BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#1201 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa realno, preveliki smo mazohisti, nikako da naviknemo. Bez para nema ništa, ovo je maksimum u našim uslovima.
Strpio bih se ja sa zajebancijom makar do sutra naveče, jer ako doživimo težak poraz, samo im dajemo materijala da nam dodatno piju krv.
Strpio bih se ja sa zajebancijom makar do sutra naveče, jer ako doživimo težak poraz, samo im dajemo materijala da nam dodatno piju krv.
- hypko_nurko
#1202 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
nisam ja vidovit, vidovit ti je onaj sarajevo1946 on je zamalo ubo rezultatF&N wrote:nisam znao da si vidovit.
Molim te reci mi ove dionice Bosnalijeka kako ce im cijena ici da se obogatimdijelimo zaradu po pola... vidoviti
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1203 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
fkt smo bezobrazni dosta im sto im se Janezi smiju, jos i mi nashli...
fuj kakvi smo mi balije

fuj kakvi smo mi balije
Last edited by F&N on 18/07/2012 22:30, edited 1 time in total.
- Obuca9
#1204 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
A šta ćeš očekivati... Je li ovo bugarski šampion, što zamalo dobi Dinamo večeras... To ti sve govori.cyprus wrote:Ozbiljno, šta mi možemo sutra od Levskog očekivat?![]()
- hypko_nurko
#1205 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
vi cete sutra 2-1 ili tu negdje gol razlike. ne moze onaj san da se ne ostvariSarajevo1946 wrote:Pa realno, preveliki smo mazohisti, nikako da naviknemo. Bez para nema ništa, ovo je maksimum u našim uslovima.
-
The 51st State
#1206 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
da se moze 90 minuta moze trcati reko bih mozda nesto, a ovako...bice pad koncentracije i potop.cyprus wrote:Ozbiljno, šta mi možemo sutra od Levskog očekivat?![]()
-
amko76
#1207 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ja nisam navijač ni jednih ni drugih, ali to su i moji predstavnici jer predstavljaju ovu zemlju. I karina su i jedni i drugi, i nije mi jasno što se vi raspravljate ko je veća karina. Zar je to bitno? Imaju razloga za žalost i jedni i drugi.
Sve je to ista karina
Sve je to ista karina
- kokuz_sa
#1208 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
hahahahahahahaF&N wrote:fkt smo bezobrazni dosta im sto im se Janezi smiju, jos i mi nashli...
fuj kakvi smo mi balije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gori smo neg zmajceci iz slovenia
F&N wrote:vidi se da zna znanje....Baltazar_khan wrote:tako su oni navijači litexa govorilihypko_nurko wrote: седем парчета![]()
![]()
![]()
kako je krenulo propricat ce sve jezike
jevrejski pogotovo![]()
- cyprus
#1209 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Napisah ranije... ja ne očekujem ništa... Tako sam najrahatniji... Unaprijed sam se pomirio sa jedno 3:0 za Levskog, ako bude šta bolje od tog dobro je... Prostora za optimizam nažalost ne vidimObuca9 wrote:A šta ćeš očekivati... Je li ovo bugarski šampion, što zamalo dobi Dinamo večeras... To ti sve govori.cyprus wrote:Ozbiljno, šta mi možemo sutra od Levskog očekivat?![]()
- Muhamed Đakmić
#1210 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Haha, a bilo bi lijepo, ali ne vjerujemhypko_nurko wrote:vi cete sutra 2-1 ili tu negdje gol razlike. ne moze onaj san da se ne ostvariSarajevo1946 wrote:Pa realno, preveliki smo mazohisti, nikako da naviknemo. Bez para nema ništa, ovo je maksimum u našim uslovima.
-
F&N
#1211 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Gledaj Obuce sto konama donosi maramice. Znamo svi da nam sutra slijedi visok pritisak i cir, ali daj majka mu stara da makar veceras uzivam kada sutra necu...
- strong69
#1212 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ja sam kont´o 1:1, 2:1 maksimalno. Toliko bi i bilo realno da nasi timovi nisu karine i da igraci ne skinu gace poslije prve nedace i puste da nas do kraja hebu.
Od svog Sarajeva ocekujem da ginu na terenu i da se bore za svaku loptu. Poslije 6 golova od Maltezana (zabili smo i mi njima 9
tesko mi je biti previse optimistican. Ali bio bih prezadovoljan minimalnim porazom.
