Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovaj juice je samo takav trol, kontam da ce sa najgorim albumom(sudeci po ovome na netu) do sada uzeti najvise love. ali s`obzirom da kontrolise ovu igru, moram baciti respekt...
i kad kazem najgori album, ne mislim sad da je tu nesto lose, produkcija, bitovi, lirika (za ovaj pravac) sve je to ok, ali zanrovski (subjektivni dozivljaj koji je prerastao u objektivni dozivljaj) ovo je smece, ciljano smece !!
Ma ovo je psiholoski sve , pametno radi skroz . Trep rep sam po sebi je hajp , pa jos ovakvi tekstovi nabrijani novcanicama i ostalim elitnim socijalno-ekonomskim situacijama . FU Shop planira otvoriti bar po jedan u svakoj drzavi (Sa ex yu prostora , mada ide i na austriju i svicu (iskoristava ove jadnike kid pex i slicno)) , tako da mu muzika samo dodje kao promocija 93 FU-a kao brenda . Dakle muzika mu dodje kao sporedna stvar kad je u pitanju zarada ,odnosno marketing.
ma to je to, mislim mozes da ga slusas, da ga hejtas ili da ga postujes zbog svega ostalog sto je uradio...
kao sto je rekao ne zna matematiku ali ima kalkulator...
sad je to sve biznis, mozemo ocekivati po koju pravu stvar ali vecinom ce to biti za semsu suljakovic i sire narodne mase.