Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Djubre_

#1201 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Mozda je mislio na Mostar ke ke ke ke :lol: :lol: :lol:

Smijesno je pricati o Bilinom Polju, o Zenici itd.. u ovoj temi! Zenica ima sve uslove za nogomet! Kosarku itd..

Zalosno je sto glavni grad "Sarajevo", ne Bihac :lol: nema ako nista "jedan stadion". Imaju dva kluba u vrhu bh nogometa, koji izadju i u evropu, pa ako nista ljudi 2012 je godina.. Nicu negdje nekakve zgrade.. a stadiona nemaju ni za 1 pretkolo evropske lige.. znaci samo za kukuruz ligu imaju..

Mozda zato sto ste 2 kluba, 2 stadiona, 2 navijacke skupine.. Najrealnije bi bilo obadva stadiona uraditi, ali to nece nikada biti u isto vrijeme da se radi.. Ili jedan stadion dati SDA stranci a drugi SDP ili nekoj drugoj.. pa neka se takmice koja ce bolji stadion napraviti :)

I molim vas o kapacitetu bilinog polja da ne pricate, jer tusite sa tim kao klinci neki sa video igricama.. kapacitet je nama ok.. ne zasluzujemo sigurno veci.. ebes ga ako ce se jednom u godini napuniti 30-40 hiljada... bolje je ovako.. nama dosta.. a vi napravite ako mozete i 80.000 kapacitet.. pa gledajte u prazne stolice kako pada prasina i seru ptice na njih.. :)
Co0l

#1202 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Ma prica o aerodromu je deplasirana.U vecini velikih gradova aerodromi su izvan grada tako da i tamo voznja od aerodroma do hotela nije ispod sat vremena a i u Sarajevu se nerijetko desava da od aerodroma do centra grada ta voznja zna da potraje (mozda ne sat vremena ali dovoljno da se aerodrom kao argument izbaci iz rasprave).
Sandokan Schiavone

#1203 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Sandokan Schiavone »

andr0id wrote:Mozda je mislio na Mostar ke ke ke ke :lol: :lol: :lol:

Smijesno je pricati o Bilinom Polju, o Zenici itd.. u ovoj temi! Zenica ima sve uslove za nogomet! Kosarku itd..

Zalosno je sto glavni grad "Sarajevo", ne Bihac :lol: nema ako nista "jedan stadion". Imaju dva kluba u vrhu bh nogometa, koji izadju i u evropu, pa ako nista ljudi 2012 je godina.. Nicu negdje nekakve zgrade.. a stadiona nemaju ni za 1 pretkolo evropske lige.. znaci samo za kukuruz ligu imaju..

Mozda zato sto ste 2 kluba, 2 stadiona, 2 navijacke skupine.. Najrealnije bi bilo obadva stadiona uraditi, ali to nece nikada biti u isto vrijeme da se radi.. Ili jedan stadion dati SDA stranci a drugi SDP ili nekoj drugoj.. pa neka se takmice koja ce bolji stadion napraviti :)

I molim vas o kapacitetu bilinog polja da ne pricate, jer tusite sa tim kao klinci neki sa video igricama.. kapacitet je nama ok.. ne zasluzujemo sigurno veci.. ebes ga ako ce se jednom u godini napuniti 30-40 hiljada... bolje je ovako.. nama dosta.. a vi napravite ako mozete i 80.000 kapacitet.. pa gledajte u prazne stolice kako pada prasina i seru ptice na njih.. :)
Sve to stoji i kukuruz liga, al' opet vjeruj mi da se u Zenici ispada, samo neki pritisak, nema prostora , zraka, pravo ono seljački.Kome danas možeš pritisak raditi, reprezentacija je za obitelj, da dođes sa djecom, pogledaš, pojedeš nešto i normalno izađeš , uđeš, a u Zenici je to kraj 80-tih, ODRON.Sto god mislio i kakvu god veličanstvenu sliku imao to je sve 0 bodova , nema prolaza, predvorje, treba mjenjati.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1204 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

Uvijek ista prtica.

