Jasno k'o dan:nema legitimitet serpske manjine=diktator.ultima_palabra wrote:Diktator = demokratski izabran premijer.
Dogadaji u Crnoj Gori
- LBVIEW
#1201 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
-
Bodkin
#1202 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
upravo o ovome se radi. srbiko srbi, glupi ko kurac sto su pokazali zadnjih 20 godina. u prvi red cetnikeultima_palabra wrote:Pa dok god su glavni opozicionari četničke vojvode i Amfilohijevi poslušnici, Milo je siguran na tronu. Tako da sam siguran da ih podržava u njihovoj nesvijesti, ali da se nešto dogovara s njima, sumnjam.
-
radostan dan
#1203 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ultima_palabra wrote:Pa dok god su glavni opozicionari četničke vojvode i Amfilohijevi poslušnici, Milo je siguran na tronu. Tako da sam siguran da ih podržava u njihovoj nesvijesti, ali da se nešto dogovara s njima, sumnjam.

znaš li odakle ove slike?
znaš li ko je glavni donator hrama u podgorici?
znaš li ko je obezbjedio kupovinu novih -službenih-automobila za srpsku pravoslavnu crkvu?
naravno, nema to veze sa idologijom, nego sa interesima...nosi ih u pm, sa crnogoricama nikad nisi načisto šta je sve umiksovano u -odluku- da tako i tako postupaju, za bilo šta...lova, obraz, familija, inaćenje, junačenje, kurci-palci.
odoh sutra u pg, da bacim noge pod sto, ako znaš šta to znači...ko će to preživjeti, kukala mi majka?
al valjda će ispaša biti dobra, tako da žrtva neće biti uzaludna.
- It_is_a_Leclerc
#1204 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Sandžak nikad nije bio država, niti je ikad imao elementne autonomije koje su imali Kosovo i Vojvodina. Prema tome, trebalo bi prestati pokazivati mišiće kojih nema, i okrenuti se aktivnoj saradnji sa Srbijom i Hrvatskom.ElRe wrote:Sulejman Ugljanin hoće državu Sandžak
http://www.cdm.me/svijet/region/sulejma ... vu-sandzak
Ako Bog da.
Bošnjaci u BiH neće podržati nikakvu "razmjenu" teritorija. Naročito ne za Sandžak. To valjda treba da bude jasno.
- Putnik ali stvarno
#1205 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Delimicno si u pravu.ultima_palabra wrote:Diktator = demokratski izabran premijer.
Jer cela slika je :
2 x ne demokratski izabrani Premijer 92 / 96
1 x ne demokratski izabrani Predsednik 98
I
3 x demokratski izabrani Premijer - kombinacije sa zloupotrebljenim manjinama I rascepkanom opozicijom
__
6 puta mestimicno izabrani Vladar, sa stanovnistvom koje ga relativno slabo ceni za 26 godisnje zasluge I njihove sadasnjosti
uporedi ga sa diktatorom Titom, dakle YU 1971,
Milo just didn`t deliver, say no more
-
trocadero
#1206 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Слабо ти га тај "наш" Момо исцрта табли по затворском зиду!oridjidji wrote: I ovdje u BiH je jedan Mandic po imenu Momo pravio sranja, cetnik stari, eto i CG dobili svoga Mandica, nadam se da ce mu Spuz mjesto biti...
М. Мандић подсјетио Ђукановића на његову ружну, српску прошлост
Бивши министар у влади предсједника Републике Српске Радована Караџића, Момчило Мандић, пред Европским судом у Стразбуру, добио је спор против Црне Горе, који је покренуо због незаконитог хапшења у Будви.
Пошто је Влада признала кривицу пред овим судом, Мандић није желио новчану накнаду.
Момчило Мандић је у изјави за „Дан” потврдио да је на суду у Стразбуру добио спор против Црне Горе због незаконитог хапшења у Будви. Казао је и да није желио материјалну накнаду, већ јавно извињење црногорске власти за неправду која му је нанесена.
