Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
touch brain

#1201 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by touch brain »

horty225 wrote:Kad te ostavi zbog njih zanimace te. :run:
pa ako ce djevojka dozvolit da misljenje njenih prijateljica odredjuje s kim ce ona biti, onda mi takav duduk ni ne treba

Tina SA wrote:Da li smatrate da su Sarajke najljepše žene ??

ne...opcenito ljudi sa ovih podrucja misle da su nase djevojke najljepse,najbolje ali iz mog osobnog iskustva objektivno pripadaju prosjeku
Cvijetic92

#1202 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Cvijetic92 »

Banjalucanke - tajice, airmaxice, duks, svezana prljava kosa i to je... Za je*ati :D Sarajke su ljepse :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1203 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Cvijetic92 wrote:Banjalucanke - tajice, airmaxice, duks, svezana prljava kosa i to je... Za je*ati :D Sarajke su ljepse :)

Malo smo ljubomorni, aa ?
quarterback

#1204 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by quarterback »

Cvijetic92 wrote:Banjalucanke - tajice, airmaxice, duks, svezana prljava kosa i to je... Za je*ati :D Sarajke su ljepse :)
sarajke, ni blizu, izvinuces :lol:
spomenuo bih, braca, ovdje i Mooostarke :lol: :lol:
alchak.ba

#1205 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

mystique wrote:recimo da imate curu koja je malo psihički nestabilna,tj. boluje od neke,recimo blage depresije.
koliko ste dugo voljni biti uz nju?i jeste li uopće voljni?
nisam voljan. dovoljno je sto sam ja psihicki nestabilan, jos mi i ona treba
duplanula

#1206 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duplanula »

quarterback wrote:
sarajke, ni blizu, izvinuces :lol:
spomenuo bih, braca, ovdje i Mooostarke :lol: :lol:
Ja bih samo da dodam, dalmatinke!!! drool :) :dance:
vogosca-beverli-hils

#1207 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by vogosca-beverli-hils »

mystique wrote:recimo da imate curu koja je malo psihički nestabilna,tj. boluje od neke,recimo blage depresije.
koliko ste dugo voljni biti uz nju?i jeste li uopće voljni?
Mislim da su sve cure "psihicki nestabilne".

- najprije te "navuce" kmecanjem
- onda ti je postane zao, i kazes sebi "haj da budem fin, jbg-a"
- kad se to desi, postanes fin, onda te ona laganini pocne vrtit oko prsta, ispocetka pomalo, a onda sve jace i jace
- i onda ti pocnes njoj kmecat, however, ona ne kaze "haj da budem fina, jbg-a"

Tak da licno jesam voljan, ali imam najnovije pravilo: cim pocne kmecat, odma nabit nogom u guzicu! Tj. mp3 kmecavi... :bih:
Beauty01

#1208 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

U vezi ste npr. od pola godine pa na dalje... Volite se, predobro vam je... Koji razlog se može desiti za raskid, osim prevare s njene strane? Druga vam se ne može svidjeti jer ovu previše volite :D
Retro_Eskobar

#1209 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Retro_Eskobar »

Beauty01 wrote:U vezi ste npr. od pola godine pa na dalje... Volite se, predobro vam je... Koji razlog se može desiti za raskid, osim prevare s njene strane? Druga vam se ne može svidjeti jer ovu previše volite :D
Saznanje da ima duSi :mrgreen:
horty225

#1210 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Sumnjam da ces saznati na vrijeme xD
Beauty01

#1211 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

:lol: cura je nevina, i čuva se za brak :D a oboje ste mladi, oko 20 godina, znači braka možda još neće biti na pomolu...
azdralovic

#1212 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by azdralovic »

Beauty01 wrote:U vezi ste npr. od pola godine pa na dalje... Volite se, predobro vam je... Koji razlog se može desiti za raskid, osim prevare s njene strane? Druga vam se ne može svidjeti jer ovu previše volite :D
Pa obicno se desi ono da dosadite jedno drugom, sto se moze manifestovatii popratnom pojavom poznatom kao hmmm vidi okolo cura sto sam se ja samo na jednu skoncentrisao.... Naravno ova pojava je obostrana... Jbga ljudi se ufuraju u tu ljubav pa ne skontaju da su postali samo rutina, cim dodje iskrica sa strane eto ti belaja... Cim primjetis da pises <3 na kraju poruke vise mahinalno pazi se :D

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Retro_Eskobar

#1213 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Retro_Eskobar »

Beauty01 wrote::lol: cura je nevina, i čuva se za brak :D a oboje ste mladi, oko 20 godina, znači braka možda još neće biti na pomolu...
Pa pazi.Moze tu biti more razloga;nepovjerljivost s njene ili tvoje strane,problemi sa starcima,los zivotni period,potreba za nekom promjenom...
horty225

#1214 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Ukoliko sam zaljubljen, zasto da ne cekam? Mislim, sad zavisi kakav je momak. Ukoliko neko zeli avanturu onda naravno da nece, ali recimo da sam se zaljubio u nju, cekao bih. Bolje cekatpa zivjet ko beg godinama i godinama nego naci neku tamo i pokajati se brzo. Mada ukoliko se bas znamo dosta vremena i ocekuje mozda cak i brak sumnjam da ce se bas cuvati nekoliko godina, mada i to je moguce.

