Pa, koliko vi mislite da vrijedi nečiji izlazak na teren i 3 klika?!neo7 wrote:20 KM za 3 klika ? Ma daj...
3km?!
Moderator: Benq
Pa, koliko vi mislite da vrijedi nečiji izlazak na teren i 3 klika?!neo7 wrote:20 KM za 3 klika ? Ma daj...
Lud i ponosan wrote:Ne, nije logicno. Ja kupim router u prodavnici i zovem LOL da mi konfigurise besplatno, pa oni bi bili ludaci da to tako rade.
Kupis router kod njih, znaci oni ni za svoj router ne nude konfiguraciju a da ne pricam ako ga sam negdje drugo!Cijena routera kod nas je 55 KM, ako je potrebna konfiguracija na adresi placa se dodatnih 20 KM
20 KM nema veze sa tim koliko ima da se radi kada ti dođe.. dolazak je 20 KM... pa mislim svugdje...neo7 wrote:Ma kontam ja to, ali 20KM za par obicnih klikova. Pa sama reinstalcija sistema toliko kosta i uzme vise vremena...ali hajde, da vise ne spamam temu ovime ja sam rekao sta imamOno nemam nista protiv, samo me iznenadi jer sam imao sliku user friendly odnosa logosoftva...
Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.ala7 wrote:Ne bitno kupio kod njih ili ne po meni je ISP duzan ici u korist korisnika u tom slucaju jer ipak koristimo i placamo te usluge..
Nije ista ponuda kod svakog i zamisao svega toga.. Ipak mislim da je korisnik na prvom mjestu, trebalo bi biti..
Mislim da je svaki ISP duzan pomoci preko podrske pa makar izasli u susret i dosli narednih dana da to podese..To je reci odnos davaoc usluge - korisnik i obrnuto a ne uzimanje dodatne pare iako koristis njihove usluge, drugo je kad zoves keramicara polijepi ti plocice uzme pare i nikakve obaveze vise nema sa tobom.. Nisam spomenuo ni BHT,ni Telemach,ni HS..zilog wrote:Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.ala7 wrote:Ne bitno kupio kod njih ili ne po meni je ISP duzan ici u korist korisnika u tom slucaju jer ipak koristimo i placamo te usluge..
Nije ista ponuda kod svakog i zamisao svega toga.. Ipak mislim da je korisnik na prvom mjestu, trebalo bi biti..![]()
U stvari, trebali bi kod mene kuci podesavati i mobitel od 1000 KM. Ipak mislim da je korisnik na prvom mjestu, trebalo bi biti.. Sutra zovem, pristavim kafu, pa ti javim reakciju. Oni su prvi i daju vise.![]()
![]()
![]()
@neo7
Znam ja da kontas. 3 klika su besplatno. Dolazak i odlazak su 20 KM.
Ako mislis da treba drugacije, samo reci gdje radis, da pocnem zivkati.
Evo me sasvim ozbiljan.ala7 wrote:Mislim da je svaki ISP duzan pomoci preko podrske pa makar izasli u susret i dosli narednih dana da to podese..To je reci odnos davaoc usluge - korisnik i obrnuto a ne uzimanje dodatne pare iako koristis njihove usluge, drugo je kad zoves keramicara polijepi ti plocice uzme pare i nikakve obaveze vise nema sa tobom.. Nisam spomenuo ni BHT,ni Telemach,ni HS..
Uozbilji se malo..
Pa sta je tu posebno, to svi rade na poslovnim linkovima.Miro Spiro wrote:Nama je u tvrtci BH telecom besplatno namjestio Cisco router na back up linku iako router nije njihov.