Od svog Sarajeva ocekujem da ginu na terenu i da se bore za svaku loptu. Poslije 6 golova od Maltezana (zabili smo i mi njima 9
- hypko_nurko
#1213 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ma pogodio si ti. samo si pogledao teletext u 90 minuti nisi do kraja sacekaoSarajevo1946 wrote:Haha, a bilo bi lijepo, ali ne vjerujemhypko_nurko wrote:vi cete sutra 2-1 ili tu negdje gol razlike. ne moze onaj san da se ne ostvariSarajevo1946 wrote:Pa realno, preveliki smo mazohisti, nikako da naviknemo. Bez para nema ništa, ovo je maksimum u našim uslovima.
Strpio bih se ja sa zajebancijom makar do sutra naveče, jer ako doživimo težak poraz, samo im dajemo materijala da nam dodatno piju krv.Jeba me onaj Brazilac što vama dade posljednji gol, pokvari i san i sve. Sve su prilike da je sutra nama kantanje. Još ako sam dobro čuo, ovaj Ludogorets je skoro cijelu ekipu rasprodao nakon osvajanja titule, i jači su od njih i Levski i CSKA, a Ludogorets zamalo uze Dinamo. Onda samo mogu da postavim pitanje šta će nama Levski da uradi.
- luckylaka
#1214 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pokusavam nesto napisati da mi se neko ne posere na post al neko hoce garant.Ovo vidjeno veceras je odron haman pa kraj fudbala.Ako neko misli da je Amar Osim neki jak strucnjak za fudbal onda sam ja lud,ako su Adilovic i Bogicevic uzdanice Zelje u ovoj sezoni jos sam ludji i ako mali Kerla i Zolotic(jel se tako zove)ostanu u Zelji ludi su ko i ja.Jebote u sta oni ulazu pare u qrac krivi.Kakve su oni prosli pripreme kada se jedva vuku nakon 30 minuta.Veliki Amar pripremio ekipu.I molim ja tebe BiH prvak ,pobjednik kupa dze su ostali.Bolje zavrsiti 
- Baltazar_khan
#1215 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
naletih na ovaj uistinu komičan print screen

kvalitetna zajebancija

kvalitetna zajebancija
- cyprus
#1216 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nego, kakvi su vam ono dresovi?
Bolju sam ja majicu za fizičko imo 
Last edited by cyprus on 18/07/2012 22:36, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#1217 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Odigrali smo kukavicki, 80% utakmice igrali na svojoj polovini, za to dobili kaznu i to je to. Nema se sta puno pametovati, pa osim gola nismo veselo osutali na go. Doduse nisu ni oni imali neku igru (i zbog toga ova katastrofa najvise i boli), ali su rutinski zavrsili sve pred nasim golom. Jedan razlike se moglo stici, dva razlike se moglo necemo ko i nadati, ovo je taman da se ne nadamo bezze. Hebiga.
- Muhamed Đakmić
#1218 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nije nam svima ovo uživanje. Mislim, u krajnjoj liniji, oni me i ne zanimaju u tolikoj mjeri da mi njihov poraz može uljepšati dan. Mada sam navijao za to da oni pobijede, jer naš rivalitet ne znači nužno i da se mrzimo.F&N wrote:Gledaj Obuce sto konama donosi maramice. Znamo svi da nam sutra slijedi visok pritisak i cir, ali daj majka mu stara da makar veceras uzivam kada sutra necu...
hypko_nurko: Haha, može i to biti, vidjet ćemo
-
salle_eh1986
#1219 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
kakvi su da su opet su najbolji u državiluckylaka wrote:Pokusavam nesto napisati da mi se neko ne posere na post al neko hoce garant.Ovo vidjeno veceras je odron haman pa kraj fudbala.Ako neko misli da je Amar Osim neki jak strucnjak za fudbal onda sam ja lud,ako su Adilovic i Bogicevic uzdanice Zelje u ovoj sezoni jos sam ludji i ako mali Kerla i Zolotic(jel se tako zove)ostanu u Zelji ludi su ko i ja.Jebote u sta oni ulazu pare u qrac krivi.Kakve su oni prosli pripreme kada se jedva vuku nakon 30 minuta.Veliki Amar pripremio ekipu.I molim ja tebe BiH prvak ,pobjednik kupa dze su ostali.Bolje zavrsiti
sad se svi kao stide ovakvog Želje, stidite se svojih klubova, trenera, igrača, predjsednika...kad vam ovakav Željo dođe, zabije 4 komada i hladno se vrati kući
-
The 51st State
#1220 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
vukasovic, pajic, stakic, sto jeste jeste najbolji napad lige.salle_eh1986 wrote:kakvi su da su opet su najbolji u državiluckylaka wrote:Pokusavam nesto napisati da mi se neko ne posere na post al neko hoce garant.Ovo vidjeno veceras je odron haman pa kraj fudbala.Ako neko misli da je Amar Osim neki jak strucnjak za fudbal onda sam ja lud,ako su Adilovic i Bogicevic uzdanice Zelje u ovoj sezoni jos sam ludji i ako mali Kerla i Zolotic(jel se tako zove)ostanu u Zelji ludi su ko i ja.Jebote u sta oni ulazu pare u qrac krivi.Kakve su oni prosli pripreme kada se jedva vuku nakon 30 minuta.Veliki Amar pripremio ekipu.I molim ja tebe BiH prvak ,pobjednik kupa dze su ostali.Bolje zavrsiti
sad se svi kao stide ovakvog Želje, stidite se svojih klubova, trenera, igrača, predjsednika...kad vam ovakav Željo dođe, zabije 4 komada i hladno se vrati kući
- Pokerboy11
#1221 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Kompleksas. od 15-16 god !F&N wrote:Gledaj Obuce sto konama donosi maramice. Znamo svi da nam sutra slijedi visok pritisak i cir, ali daj majka mu stara da makar veceras uzivam kada sutra necu...
