BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#1201 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

just principe wrote:
carlos acosta wrote:
onda je spahicu faul skoro uvijek jedino rjesenje, pa taj covjek je dobio desetak utakmica suspenzije u francuskoj, jer je spuco lika laktom bez ikakvog razloga, a to nije jedini primjer

kazes u najboljoj namjeri pogrijesio, ja tebe pitam sta je njemu bila namjera ondje??
nasri ga prosao, stoji na rubu 16 metara i ovaj podmece nogu??
kakva je tu namjera bila, pogotovo od strane tako iskusnog igraca, jer svako sa imalo klikera u glavi zna da ce se penal suditi

on se ovdje izdvaja jer je direktno ucestvovao u nasem porazu, da nije onu glupost uradio, francuzi ne bi nikad gola iz igre dali
pogledaj ovdje dobro pa ces vidjeti da je Nasri prije toga napravio faul nad Spahom a sudija nijem http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9Mc#t=235s
naravno Spahic se poslije tog guranja malo sapleo i nije mogao kontrolisati svoje noge, odnsono lijevu nogu pa je ona direkt se nasla izmedju Nasrijevih..
Ono sto je mogao Spaha je da odmah pravi faul na 20-tak metara od gola i to mu jedino ja zamjeram...Sta li je u njegovoj glavi bilo to ne znam, vjerovatno je mislio da ce cisto uzeti loptu Nasriju, ali jbg ishod znamo

usput, pogledaj citav onaj video ako vec nisi

realno ovo nije faul nad spahicem, ovakva guranja se desavaju na utakmici stotinu puta
cak i da jeste, opet znas sudija je na njihovoj strani, cuti i igraj, od ganjanja pravde nema nista

i reci da spahic nije mogao kontrolisati noge je smijesno, pa ono je toliko ocito namjeran potez, sa kojim spahic realno nije mogao nista dobiti osim onog sto je dobio, penala
sumirprimus

#1202 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

a i ti zapeo kontra spahica,haj onda reci,koga umjesto njega???
mojne samo ne znam ja nisam ja,jesi ti si!!! kad kritikujes daj odma reci i sta je rjesenje!
koji je po tebi najbolji stoperski par u bih repki???
carlos acosta

#1203 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

trcicu trceci wrote:
carlos acosta wrote:
trcicu trceci wrote:jao, a moze li ovako...da nije bilo spahica u ovim kvalifikacijama, da li mislis da bi mi uopste dosli u situaciju da se borimo protiv te iste francuske za prvo mjesto ? :-) :-)

ne shvatate poentu onoga sto pokusavam reci
reprezentacija bez spahica je kurcina u odbrani realno
niko nit trazi niti zeli da spahic napusti reprezentaciju, samo da se covjek smiri malo, onako vise ne ide
u reprezentaciji se ne igra po starim zaslugama, to mora svima biti jasno
mozda bi dosli u tu situaciju, mozda ne bi, vjerovatnije da ne bi, ali kad smo vec u takvoj situaciji, meni je nevjerovatno da onako iskusan igrac napravi onakvu gresku, jbg prosao te covjek, na rubu si 16 metara, sudija na njihovoj strani, pa pusti ga nek prodje, mozda ce biti gol, mozda nece, a penal je skoro sigurno gol

i sta nam vrijedi spahic ako protiv portugala u prvoj tekmi popije zuti, onda se mozemo pusiti, ko ce nam igrati, mravac??? :-) :-)
i sta cemo mi sad njemu kada je on pogrijesio de ti meni reci ? :D

prilicno ti je los stav u raspravi, ulazis kao da si superiorniji od nekoga, od mene nisi sigurno a ti nastavi kako hoces, tvoj problem

bilo pa proslo, spaha ostaje, idemo dalje, ali de nek strucni stab, igraci, bilo ko poprica sa njim, mislim covjek ima 31 godinu, vrijeme je vise da se opameti
candy_Man

#1204 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by candy_Man »

cocalic se samo dokazuje, a na papetu je da ga zove ako smatra da nam treba igraca. a sigurno ce nam trebati
COCALIĆ U IDEALNOM TIMU 6. KOLA

U okviru 6. kola grčke Super lige Panionios je uzeo bod na gostovanju kod PAS Giannine, a nekadašnji igrač Željezničara, Edin Cocalić, bio je najzaslužniji za osvajanje istog.

Cocalić je nastavio sa sjajnim igrama u grčkom prvenstvu, što nije ostalo nezapaženo u tamošnjim medijima.

Naime, portal *** SPAM ***.gr uvrstio je nekadašnjeg igrača Željezničara u tim kola, što je svakako veliko priznanje.