Не желим да узимам новац од црногорске сиротиње. Други и уједно и најважнији разлог је што не могу да заборавим помоћ коју су Мило Ђукановић и његова влада 1994. године упућивали Војсци Републике Српске и нашем народу и то у тренуцима када нам је Слободан Милошевић увео санкције. Гориво за наше тенкове који су се борили од Фоче преко Сребренице до Бихаћа и даље слао је управо Ђукановић и ко зна шта би било са Републиком Српском да те помоћи није било. Ми смо били пред поразом, а Ђукановић нам је тада продао нафту којом смо напунили празне резервоаре наших тенкова и спасили Републику Српску.
Да се и ја овом приликом захвалим на помоћи брата Мила. Јест да нам је гориво папрено наплатио али халал му свака марка!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1207 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Kao i Mykola Azarovultima_palabra wrote:Diktator = demokratski izabran premijer.
-
trocadero
#1208 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ранко не даде ништа пара па гори у паклу!radostan dan wrote:
znaš li odakle ove slike?
znaš li ko je glavni donator hrama u podgorici?
znaš li ko je obezbjedio kupovinu novih -službenih-automobila za srpsku pravoslavnu crkvu?
naravno, nema to veze sa idologijom, nego sa interesima...nosi ih u pm, sa crnogoricama nikad nisi načisto šta je sve umiksovano u -odluku- da tako i tako postupaju, za bilo šta...lova, obraz, familija, inaćenje, junačenje, kurci-palci.
odoh sutra u pg, da bacim noge pod sto, ako znaš šta to znači...ko će to preživjeti, kukala mi majka?![]()
al valjda će ispaša biti dobra, tako da žrtva neće biti uzaludna.

Опрезно ти Радосни у Црна Гора, мојне фрке са муријом. Иначе оста ти без бубрега а ауто без амортизера!
- ultima_palabra
#1209 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Svašta mu se može staviti na dušu, ali diktator nije. Nije ni Slobo bio diktator do trenutka kad je pokušao pokrasti izbore.
-
radostan dan
#1210 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ja više nisam siguran ni da li je pokrao izbore u oktobru 2000-te...one krajem 1996-te jeste, ali ove u oktobru 2000.-te protiv koštunice, nakon svega - pitanje je.
nisam ni znao da je prvo, ili jedna od prvih stvari što su planule prilikom petooktobarske -revolucije -, bili izborni listići za predsjednika srbije. to neki dan čuh, iz usta tome file.
ne stigoh da rovim po netu, da provjerim tu tvrdnju.
nisam ni znao da je prvo, ili jedna od prvih stvari što su planule prilikom petooktobarske -revolucije -, bili izborni listići za predsjednika srbije. to neki dan čuh, iz usta tome file.
-
radostan dan
#1211 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
e moj troka, misliš radosnom je lako otići po sred crne gore u ovom teškom trenutku...trocadero wrote:
Опрезно ти Радосни у Црна Гора, мојне фрке са муријом. Иначе оста ти без бубрега а ауто без амортизера!
baciti noge pod sto jedno 10 sati, za slavskom trpezom...
a društvo - od zla oca i još gore matere.
većina, istina tijesna ali većina - milovci.
manjina, za malo ali manjina - srbi.
jedan katolički albanac i par indiferentnih (njih ćemo tretirati kao neutralne).
e sad, istine radi, ova većina milovaca ne bi više glasala ni u ludilu za mila, al glasaju ne za njega - nego kontra srba, jerbo su im se srbi zamjerili jer redovno navijaju za hrvate u vaterpolu ili košarci protiv crnogoraca, a za srbiju - tek da ne pričam.
a opet, ne smiju puno da zatežu kontra srbije, jer su im Đeca na studije u beograd plus ostale prinadležnosti koje sleduju drugom oku u glavi, tipa zdravstvena zaštita, operacije, i ostalo po domaćim cijenama...a Šćeri takođe poslate u bIograd mučki na udaju, da rade za CG stvar, baš kao što ih knjaz nikola naviknu sa svojim kćerima.