Sto se tice pucanja veza, najcesce je kao sto vec rece zasicenje. Pogotovo ako se jos svaki dan vidjate i provodite previse vremena zajedno, to je pravo stetno za vezu jer cete se na taj nacin brzo zasititi.
Vijetnamac13

#1215 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

zavisi od osobe do osobe
ako je ta cura se na pocetku predstavljala za nekog ko nije pa kako je vrijeme prolazilo otkrile se njene prave osobine
moguce je da je decko polako hladio i cekao momenat da prekine
znam da se ovo cesce desava u suprotnom smjeru jer....... ------->

e sad, zajebato jer kad ima toliko momaka koji nece prekinuti ni sa vandom vjesticom ako im da p :D

al uvijek postoji razlog i znaju ga oboje
nema tek onako
alchak.ba

#1216 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

Ako volim nema razlogsa za raskid.
Beauty01

#1217 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

horty225 wrote:Mada ukoliko se bas znamo dosta vremena i ocekuje mozda cak i brak sumnjam da ce se bas cuvati nekoliko godina, mada i to je moguce.
hoćeš reći, ako ta cura koja je nevina, kada shvati da ćete najvjerovatnije u brak nekad jer ste pravi jedno za drugo, da će (možda) spavati s tobom :D bil' ti i dalje želio da je oženiš nakon toga ili bi je smatrao kao svakom drugom koja nije nevina, iako je nevinost izgubila baš s tobom jer je bila uvjerena da ćeš joj biti muž :)
Retro_Eskobar

#1218 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Retro_Eskobar »

Beauty01 wrote:
horty225 wrote:Mada ukoliko se bas znamo dosta vremena i ocekuje mozda cak i brak sumnjam da ce se bas cuvati nekoliko godina, mada i to je moguce.
hoćeš reći, ako ta cura koja je nevina, kada shvati da ćete najvjerovatnije u brak nekad jer ste pravi jedno za drugo, da će (možda) spavati s tobom :D bil' ti i dalje želio da je oženiš nakon toga ili bi je smatrao kao svakom drugom koja nije nevina, iako je nevinost izgubila baš s tobom jer je bila uvjerena da ćeš joj biti muž :)
Ljubav nije bajka :mrgreen:
alchak.ba

#1219 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alchak.ba »

Kad vidim sta sve ove cure brine ne mogu da vjerujem
Beauty01

#1220 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

hahahahaha znala sam :D ne brine mene nego eto zanima me :D
horty225

#1221 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Beauty01 wrote:
OMG. Pisem pola sata odgovor reko da fino detaljno objasnim curi i ono forum nedostupan :S
Ajd probacu ponovo napisat nesto.

Znaci ovako. Recimo ti si sada moja cura i nevina si. Meni je to ok, volim te i sve 5. Znaci zajedno smo par mjeseci, neces nista ok. Prodje godina pa i vise, nista neces. Dodje 2 godine. Eh sad, mozda ti nakon toliko shvatis, pa hej onaj horty je dobar lik. Mogla bi se udat za njega, mislim voli me, i meni se on svidja, super nam je, zasto ne? A sada mogla bi i spavati s njim i prije braka, nece me povrijediti, voli me.
Na to sam ja mislio, znaci bez pritiska. Ne mogu ja govoriti generalno, ja mogu govoriti u svoje ime samo. Ako te volim cekat cu koliko god treba, nego se kasnije kajati citav zivot. A ne smatram uopce da je zena koja je nevina manje vazna ili tako nesto. To je mozda cak i neko mislio prije, ali danas je stvarno to tesko. Sve mladji i mladji stupaju u sex tako da je danas jako jako tesko to. I ne mislim da ono ajd ona pristane spavat i ajde je odbaci, ako je volim onda je volim, ne zbog sexa nego zbog nje, njenih osobina i jos eventualno izgleda.
Last edited by horty225 on 24/07/2012 23:42, edited 1 time in total.
Beauty01

#1222 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: super, taj odgovor sam čekala, hvala :D i meni se isto desilo maloprije na drugoj temi :x
warna 1444

#1223 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by warna 1444 »

Nego, da mi prebacimo na puru , zna li ko, šta je s ovim forumom toliko bilo danas ? :-D
horty225

#1224 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Znaci sada imamo neke informacije o tebi. :D

Hehe, ma super ti je to vjeruj mi. Sta se imas sikirati. Muskarcu je cak i draze onak da mu je bas ta prva, a ne da je bila sa mnogima, ali ako je vec bila onda je bila, nije nista manje vazna.
Beauty01

#1225 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

Ma kakve informacije imaš hahahahaha nisam pitala za sebe vv
Locked