Tim 6. kola u izboru portala *** SPAM ***.gr: Carroll (OFI) - Skondras (Atromitos), Cala (AEK), Cocalić (Panionios), Holebas (Olympiacos) - Leonardo (AEK), Vargas (AEK), Orbaiz (Olympiakos), Leto (Panathinaikos) - Miralas
Last edited by candy_Man on 18/10/2011 14:57, edited 1 time in total.
carlos acosta

#1205 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

sumirprimus wrote:a i ti zapeo kontra spahica,haj onda reci,koga umjesto njega???
mojne samo ne znam ja nisam ja,jesi ti si!!! kad kritikujes daj odma reci i sta je rjesenje!

po meni je spahic najbolji stoper u repki, to nema govora
da li vi citate moje postove, nisam rekao da ga izbacimo iz prve postave, vec samo da susic, strucni stab, igraci poprica sa njim, da prestane izigravat ramba na terenu
i zasto se ne smije dati kritika na nekog igraca, pogrijesio jeste, jel svi trebamo da klimamo glavom i sutimo, pa to je spaha jbg
ma nek su tri spahe, covjek nas je zajebao, i dobro, bilo proslo, al nek se smiri vise, ko divljak se ponasa nekad
carlos acosta

#1206 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

trcicu trceci wrote::lol: :lol: :lol: e cuj da poprica...sta ce mu reci..."pa de bolan spaha ne moze to tako, stvarno si bezobrazan sa tim zutim kartonima vise"
gluposti si se ufatio, i onda se samo uvlacis sve dublje i dublje

jednom si u raspravi sa mnom popusio, nemoj opet bezveze da se ofiras, vec sam ti to rekao davno, glupo je reci nesto i onda se smijati sam sebi, valjda da mi vidimo da je smijesno to i da se trebamo nasmijati
evo da te ispostujem :lol: :lol: :lol: :lol:

ako nisi znao komunikacija izmedju igraca i trenera, strucnog staba je veoma bitan faktor u sportu, mozda u tvom selu kad se skupite i nije, al na profesionalnom nivou itekako jeste
karanana

#1207 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by karanana »

spaha je beze igrac. prolaze pokraj njega ko da ga i nema i kad vidi da je popushio, onda pravi grube faule. nije problem sto se ti grubi fauli prave, problem je sto ga protivnici i suvise cesto izrade i ne daju mu drugu opciju nego da ih lomi.
just principe

#1208 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

carlos acosta wrote:
sumirprimus wrote:a i ti zapeo kontra spahica,haj onda reci,koga umjesto njega???

po meni je spahic najbolji stoper u repki, to nema govora
da li vi citate moje postove, nisam rekao da ga izbacimo iz prve postave, vec samo da susic, strucni stab, igraci poprica sa njim, da prestane izigravat ramba na terenu
i zasto se ne smije dati kritika na nekog igraca, pogrijesio jeste, jel svi trebamo da klimamo glavom i sutimo, pa to je spaha jbg
ma nek su tri spahe, covjek nas je zajebao, i dobro, bilo proslo, al nek se smiri vise, ko divljak se ponasa nekad
pozovi Ramba :lol:

:D
sumirprimus

#1209 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

onda vjerovatno carlos znas,da stoper jednom kad pogrijesi,vidi se iz aviona,a moze igrat svih 90 min besprijekorno...
a sredina i napad mogu grijesit do sutra,niko ih nece prozivat..
ne znam meni izgledamo stoput sigurnije kad je spaha na terenu..ne bi on igro od rusije do spanije da ne valja...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1210 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by odesveuhonduras »

karanana wrote:spaha je beze igrac. prolaze pokraj njega ko da ga i nema i kad vidi da je popushio, onda pravi grube faule. nije problem sto se ti grubi fauli prave, problem je sto ga protivnici i suvise cesto izrade i ne daju mu drugu opciju nego da ih lomi.
Bezze ili nebezze, najbolje je što imamo i više nam je puta guzicu spasio nego što je žutih kartona dobio :D
carlos acosta

#1211 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

jao, mislim ono ovako izlagati i voditi raspravu ne znam bas na kojem je nivou, ja nemam komentar...
vec bi te samo pitao, sta ti mislis postici ako ovdje na forumu napises da Spahicu treba reci da se smiri, da pape procita i kaze mu ?
ne bi da te vrijedjam pa cu pojednostaviti koliko mogu, zasto mi svi pisemo na forumu, svako svoju neku formaciju sastavlja, vi jebete manciniju majku, valjda ce on procitati to pa ce staviti dzeku u igru, da mu bosanci malo ostave mater na miru

pises na forumu dajes svoje misljenje, ova rasprava je i pocela tako, sto sam rekao da ne smijes na ovakvim temama dati bilo kakvu negativnu ocjenu, nase reprezentacije ili nasih igraca, cak ni kad je zasluzuju, jer u suprotnom ces dobiti 20 postova kako si ovakav i onakav

da bog sacuva
ODVRATAN_i_GADAN

#1212 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

...
Koshpa

#1213 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koshpa »