Daj ba ljudi sta vam je :D . Eto imamo Bilino Polje, sasviom solidno uradjeno, eventualno jos dici malo kapacitet i to je to.
Sada treba teziti da se i drugi stadioni (da ne kazem svi :D ) sto vise infrastrukturno priblize tim standardima koje UEFA potencira.

Po meni ne vidim ni potrebe ni razloga da se diskutuje i polarizira situacija na ovoj temi u varijanti Zenica vs Sarajevo, i obratno.

Trebamo se svi zajedno truditi da sto vise stadiona ispuni te kriterije, lako se onda dogovoriti gdje ce se utakmice igrati..u krajnjem slucaju neka to oduluce strucni stab i savez,a i igraci.

Sada se nema sta pitati i odlucivati, svi u Zenicu (strucni stab i igraci, a i mi navijaci :thumbup: )
mistek

#1205 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by mistek »

Ma nije stvar da reprezentacija ima 8 stadiona, nego je sramota da država nema par funkcionalnih i ok stadiona.
I nije toliko ogromna razlika u kvaliteti Koševa i Bilinog polja (ne mislim na teren, tu je sad ogromna), koliko se ovdje priča. Koševo za milion KM, koje bi se pravilno rasporedile, može postati sasvim ok stadion. Uvaliti stolice na zapad, obnoviti novinarske lože, obnoviti krov nad postojećom ložom, uraditi novi semafor, prefarbati malo ograde i to je to. Za teren izganjati nekad ko Zenica i odlično.

Ja bih volio da reprezentacija igra utakmice u više gradova, odnosno da makar mladu repku pošaljemo da igra utakmice na više stadiona ili da A reprezentacija igra poneku prijateljsku.

Gradačac recimo:
Image
LSD

#1206 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by LSD »

Kad neko izdvoji minimalno 20-30 miliona za Grbavicu gledat cemo reprezentaciju u Sarajevu....dotad Zenica, jednostavno jer su se ljudi potrudili da imaju kakav takav stadion koji može ugostiti reprezentaciju....evo sad stavili i novu travu :thumbup: :thumbup: svaka im cast.
Co0l

#1207 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Sandokan Schiavone wrote: Sve to stoji i kukuruz liga, al' opet vjeruj mi da se u Zenici ispada, samo neki pritisak, nema prostora , zraka, pravo ono seljački.Kome danas možeš pritisak raditi, reprezentacija je za obitelj, da dođes sa djecom, pogledaš, pojedeš nešto i normalno izađeš , uđeš, a u Zenici je to kraj 80-tih, ODRON.Sto god mislio i kakvu god veličanstvenu sliku imao to je sve 0 bodova , nema prolaza, predvorje, treba mjenjati.
Jest,a mozes i goste zovnut na tribinu,da ne moras kucu cistit poslije za njima,ono,zovnut punca i punicu,sve sa mezom i picem pa se ispricajte na utakmici al ono bas :mrgreen: Mozda punica i tepsiju pite ponese da ne morate na stadionu trazit da 'pojedeš nešto' :dance:
Partijaner

#1208 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Partijaner »

Jbm ja nas narod u stau, pa nikad zadovolnji niste, hocete ovo hocete ono mislim HALO, hocetel vi dati pare ? Niko da pohvali da je nasa opstina i ostale strukture pomogli da se uradi rekonstrukcija na nase stadionu, ko nam je to marke dao, da nije vlada mozda?
Nikad Bosnjo zadovoljan, sta hocete koji krac, da necete mozda stadion priblizno Nou Camp ili nesto tako slicno, dabogda se nijedan stadion napravio samo radi ovh nezahvalnika i seronja sto seru po svemu sto se napravi, vonzdra.
Salah ad-Din

#1209 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Salah ad-Din »

Meni je skroz glupo da se renovira Grbavica, a da Koševo ostaje da propada. Pa valjda je Koševo državni stadion, na kojem igra i reprezentacija i Željo i Sarajevo i Olimpic. Ali eto valjda mora porodica Osim da klepa pare i od reprezentacije, malo im je, a sve preko naših leđa!

