima na vlasti koji uživaju u ovome i žele da se narod podjeli na one kojima smeta blokada i na one kojima ne smeta... Jesam za demonstracije, pa ako treba i one koje su bile 7-og, ali ne na institucije nego na objekte gdje živi cossanostra ove države.. Zato Vam kažem, prva destinacija da bude Lagumdzija u Alipašinoj, pa onda na poljine, usput se može svratiti i do bolesnog tihića, ali ne zaboraviti Bakira i ostale.. To su ljudi koej gledamo 20 godina, to su glavni ljudi koje treba skinuti sa pozicija..
Pa dobro šta ti sada hočeš?? da ja ostavim sovj posao koji nije na zavidnom nivou da bi ostalim bilo lakše??? Šta hočeš?? Ja sam rekao pridružit cu se demonstracijama kada god to žele, ALI NA PRAVU ADRESU NARODE, NA PRAVU ADRESU (VIDJETI ŠTA SAM NAPISAO), A NE STAJAT SA PIĐAMAMA I GLUMIT KLOVNA I PJEVAT BOSNOM BEHAR PROBEHARAO... ajmo malo ukljuciti mozak..
- strong69
#12024 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da su se makar sjetili banaka u drugom kontekstu... Banke zavise u crno i gradjane i firme. Nema nijedne domace jake banke a ove strane ne jebu ni Zakon o zastiti ziranata. Drzava i zakon im nista ne mogu. Volio bih vidjeti po kakvim su uslovima politicari dobili kredit da i dalje ne sprovode zakon o zastiti ziranata.gidra wrote:otvaranje narodne neprofitne banke![]()
Ima li iko sa 4 srednje na ovom plenumu?
Ovo zanimljivije nego kakva komedija
- Drvosjeca iz Dejcica
#12025 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Previsoka su ti očekivanja. Narod koji nemam nikakvu kulturu protesta, koji je ubijan u pojam 20 godina...ovo je sve za 5 prijatelju.notabene wrote: Pa dobro šta ti sada hočeš?? da ja ostavim sovj posao koji nije na zavidnom nivou da bi ostalim bilo lakše??? Šta hočeš?? Ja sam rekao pridružit cu se demonstracijama kada god to žele, ALI NA PRAVU ADRESU NARODE, NA PRAVU ADRESU (VIDJETI ŠTA SAM NAPISAO), A NE STAJAT SA PIĐAMAMA I GLUMIT KLOVNA I PJEVAT BOSNOM BEHAR PROBEHARAO... ajmo malo ukljuciti mozak..