sumnjam da ce ova ekonomija prezivjeti jos jednu recesiju. Nadam se da nam je Simpozij zapiko
jedan brod za nedaj boze.
Ma nema nist od 7 doalra osim ako dodje do konflikta sa iranom, sto bi kratkorocno moglo da skoci na 6-7 doalra prije otvaranja rezervi, sto znaci 7-10 dana. Poslije toga rezerve i pumpadzije iz saudijske arabije ce rjesiti dilemu.cindrlimindrli wrote:Ovdje $ 4.15 najjeftinije, i slusam pricu da bi moglo do ljeta skociti na 7 dolara. Ako se to desi
sumnjam da ce ova ekonomija prezivjeti jos jednu recesiju. Nadam se da nam je Simpozij zapiko
Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena, ali zato sam rekao djevojci u Cali da pokupuje sto visedetroit-mercy wrote:Amerikancihebali vas protesti i cijene nafte. Sicate li loto, pola milijarde je glavni zgoditak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj ? lutrija zabranjena ? odoh i ja kupiti tiketjefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena, ali zato sam rekao djevojci u Cali da pokupuje sto visedetroit-mercy wrote:Amerikancihebali vas protesti i cijene nafte. Sicate li loto, pola milijarde je glavni zgoditak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ima svima da im platim zdravstveno osiguranjesimpozijum delirijum wrote:cuj ? lutrija zabranjena ? odoh i ja kupiti tiketjefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena, ali zato sam rekao djevojci u Cali da pokupuje sto visedetroit-mercy wrote:Amerikancihebali vas protesti i cijene nafte. Sicate li loto, pola milijarde je glavni zgoditak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jadna vam majka ako ja dobijem ( ulazem odmah 100 miliona za OWS
)
evo jedan novi i dobar video iz Njujorka , 'proljecni trening" i da malo opustimo temu , bez svadje ;
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 78RiYt0Lgk
Kod nas najjeftiniji benzin $3.55.Najveca zabiljezena cijena $3.99. Hi hi hiii.cindrlimindrli wrote:Ovdje $ 4.15 najjeftinije, i slusam pricu da bi moglo do ljeta skociti na 7 dolara. Ako se to desi
Svasta, kako lutrija zabranjena? Fakat ima blesavih sredina da se covjek zaprepasti, pogotovo dole juzno.jefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena
sta te briga bar u svakom selu imate Benzinsku da natocite svojih 5000 kubikacindrlimindrli wrote:Svasta, kako lutrija zabranjena? Fakat ima blesavih sredina da se covjek zaprepasti, pogotovo dole juzno.jefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena
Mene jednom zaustavila murija u nekom selu, ima samo benzinska i crkva pored koje je krst svezo za
nebesa. Frajer drot u nekom plavom kombinezonu isto kod nas nekad civilna zastita i jos vozi forda
focusa. Cisto mi dosla vuna, odmah mi na um pao onaj film masakr u Texasu kad ih lik motorkom
rastavlja. I dok on pulji u dokumenta, ja mu pristojno kazem da prvi put u zivotu vidim da neki policajac
vozi focusa, rekoh, ovo sam samo vidio u Rumuniji i kod vas u ovom selu. On se brecnu k`o da sam ga stociro
iskesi mi se u facu i pita hocu li da upoznam njegove zatvorenike? Kontam, izvini se cindrlimindrli i poklopi
usima dok te kakav redneck nije u supi spuco.Da Bog sacuva, ne da nije u istoj drzavi, ono nije na istoj
planeti sa ostatkom Amerike.
ma to ti je politilka, fol moral i etika, a kasina pice na indijanskim teritorijama.cindrlimindrli wrote:Svasta, kako lutrija zabranjena? Fakat ima blesavih sredina da se covjek zaprepasti, pogotovo dole juzno.jefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena
Mene jednom zaustavila murija u nekom selu, ima samo benzinska i crkva pored koje je krst svezo za
nebesa. Frajer drot u nekom plavom kombinezonu isto kod nas nekad civilna zastita i jos vozi forda
focusa. Cisto mi dosla vuna, odmah mi na um pao onaj film masakr u Texasu kad ih lik motorkom
rastavlja. I dok on pulji u dokumenta, ja mu pristojno kazem da prvi put u zivotu vidim da neki policajac
vozi focusa, rekoh, ovo sam samo vidio u Rumuniji i kod vas u ovom selu. On se brecnu k`o da sam ga stociro
iskesi mi se u facu i pita hocu li da upoznam njegove zatvorenike? Kontam, izvini se cindrlimindrli i poklopi
usima dok te kakav redneck nije u supi spuco.Da Bog sacuva, ne da nije u istoj drzavi, ono nije na istoj
planeti sa ostatkom Amerike.