Uložit ćemo milione opet ćemo gledati reprezentaciju pred 10.000 ljudi, ali će se za to uplatiti nekolika hiljada Želji, po kojoj logici?
Ako ćemo tako, ja onda glasam za Bilino Polje!
north

#1210 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by north »

Zenica je zaslužila da odigra cijele kvalifikacije, kao što se već napisalo, dok se ne sredi Koševo i Grbavica, nema se tu šta pričati, a o tome se zna ko odlučuje i ko za to treba biti nadležan i odgovoran...Meni jedino što smeta i tu bi trebalo poraditi, a to je atmosfera na tribinama kad igra repka, trebali bi se malo animirati navijači koji imaju smisla za navijanje, ne bitno kojom klupskom bojom su obojeni.... stvarno frustrira višedecenijsko ko papagaj ponavljanje: Bosna je šampion i Bosnom behar probeharao..... jebi ga kad pogledaš navijanje i atmosferu HZ, TM, Robijaša iz boljih dana, RA isto tako, i atmosferu na utakmicama reprezentacije, isto ko da se radi o dva različita svijeta ili naroda koji dolaze na utakmice...

Bilino polje uz bolje navijanje na utakmicama repke je sasvim ok što se tiče ovih kvalifikacija i tu ne treba ništa mijenjati....što se tiče ostalih stadiona, kad se stvore uslovi pa ćemo o njima pričati....
Sandokan Schiavone

#1211 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Sandokan Schiavone »

Co0l wrote:
Sandokan Schiavone wrote: Sve to stoji i kukuruz liga, al' opet vjeruj mi da se u Zenici ispada, samo neki pritisak, nema prostora , zraka, pravo ono seljački.Kome danas možeš pritisak raditi, reprezentacija je za obitelj, da dođes sa djecom, pogledaš, pojedeš nešto i normalno izađeš , uđeš, a u Zenici je to kraj 80-tih, ODRON.Sto god mislio i kakvu god veličanstvenu sliku imao to je sve 0 bodova , nema prolaza, predvorje, treba mjenjati.
Jest,a mozes i goste zovnut na tribinu,da ne moras kucu cistit poslije za njima,ono,zovnut punca i punicu,sve sa mezom i picem pa se ispricajte na utakmici al ono bas :mrgreen: Mozda punica i tepsiju pite ponese da ne morate na stadionu trazit da 'pojedeš nešto' :dance:
Da , nisi shvatio vidim. Pobjeda i poraz, to ti je isto...samo je razlika u rezultatu.BiH pobijedi Wales euforija, Belarus euforija, čemu, važni su nastupi pojedinaca, reprezentacija je izlog, kako lijepo zvuči reprezentativni igrač, a tako i najbolje prezentiraš državu , a Zenica je ...nemam pojma, glupo mi dovesti 1000 ljudi stranaca u Zenicu pored Sarajeva, nema smisla, gubiš.
Co0l

#1212 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Sandokan Schiavone wrote:
Co0l wrote:
Da , nisi shvatio vidim. Pobjeda i poraz, to ti je isto...samo je razlika u rezultatu.BiH pobijedi Wales euforija, Belarus euforija, čemu, važni su nastupi pojedinaca, reprezentacija je izlog, kako lijepo zvuči reprezentativni igrač, a tako i najbolje prezentiraš državu , a Zenica je ...nemam pojma, glupo mi dovesti 1000 ljudi stranaca u Zenicu pored Sarajeva, nema smisla, gubiš.
E od svega sto si napisao jedino se mogu slozit sa ovim:
Sandokan Schiavone wrote: ...nemam pojma...
jer to je jedini dio koji ima smisla,da nemas pojma,ostalo je besmislica.Ocito je da nisi navijac cim utakmice i stadione brkas sa restoranima,kaficima,kinima,obdanistima i slicnim objektima a reprezentativni uspjesi su ti nevazni jer je svejedno da li se pobijedi ili gubi i jedini znacaj reprezentacije vidis u tome da nekom igracu sluzi kao referenca da bi se bolje prodao ili izlog,kako kazes ('reprezentativni igrac') :-) :-)
elcaliente

#1213 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by elcaliente »

Salah ad-Din wrote:Meni je skroz glupo da se renovira Grbavica, a da Koševo ostaje da propada. Pa valjda je Koševo državni stadion, na kojem igra i reprezentacija i Željo i Sarajevo i Olimpic. Ali eto valjda mora porodica Osim da klepa pare i od reprezentacije, malo im je, a sve preko naših leđa!

