Izgleda oboje,imali (kako sam skontao) isti broj "like-ova"charrrmed wrote:Ja ne kontam ko se sad vratio, Maid ili ova?
Sent from my LT26i using Tapatalk
Moderator: anex
Izgleda oboje,imali (kako sam skontao) isti broj "like-ova"charrrmed wrote:Ja ne kontam ko se sad vratio, Maid ili ova?
pa kazem ti iz svoje glave, za "strucnjake" o registru je vrh. naravno da joj lezi akustika, zato je razvalila na audiciji sa onom pjesmom. nego drzi se ti cate i biberajastuk1 wrote:Ljuba Moljac wrote:slazem se da je tamara donekle losa danas. no za ove strucnjake o visokom registru je vrh
e da, potpuno je u pravu kristina. samo akustika pomaze tamari
Pa reci ti neku analizu iz svoje glave. Pa ja. Nemoj samo ponavljat očigledno.
A Tamari ni akustika ne pomaže.
Volim kako je Željko JAVNO RASKRINKAO Tamarinu egoističnu prirodu. Ja, pa ja i opet ja. ŠTA SAM VAM VEĆ 3 SEDMICE GOVORIO?!
Aleksandra Sekulić in yessssssssssssssssssssssssssssssssssss I Maid iduće hefte Yessssssssssssssssssssssssssss
Ozbiljnoarea51 wrote:gudra jaro,išla je negdje vani da se "skida"hodža wrote:Joj jes' ova Ana grohnulaSta joj bi, bila je macka i po nekad ?
ma kakva gudra.hodža wrote:Ozbiljnoarea51 wrote:gudra jaro,išla je negdje vani da se "skida"hodža wrote:Joj jes' ova Ana grohnulaSta joj bi, bila je macka i po nekad ?
Steta, bila bas dobra jbt
staradis wrote:H2O KITA
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

deen mu je idol.JanuaryJones wrote:Jel jedino meni Fifi zvuči kao Deen?
Sent from my iPad using Tapatalk
Misliš Brković. Pa sve pjeva na isti kalup. Odlična je, prenosi emociju, vrhunski je vokalista ali jednoobrazan. Šteta.Ljuba Moljac wrote:aleksandru jebe sto dolazi iz seljackog kraja i nema navijacku zaledjinu. steta.
e vidis sta vrijeme ucini od covjekaKal El wrote:Je li ovo ona?
Sent from my LT26i using Tapatalk
Ljuba Moljac wrote:deen mu je idol.JanuaryJones wrote:Jel jedino meni Fifi zvuči kao Deen?
Ja kontam na koga mi zvuči, baš kad sam je/ga slušao..i nisam se mogao sjetiti,kad ti spomenu Deen-aJanuaryJones wrote:Jel jedino meni Fifi zvuči kao Deen?
ali kakve to veze ima sto je jednoobrazan vokal? slazem se, ali bitno da je prepoznatljiv. mnogi veliki pjevaci imaju jednoobrazan vokal.jastuk1 wrote:Misliš Brković. Pa sve pjeva na isti kalup. Odlična je, prenosi emociju, vrhunski je vokalista ali jednoobrazan. Šteta.Ljuba Moljac wrote:aleksandru jebe sto dolazi iz seljackog kraja i nema navijacku zaledjinu. steta.
H2O standardno dousadni... tralalalalala
dva tranvestita na tako malu zemlju.BlackPool wrote:Ljuba Moljac wrote:deen mu je idol.JanuaryJones wrote:Jel jedino meni Fifi zvuči kao Deen?
FAIL
ovom je kurajberu idol BOKI 13
Tačno, ali nema šta čine da "zarobi" pažnju glasača. Danas će biti sigurna, jer će glasati za nju fanovi koji nisu prošle sedmice, ali nažalost nije dovoljan samo vrhunski vokal. Dobra je ona i volio bih da dogura što dalje.Ljuba Moljac wrote:ali kakve to veze ima sto je jednoobrazan vokal? slazem se, ali bitno da je prepoznatljiv. mnogi veliki pjevaci imaju jednoobrazan vokal.jastuk1 wrote:Misliš Brković. Pa sve pjeva na isti kalup. Odlična je, prenosi emociju, vrhunski je vokalista ali jednoobrazan. Šteta.Ljuba Moljac wrote:aleksandru jebe sto dolazi iz seljackog kraja i nema navijacku zaledjinu. steta.
H2O standardno dousadni... tralalalalala