Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HVALA željooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, hvala SARAJEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,hvala ti BOSNO I HERCEGOVINO,izuzetno mmi je drago da su borac i široki ispali ,oni i nisu ova DRŽAVA,ali svaka čast ekipama iz sarajeva koje igraju srcem a ne političkim motivom i navođenjem,ali oni nisu važni-molim vasDA SLAVITE ZAJEDNO BEZ NEREDA ŽELJO I SARAJEVO NAPRIJED UJEDINITE SE
Covjek lijepo zbori pa sam kopirao ovdje njegov post
valterbranisarajevo wrote:Nadam se da će poslije veličanstvene večeri za sarajevski fudbal Kanton Sarajevo dati pare da se riješi zapad..Zaslužili su večeras i jedni i drugi, a njima na obraz ako to ne urade...
sarajevo jako kao granit, zeleznicar uplasen, ali, dosta mudar...
zelji trebaju 2-3 igraca (organizator, defanzivni vezni i zamena za besliju). golman jeste malo nesiguran, ali je daleko od loseg, dok malo stekne rutinu i bice ok...
sarajevo sam veceras prvi put gledao, tako su pokretljivi i dominantni bili da mi je tesko naci losu kariku u timu.
horde zla su mislim trenutno daleko bez premca u bih navijackoj sceni i medju prve 2-3 u regionu...izvedba kako na terenu tako i na tribinama je bila cista odlican 5.
srecno u 3 kolu... zgazite cehe i palestince!
Last edited by psydelija on 21/07/2011 21:29, edited 1 time in total.
Čestitke konama, a našom izvedbom sam ostao i sam zapanjen. Drago mi je da napokon gledam naše klubove ravnopravne sa drugima. Napokon da se igra hrabro i disciplinovano
Kakvu su atmosferu napravili pitari, najbolje govori ona slika u san utonulog Šveda
Šala...Bilo je predobro...
Niti sam navijač Želje ni Sarajeva, ali sam se veceras radov'o k'o malo dijete!!