Uložit ćemo milione opet ćemo gledati reprezentaciju pred 10.000 ljudi, ali će se za to uplatiti nekolika hiljada Želji, po kojoj logici?

Po kojem osnovu je Kosevo drzavni stadion? Ja koliko sam upucen to je Olimpijski stadion u Sarajevu.Jedno po tome sto se gradio parama svih Bosanaca da bi zauzvrat njihovi gradovi dobili jednu veliku haringu. I moze se nabrojati milion mana tog stadiona, od udaljenosti tribina do krova.
Last edited by elcaliente on 23/08/2012 15:31, edited 1 time in total.
elcaliente

#1214 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by elcaliente »

Sandokan Schiavone wrote:
Co0l wrote:
Lave moje ja mislim da ti ni sam sada neznas sta si ovdije rekao.
Po tvom znaci treba u Sarajevu igrati, da bi strani navijaci posjetili Bascarsiju prije utakmice ili sta?
Onaj navijac koga zanima kultura on ce doci dan prije ( jer mu ne treba vise ) i posjetiti ce sve znamenitosti u Sa pa onda lagano na tekmu u Ze.
Mislim da je tako NAJpostenije, posto nam drzava nije centralizovana valjda je uredu da svaki veci grad ima neki veci dogadzaj. Sarajevo ima SFF i dva fudbalska kluba, Zenica fudbalsku repku, Tuzli dati kosraku itd. Treba to raspodijeliti da svi budu zadovoljni.
Last edited by elcaliente on 23/08/2012 15:36, edited 1 time in total.
vryzas

#1215 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by vryzas »

Salah ad-Din wrote:Meni je skroz glupo da se renovira Grbavica, a da Koševo ostaje da propada. Pa valjda je Koševo državni stadion, na kojem igra i reprezentacija i Željo i Sarajevo i Olimpic. Ali eto valjda mora porodica Osim da klepa pare i od reprezentacije, malo im je, a sve preko naših leđa!

O djesi Zijade Blekicu...nisam te prepozno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poceo si fino, normalno, kulturno, al u nastavku posta bljuvotina :-) . Jel ti vokri sto je Osim na celu komiteta? :D
Priznaj da ti je vokri bar malo, bice nam lakse :D .
Nego, ti pokreni peticiju da se vrate Munib&co...ima vas "novokomponovanih" dovoljno da nas vratite na pravi put!
Sezam

#1216 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Sezam »

Baki Sliskovicu treba spomenik dici za Zenicu 8-) :thumbup:
inSighT
Vozim: na guranje

#1217 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by inSighT »

Glupost je povjerovati da će se ijedan od spomenutih "stadiona" (znamo na koji se odnose znaci navoda :razz: ) renovirati/srušiti i napraviti pravi (opet svi znamo o kojem je riječ :razz: :razz: ), pogotovu kada su izbori tako blizu! :roll:
Ajatolah_

#1218 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Ajatolah_ »

