just principe wrote:pogledaj ovdje dobro pa ces vidjeti da je Nasri prije toga napravio faul nad Spahom a sudija nijem http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9Mc#t=235scarlos acosta wrote:
onda je spahicu faul skoro uvijek jedino rjesenje, pa taj covjek je dobio desetak utakmica suspenzije u francuskoj, jer je spuco lika laktom bez ikakvog razloga, a to nije jedini primjer
kazes u najboljoj namjeri pogrijesio, ja tebe pitam sta je njemu bila namjera ondje??
nasri ga prosao, stoji na rubu 16 metara i ovaj podmece nogu??
kakva je tu namjera bila, pogotovo od strane tako iskusnog igraca, jer svako sa imalo klikera u glavi zna da ce se penal suditi
on se ovdje izdvaja jer je direktno ucestvovao u nasem porazu, da nije onu glupost uradio, francuzi ne bi nikad gola iz igre dali
naravno Spahic se poslije tog guranja malo sapleo i nije mogao kontrolisati svoje noge, odnsono lijevu nogu pa je ona direkt se nasla izmedju Nasrijevih..
Ono sto je mogao Spaha je da odmah pravi faul na 20-tak metara od gola i to mu jedino ja zamjeram...Sta li je u njegovoj glavi bilo to ne znam, vjerovatno je mislio da ce cisto uzeti loptu Nasriju, ali jbg ishod znamo
usput, pogledaj citav onaj video ako vec nisi
realno ovo nije faul nad spahicem, ovakva guranja se desavaju na utakmici stotinu puta
cak i da jeste, opet znas sudija je na njihovoj strani, cuti i igraj, od ganjanja pravde nema nista
i reci da spahic nije mogao kontrolisati noge je smijesno, pa ono je toliko ocito namjeran potez, sa kojim spahic realno nije mogao nista dobiti osim onog sto je dobio, penala