Zeljo - Zmajevi 08 novembra na Grbavici :roll: pa jos treba neko da povrijedi Misketa ili Dzeku jos nam samo i taj belaj treba

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-pr ... vici/66396
carlos acosta

#1214 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

sumirprimus wrote:onda vjerovatno carlos znas,da stoper jednom kad pogrijesi,vidi se iz aviona,a moze igrat svih 90 min besprijekorno...
ne znam meni izgledamo stoput sigurnije kad je spaha na terenu..ne bi on igro od rusije do spanije da ne valja...

e jebo mater vise, kojim ja jezikom pisem
niko ne osporava spahiceve igracke kvalitete, samo je preagresivan i pretemperamentan na terenu i da se to mora i treba promijeniti
carlos acosta

#1215 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

pa dajes svoje misljenje, a ti se ufatio da kazu spahicu da se smiri aman jarabi...potrazi ga na facebooku pa mu posalji poruku...
i tvoj je problem izgleda najvise sto ti smeta da ljudi previse vole te igrace, kao sto su dzeko i spahic...ne bi da ulazim sad u privatno, ali ne valja ti to :run: :run:

vec sam radio psihoanalizu svoje krhke licnosti, ali ova tvoja je pun pogodak, niko me odavno nije bolje procitao
:-) :skoljka: :arrow: :run:

potrazi ti mancinija na fejsu, pa mu reci da stavi dzeku, jer milioni bosanaca mu jebu mater :wink:
carlos acosta

#1216 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

porediti sedorfa, davidsa i lucia sa spahicem je presmijesno al stvarno, i onda trazis da normalno raspravljam
kako???
and

#1217 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by and »

carlos acosta wrote:
sumirprimus wrote:onda vjerovatno carlos znas,da stoper jednom kad pogrijesi,vidi se iz aviona,a moze igrat svih 90 min besprijekorno...

e jebo mater vise, kojim ja jezikom pisem
niko ne osporava spahiceve igracke kvalitete, samo je preagresivan i pretemperamentan na terenu i da se to mora i treba promijeniti
i meni je čudno kad vidim da odbrambeni igrač faul napravi.
carlos acosta

#1218 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

hajde jos duhovitih komentara, izgleda da sam naletio na neku grupu komicara i saljivdzija
carlos acosta

#1219 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by carlos acosta »

trcicu trceci wrote:
carlos acosta wrote:hajde jos duhovitih komentara, izgleda da sam naletio na neku grupu komicara i saljivdzija
a cudno, danas bas grije sunce, nije do toga majku mu...jesi li jeo na vrijeme, pa sta je problem ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#1220 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

karanana wrote:spaha je beze igrac. prolaze pokraj njega ko da ga i nema i kad vidi da je popushio, onda pravi grube faule. nije problem sto se ti grubi fauli prave, problem je sto ga protivnici i suvise cesto izrade i ne daju mu drugu opciju nego da ih lomi.
Pa to mu i jeste uloga,lopta moze proci, ali igrac ne :dance:

Samo mu treba objasniti da ne smije igraca krsiti u, pa i okolo sesnaesterca i bice to dobro :D
denimb

#1221 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Ovdje ocigledno ima likova koji u zivotu nisu loptu sutnuli, a komentarisu stvari koje ne mogu bar bez odigrana 2-3 termina.

Ljudi moji, do kada vise o penalu i Spahi...ono je bila refleksna reakcija igraca koji je zbog naguravanja vec izgubio orjentaciju u prostoru...da je on covjeku uklizao i digao ga onda bi se moglo pricati o tome da je napravio divlji start...ovako, suplja i jbg :roll:
Last edited by denimb on 18/10/2011 15:36, edited 1 time in total.
alica.k

#1222 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by alica.k »

Koshpa wrote:Zeljo - Zmajevi 08 novembra na Grbavici :roll: pa jos treba neko da povrijedi Misketa ili Dzeku jos nam samo i taj belaj treba

ne mogu da vjerujem u ovu glupost....
Edin H.

#1223 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

trcicu trceci wrote:
alica.k wrote:
Koshpa wrote:Zeljo - Zmajevi 08 novembra na Grbavici :roll: pa jos treba neko da povrijedi Misketa ili Dzeku jos nam samo i taj belaj treba

slazem se...evo je nepotrebno..s tim da ce jos igraci biti izlozeni navijacima, jos ako bude hladno vrijeme...glupost !!!
Zeljo ce ih poderati :dance:
candy_Man

#1224 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by candy_Man »

trcicu trceci wrote:
alica.k wrote:

slazem se...evo je nepotrebno..s tim da ce jos igraci biti izlozeni navijacima, jos ako bude hladno vrijeme...glupost !!!
cuj izlozeni navijacima, sta to treba da znaci :-)
ultima_palabra

#1225 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

U čemu je problem sa ovom tekmom, pa bolje nego da igraju sa Famosom ili Radnikom kao što su znali :?
Locked