frngla wrote:jeste drug ne racunajuci da je na kosevu bilo moguce za pola para uraditi sve, i teren, i mokri cvor, a Boga mi i zapad stolice ;-) to sto neko gura Bilino polje, to je drugi par opanaka... Ali svejedno ce mi biti drago da imamo jedan normalan stadion :)
Napisano je sigurno stotinjak puta samo na ovom forumu, al' jok, ne ide u glavu i gotovo! Sva veća ulaganja u Bilino Polje je finansirala Općina Zenica, eto još jednom da se ponovi, znam da je uzalud ali eto. :-)
andr0id wrote:Trava je kvalitetna svakako.. Ehh PRSKALICE... Prskalice kako sam skonto rade samo neke 4 u sredino.. a okolo imaju one hidrante crijeva duga po 20m.. pa s njima spricaju te coskove.. Kazu greska se napravila kod izvodjaca radova ITC.. One prskalice sto spricaju u krug.. su trebale ici na sredinu terena odprilike.. a oni su ih ugradili kod korner zastavica i aut linija pa bi spricalo i tribine.. Kako bi to mogli vratiti da budu samo one sto bacaju 90°.. kaze trebalo bi sve iskopati pa ponovo ih zamjeniti Ali dobro.. morat ce neko spricati vazdan..
Ja sam se raspitao, uglavnom dobio sam informaciju da je neko pustio šuplju priču o prskalicama vjerovatno kad je vidio da se zalijeva sa šlaufom... Radi se o tome da sve prskalice rade, međutim pumpa nema dovoljno snage, a prvih mjesec dana trebaju veće količine vode nego inače pa treba dozalijevati. Dakle ide sve OK samo dok prođe taj prvi period. ;-)
am2804

#1219 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by am2804 »

Nemaš ti šta glasati, Bilino polje je već izglasano. Neka se ništa ne radi, tako bi bilo nabjolje?!
Kažeš : "preko naših leđa"; "fali Švabi love" i ostale nebuloze.........dragi Bože daj mi sabura...........
Je li ta, naša - moja, Grbavica stradala u ratu? Zašto se ne bi uložilo u nju, zašto ona ne bi postala simbol grada u sportskom duhu, bez obzira čiji si simpatizer?
Meni je drago da se bilo šta radi, bilo koji stadion da je u pitanju, sve u cilju bolje infrastrukture generalno u fudbalu.
Pa onaj "ljudski vrt" nije ništa posebno, ali opet izgleda ko bombonica naspram naših.
cindrlimindrli

#1220 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by cindrlimindrli »

Sandokan Schiavone wrote: Zenica je ...nemam pojma, glupo mi dovesti 1000 ljudi stranaca u Zenicu pored Sarajeva, nema smisla, gubiš.
Naravno, daj ti meni a za ostale me boli qrac. Ima li jos koji zahtijev, recimo, najpostenije bi bilo da se
bosanskim kasabicama naturi kakav porez od kojeg bi se renovirali Kosevo i Grbavica pa da nam raja iz
glavnog grada moze na utakmicu reprezentacije bez da se crveni pred strancima. :skoljka:
Salah ad-Din

#1221 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Salah ad-Din »

am2804 wrote:Nemaš ti šta glasati, Bilino polje je već izglasano. Neka se ništa ne radi, tako bi bilo nabjolje?!
Kažeš : "preko naših leđa"; "fali Švabi love" i ostale nebuloze.........dragi Bože daj mi sabura...........
Je li ta, naša - moja, Grbavica stradala u ratu? Zašto se ne bi uložilo u nju, zašto ona ne bi postala simbol grada u sportskom duhu, bez obzira čiji si simpatizer?
Meni je drago da se bilo šta radi, bilo koji stadion da je u pitanju, sve u cilju bolje infrastrukture generalno u fudbalu.
Pa onaj "ljudski vrt" nije ništa posebno, ali opet izgleda ko bombonica naspram naših.
Nemam ja ništa protiv, ali neka ga renovira Željo, naravno pomoći će opština, država, ili neka stadion renovira država, ali Željo neće dobiti ništa za igranje reprezentacije na tom stadionu, je li to pošteno?

Jeste mi krivo što Sarajevo svaki mjesec izdvoji novac da plati Koševo, a isto to Koševo niko ne renovira, i jeste mi krivo što se moj novac daje za renoviranje Grbavice, jer će pored toga što će dobiti džaba dobar stadion, svaki put kada igra reprezentacija još dobiti i pare, i tako ćemo gurati Želju, dok uprava Sarajeva po Turskoj mora skakati da bi našla ulagače da pokrpi dugove.

Ako ste tako merhametli, hajmo izgraditi novi stadion, i pokloniti ga Sarajevu, a svaki put kada reprezentacija bude igrala, neka novac ide Sarajevu.