takođe, oni sami, milije im je provesti godišnji na zlatibor ili u beograd, nego 10 dana sve plaćeno u budvi. a za novi sad da ne pričam.
sve nosioci raznoraznih srbijanskih diploma...dobro, da se ne lažemo, većina nosioci beogradskih indeksa, nešto manje njih - imaoci diploma nekog od fakulteta.
u svakom slučaju višegodišnji, skoro decenijski korisnici studentske menze u beogradu.
uz to, za stolom, provjereno, biće dva učesnika demonstracija, jedan mupovac i jedan pripadnik ove pozitivine cg.
ja od jada svojih ne znam šta ću...
sejdić-finci, pa šta bude..a da pa se čujemo u srijedu, neće li bog dati.
sve ve pozdravljam ne sa dva, ne sa tri, no sa jednim cokićem u obraz, to je tako liberalski.
Last edited by radostan dan on 26/10/2015 14:45, edited 1 time in total.
- seln
#1212 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ne sumnjam. Sumnjas li ti u Milov?Martinez_ wrote:Sumnjaš u Putinov legitimitet, čoveka kog podržava 90% građana Ruske Federacije?seln wrote: Ti bi da Milovu diktaturu zamenis cetnickom?
Nemam simpatija za hrsuze tipa Milo, ali jos manje simpatisem tnikace.
I opet: 47% biraca je glasalo za Milovu partiju. Oko 70% za koaliciju.
U cemu je problem? Srbija nije dala blagoslov?
Bas mi je za ibreta kad srbi pocnu pricat o diktaturi, a u ovom mandatu im se bog zove Putin.
Sumnjas li u Sadamov, kojeg je podrzavalo 104% Iracana?
- Challenger__
#1213 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Da ne znam da je čovjek umro, pomislio bih da je gornji (Radosni) upis napisao Živko Nikolić, lično... 
- Banksy
#1214 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... gorci.html
“Crnoj gori uvesti vize, ili jos bolje ne priznavati njihove isprave pa nek putuju preko kosova!!!”
“Svake godine im se obije o glavu kada nam lupe samar. Svaki put kazemo ne crnoj gori pa odemo tamo na more. Tako je bilo i kada su priznali kosovo”
“ja na more u Crnu goru ne idem od njihovog proglasenja Kosova, a necu ni ici dok ne promene odluku..to je najmanje sto sam mogao da ucinim... vi ostali se zapitajte sta vam je ciniti........”
“Posle dajte studentima iz Crne Gore da studiraju besplatno i zauzimaju mesto u studentskim domovima”.
“Idite i dalje na more u Crnu Goru i još vise ce da nas gaze!!!!!!!”
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1215 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ima o tome u onom dokumentarnom filmu o padu Milosevica.radostan dan wrote:ja više nisam siguran ni da li je pokrao izbore u oktobru 2000-te...one krajem 1996-te jeste, ali ove u oktobru 2000.-te protiv koštunice, nakon svega - pitanje je.
To je jedna od stvari koje su mi bile najsimptomaticnije.
P.S. evo ne bi mi mrsko za svog druga radosnog naci film:
- seln
#1216 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Pogledas koliko procenata imaju procetnicke strane i eto ti.Superhikk wrote:Po kojoj to matematici vlast ima 70% ?.seln wrote:...i da citamo srBsku propagandu jos pazljivije, prije nego je upotrebimo kao tariguz.Putnik ali stvarno wrote:
90ete su nas naucile da citamo BBC pazljivo
Ko reko? Reko Raso...inace, znamo jos jednog obersrbina iz Karadaga, koji se takodjer vice Raso."More than 25 years in power would be too much even if he was Mahatma Gandhi and not this thief," Raso, a 30-year old protester, told the AFP news agency.
