Ta topla voda je obecana ljudima u a fazi i mozda b (nisam siguran). U svakom slucaju nije u C pa raja opet uzima najjeftiniju varijantu. Ali eto nek im ide na dusu to za bojler. Nije ovde problem predstavljen tako. Taj problem sa bojlerom je naknadna pamet koja je spomenuta kada je ukazano na to da tibra nema nikakve veze sa limitom koji je odredila elektroprivreda. Nije se raja odlucivala za najjeftiniju varijantu zbog toga sto nema bojlera nego zato sto je najjeftinijadrndalo wrote:Da se ja kao relativno objektivan posmatrac ukljucim u raspravu oko struje... Kako nije i do Tibre, ako je bilo obecano i prodavano sa idejom da ce ljudi imati svoju kotlovnicu, kojom ce dobijati i toplu vodu, pa im boLJeri nece trebati...? I sa tom idejom u projektu, neko dobro rece, 4.2 bi bilo dovoljno, medjutim, centralno grijana topla voda pade u zaborav, ljudi moradose ugraditi boLJere, a vidi vraga, oni trose dosta, pa cijelom stanu nije dosta ono sto su ljudima u startu rekli da ce biti...? I to nije do Tibre ? Sto im nisu rekli da ce morati imati sve potrosace, pa nek onda svako izracuna sta ce sebi uplatiti...? Ovako su ljudi isli na jeftiniju varijantu, ALI koja im je bila obecana kao sasvim dovoljna, zbog radi nemanja potrebe za bojlerom...iceman2010 wrote:Ovo za sruju nema veze sa tibrom tako da je to bezveze isticati kao neki nedostatak koji je specifican za tibru. Jednostavno je elektrodistribucija postavila takva pravila igre za sve nove prikljucke.
P.S. Ovde neki pokusavaju predstaviti tibru kao nesto grozno, nesto sto se raspada, nesto odvratno. Namjerno se pretjeruje. Ja sam odrastao na Dobrinji. Dobrinja je super naselje i Tibra se ne moze porediti kada je u pitanju prostor, skole, infrastruktura, parkovi, igralista, setalista, ali kada je u pitanju kvalitet gradnje tibra ako nije bolja nije losija sigurno. Dva velika i brza lifta, parking u zgradi nasuprot garaza na dobrinji, super rijeseno pitanje grijanja, sirok hodnik, dobra stolarija, parket, vrata, klima, kupatilo.... Sve to je jako dobro i daleko od toga da je smece. Ponavljam, za mene je najveci problem nedostatak skole i igralista za djecu. Da nemam dijete tibra bi mi bila idealno mjesto za te pare. Ja bih volio da svi koji pisu kritike na racun tibre napisu u kojem to elitnom naselju oni zive.
P.S.2 Dobili su svi stari korisnici elektrodistribucije anekse ugovora. Na sta se odnose ti aneksi?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2