FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
north

#1201 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Obuca9 wrote:Realno, biće teško, ali pravo teško...

Moraćemo se puno više otvoriti nego u Sofiji, što nam može donijeti problem u slučaju primljenog gola, jer valja zabiti tri. Šteta, ali fakat šteta što u onakvom drugom poluvremenu nismo uspjeli zabiti bar jedan ili bar zadržati onih 0:0.
I ja stalno o tome razmišljam i kontam mislim da bi taj gol da smo dali, možda bio presudan za prolaz dalje....mada ni tada niko ne bi garantovao da mi ne možemo zijaniti na Koševu.....S druge strane 0-0 nam previše ne bi obećavao, iako naravno je dosta bolje, jer bi opet u slučaju primljenog gola morali dati dva, doduše u ovom slučaju tri, ali hajde šta je sad tu je....Sve više sam ubijeđen da moramo otpočetka ući mirno, bez srljanja, ne otvarati prostora im za kontre, meni je bitno da u prvom poluvremenu ne primimo gol i onda u tom slučaju u drugom poluvremenu imamo neke veće šanse...

Samo hrabro i do pobjede 8) !!!
klixo

#1202 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by klixo »

Sto se tice transa imam jedan prijedlog , ali je fotografski :D
Image
Mračajski proto

#1203 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Ovo nije dobro nikako, pakao će im biti.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1204 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Ma oni idu sa ciljem da nas isprovociraju da mi napravimo belaj na stadionu sto nam ne odgovara nikako pustiti firgose neka pokazuju koliko su zatucani podrsku usmjeriti samo Saraj'vu
Smail Aga

#1205 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

Salah ad-Din wrote:
Kemal Malovčić wrote:Ljudi i ne znaju za tu našu zastavu. :mrgreen:
Znaju oni koji su regrutovani 92. u Bosni da unište muslimanski narod, a te treba da pogodi ;)
Cuj Bugari regrutovani u Bosnu :-) :-)
Bugari imaju gori stav o Srbima,nego o Bosnjacima. Inace ljiljani se na desnicarskim panslavenskim stranicama cesto koriste da oznace Bosnu.
No,nevazno,znaci nista turska zastava. No mogao bi neki lijep transparent,naravno na ivici dozvoljenoga :D :D
Mračajski proto

#1206 Re: FK Sarajevo - Europa League

Kakva ba Turska zastava, koji vam je ? Kol'ko je vremena trebalo da se iste skinu sa naših tribina, ne daj Bože da ih opet vidim na stadionu, nebitno iz kojeg razloga. Ima i boljih prijedloga od toga.
cyprus

#1207 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Obično ne ulazim u ta navijačka sranja, ali me od Bugara ovo iznenadilo... Koliko znam, oni historijski uopšte nisu u prijateljskim odnosima sa Srbima... Osim toga, Republika Bugarska je prva država u svijetu koja je priznala Bosnu i Hercegovinu... Zato me ova maloumnosti njihovih navijača stvarno čudi :-) :-)

Al kako vidim, navijači Levskog inače njeguju desničarsku fašističku furku :roll: :roll:

Image
http://www.hoolsworld.net/t181-levski-sofia-ultras

Ipak, mislim da ne bi trebalo poistovjetiti čitavu Bugarsku sa ovim moronima...
Baltazar_khan

#1208 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

evo onaj dio oko zapada i bugara u avazu

Image
Frank Sinatra

#1209 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Frank Sinatra »

cyprus wrote:Obično ne ulazim u ta navijačka sranja, ali me od Bugara ovo iznenadilo... Koliko znam, oni historijski uopšte nisu u prijateljskim odnosima sa Srbima... Osim toga, Republika Bugarska je prva država u svijetu koja je priznala Bosnu i Hercegovinu... Zato me ova maloumnosti njihovih navijača stvarno čudi :-) :-)

Al kako vidim, navijači Levskog inače njeguju desničarsku fašističku furku :roll: :roll:

Image
http://www.hoolsworld.net/t181-levski-sofia-ultras

Ipak, mislim da ne bi trebalo poistovjetiti čitavu Bugarsku sa ovim moronima...
Jah... to je isto ko ovo
Image

pravi nacisti nema sta :mrgreen: sve rom do roma. Cistokrvni arijevci :lol:
Mračajski proto

#1210 Re: FK Sarajevo - Europa League

Valja dočekati četvrtak.
BEHAba

#1211 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

leškarenje wrote:Evo govnima plakata za tekmu...