-
The 51st State
#1222 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
nema potrebe za vrijedjanjem.salle_eh1986 wrote:me seri na usta kad ti je Bog za to dao guzicu
-
LSD
#1223 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
"U prvom poluvremenu smo bili miljenici sreće. Ništa specijalno nismo odigrali, a iz jedne prilike smo dali gol", istakao je menadžer Željezničara, Amar Osim, nakon večerašnjeg susreta.
"U drugom dijelu smo poklonili igru i golove Mariboru. Slovenačka ekipa je dala četiri gola iz tri prilike, a Maribor je kvalitetna momčad kojoj ne trebaju pokloni da bi pobijedila. Pali smo u drugom dijelu i zbog umora, ali i zbog neshvatljivih grešaka", dodao je Osim.
--------------------------------------------------------------------------
Nije mi jasno što onda nije ubacivao Bekrića na poluvremenu
ali gotovo je sad...zadnja dva gola smo bezveze primili totalno....sve što su dobro odradili u prvom pol. su prosulu u drugom, tacnije zadnjih 20 minuta
Što se tice napacenih komšinica, shvatimo osnovne stvari - sa ovim porazom svanulo im je nakon dominacije Želje u ligi i kupu, sad su u elementu i happy mode-u... i normalno je da čeife....samo zaboravljaju da su i oni primili 6 komada od ovog istog Maribora neki dan.
Ne znam šta se javljaju ovi navijaci Čelika i tako to...oni su ocajni ,a druge bi prozivali
"U drugom dijelu smo poklonili igru i golove Mariboru. Slovenačka ekipa je dala četiri gola iz tri prilike, a Maribor je kvalitetna momčad kojoj ne trebaju pokloni da bi pobijedila. Pali smo u drugom dijelu i zbog umora, ali i zbog neshvatljivih grešaka", dodao je Osim.
--------------------------------------------------------------------------
Nije mi jasno što onda nije ubacivao Bekrića na poluvremenu
Što se tice napacenih komšinica, shvatimo osnovne stvari - sa ovim porazom svanulo im je nakon dominacije Želje u ligi i kupu, sad su u elementu i happy mode-u... i normalno je da čeife....samo zaboravljaju da su i oni primili 6 komada od ovog istog Maribora neki dan.
Ne znam šta se javljaju ovi navijaci Čelika i tako to...oni su ocajni ,a druge bi prozivali
Last edited by LSD on 18/07/2012 22:46, edited 1 time in total.
-
F&N
#1224 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ooo hebo te pa sta je vas vidovitih veceras, kako si znaoPokerboy11 wrote:Kompleksas. od 15-16 god !
nije to kompleks... to je ovdje uvijek bilo i bice tako od kada znam za sebe... znam da ti je krivo da ti se stomak okrece, nedo Bog sada kad bi nalaze radio zatvorili bi te... ali nisam ti ja za to kriv... tata Osim... "svemoguci", strucnjak, trener, sila, i vasa ekipa... nekako uvijek pokaze snagu u evropi za ne povjerovati... i zato sam dosao, da vas zezam i pod...avam onako iz meraka
veceras ti nisam ja kriv... a ako nista mozda bas sutra budemo u obrnutoj situaciji ziv ti meni bio
moja topla preporuka

-
Walter76
#1225 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Potrefio si 'u sridu' sto bi rekli dalmatinci, istina boli!The 51st State wrote:nema potrebe za vrijedjanjem.salle_eh1986 wrote:me seri na usta kad ti je Bog za to dao guzicu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2