Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maharadza wrote:Lijepa moja satelitska, znam ja zašto sam je ostavio i nakon uvođenja kablovske!
Tanjir na balkonu haman 20 god. star, LNB nešto noviji (digitalni naravno), resiver neki Strong (digitalni), ARD/ZDF/Sat 1 sve je tu, ko vas 'ebe uhljebi, propadnite!
Maharadza wrote:Lijepa moja satelitska, znam ja zašto sam je ostavio i nakon uvođenja kablovske!
Tanjir na balkonu haman 20 god. star, LNB nešto noviji (digitalni naravno), resiver neki Strong (digitalni), ARD/ZDF/Sat 1 sve je tu, ko vas 'ebe uhljebi, propadnite!
Bit će prenosa, bhrt je institucija babe mi
Otkud ti to?
Jos EBU nista nije odlucio u vezi duga. Utakmice ne najavljuju,ide ko fol promo EURO,ali prekosutra vec utakmica,zna se da igra domacin na otvaranju,a nista o najavi utakmice kada i u koliko sati.
Ili u BHRT dobro blefiraju ili stvarno nema nista od EURA na malim ekranima
Bit će prenosa, bhrt je institucija babe mi
Otkud ti to?
Jos EBU nista nije odlucio u vezi duga. Utakmice ne najavljuju,ide ko fol promo EURO,ali prekosutra vec utakmica,zna se da igra domacin na otvaranju,a nista o najavi utakmice kada i u koliko sati.
Ili u BHRT dobro blefiraju ili stvarno nema nista od EURA na malim ekranima
Jel ti blefiras u restoranu i uzmes da rucas uz kafu i pice a nemas u dzepu ni marku?
recto-verso wrote:
Jel ti blefiras u restoranu i uzmes da rucas uz kafu i pice a nemas u dzepu ni marku?
I sami su rekli da i dalje ne znaju hoće li prenositi a reklamiraju EURO. To može samo kod njih.
Uplatili su samo 10% od prava za prenos pa se sad čekaju hoće li se EBU opet sažaliti. Ja imam gdje gledati EURO, ali mi žao ljudi koji nemaju ako ovi ne budu prenosili.
biti ce glupo ako se EURO bude morao gledati po streamovima i bez nasih komentatora
a najgore je sto velika vecina stanovnistva i ne zna koristiti streamove,posebno stariji korisnici i onda ce biti jos vise ljuti i prestati placati taksu i ono malo ljudi sto placa
ja placam taksu,svaki mjesec mi navrne inkasant a iskreno ni sam ne znam zasto je placam
na BHTu ogledam nekada dnevnik i neku politicku emisiju i to je to,eventualno utakmice repke
Last edited by zippoo87 on 08/06/2016 11:41, edited 1 time in total.
Sve dok se lezihljeboviči poput Bakira Hadžiomerovića nalaze na platnom spisku (jeste da je on na FTV) i primaju 2 hiljade i nešto KM mjesečno, a da pritom uopšte ne dolaze na posao i ništa ne rade, ne budu šutnuti na biro zbog nerada, odnosno jer su višak, nema njima na zelenu granu.
Better Man wrote:Sve dok se lezihljeboviči poput Bakira Hadžiomerovića nalaze na platnom spisku (jeste da je on na FTV) i primaju 2 hiljade i nešto KM mjesečno, a da pritom uopšte ne dolaze na posao i ništa ne rade, ne budu šutnuti na biro zbog nerada, odnosno jer su višak, nema njima na zelenu granu.
Ja bih volio da nema prenosa, da znamo jednom na cemu smo. Zao mi ljude koji redovno placaju. Ali to ce izazvati koaps nevidjenih granica. Nisu jos mnogi svjesni o cemu je rijec.
Better Man wrote:Sve dok se lezihljeboviči poput Bakira Hadžiomerovića nalaze na platnom spisku (jeste da je on na FTV) i primaju 2 hiljade i nešto KM mjesečno, a da pritom uopšte ne dolaze na posao i ništa ne rade, ne budu šutnuti na biro zbog nerada, odnosno jer su višak, nema njima na zelenu granu.
Ti kad ga lupis to bas bude prasak...
Izvini, ali šta sam lupio? Sve što sam rekao stoji i dok se ne napravi potpuna rekonstrukcija sistema, biće u dugovima i jadni.
Ti kad ga lupis to bas bude prasak...
Izvini, ali šta sam lupio? Sve što sam rekao stoji i dok se ne napravi potpuna rekonstrukcija sistema, biće u dugovima i jadni.
provjeris prije nego nesto tvrdis. hadziomerovic vec odavno ne radi niti prima platu na ftv. odes na novi.ba i vidis impresum...
Da su sposobni samo malo, ne bi do ovog problema sa Zenevom nikada ni doslo. Ali za to treba znati malo jezik neki, okrenuti telefon, poslati mail itd.EBU je bio sklon ovoj TV kuci uvijek, ali nesposobni ljudi koji to vode noisu skloni svom radnom mjestu.