Image
Inace ja pomislio da je ovo photoshop kad ono neka vezba sa srbima... :-?

ali kao sto kaze jedan hrvat

''bugari su ti isti kao mi,bi sa svakoga a ne trpe se sa nikoga'' :D
Smail Aga

#1212 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
amoninan

#1213 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Frank Sinatra wrote:
pravi nacisti nema sta :mrgreen: sve rom do roma. Cistokrvni arijevci :lol:
Pa to su ti tipični kompleksi nacija poput Bugara, odnosno jednog djela + postkomunitički faktor. Sve im veće grupe furaju taj Nazi fazon.
Zato mi je uvijek drago kad pročitam da ima neki tamo Car Kiro :D koji im kvari koncepciju
Sa_u_srcu

#1214 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

Posto i Bugari citaju ove forume, dajte malo tih nasih slika, napravite koju slikicu, o Sofiji i slicno....ko zna te zajebancije raditi neka radi...
splinter

#1215 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by splinter »

Dajte ba ljudi, pa ovo je ocito lizanje sa našim istočnim susjedima, ne bi li se obezbijedio normalan prolazak kroz njihovu teritoriju, jer su ovi bugari neki pobratimi sa BBB, pa sad malo ucvikali.
Srbi i Bugari se vole ko Turci i Grci
BEHAba

#1216 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Na kraj krajeva sta ocekivati od ovih

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
north

#1218 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40504

Dobar potez i jedini ispravan naše uprave :thumbup: Sad neko malo upućeniji kod ovakvih situacija, može li se očekivati šta konkretno povodom ovoga, ovo su krucijalni dokazi i pravi fašizam kojem nema mjesta u fudbalu....Znam da nema šanse da se Levski izbaci, iako da ima pravde to bi bilo jedino ispravno, znamo da je aArtizan zbog navijača bio izbačen iz evrope protiv Zrinjskog, meni je ovo lično 100 puta teži prekršaj, ali eto baš me zanima hoće li UEFA na ovo imuna ostati :roll:
Edin H.

#1219 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Edin H. »

Smail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
Djecija posla, trebalo bi napraviti neki promakedonski trans ipak :D
BEHAba

#1220 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Smail Aga wrote:Bugari su u redu raja,ne treba poistovjecivati navijacke zajebancije sa cijelim narodom,cak ni sa tim istim ljudima kada nisu navijaci. Normalno je da navijacki ides dzonom,da uvrijedis,povrijedis a nista od toga ne bi uradio mimo navijacke scene. Treba se ostaviti gluposti,posvetiti se podrsci Sarajevu. Izgleda da cemo imati i jug,pa moze biti solidna atmosfera na Kosevu !!
To i ja kazem
citam njihovi forum

vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava :-)

i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani'' :D

to su balkanske zajebancije ljudi
Bugarska nas prva priznala to ipak je za postovanje
Mračajski proto

#1221 Re: FK Sarajevo - Europa League

Joj jesmo mi naivan narod, atakovali nas u Sofiji, jebali znanje momcima koji su bili tamo, dizali parole za Mladića i Arkana, prave ove plakate, i vi kulirate ? Svašta.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1222 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

BEHAba wrote:
To i ja kazem
citam njihovi forum

vecinom su bili protiv transparent o Mladica
pa jedan drugi kaze kao nonstop ih nazivamo cigani pa zato opravdava :-)

i ovaj mu odgovori pa dobro mi njih nazivamo turci,srba nazivamo ''sumadijski svinjari'',grka zovemo ''vizantijski cigani'',rumuna zovemo ''ciganlari'',turaka zovemo ''rezani'' :D

to su balkanske zajebancije ljudi
Bugarska nas prva priznala to ipak je za postovanje
Hoces ti iz Skopje da dođes na kosevo? :D
ice2cube

#1223 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ice2cube »

Cuj ne nasjedaj na provokacije, sta tebi neko mrtve opsuje ti bi samo sutio ? Bi, ako si budala.

Najvaznija je cast, pa onda sve drugo, aBd jedva cekam utakmicu ima da ih zgazimo !!!

http://source.ba/clanak/6757571101518/s ... ?ref=tiker

SVI NA KOŠEVO ! GAZI CIGANE !
BEHAba

#1224 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Edin H. wrote:
To to
to im je slaba tacka :D
Smail Aga

#1225 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

Edin H. wrote:
Naravno da treba neka sitna provokacija ,koliko moze ,koliko UEFA dopusta ali ne treba pretjerivati. A najmanje treba praviti neko sranje koje ce nam klub morati placati.
Nego ja koliko znam,ti nisi nas :? :?
Post Reply