Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Office_Kontrol wrote:
Ovo rade smišljeno. Uprava portala je održala interni sastanak i tu im je rečeno da 80% posjećenosti portala otpada na forum i zbog toga su ugasili Tapatalk podršku kako bi ljudi ulazili preko portala na forum i tako im nabijali statistiku posjećenosti.
Klix, cure vam informacije, ja bih se zabrinuo na vašem mjestu
Pravi su genijalci. Nađoše rješenje, pa ukinuše tapatalk, a jebo to što na portalu imaju glupe vijesti i što su nepismeni.
Ja i preko mobitela ulazim direktno na forum, valjda ljudi zaboravili da postoji opcija da postaviš bilo koju stranicu na displej.
Meni je forum kao live tile na pocetnom ekranu, a i na PC-u imam direktno u bookmarks link na forum.. portal otvorim ako neko link stavi na neku vijest...
friskyoreo wrote:Ima li kakva alternativa ovom forumu? Kako je propao onaj prije sto je bio, bihnet bijase cini mi se?
Nek i ovaj propadne, mozda vlasnici sljedeceg najpopularnijeg budu imali vise sluha za potrebe korisnika.
U danasnje vrijeme, najpopularniji forum u jednoj drzavi da nema ili ne podrzava aplikaciju za pristup s mobilnog telefona je i vise nego smijesno. Ali eto, i ovo je odraz drzave u kojoj zivimo...
Propao je baš zbog ovoga..neke wnb promjene, a sve sa ciljem da administrator zaradi narod vidio gdje to vodi, i odjahao ih. Tako će i ovi još prave raju glupom..cuj ne moze tapatalk sa zadnjom verzijom foruma koja je za isti optimizirana..
Capsicum wrote:Ma treba neko pokrenuti neki sajt tipa forum.hr i otkantat ove amatere.
Kad tad će doći neki novi forum, bolji i kvalitetniji po svemu. Ili će se ovi opametiti, ali male su šanse za to.
Zaboravite tapaltak. Žele preko stranice da se ulazi i to je to. Statistika, marketing, klikovi,... Ova tema komotno može pod ključ a mislim da će to i da bude jer su provaljeni.
Bilo bi predivno uz android phone leci pred spavanje, listati teme i u jeku inspiracije doprinijeti forumu da bude bolje mjesto.
Ah, ali taj dan ce jednom doci, i kada dodje....
artime wrote:Bilo bi predivno uz android phone leci pred spavanje, listati teme i u jeku inspiracije doprinijeti forumu da bude bolje mjesto.
To ljekari ne preporučuju. U spavaćoj sobi ne bi trebalo biti takvih uređaja.
artime wrote:Bilo bi predivno uz android phone leci pred spavanje, listati teme i u jeku inspiracije doprinijeti forumu da bude bolje mjesto.
Ipak je bolje, bar po meni, provoditi te sate pred spavanje u nekim "drugim aktivnostima"...fizika, hemija, itd...