e to je motivacijaChmoljo wrote: btw, sjećam se jednog slučaja iz novina, da se starac ZAKLAO...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Alfons Kauders
#1201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- O'zone
- Globalni moderator
#1202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Imao takav slučaj u porodiciAlfons Kauders wrote:e to je motivacijaChmoljo wrote: btw, sjećam se jednog slučaja iz novina, da se starac ZAKLAO...
Teško je shvatiti kakva muka mora biti da te natjera na taj način.
- Alfons Kauders
#1203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sudska medicina kaze da su ubjedljivo najcrnji slucajevi samoubistvo hladnim oruzjem i bacanjem pod voz... vrlo, vrlo rijetko i jedno i drugo...O'zone wrote:Imao takav slučaj u porodiciAlfons Kauders wrote:e to je motivacijaChmoljo wrote: btw, sjećam se jednog slučaja iz novina, da se starac ZAKLAO...![]()
Teško je shvatiti kakva muka mora biti da te natjera na taj način.
sorry ako sam te uvrijedio
- O'zone
- Globalni moderator
#1204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Don't worry!Alfons Kauders wrote:
sudska medicina kaze da su ubjedljivo najcrnji slucajevi samoubistvo hladnim oruzjem i bacanjem pod voz... vrlo, vrlo rijetko i jedno i drugo...
sorry ako sam te uvrijedio
Osoba je bolovala od Hipohondrije pa je to prešlo u Šizofreniju i nažalost presudila sebi. Obično se takve osobe pokušavaju ubiti vješanjem,trovanjem ili vatrenim oružijem pa čak i bacanjem pod voz što su više manje brze smrti ali slučajevi samo ubistava hladnim oružijem i utapanjem kao i ispijanjem esencije što je jedno vrijeme bilo popularno su užasne i spore smrti.
- dzeno123
#1205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Covjek je bio strani drzavljanin, temeljito je sve ispitano, a navodno je ostavio i oprostajno pismo za porodicu. Manite se teorija zavjere, iznenadili bi se da znate u kojim procentima uspjesnosti nasa policija rjesava ovakve slucajeve. Problem je sudstvo i manjak zatvorskog kapaciteta...
- Troll_Happens
#1206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
treba stvarno retard biti i naivan pa misliti da se ubo 3x garant ga je neki narkoman ili neko zboo i uzeo pare ili sta vec..
mislim samo kod nas ovakve suplje price mogu proci....
- nellington
#1207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Evo, retard sam... ali stvarno mislim da je ovo moguće i logično. Oblik, orijentacija, dubina i položaj ubodnih rana sigurno odgovaraju onim koje je osoba mogla sama sebi nanijeti, što vjerovatno stoji u izvještaju vještaka.
Nije se lahko ubiti na taj način, previše kostiju - a poslije svakog promašaja nesretnik ima dovoljno snage za novi pokušaj.
Nije se lahko ubiti na taj način, previše kostiju - a poslije svakog promašaja nesretnik ima dovoljno snage za novi pokušaj.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jedan001 wrote:treba stvarno retard biti i naivan pa misliti da se ubo 3x garant ga je neki narkoman ili neko zboo i uzeo pare ili sta vec..
sasvim sigurno, iz tebe progovara višedecenijsko iskustvo rada sa Horejšiom i Grisomom...
u članku ne stoji kakve su druge dvije rane. rana može biti i površinska, ogrebotina... u odlomku iz knjige koji je postavio kokuz, stoji da je moguće ali rijetko da se ubode dva puta, samoubica. ali ne piše u članku detaljan opis prve dvije rane
nije ni čudo što nam je država u *urcu - svako misli da zna bolje raditi tuđi posao od ljudi koji su školovani za to
- Troll_Happens
#1209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
tesko je razumiti iz daleke amerike dosao ovde da se ubije i to 3xChmoljo wrote:Jedan001 wrote:treba stvarno retard biti i naivan pa misliti da se ubo 3x garant ga je neki narkoman ili neko zboo i uzeo pare ili sta vec..
mislim samo kod nas ovakve suplje price mogu proci....![]()
sasvim sigurno, iz tebe progovara višedecenijsko iskustvo rada sa Horejšiom i Grisomom...
u članku ne stoji kakve su druge dvije rane. rana može biti i površinska, ogrebotina... u odlomku iz knjige koji je postavio kokuz, stoji da je moguće ali rijetko da se ubode dva puta, samoubica. ali ne piše u članku detaljan opis prve dvije rane![]()
nije ni čudo što nam je država u *urcu - svako misli da zna bolje raditi tuđi posao od ljudi koji su školovani za to
mozda i jeste ali tesko ...