Ta vlast je izabrana od ca. 70% biraca, a Milova partija sama od 47%. To sto bi srbi opet htjeli da rep mase psom....Kao sto rekoh iskustvo govori da se ne sme odustati, to uvek potraje kada se autisticna zver Vlasti grcevito bori za vecni ostanak na istoj
Inace, Mr. djogo, sudeci po odsustvu kvakica na slovima, kontam da pises tamo daleko od matice. Vrati se i poturi ledja pod pandurski pendrek.
- CSKA
#1217 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Zbog cega se Milo plasi da raspise referendum oko ulaska u NATO.
Ako vec ima podrsku od preko 70%,taj referendum bi glatko prosao.
Vidim da nudi izbore,ali tek poslije ulaska U NATO,ne prije.Cemu frka.
Vidim da nudi izbore,ali tek poslije ulaska U NATO,ne prije.Cemu frka.
- Challenger__
#1218 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ovo je, vjerovatno, retoričko pitanje, zar ne CSKA?.

- Banksy
#1219 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Zašto bi raspisivao referendum?CSKA wrote:Zbog cega se Milo plasi da raspise referendum oko ulaska u NATO.
About two thirds of the Montenegrin Parliament – 50 out of 79 – voted this week in favor of the resolution, supported by the ruling coalition, signaling the country’s readiness to join NATO.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1220 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Da parafraziram bivseg ministra Selmu/Selma Cikotica: "mi cemo u NATO uci odmah poslije Srbije"
- CSKA
#1221 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
A zasto ne bi ?
Ipak je to jedna velika odluka,ogromna.
Eto neka prodje referendum sa 80% za ulazak u NATO i zauvijek bi ucutkao i SPC i sve srbofile u CG.
A sta ako ne bi prosao ?
Zbog ove odluke mi on malo smrdi na diktatora.
Ipak je to jedna velika odluka,ogromna.
Eto neka prodje referendum sa 80% za ulazak u NATO i zauvijek bi ucutkao i SPC i sve srbofile u CG.
A sta ako ne bi prosao ?
Zbog ove odluke mi on malo smrdi na diktatora.
- Challenger__
#1222 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Srbija (i BiH) su sasvim druga priča - nemaju more (ne reci samo Neum, smijaću se). USA/NATO treba kontrolu morskog pojasa (Jadran). Kada su takve stvari u pitanju tu se zaobilaze referendumi i slične demokratske tričarije: vidi pod Hrvatska i danas CG._BataZiv_0809 wrote:Da parafraziram bivseg ministra Selmu/Selma Cikotica: "mi cemo u NATO uci odmah poslije Srbije"
- Challenger__
#1223 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Stvar je, ipak, malo složenija... USA/NATO žele da osiguraju taj dio Jadrana da ne bi - ne daj Bože - ugostio koga ne treba. Zato vrše pritisak na Milu da po svaku cijenu uđe u NATO. Milo je sada u nezgodnoj situaciji: ako odbije - izgubiće novac koji mu sa te strane ide u budžet, što će biti pogubno za stabilnost države, a ako pristane, gubi dobar dio podrške, do mjere koji može da vodi u dublju destabilizaciju prilika u zemlji. Kako god okreneš, ne valja za njega.CSKA wrote:Zbog ove odluke mi on malo smrdi na diktatora.
Šta on intimno želi i da li je ovaj cirkus dio njegove režije u stilu "ja bih ali eto" ili ozbiljan potres, pokazaće vrijeme ispred nas.
Last edited by Challenger__ on 26/10/2015 15:14, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1224 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Jasna stvar.Challenger__ wrote:
Srbija (i BiH) su sasvim druga priča - nemaju more (ne reci samo Neum, smijaću se). USA/NATO treba kontrolu morskog pojasa (Jadran). Kada su takve stvari u pitanju tu se zaobilaze referendumi i slične demokratske tričarije: vidi pod Hrvatska i danas CG.
Ali sreca pa ima dovoljno mudrih glava koje su Ukrajince odbile s'pika. A jasno je da bi sad referendum o tom pitanju polucio vrlo konkretne rezultate.
- seln
#1225 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
I neka na referendumu glasa i uza srbijaCSKA wrote:
Haveru, ti si se asli prejeo slanine.