Prije godinu i po sam zvao BHT, trazio da mi zamjene stari speedtouch modem po mogucnosti wireless routerom, cura rece doci ce sutra da zamjene sa routerom ali nije sigurna imaju li wireless...ujutro u 8 dosli, donijeli wireless router, instalirali ga, konfigurisali...sve DZABA...zilog wrote:
Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.![]()
Ako je to odgovor na ono sto sam napisao, onda nemam sta reci.neki wrote:Prije godinu i po sam zvao BHT, trazio da mi zamjene stari speedtouch modem po mogucnosti wireless routerom, cura rece doci ce sutra da zamjene sa routerom ali nije sigurna imaju li wireless...ujutro u 8 dosli, donijeli wireless router, instalirali ga, konfigurisali...sve DZABA...zilog wrote:
Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.![]()
![]()
Znam da ti ovo neces da priznas al to je tvoj problem
Posto isto reagujes kada ja napisem nesto na BHT temi, sada ja tebi da kazem:zilog wrote:Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.![]()
Razlika u cijeni paketa je sasvim dovoljna da nam kompenzira taj nedostatak.Lud i ponosan wrote:donijeli novi modem (doduse nemaju bezicni u ponudi kao BHT)
Vratio sam 130, sada imam ovaj novi sto testiraju.afannedim wrote:zilog znam da imaš dva resivera možeš li na 130 gledat TRT, ja na 110 mogu na 130 ne mogu
Jesam li mozda pominjao MojaTV, sportklub i brzine? Moju tv nemam nit me interesuje ona i sportklub na njoj :pzilog wrote:Ako je to odgovor na ono sto sam napisao, onda nemam sta reci.neki wrote:Prije godinu i po sam zvao BHT, trazio da mi zamjene stari speedtouch modem po mogucnosti wireless routerom, cura rece doci ce sutra da zamjene sa routerom ali nije sigurna imaju li wireless...ujutro u 8 dosli, donijeli wireless router, instalirali ga, konfigurisali...sve DZABA...zilog wrote:
![]()
Znam da ti ovo neces da priznas al to je tvoj problem
Ponavljam:Posto isto reagujes kada ja napisem nesto na BHT temi, sada ja tebi da kazem:zilog wrote:Pokusavam kod BHT-a naci ruter, koji kupis mimo paketa, za 55 KM, gdje ti dodju kuci da ga instaliraju.![]()
Idi na BHT temu, utjesi ljude koji cekaju da im se povecaju brzine sa 1 na 2 Mbps. Objasni onima na MojaTV temi da Sport Klub samo sto nije istestiran.![]()
![]()
![]()
![]()
hvala ti svakako i pusti ba ove BHT nek se zanimaju sa 1Mbps i 2Mbps brzinamazilog wrote:Vratio sam 130, sada imam ovaj novi sto testiraju.afannedim wrote:zilog znam da imaš dva resivera možeš li na 130 gledat TRT, ja na 110 mogu na 130 ne mogu
Za skoro dvostruko vece cijene paketa mogu i kompjutere dijeliti.neki wrote:Jesam li mozda pominjao MojaTV, sportklub i brzine? Moju tv nemam nit me interesuje ona i sportklub na njoj :pzilog wrote:Posto isto reagujes kada ja napisem nesto na BHT temi, sada ja tebi da kazem:
Idi na BHT temu, utjesi ljude koji cekaju da im se povecaju brzine sa 1 na 2 Mbps. Objasni onima na MojaTV temi da Sport Klub samo sto nije istestiran.![]()
![]()
![]()
![]()
BHT nije prodavnica kompjuterske opreme da prodaje rutere mimo paketa koje nudi, ali svojim korisnicima (pa i onima na najnizim paketima) besplatno zamjeni modem za wireless router i ne naplacuje konfiguraciju za razliku od tvog providera koji za sve to skupa, kako rece, uzme 75 km
Jarane, ja o kruskama ti o jabukama..zilog wrote:Za skoro dvostruko vece cijene paketa mogu i kompjutere dijeliti.neki wrote:Jesam li mozda pominjao MojaTV, sportklub i brzine? Moju tv nemam nit me interesuje ona i sportklub na njoj :pzilog wrote:Posto isto reagujes kada ja napisem nesto na BHT temi, sada ja tebi da kazem:
![]()
![]()
![]()
BHT nije prodavnica kompjuterske opreme da prodaje rutere mimo paketa koje nudi, ali svojim korisnicima (pa i onima na najnizim paketima) besplatno zamjeni modem za wireless router i ne naplacuje konfiguraciju za razliku od tvog providera koji za sve to skupa, kako rece, uzme 75 km
Napisao sam gore i ovo:
Idi na BHT temu, utjesi ljude koji cekaju da im se povecaju brzine sa 1 na 2 Mbps.![]()
![]()
![]()
Idi pogledaj cijene na BHT GPRS-u, pa poredi usluge koje nisu primarne kod oba provajdera.neki wrote:Jarane, ja o kruskama ti o jabukama..zilog wrote:Napisao sam gore i ovo:
Idi na BHT temu, utjesi ljude koji cekaju da im se povecaju brzine sa 1 na 2 Mbps.![]()
![]()
![]()
al nema veze
Tjesicu kad i ti ove svoje na kablovskoj utjesis sto 1Mbit i dalje placaju 23 KM, na BHT ce bar za te pare imati 2Mbit
Hoces reci da xdsl korisnika ima vise nego kablovskih na Lol-u?zilog wrote:Idi pogledaj cijene na BHT GPRS-u, pa poredi usluge koje nisu primarne kod oba provajdera.neki wrote:Jarane, ja o kruskama ti o jabukama..zilog wrote:Napisao sam gore i ovo:
![]()
![]()
al nema veze
Tjesicu kad i ti ove svoje na kablovskoj utjesis sto 1Mbit i dalje placaju 23 KM, na BHT ce bar za te pare imati 2Mbit