U takvom selu ni lakog morala ne bi zelio da diras osim ako hoces da znas kako je krevet djeliti sa sumo hrvacemzahvalan wrote:sta te briga bar u svakom selu imate Benzinsku da natocite svojih 5000 kubikacindrlimindrli wrote:Svasta, kako lutrija zabranjena? Fakat ima blesavih sredina da se covjek zaprepasti, pogotovo dole juzno.jefferson wrote:Ovdje kod mene u Jesuslandu je lutrija zabranjena
planeti sa ostatkom Amerike.![]()
![]()
Halali morao sam ....
Nego imal tih amerikanki lakog morala za mene ?
ako majmuni u Vasingtonu DC ne zarate sa Iranom ili ne naprave neku slicnu glupost sa Vol Stritom i bailout i slicno ?, ne bi trebao benzin biti vise od 5 dolara ovoga ljetajeza u ledja wrote:Kod nas najjeftiniji benzin $3.55.Najveca zabiljezena cijena $3.99. Hi hi hiii.cindrlimindrli wrote:Ovdje $ 4.15 najjeftinije, i slusam pricu da bi moglo do ljeta skociti na 7 dolara. Ako se to desi
Ja se sjecam kad sam ga jednom prije jedno deset godina kupio za $0.99
Nema LSD i onda konstruiras ovakvu recenicu? Takva recenica i LSD idu jedni s drugim!simpozijum delirijum wrote:ako majmuni u Vasingtonu DC ne zarate sa Iranom ili ne naprave neku slicnu glupost sa Vol Stritom i bailout i slicno ?, ne bi trebao benzin biti vise od 5 dolara ovoga ljetajeza u ledja wrote:Kod nas najjeftiniji benzin $3.55.Najveca zabiljezena cijena $3.99. Hi hi hiii.cindrlimindrli wrote:Ovdje $ 4.15 najjeftinije, i slusam pricu da bi moglo do ljeta skociti na 7 dolara. Ako se to desi
Ja se sjecam kad sam ga jednom prije jedno deset godina kupio za $0.99
a OWS ima planove tacnije krece sa planom formiranja farmi i zakupljivanja doticnih ( vec prave planove sa udrugama malih farmera)
pa ako bude frke ?
pa cete lijepo sa Simpozijumom na te farme OWS , zdrava a ne GMO hrana , medicinske ekipe ( ukljucujuci i doktore i hirurge )
solarna energija i vjetrenjaceobrazovanje za djecu , vrtici i pamet i moderna tehnolgija i nema para vec besklasna zajednica i tako to ,komunizam jelte , nema straha
u Spaniji su vec formirali porilican broj tih experimentalnih komuna i rade dobro
za razliku od "hipi komuna" 1968 danas je drugaciji fazon i nove tehnologije i nema LSD i budalastina , vec zasukati rukave i formiranje novoga drustva zasnovanoga na ravnopravosti ,novim tehnologijama bez fosilnih goriva i naravno na bazi jednakosti i naravno mnogo da se radi
bio sam na protestima OWS na Floridi ( mali, nas stotinjak ) i znas sta sam vidjeo ;jeza u ledja wrote:Vidim ja da su tebe smuntali hipicari da im se pridruzis u komuni. To su isti ovi besposlicari sto vise na OWS.
Najveci? Hmm, nisam siguran.amoninan wrote:jbg, možete se vi ismijavati koliko hoćete, ali je činjenica da je od vijetnamskih protesta OWS najveći i naduži (po trajanju dosad). Ipak, ima tu nešto malo više od furke besposličara.
Koji je bio veći? Ne mislim pojedinačni skup, jedan dan u jednom gradu (npr kad Bono nešto o Africa filantropira). Možda bi korektniji termin bio najrasprostranjeniji.jeza u ledja wrote:Najveci? Hmm, nisam siguran.amoninan wrote:jbg, možete se vi ismijavati koliko hoćete, ali je činjenica da je od vijetnamskih protesta OWS najveći i naduži (po trajanju dosad). Ipak, ima tu nešto malo više od furke besposličara.
pa zahvaljujuci internetu i danasnjoj tehnologiji sirenje ideja i organizovanje je lakse i brzejeza u ledja wrote:Na to sam i mislio. Najveci, najmnogoljudniji, puno ljudi na jednom mjestu.
Ne mogu da vjerujem: Simpozijum nas nagovara da gledamo TV, ali samo njegov. Ne vjerujmo CNN, FOX ili ABC, samo vjerujmo OWS.uzivo na Global revolution TV i link sa linkovima ;
Pa hebeni Tea Party Movement je sto puta veci pokret od OWSaamoninan wrote:Koji je bio veći? Ne mislim pojedinačni skup, jedan dan u jednom gradu (npr kad Bono nešto o Africa filantropira). Možda bi korektniji termin bio najrasprostranjeniji.jeza u ledja wrote:Najveci? Hmm, nisam siguran.amoninan wrote:jbg, možete se vi ismijavati koliko hoćete, ali je činjenica da je od vijetnamskih protesta OWS najveći i naduži (po trajanju dosad). Ipak, ima tu nešto malo više od furke besposličara.