- burek_in_space
#1210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mozhda je boravak ovdje chovjeku samo dodatno pogorshao zdravstveno stanje?! Prije svega mislim na psihichko zdravlje.Jedan001 wrote: tesko je razumiti iz daleke amerike dosao ovde da se ubije i to 3x![]()
mozda i jeste ali tesko ...
To ti nije palo na pamet?!
A broj ubodnih rana nije uopshte chudan, ako si imalo upucen u tu tematiku, shto iz tvojih reakcija ne bih rekao da je sluchaj.
-
udrch
#1211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja miline..tri dana pričamo o samo jednom ubistvu, koje se na kraju ispostavi kao samoubistvo..
Ovaj snijeg je donio haman puno toga dobrog..em je grad prodihao kao da smo na Bjelašnici, em se skoro ništa ružno ne dešava..čak nema ni napada na vozače GRASa i revizore..doduše valjda jer nisu došli na posao, ali svejedno činjenica je da nijedan radnik GRASA nije napadnut u ova 2,3 dana
Ovaj snijeg je donio haman puno toga dobrog..em je grad prodihao kao da smo na Bjelašnici, em se skoro ništa ružno ne dešava..čak nema ni napada na vozače GRASa i revizore..doduše valjda jer nisu došli na posao, ali svejedno činjenica je da nijedan radnik GRASA nije napadnut u ova 2,3 dana
- shuma.ispod.pazuha
#1212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sta ima da se desava kad grad funkcionise poput nekog sela na Bjelasnici ?udrch wrote:Ja miline..tri dana pričamo o samo jednom ubistvu, koje se na kraju ispostavi kao samoubistvo..
- van Basten
#1213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
'ta će ŽujoChmoljo wrote:Jedan001 wrote:treba stvarno retard biti i naivan pa misliti da se ubo 3x garant ga je neki narkoman ili neko zboo i uzeo pare ili sta vec..
mislim samo kod nas ovakve suplje price mogu proci....![]()
u članku ne stoji kakve su druge dvije rane. rana može biti i površinska, ogrebotina... u odlomku iz knjige koji je postavio kokuz, stoji da je moguće ali rijetko da se ubode dva puta, samoubica. ali ne piše u članku detaljan opis prve dvije rane![]()
- amrica
#1214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
udario snijeg u glavu
"Također, Nermin Delić (36) u poslijepodnevnim satima primljen je s lakšim povredama. On je učestvovao u solidarnom čišćenju snijega, prilikom čega je snijeg bacio na komšijin automobil, koji ga je zbog toga pokušao udaviti."
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja se moram nasmijatiamrica wrote:![]()
udario snijeg u glavu
"Također, Nermin Delić (36) u poslijepodnevnim satima primljen je s lakšim povredama. On je učestvovao u solidarnom čišćenju snijega, prilikom čega je snijeg bacio na komšijin automobil, koji ga je zbog toga pokušao udaviti."
- burek_in_space
#1216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sunce ti zharko, i onda se pitamo kako nam se deshavaju raznorazna sranja.amrica wrote:![]()
udario snijeg u glavu
Radi jebenog auta, chovjek proba ubiti komshiju.
- JThomas
#1217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
i to ne što mu je recimo slomio auto, nego što je bacio par lopata snijega, možda i slučajno.
- Not My Idea
#1218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kod nas svako malo 2 brata zakrve zbog parceta zemlje (ponekad i sa smrtnim ishodom) a vi se ovome cudite..
- JThomas
#1219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
opet je i to više i značajnije nego što ti neko baci malo snijega na auto.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ih, šta je ubistava i pokušaja ubistva zbog međe bilo... 
-
Mr. Brightside
#1221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jebi ga, babo je starijeg uvijek vise volio 
- Cholina_Lokica
#1222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Znaci vracamo se agresivnoj svakodnevnici
- Not My Idea
#1223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
JThomas wrote:opet je i to više i značajnije nego što ti neko baci malo snijega na auto.
chmoljo, uozbilji se
- JThomas
#1224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
neuporedivo je češće. ko će kome nego svoj svome? 
-
AS_sa
#1225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ovo komsija pokusao zadaviti komsiju je tek pocetak ... sta ce ovih situacija biti u narednim danima ... ovoliko auta zatrpano, jos raja nije ni pocela otrpavati auta .. a gdje sa snijegom, neg na susjedno auto dok nema komsije ...