Neka se renovira Bilino polje, igrat ćemo tamo, ali Čelik ništa neće dobijati od tih utakmica, jer je država renovirala stadion i ćao!
Sezam

#1222 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Sezam »

cindrlimindrli wrote:
Sandokan Schiavone wrote: Zenica je ...nemam pojma, glupo mi dovesti 1000 ljudi stranaca u Zenicu pored Sarajeva, nema smisla, gubiš.
Naravno, daj ti meni a za ostale me boli qrac. Ima li jos koji zahtijev, recimo, najpostenije bi bilo da se
bosanskim kasabicama naturi kakav porez od kojeg bi se renovirali Kosevo i Grbavica pa da nam raja iz
glavnog grada moze na utakmicu reprezentacije bez da se crveni pred strancima. :skoljka:
:lol: :bih:
wickerman

#1223 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by wickerman »

Salah ad-Din wrote:
am2804 wrote:Nemaš ti šta glasati, Bilino polje je već izglasano. Neka se ništa ne radi, tako bi bilo nabjolje?!
Nemam ja ništa protiv, ali neka ga renovira Željo, naravno pomoći će opština, država, ili neka stadion renovira država, ali Željo neće dobiti ništa za igranje reprezentacije na tom stadionu, je li to pošteno?

Jeste mi krivo što Sarajevo svaki mjesec izdvoji novac da plati Koševo, a isto to Koševo niko ne renovira, i jeste mi krivo što se moj novac daje za renoviranje Grbavice, jer će pored toga što će dobiti džaba dobar stadion, svaki put kada igra reprezentacija još dobiti i pare, i tako ćemo gurati Želju, dok uprava Sarajeva po Turskoj mora skakati da bi našla ulagače da pokrpi dugove.

Ako ste tako merhametli, hajmo izgraditi novi stadion, i pokloniti ga Sarajevu, a svaki put kada reprezentacija bude igrala, neka novac ide Sarajevu.

Neka se renovira Bilino polje, igrat ćemo tamo, ali Čelik ništa neće dobijati od tih utakmica, jer je država renovirala stadion i ćao!
Svaka na mjestu,to je sustina problema renoviranja Grbavice. Ako drzava bude renovirala Grbavicu nek onda ona bude njeno vlasnistvo.
Gandalf

#1224 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Gandalf »

Juče je na portalu bio zanimljiv članak o postolimpijskim sportskim borilištima - suština je da su grandiozne sportske arene preskupe i neisplative ako se prave za jednokratnu upotrebu - Englezi stalno kukaju kako su izgubili milijarde nakon ove olimpijade - isto se to odnosi i na sve druge velike građevine koje konstantno ne donose profit

- dakle, veliki stadion bi koštao silne novce a punili bismo ga 1x godišnje maximalno - taj bi stadion bio isplativ samo da neki klub igra recimo svake godine makar Ligu Evrope, pa da uzima 3-4 miliona eura profita, naravno da bi takav klub ima interes za većim stadionom, jer bi godišnje mogao odigrati bar 5-6 visokoprofitabilnih susreta, pa bi i samom klubu bilo u interesu na tribinama vidjeti recimo 40 000 ljudi - dakle samo u slučaju pravog evropskog kluba koji ovdje neće postojati nikada, bi se isplatilo proširiti BP za još 20 000 - naravno to je samo pusta fantazija da će nekada negdje u BIH postojati klub stalni učesnik eurokupova, a još manje da će to biti Likče :D

U kukuruz ligi uložiti milione u neki mega stadion da bi jednom godišnje na njemu bilo 40 000 je loša investicija - mnogo bolje bi bilo napraviti za te pare 20 trening centara sa full opremom i sa stručnim kadrom, kako bi BiH svake godine mogla štancati igrače za A selekciju.
BHF_Manijak

#1225 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Salah ad-Din wrote:
Pa zar nije nedavno bila prica da ne placate nista za igranje na stadionu Kosevo? Jeste naravno, toc e ti i Semir vas potvrditi! Dakle igrate guzovace na gradskom stadionu i jos se nesto bunis, opstina Centar vam je izasla u susret!
Locked