Beauty01 wrote:horty225 wrote:Mada ukoliko se bas znamo dosta vremena i ocekuje mozda cak i brak sumnjam da ce se bas cuvati nekoliko godina, mada i to je moguce.
hoćeš reći, ako ta cura koja je nevina, kada shvati da ćete najvjerovatnije u brak nekad jer ste pravi jedno za drugo, da će (možda) spavati s tobom

bil' ti i dalje želio da je oženiš nakon toga ili bi je smatrao kao svakom drugom koja nije nevina, iako je nevinost izgubila baš s tobom jer je bila uvjerena da ćeš joj biti muž

OMG. Pisem pola sata odgovor reko da fino detaljno objasnim curi i ono forum nedostupan :S
Ajd probacu ponovo napisat nesto.
Znaci ovako. Recimo ti si sada moja cura i nevina si. Meni je to ok, volim te i sve 5. Znaci zajedno smo par mjeseci, neces nista ok. Prodje godina pa i vise, nista neces. Dodje 2 godine. Eh sad, mozda ti nakon toliko shvatis, pa hej onaj horty je dobar lik. Mogla bi se udat za njega, mislim voli me, i meni se on svidja, super nam je, zasto ne? A sada mogla bi i spavati s njim i prije braka, nece me povrijediti, voli me.
Na to sam ja mislio, znaci bez pritiska. Ne mogu ja govoriti generalno, ja mogu govoriti u svoje ime samo. Ako te volim cekat cu koliko god treba, nego se kasnije kajati citav zivot. A ne smatram uopce da je zena koja je nevina manje vazna ili tako nesto. To je mozda cak i neko mislio prije, ali danas je stvarno to tesko. Sve mladji i mladji stupaju u sex tako da je danas jako jako tesko to. I ne mislim da ono ajd ona pristane spavat i ajde je odbaci, ako je volim onda je volim, ne zbog sexa nego zbog nje, njenih osobina i jos eventualno izgleda.