Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:On inicirao promjenu? Ronaldo s tim nema veze. Kako nisu za Ribery-a?
Pa zasto su onda promijenili? Da bi utisak vecerasnje utakmice usao u izbor. Pazi, neka je dobije. Poznajemo se manje vise na ovome forumu. Ako mu je daju neka odmori i proslavi do mundijala To je moje razmisljanje. Ako mu je daju od mene ima cestitku.
Majke ti kakva je razlika sad izmedju tebe i onih kojima si se smijao sa - UNICEF?
Zasto su je promijenili? Haj dokazi da je imalo veze sa Ronaldom!
Vidis drug, tu je razlika izmedju mene i tebe. One price su bila insinuacija gubitnika. Ovdje jos nemamo ni gubitnike ni pobjednike.Za UNICEF se spominjao Senes Erzik koji je bio predstavnik UNICEFA u Turskoj i clan odbora UEFE. Mogu se traziti uzrocno posljedicne veze. U odboru za dodjeu zlatne lopte 2013 godine se nalazi Florentino Perez. Nema uzrocno posljedicnih veza - postoji samo direktna veza. Na kraju krajeva, nikad niko do veceras nije promijenio pravila igre pet do dvanaest , ovo je presedan. I ja ovo sve pricam prije dodjele a ne kada sve prodje.
Iskreno, ako je dobije Cristiano nece biti nezasluzeno.
Opet nema dokaza da se ovo nije stelilo za Ribery-a. Ti jedino sto imas su insinuacije preko "direktne" veze. Kad se pojave informacije da se to njemu stelilo, on dobije nagradu, predje preko toga sto je rekao da nece ici, onda mozes pricati.
fixer wrote:Opet nema dokaza da se ovo nije stelilo za Ribery-a. Ti jedino sto imas su insinuacije preko "direktne" veze. Kad se pojave informacije da se to njemu stelilo, on dobije nagradu, predje preko toga sto je rekao da nece ici, onda mozes pricati.
fixer wrote:Opet nema dokaza da se ovo nije stelilo za Ribery-a. Ti jedino sto imas su insinuacije preko "direktne" veze. Kad se pojave informacije da se to njemu stelilo, on dobije nagradu, predje preko toga sto je rekao da nece ici, onda mozes pricati.
Sacekacemo. Do sada nije rekao...
Kako sam ja uspio nasumicno procitati odbio je da se sastane sa Blatom. Nagadjanja su da odbija i odlazak.
nagrada je prestizna,i nema tog fudbalera koji ne bi volio biti u tom elitnom klubu dobitnika nagrade...
bespredmetno o tome i raspravljat...
koji god da je dobije,nije nezasluzeno,stim da je u ovoj godini i ibro bio spektakularan..